hopdedik ayhan'dan.
+3
AşksınHaticem
~aksamguzelı~
zeynep
7 posters
******'e özel
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°1
******'e özel
hopdedik ayhan'dan.
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°2
Geri: ******'e özel
yapan arkadaş saolsun.biz atamıza çok şey borçluyuz,tüylerim diken diken oldu!!!!
zeynep- ADMİN
- Post n°3
oysa kapadıkları gözler yaşadıgı çagın çok ötesinde bir deha ve kahramanın gözleriydiler...
bu videoyu kaç kere izledim bilmiyorum,tek bildigim her seferinde agladıgım.
- Post n°4
evet bende bir kaç video izlemiştim buna benzer hatta minik bir çocuk vardı ****** öldü diye hüngür hüngür ağlıyodu!!!zeynep demiş ki:oysa kapadıkları gözler yaşadıgı çagın çok ötesinde bir deha ve kahramanın gözleriydiler...
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°5
Rabbim Sana Cennetini Nasip Etsin...Sağa Baktı Selam Verdi Ve Öldü.. Şehit oldu demek daha doğru olur...Ölümü De Yaşamı Gibi Güzeldi...Ama Herkes Rahmetle Anıyorsa Bu kadar Çok Seviyorsa O zaman Rabbim Bu Kulunu Çok Seviyordur...Bir evladı yok ama Ben Her Kuran-ı kerim okurken mutlaka Atamında ruhuna hediye yollarım umarım duyuyor ve hissediyordur...Ona ve askerlerine borçumuz çok nenelerimizin namusunu kurtarmış olan bir adama nasıl borç ödenir bilmiyorum...mekanı cennet olsun Rabbim varsa günahlarını affetsin....
Kumam sağol çok güzeldi
Kumam sağol çok güzeldi
- Post n°6
amin cnm.bende her okuduğumda bağışlarım,çünkü onlar sayesinde bugün özellikle biz kadınlar birşeyler yapabiliyoruz!!!!Hatice&Necati demiş ki:Rabbim Sana Cennetini Nasip Etsin...Sağa Baktı Selam Verdi Ve Öldü.. Şehit oldu demek daha doğru olur...Ölümü De Yaşamı Gibi Güzeldi...Ama Herkes Rahmetle Anıyorsa Bu kadar Çok Seviyorsa O zaman Rabbim Bu Kulunu Çok Seviyordur...Bir evladı yok ama Ben Her Kuran-ı kerim okurken mutlaka Atamında ruhuna hediye yollarım umarım duyuyor ve hissediyordur...Ona ve askerlerine borçumuz çok nenelerimizin namusunu kurtarmış olan bir adama nasıl borç ödenir bilmiyorum...mekanı cennet olsun Rabbim varsa günahlarını affetsin....
Kumam sağol çok güzeldi
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°7
****** o gün o yürekle yola çıkıp milletimizede hadin ayağa kalkın demeseydi şimdi bu ülke yoktu...çok zekiydi ama en önemlisi çok yürekli bir adamdı Allahta bu yürekli yiğide yürü oğlum dedi ve sonu TÜRKİYE....başarmak için önce inanmak lazım Mustafa Kemal inandı ve yapamaz diyileni yaptı
- Post n°8
ona sarışın kurt diye boşuna demiyorlar!
zeynep- ADMİN
- Post n°9
benim ******'e duydugum sevgi bir başka,gerçek aşk diyorlar ya işte öyle bir aşk ilahi birşey.onun hakkında kitaplar okurken hep kendimi onun yanındaki kadınların yerine koyuyorum,annesi,kardeşi,karısı,hizmetçisi farketmiyor.bir kere görmek için canımı verirdim.
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
- Post n°10
çok güzel olmuş bizler ******'e çok şey borçluyuz vide için teşekkürler
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
- Post n°11
****** günümüzde unutturulmaya calisiliyor.
heleki son zamanlarda ******ün koydugu anayasa bile degistirilmek isteniyor!
atamizin izini bizim icimizden silmelerine izin vermeyelim...
Türk milleti ******'ü Allah'a geri kalan herşeyi ******'e borçludur!!
heleki son zamanlarda ******ün koydugu anayasa bile degistirilmek isteniyor!
atamizin izini bizim icimizden silmelerine izin vermeyelim...
Türk milleti ******'ü Allah'a geri kalan herşeyi ******'e borçludur!!
KART'ALİ'ZMA- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1645
İş/Hobiler : Grafik
Lakap : QUARESMALİ
Sağol paylaşım için
emila- Hatice Fanı
Kullanıcı Puanı : 284
Lakap : Bonus
- Post n°13
O yatakta yatarken çekilen resmi bile görmeyi dayanamıyorken ölümünü dinlemek yada izlemek çok acı veriyor.Video çok güzeldi. Tam anlamıyla ağladım.
Onunla ilgili gördüğüm bulduğum her şeyi okumaya çalışıyorum ki...!
Gerçekten nankörlerin ve de bu ağır hakaret içeren şeyleri söyleyebilecek kadar şeref yoksunu insanlarının olması gerçekten beni çok üzüyor.Neyse burada yazıpta sinirinizi bozmayayım.
O'nu 2. babam olarak görüyorum.
Keşke diyorum rüyamda görebilsem bana bir tek 'çocuk' dediğini duymak için neler vermezdim.
Allah inşallah O'nu cennetine alır.
Bu kadar çektiği çileye rağmen bu kadar büyük bir iş başaran çok çok az sayıda insan vardır bunlardan biride bize kısmet oldu.ne yazıkki kıymetini bilemiyoruz.
kimin olduğunu hatırlamıyorum bir kişi Onun hakkında şöyle demişti.''****** ulu bir dağa benzer.Eteklerinde yaşayanlar Onun yüceliğini anlayamazlar.Yüceliğini anlamak için karşıdan bakmak gerekir''Karşıdan bakmamıza gerek yok başımızı kaldırıp baksak bize yeter.
Keşke burada olsaydı da görseydi diyorum fakat sonra bana o cevabını vermişti diye aklıma geliyor.''BENİM NÂCİZ VÜCÛDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR;FAKAT, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR''.
Onunla ilgili gördüğüm bulduğum her şeyi okumaya çalışıyorum ki...!
Gerçekten nankörlerin ve de bu ağır hakaret içeren şeyleri söyleyebilecek kadar şeref yoksunu insanlarının olması gerçekten beni çok üzüyor.Neyse burada yazıpta sinirinizi bozmayayım.
O'nu 2. babam olarak görüyorum.
Keşke diyorum rüyamda görebilsem bana bir tek 'çocuk' dediğini duymak için neler vermezdim.
Allah inşallah O'nu cennetine alır.
Bu kadar çektiği çileye rağmen bu kadar büyük bir iş başaran çok çok az sayıda insan vardır bunlardan biride bize kısmet oldu.ne yazıkki kıymetini bilemiyoruz.
kimin olduğunu hatırlamıyorum bir kişi Onun hakkında şöyle demişti.''****** ulu bir dağa benzer.Eteklerinde yaşayanlar Onun yüceliğini anlayamazlar.Yüceliğini anlamak için karşıdan bakmak gerekir''Karşıdan bakmamıza gerek yok başımızı kaldırıp baksak bize yeter.
Keşke burada olsaydı da görseydi diyorum fakat sonra bana o cevabını vermişti diye aklıma geliyor.''BENİM NÂCİZ VÜCÛDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR;FAKAT, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR''.