diyosun ???dizikolik demiş ki:ask
peki ask kazanamazsa, gurursuzca ortada kalmaktan korkmazmisin... (en cok bundan tirsiyorum)
diyosun ???dizikolik demiş ki:ask
Gamzelim demiş ki:diyosun ???dizikolik demiş ki:ask
peki ask kazanamazsa, gurursuzca ortada kalmaktan korkmazmisin... (en cok bundan tirsiyorum)
bak gurusuzca ortada kalirsam omzunda aglarim...dizikolik demiş ki:Gamzelim demiş ki:diyosun ???dizikolik demiş ki:ask
ahh lütfisim tabi ask kaybetince gurusuzca ortada kalmak kötü tabi de, yinede ask herseye deger ya, valla
neden yaa cadiiLimonata demiş ki:yukarıdaki itirafa hiç şaşırmadım
nedeni mi var işin ucunda sen ve sevgiin varBlack Diamond demiş ki:neden yaa cadiiLimonata demiş ki:yukarıdaki itirafa hiç şaşırmadım
Limonata demiş ki:
nedeni mi var işin ucunda sen ve sevgiin var
H.SeNDiL demiş ki:1. Itiraf ediyorum, okulda grupta birlikte calistigim kizi sevmiyorum, sevemiyorum gicik kapiyorum hatta
2. Param yok denecek kadar az, yakinda ailede basta ablam olamk üzere 2 dügün var ve ben elbisemi daha almadim, ne olacak simdi a dostlar
haticee_ demiş ki:Canım acıyor
ben sadece teri ismim oldugunu biliyorum bir kac gun once eELIF oldugunu ogrendimdizikolik (Çarş. Ara. 15, 2010 3:29 pm) demiş ki:nasil yani black?
özleye özleye onlarimi özledin ? ben $evval ablami özledim tabii birde hemsomu ama bazen ugruyo hasret gideriyozzeynep demiş ki:geçen sene panadaki kızların canına ot tıkıyordum,çok özledim o çeyrek kalorilerle ugraşmayı.