evettt son kısım
Ebru: (ağlıyordu hüngür hüngür ağlıyordu) evet ben onun karısıyım.bunun için istihbarata seçilmiştim.O arkadaşımda ben seçildikten sonra ortadan kayboldu yani o da onlardandı.Hasanla üniversitede tanışmıştım.ben anaokulu öğretmenliği bölümündeydim o da turizm.Onu çok sevdim.O da beni seviyordu.nişanlanmıştık birden bir acı ile sarsıldım.annem babam trafik kazasında ölmüştü.Tek başına kaldığımı sanıyordum yanılmıştım.O bana her zaman destek oldu.O benim artık hem ailem hem de sevgilim olmuştu.hayattaki tek sığınağımdı.Onunla evlendikten sonra istihbarata kabul edildiğimi öğrendim.O da bir turizm şirketinde genel müdür olarak çalışıyordu ben de istihbarattan aldığım bir görevle bir özel okulda göreve başladım oradan bilgi topladım.Bir müddet sonra Onun ajan olduğunu öğrendim.inanmak istemiyordum o böyle bir şey yapamazdı fakat ispatlıydı.Canımı çok acıtıyordu bu.Bir gün illa karşı karşıya gelecektik.Ona yada bana öldürme emri gelecekti.Bu emir gelene kadar kendisine verilen görevleri gizlice engellemeye çalıştım.bir çoğunda başarılı oldum.
Bir gün o emir geldi.ya ben onu öldürecektim yada o iç savaşın fitini ateşleyecekti.(gözyaşlarını sildi).Güzel hazırlanmıştılar ben vuramazsam onlar vuracaktı ve de başka birisi yapmış gibi gösterecektiler.Silahı çektim.kalbine dayadım.Sanırım biliyordu görmüştü ben vuramazsam hem beni hemde kendisini öldüreceklerini.bağırıyordu yap işini diyordu.Bir an duraksadım.gözlerine baktım.o sırada eline elimin üzerine koydu.tetiğe parmağını götürdü ve ‘yap şunu yoksa ben yaparım seni seviyorum’ dedi beynimle kalbim arasındaki bağ koptu ve de ateş ettim.Gözlerimden yaşlar fışkırıyordu.o anda karnıma bir ağrı girdi.dayanılmaz bir ağrı.sonra da sanırım uzaktan bayıltıcı bir şey attılar hatırlamıyorum.gözlerimi açtığımda hastane odasındaydım.Hemşirelerin konuşma seslerini işittim.bana acıyorlardı.çünkü o gün hem kocamı hem de varlığını bile bilmediğim bebeğimi kaybettim.(
bu olayı ayrıntılı yazmamı isterseniz yazarım.)
(Polat yanına geldi ve başını göğsüne yasladı.ve de ağlamasına izin verdi.kendisi de çok güçlü değildi.onun gözyaşları sanki kalbine damlıyordu)
Ertesi gün İhtiyar başkan ikisini de aynı anda yanına çağırır Ebru’ya yeni görevini söylemek için
i.b: görüyorum ki aranız da bir sorun kalmamış.Bebek konusunda ne yapacağımızı tahmin ediyorsunuz onu bir ailenin yanına verip sizin gibi vatanına yararlı birey yapacağız.
Ebru:emirlerinizi bekliyorum efendim
İ.B:acele ediyorsun Pınar.
Ebru:efendim yeni görevimi öğrenmek istiyorum.
Polat:niye burada olduğumu anlamış değilim.
İ.B:Polat 2 dk bizi yalnız bırakır mısın?
(Polat çıkar)
Ebru:yeni görevim nedir efendim?
İ:B:sizin aranızdaki uyumun bize daha kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.İkinizde bir şeyler vazgeçtiniz ve birbirinizden de vazgeçebilirsiniz.Bu yüzden yeni görevin Polat Alemdar’ı Ebru olarak korumak.
Ebru: (şaşkın ve mutlu bir şekilde) gerçekten mi?
İ:B:evet fakat yanına birilerini yollayacağız.
İ:B:Polat(Polat gelir)
Polat:evet efendim
İ.B:yanına yeni birini veriyorum
Polat:peki.güvenilir mi?
İ.B:sen ne kadar güvenilirsen o da o kadar güvenilir
Polat:kim bu?
İ.B:Pınar gazioğlu.bundan sonra senin koruman (:
Polat: (iç içine sığmıyordur)teşekkür ederim.
Ebru Polat’ın koruması olarak atanınca onun her zaman yanında olur.
Flashback sonuEbru:sen de beni onun kadar sevmeyeceksin değil mi?
Bu sırada kapı açılır ve Ömer Efe ve Nergis Zeynep koşuşturarak gelirler.
Polat:gelin bakalım babanıza