+14
Света(Isik)
Hatice'm
asucan
oslemmsemiz
y.gülü
melek hatice
H.SeNDiL
ebrù_àlèmdàr
ebrulim
~aksamguzelı~
AşksınHaticem
zeynep
Gamzelim
emila
18 posters
''gamzelim''
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°26
Geri: ''gamzelim''
çok güzel yazmışsın valla ellerine sağlık o radara söyle bizimkide can demi
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°27
ohh
yapmadıgı gavurluk kalmadı bide beyfendi böreklerle dolmalarla besleniyo
zehit zıkkım olsun
artı nerdeee o hödükte böle ince bir ruh.
ama bana bu senoryo hiç hayra gidiyor gibi gelmedi
zehit zıkkım olsun
- Post n°28
zeynep demiş ki:ohh
zehit zıkkım olsun
ya valla şu hödük lafı süper olmuş.seda sayan bile onur şan onunla ilgilenmiyo diye çatır çatır boşadı adamı bizm ebrumuz melek melek ilgilenmio diye boşanmaya kalksalar ebru polatı evlendikleri gece bboşardı....
emila- Hatice Fanı
Kullanıcı Puanı : 284
Lakap : Bonus
- Post n°29
senaryo insanı coşturuyor.
Ebru da devam etmedi çok iyi oldu.
Ebru da devam etmedi çok iyi oldu.
ebrù_àlèmdàr- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 536
İş/Hobiler : hala ogrenci
Lakap : Golden elma
- Post n°30
Gamzelim devami ni sabirsizlikla bekliyorumm ellerine saglik bu senaryo çook guzel
bu ask bocecinde koptumm super yazmi$sin [b]
bu ask bocecinde koptumm super yazmi$sin [b]
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
- Post n°31
EBRU: pi$$$$ttt...ben unuttum her seyi...
polat ve ebru dahada yakinlasirlar...
polat ilk önce alnindan, sonra hafif egilip burnundan ve en sonundada dudaklarindan öper...
uzun uzun, hasret dolu... ebru canini bu kadar yakan bir adamin bir anda acilarini nasil dindirdigini düsünür... bunun adi neydi...bu kadar cok canin yanarken, sana dokunurken bile kalbin hizlanarak artarken, söyledigi sözlerden sonra, kalbini paramparca etmisken bir dokunusu nasil bu kadar can yakici, nasil bu kadar hasret dolu, nasil bir anda dünyadaki hersey degerini kaybediyordu...
disarda olan seyler, aslinda polati bir daha affedemeyecegini düsünürken nasil kendini bir telefonla bulmustu...neydi bunun adi, huzur, sevgi, tutku, mutluluk, aci...
tarifi yoktu bunun... bunun adi A$Kti... ask hem bu kadar can yakip, hem ondan ayrilamamakti...
peki ya polat, ilk defa kendine su anki yasadigi seyin adini sormustu, evet bir evlilige baslamisti, ebruyu tanimiyodu, peki bu yanindaki kadini neden bir ömürdür taniyomus gibiydi, neden yüzünü göremediginde bu kadar ici karariyodu, neden her seyin rengi soluyodu, niye kizgin oldugu canini yakan kadini özlemisti... ona dokunmak neden yildizlara dokunmak gibiydi...
onun yoklugu neden böylesine aci vericiydi...
ona bunca seyden sonra niye bu kadar güveniyordu... niye onu istiyor niye onu seviyordu...
peki ya ebrunun karnindaki minik can, o nasil bir mucizeydi, annesi ve babasi daha hic görmedikleri eli yüzü bile belli olmayan bir bebegi nasill simdiden canlarindan bile cok sevmislerdi...
onlar artik kendilerine karsi sorumlu degillerdi sadece, artik kendilerinden önemli ikisinin bir parcasi vardi...
birbirlerini öperken birbirlerine dokunurken bütün bunlar yildirim hiziyla gecmisti akillarindan...
sonra ebru birden geri cekilir ve karnini tutar hafif bir inlemeyle...
POLAT: noldu ? ebru iyimisin?
EBRU: hic efem annesini kiskandi der ve gülümser...
POLAT: efe?
EBRU: tanistirayim , (polatin elini tutar karnina götürür) bunca zamandir birbirinizden haberiniz varda bir türlü tanisamadiniz.. bak efem bu baba... polat cnm bu efe, oglumuz...
Polat ebrnun karnini oksar...
POLAT: babacim , merhaba...
biraz sonra polat sorar: neden efe...
EBRU: babasi gibi yigit ve cesur olsun diye... efe gibi efe olsun diye, babasinin ve benim canim diye...
POLAT: efe... efe??? benim adimda efeydi yani mi$...adi efe olsun, efeler gibi yigit cesur , vatan aski en büyük aski olsun... ama babasinin kaderini yasamasin...
EBRU: ins... ben inaniyorum sen cok iyi bir baba olacaksin...
POLAT: tabi senin öyle bir derdin yok, dünyanin en iyi ve en güzel annesi olacaksin...
EBRU: sende dünyanin en yakisikli mert ve cocugu icin herseyini veren onu cani gibi seven bir baba olacaksin.
polat düzeltir: canindan cok seven babasi...
EBRU: ooo hava kararmis, ben gideyim artik.bu hamilelik düzenimi bozdu , eskiden sabaha kadar gelmesende beklerdim. simdi uykucu oldum..
POLAT: gitme... yanimda kal...
EBRU: yanimda ???
POLAT: evet yanimda , yatagimda ...
EBRU: bu kücücük yataktami?
POLAT: niye kalmazmisin benimle...
EBRU: kilo aldim sisko oldum, tek basima bile sigmam bu yataga.
POLAT: yok artik, mükemmelsin...lütfennnn... askim gitme...
EBRU: hmmm bir düsünmem lazim... oglum ne der bu duruma bir sormam lazim...
polat bakakalir
ebru düsünür düsünür...
EBRU: düsündüm tasindim, oglumun ve benim cikarlarimca...
POLAT: evvvetttt... kararinIZ...
EBRU: ay kiyamam sana sen istersinde ben kalmazmiyim ...
bir süre sonra ebru ve polat yatakta uzanmislar...
polat hafif basi dik basini dirsegine dayamis,diger elini ebrunun beline dolamis...
POLAT: gecenlerde ne okudum biliyomusun..
EBRU: ne okudun...
POLAT:bilirim buz dagi gibidir özlem
karanlik geceleride bilirim,
kulaklarim cinladiginda özleyenim vardir uzaklarda,
ve yine bilirimki özleyenim ÖZLEDIGIMDIR!!!
polat sözlerini bitirip gözlerini ebrununkilere diktiginde ebrunun uyudugunu görür...
isigi kapatir , ebrusuna simsiki sarilir... ve olaylarin yasandigi günden beri ilk defa bu kadar mutlu ve huzurlu bir sekilde uyuyakalir...
ve aradan 4 ay gecer... ebru 7 aylik hamiledir!!!
polat ve ebru dahada yakinlasirlar...
polat ilk önce alnindan, sonra hafif egilip burnundan ve en sonundada dudaklarindan öper...
uzun uzun, hasret dolu... ebru canini bu kadar yakan bir adamin bir anda acilarini nasil dindirdigini düsünür... bunun adi neydi...bu kadar cok canin yanarken, sana dokunurken bile kalbin hizlanarak artarken, söyledigi sözlerden sonra, kalbini paramparca etmisken bir dokunusu nasil bu kadar can yakici, nasil bu kadar hasret dolu, nasil bir anda dünyadaki hersey degerini kaybediyordu...
disarda olan seyler, aslinda polati bir daha affedemeyecegini düsünürken nasil kendini bir telefonla bulmustu...neydi bunun adi, huzur, sevgi, tutku, mutluluk, aci...
tarifi yoktu bunun... bunun adi A$Kti... ask hem bu kadar can yakip, hem ondan ayrilamamakti...
peki ya polat, ilk defa kendine su anki yasadigi seyin adini sormustu, evet bir evlilige baslamisti, ebruyu tanimiyodu, peki bu yanindaki kadini neden bir ömürdür taniyomus gibiydi, neden yüzünü göremediginde bu kadar ici karariyodu, neden her seyin rengi soluyodu, niye kizgin oldugu canini yakan kadini özlemisti... ona dokunmak neden yildizlara dokunmak gibiydi...
onun yoklugu neden böylesine aci vericiydi...
ona bunca seyden sonra niye bu kadar güveniyordu... niye onu istiyor niye onu seviyordu...
peki ya ebrunun karnindaki minik can, o nasil bir mucizeydi, annesi ve babasi daha hic görmedikleri eli yüzü bile belli olmayan bir bebegi nasill simdiden canlarindan bile cok sevmislerdi...
onlar artik kendilerine karsi sorumlu degillerdi sadece, artik kendilerinden önemli ikisinin bir parcasi vardi...
birbirlerini öperken birbirlerine dokunurken bütün bunlar yildirim hiziyla gecmisti akillarindan...
sonra ebru birden geri cekilir ve karnini tutar hafif bir inlemeyle...
POLAT: noldu ? ebru iyimisin?
EBRU: hic efem annesini kiskandi der ve gülümser...
POLAT: efe?
EBRU: tanistirayim , (polatin elini tutar karnina götürür) bunca zamandir birbirinizden haberiniz varda bir türlü tanisamadiniz.. bak efem bu baba... polat cnm bu efe, oglumuz...
Polat ebrnun karnini oksar...
POLAT: babacim , merhaba...
biraz sonra polat sorar: neden efe...
EBRU: babasi gibi yigit ve cesur olsun diye... efe gibi efe olsun diye, babasinin ve benim canim diye...
POLAT: efe... efe??? benim adimda efeydi yani mi$...adi efe olsun, efeler gibi yigit cesur , vatan aski en büyük aski olsun... ama babasinin kaderini yasamasin...
EBRU: ins... ben inaniyorum sen cok iyi bir baba olacaksin...
POLAT: tabi senin öyle bir derdin yok, dünyanin en iyi ve en güzel annesi olacaksin...
EBRU: sende dünyanin en yakisikli mert ve cocugu icin herseyini veren onu cani gibi seven bir baba olacaksin.
polat düzeltir: canindan cok seven babasi...
EBRU: ooo hava kararmis, ben gideyim artik.bu hamilelik düzenimi bozdu , eskiden sabaha kadar gelmesende beklerdim. simdi uykucu oldum..
POLAT: gitme... yanimda kal...
EBRU: yanimda ???
POLAT: evet yanimda , yatagimda ...
EBRU: bu kücücük yataktami?
POLAT: niye kalmazmisin benimle...
EBRU: kilo aldim sisko oldum, tek basima bile sigmam bu yataga.
POLAT: yok artik, mükemmelsin...lütfennnn... askim gitme...
EBRU: hmmm bir düsünmem lazim... oglum ne der bu duruma bir sormam lazim...
polat bakakalir
ebru düsünür düsünür...
EBRU: düsündüm tasindim, oglumun ve benim cikarlarimca...
POLAT: evvvetttt... kararinIZ...
EBRU: ay kiyamam sana sen istersinde ben kalmazmiyim ...
bir süre sonra ebru ve polat yatakta uzanmislar...
polat hafif basi dik basini dirsegine dayamis,diger elini ebrunun beline dolamis...
POLAT: gecenlerde ne okudum biliyomusun..
EBRU: ne okudun...
POLAT:bilirim buz dagi gibidir özlem
karanlik geceleride bilirim,
kulaklarim cinladiginda özleyenim vardir uzaklarda,
ve yine bilirimki özleyenim ÖZLEDIGIMDIR!!!
polat sözlerini bitirip gözlerini ebrununkilere diktiginde ebrunun uyudugunu görür...
isigi kapatir , ebrusuna simsiki sarilir... ve olaylarin yasandigi günden beri ilk defa bu kadar mutlu ve huzurlu bir sekilde uyuyakalir...
ve aradan 4 ay gecer... ebru 7 aylik hamiledir!!!
- Post n°32
lütfiş allah canını almasın ağlattın beniiiii uzun zamandır hiç bböyle duygulanmaıştım süper fln bu senaryonun yorumu için zerre kalır,ben daaha fazla konuşamıycam ellerim titriyo çünküüüüüüüü
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°33
direk uyumasınlar
çok güzeldi okurken hayalimde sahneleri canlandırdım off off
çok güzeldi okurken hayalimde sahneleri canlandırdım off off
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°34
yaaaaaaaaaaaa lütfiş ağlıyorum şuanda yemin ederim yaaaaa çooooooooooooooooooooooooooooooook güzel kelimeler yetmez anlatmaya çok güzel bu sahneyi yaşarmıyız bilmem ama sen bizlere yaşattınya çok teşekkürler
birde başlardaki sözler ne ya süper sözler sonda polatın söyledikleri ay ay kim demiş polat ebruya aşık olmaz ahanda oldu ulennnnnnnnnnnnnn
Lütfiş sağol canım ellerine sağlık şimdi ebru 7 aylık hamile
ya polatı bebeğiyle tanıştırma sahnesidde süperdi
birde başlardaki sözler ne ya süper sözler sonda polatın söyledikleri ay ay kim demiş polat ebruya aşık olmaz ahanda oldu ulennnnnnnnnnnnnn
Lütfiş sağol canım ellerine sağlık şimdi ebru 7 aylık hamile
ya polatı bebeğiyle tanıştırma sahnesidde süperdi
ebrù_àlèmdàr- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 536
İş/Hobiler : hala ogrenci
Lakap : Golden elma
- Post n°35
senaryon yine super olmu$$ aklina saglikk ayy bu mutlu sahneleri birgun gorurmuyuzz ??
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°36
aglamayin kiyamam ya...
ben mutlu olalim diye yazdim... ins canlarim ah yazarken icim gitti, görürmüyüz, cok aci ama sanmiyorum.
senaryo , aslinda senaristler istese bizi hüngür hüngür agltip ayni anda güldüren bir senaryo...
ama slklyo...
ins görürüz bu ssahnelerini, en azindan birini...
oda yeter bizlere...
evet canlarim artik ebrumuz 7 alik hamile...
yeni maceralar, yeni olaylar, yeni düsünceler, annelik babalik heyecani...
benden ayrilmayin diyomusum...
ins en kisa zamana senaryomun devami geliyoo...
gerci ben negelde fragmanlardan yada yeni bölümden sonra cosuyom ama bakcaz artik...
ben mutlu olalim diye yazdim... ins canlarim ah yazarken icim gitti, görürmüyüz, cok aci ama sanmiyorum.
senaryo , aslinda senaristler istese bizi hüngür hüngür agltip ayni anda güldüren bir senaryo...
ama slklyo...
ins görürüz bu ssahnelerini, en azindan birini...
oda yeter bizlere...
evet canlarim artik ebrumuz 7 alik hamile...
yeni maceralar, yeni olaylar, yeni düsünceler, annelik babalik heyecani...
benden ayrilmayin diyomusum...
ins en kisa zamana senaryomun devami geliyoo...
gerci ben negelde fragmanlardan yada yeni bölümden sonra cosuyom ama bakcaz artik...
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°37
Allah iyiligini versin. Uzun zamandir boyle guzel birsey okumamistim. Cok guzel olmus. ´Ozleyenim, OZLEDIGIMDIR´ daha ne diyim, devamini bekliyoruz...
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°38
aradan 7 ay gecer...
ebru ve polat karahanlinin evindedirlerdir yine...
polat ebruyu zar zor ikna edebilmistir güvenlik acisindan o evde kalmalari gerektigine...
ebruda bebegi düsünerek kabul eder...
bu sefer her sey cok dikkatli gidiyodur...
birbirlerine bazen miklatis gibi yaklasip yapisirken, bazen aralarinda duvarlar oluyodur...
bunun sebebi belki herseyin bu kadar taze olmasi, belkide ebrunun hamile olmasindan kaynaklaniyordu...
ebrunun karni baya baya sismistir... efe annesine baya kilo aldirmistir...
bu arada polat bos kalirmi oda kilo almistir...
nasilmi hemen anlatayim...
simdi hamilelikte kadinlar kilo alirlar psikolojik olarakta kocalarinin kendilerini begenmeyeceklerini düsünüp islerini saglama alip kendileri ne yiyolarsa kocalarida yemelidir...
misal gecen aya kadar ebru geceleri kalkip mutfakta ne varsa asindiriyodu...
eeee kendi yerde polata yedirmezmi, aynisini polatta yemeliydi... yemiyomu, ebru hemen gözyaslarini kullaniyordu, belkide bu polata karsi olan tek üstünlügüydü...
polat ebruya o kadar düskünlesmistiki hele son zamanlarda...
ebru lep demeden cahiti kuruyemisciye yolluyodu...
neyse gelgelelim konumuza...
sabah olmustu...
ebrunun uykulari iciye düzensizlestiginden kalkip kahvaltiyi hazirlayip polati uyandirmaya gelmisti...
sessizce yaklasti, yanibasina oturdu...
polat gece gec gelmisti, yorgunluktan gözlerinin alti cökmüs .... disarda aslan gibi dolasan polat alemdar bebekler gibi uyuyodu...
ebru elini polatin yüzünde dolastirdi... hafifce egilip alninin sag tarafindan öptü...
sonra üzerini biraz daha kapadi...
EBRU: kiyamam ben sana... uyandir dedin ama öyle güzel uyuyosunki...
polat ebrunun kolundan cektigi gibi yanina uzanir ebruda... ama öyle hizli olmusturki bu , ebru soklardadir..
Polat ebrunun dudaklarindan kücük bir buse alir ...
POLAT: günaydin hayatimin anlami...
EBRU:ödümü kopardin, oldugum yerde doguracaktim..
POLAT: fenami iste, doktorlara ebelere gerek kalmaz kari koca hallederdik isimizi... sen dogururdun bende doktorlugunu yapardim...
EBRU: allla allaa.... basina kirmizi kurdalede istermisin...
POLAT:yok canim senin icin dedim , yoksa ben cok severim hastaneyi pastaneyi...
EBRU: (gülmemek icin kendini zor tutarak, ve ciddi olmaya calisarak) niye benim icinmis???
POLAT: (siritarak) canim vallahi ben ölüm döseklerine düssem sen yanimda disi sinek ariyosun...
EBRU: polatttt... iyi be bi daha seni kiskanan ne olsun, sevmekte suc oldu...birak ben gidiyorum...
POLAT ebruyu belinden kavrayip tekrar yataga ceker: nereye gidiyosun, sabah öpücügümü almadan hayatta birakmam...
EBRU: düsünmem lazim..
POLAT: ne icin?
EBRU: bu öpücügü hakettinmi haketmedinmi...
POLAT: ebruuu der ve hafif boynuna yakin öper...
sonra ebru polati öper... yanaklarindan uzun uzun sevgi dolu...
Ebrunun sesi alcalip incelerek: hadi artik kalkalim yoksa bidaha kalkamiyacaz...
POLAT: canim yatak bizim degilmi, istedigimiz zaman kalkariz...
EBRU: canim abdülhey abiyle memati abi gelirler birazdan...ben asagiya inim sende dusunu alip gelirsin...
polat kücük cocuklar gibi yüzünü asar: iyi be tamam kalkiyoruz...
ebru polatin yanaklarini ellerinin icine alir...
EBRU: canim benim hadi kalk... ben buradayim, hem unutma bebegimiz yanimizda, valla simdiden kiziyor sana... sen bana sarildikca o icerden tekmeliyo...
POLAT: hop hop, o daha yokken biz vardik , annesini babasindanmi kiskaniyor...
EBRU: civitma civitma , hem sen iyice sulandirdin, böylemi racon kesiyosun sen alemde...
POLAT: yok ben racon kesmiyorum kaa (kafa kesiyorum diyecekken toporlar).... kahve iciyorum... yani kahve istedi canim..
ebru sasirir: iyi tamam, yapiyorum simdi kahveni...
POLAT: tamam bitanem geliyorum bende...
kahvaltilarini ederler, ebru polati yolcu edip egzersiz icin spor salonuna gider...
malum dogum icin sürekli hareket edip egzersiz yapmali...
polat tüm islerini halleder, hava neredeyse aksam olacaktir... eve gelirken arkada (hava kararmak üzere) birden arabayi durdurur...
PLT: cahit dur.
CHT: noldu abi...
polat uzaktan seyreder basta...
PLT: yok bisey cahit ebru orada...
ebru pespembe bir hamilelik giymistir(hamilelik hafif kisa)... gri bir leggins, ve babetler... cok seker duruyodur. saclar lüle lüle pembe bir bandaj... (tabiki etrafinda cok yakin olmasada korumalar) ebru elinde cilekleriyle( mevsim yazdir, 7.ayin ortasina dogru) gün batimini izlemektedir...
polat sessizce yanina gelir...yanina oturur...
EBRU: ne güzel bir manzara degilmi, ay neredeyse dogacak ama günes henüz batmadi...
POLAT: bnm oldugumu nerden bildin...
EBRU: ayak seslerinden... sessiz sakin , sanki operasyona gider gibi der gülerek...
POLAT: aliskanlis...
EBRU: yermisin???
PLT: yok canim saol... sen ye.. sonra bitiyor bana kiziyosun..
EBRU: yalanci ne zman yaptim ya... aaaa görende beni ne sanar...
POLAT: yalanmi en son kiraz yedigimizi hatirlatirim, o kadar israr ettin ye diye, yeyince hepsini bitirdin dedin...
EBRU: ne bilim sonradan canimin yine cekecegini...iyi be yemezsen yeme der somurtarak...
POLAT: tmm tmm...
EBRU: ha söyle tek basimami alicam kilolari...
POLAT: aldim alicam kadar bende kilo...ohh senin isin kolay, bebekle beraberde kilolarda ucucak... ben napim?
EBRU: ööööööööööööö seyyy... aman en olmadi her aksam kosariz, spor yapariz... hem iyi iste cok zayiflamistin...simdi iyi oldun.
POLAT: suna kisaca sisko oldun desene...
EBRU: sen asil bana bak, karnim benden bir metre önde gidiyo...penguene döndüm paytak paytak..
POlat güler....
EBRU: gülme...
PLT: tmm canim tamam kizma gülmüyorum... kalkalimmi artik...
EBRU: iyi yanliz koluma gircen, yorgunluktan ayaklarim sisti... yürüyemiycem neredeyse...
POLAT: sen iste kucagimda bile tasirim...
EBRU: hadi hadi civitma... aksama ne yemek yapim sana...
POLAT: bosver disarda yeriz eve gitmeden biseyler, hem yorulmusunda...
EBRU:tamam...
ebru polatin koluna girer...polatin eli ebrunun belinde...
günler böyle akar gecer...
ve bir bucuk ay daha gecer...
bebegimiz 8.ayinin son haftalarindadir. doguma 15-25 gün kadar bir süre kalmistir...
ebru tamamen bebegin odasina konsantre olmustur...
öyle seker bir oda olmusturki...
hilale benzeyen bir yatak, adeta bir gökyüzü...
bugüne kadar hersey prüzsüzdü...
ama dogum yaklasti . ebruyu dogum korkusu sardi...
veeeee o aksam nazife annelerde yiyeceklerdi yemegi...
televizyondaki bir haberi görene kadar her sey yolundaydi... ama olan olur ....
ebru ve polat karahanlinin evindedirlerdir yine...
polat ebruyu zar zor ikna edebilmistir güvenlik acisindan o evde kalmalari gerektigine...
ebruda bebegi düsünerek kabul eder...
bu sefer her sey cok dikkatli gidiyodur...
birbirlerine bazen miklatis gibi yaklasip yapisirken, bazen aralarinda duvarlar oluyodur...
bunun sebebi belki herseyin bu kadar taze olmasi, belkide ebrunun hamile olmasindan kaynaklaniyordu...
ebrunun karni baya baya sismistir... efe annesine baya kilo aldirmistir...
bu arada polat bos kalirmi oda kilo almistir...
nasilmi hemen anlatayim...
simdi hamilelikte kadinlar kilo alirlar psikolojik olarakta kocalarinin kendilerini begenmeyeceklerini düsünüp islerini saglama alip kendileri ne yiyolarsa kocalarida yemelidir...
misal gecen aya kadar ebru geceleri kalkip mutfakta ne varsa asindiriyodu...
eeee kendi yerde polata yedirmezmi, aynisini polatta yemeliydi... yemiyomu, ebru hemen gözyaslarini kullaniyordu, belkide bu polata karsi olan tek üstünlügüydü...
polat ebruya o kadar düskünlesmistiki hele son zamanlarda...
ebru lep demeden cahiti kuruyemisciye yolluyodu...
neyse gelgelelim konumuza...
sabah olmustu...
ebrunun uykulari iciye düzensizlestiginden kalkip kahvaltiyi hazirlayip polati uyandirmaya gelmisti...
sessizce yaklasti, yanibasina oturdu...
polat gece gec gelmisti, yorgunluktan gözlerinin alti cökmüs .... disarda aslan gibi dolasan polat alemdar bebekler gibi uyuyodu...
ebru elini polatin yüzünde dolastirdi... hafifce egilip alninin sag tarafindan öptü...
sonra üzerini biraz daha kapadi...
EBRU: kiyamam ben sana... uyandir dedin ama öyle güzel uyuyosunki...
polat ebrunun kolundan cektigi gibi yanina uzanir ebruda... ama öyle hizli olmusturki bu , ebru soklardadir..
Polat ebrunun dudaklarindan kücük bir buse alir ...
POLAT: günaydin hayatimin anlami...
EBRU:ödümü kopardin, oldugum yerde doguracaktim..
POLAT: fenami iste, doktorlara ebelere gerek kalmaz kari koca hallederdik isimizi... sen dogururdun bende doktorlugunu yapardim...
EBRU: allla allaa.... basina kirmizi kurdalede istermisin...
POLAT:yok canim senin icin dedim , yoksa ben cok severim hastaneyi pastaneyi...
EBRU: (gülmemek icin kendini zor tutarak, ve ciddi olmaya calisarak) niye benim icinmis???
POLAT: (siritarak) canim vallahi ben ölüm döseklerine düssem sen yanimda disi sinek ariyosun...
EBRU: polatttt... iyi be bi daha seni kiskanan ne olsun, sevmekte suc oldu...birak ben gidiyorum...
POLAT ebruyu belinden kavrayip tekrar yataga ceker: nereye gidiyosun, sabah öpücügümü almadan hayatta birakmam...
EBRU: düsünmem lazim..
POLAT: ne icin?
EBRU: bu öpücügü hakettinmi haketmedinmi...
POLAT: ebruuu der ve hafif boynuna yakin öper...
sonra ebru polati öper... yanaklarindan uzun uzun sevgi dolu...
Ebrunun sesi alcalip incelerek: hadi artik kalkalim yoksa bidaha kalkamiyacaz...
POLAT: canim yatak bizim degilmi, istedigimiz zaman kalkariz...
EBRU: canim abdülhey abiyle memati abi gelirler birazdan...ben asagiya inim sende dusunu alip gelirsin...
polat kücük cocuklar gibi yüzünü asar: iyi be tamam kalkiyoruz...
ebru polatin yanaklarini ellerinin icine alir...
EBRU: canim benim hadi kalk... ben buradayim, hem unutma bebegimiz yanimizda, valla simdiden kiziyor sana... sen bana sarildikca o icerden tekmeliyo...
POLAT: hop hop, o daha yokken biz vardik , annesini babasindanmi kiskaniyor...
EBRU: civitma civitma , hem sen iyice sulandirdin, böylemi racon kesiyosun sen alemde...
POLAT: yok ben racon kesmiyorum kaa (kafa kesiyorum diyecekken toporlar).... kahve iciyorum... yani kahve istedi canim..
ebru sasirir: iyi tamam, yapiyorum simdi kahveni...
POLAT: tamam bitanem geliyorum bende...
kahvaltilarini ederler, ebru polati yolcu edip egzersiz icin spor salonuna gider...
malum dogum icin sürekli hareket edip egzersiz yapmali...
polat tüm islerini halleder, hava neredeyse aksam olacaktir... eve gelirken arkada (hava kararmak üzere) birden arabayi durdurur...
PLT: cahit dur.
CHT: noldu abi...
polat uzaktan seyreder basta...
PLT: yok bisey cahit ebru orada...
ebru pespembe bir hamilelik giymistir(hamilelik hafif kisa)... gri bir leggins, ve babetler... cok seker duruyodur. saclar lüle lüle pembe bir bandaj... (tabiki etrafinda cok yakin olmasada korumalar) ebru elinde cilekleriyle( mevsim yazdir, 7.ayin ortasina dogru) gün batimini izlemektedir...
polat sessizce yanina gelir...yanina oturur...
EBRU: ne güzel bir manzara degilmi, ay neredeyse dogacak ama günes henüz batmadi...
POLAT: bnm oldugumu nerden bildin...
EBRU: ayak seslerinden... sessiz sakin , sanki operasyona gider gibi der gülerek...
POLAT: aliskanlis...
EBRU: yermisin???
PLT: yok canim saol... sen ye.. sonra bitiyor bana kiziyosun..
EBRU: yalanci ne zman yaptim ya... aaaa görende beni ne sanar...
POLAT: yalanmi en son kiraz yedigimizi hatirlatirim, o kadar israr ettin ye diye, yeyince hepsini bitirdin dedin...
EBRU: ne bilim sonradan canimin yine cekecegini...iyi be yemezsen yeme der somurtarak...
POLAT: tmm tmm...
EBRU: ha söyle tek basimami alicam kilolari...
POLAT: aldim alicam kadar bende kilo...ohh senin isin kolay, bebekle beraberde kilolarda ucucak... ben napim?
EBRU: ööööööööööööö seyyy... aman en olmadi her aksam kosariz, spor yapariz... hem iyi iste cok zayiflamistin...simdi iyi oldun.
POLAT: suna kisaca sisko oldun desene...
EBRU: sen asil bana bak, karnim benden bir metre önde gidiyo...penguene döndüm paytak paytak..
POlat güler....
EBRU: gülme...
PLT: tmm canim tamam kizma gülmüyorum... kalkalimmi artik...
EBRU: iyi yanliz koluma gircen, yorgunluktan ayaklarim sisti... yürüyemiycem neredeyse...
POLAT: sen iste kucagimda bile tasirim...
EBRU: hadi hadi civitma... aksama ne yemek yapim sana...
POLAT: bosver disarda yeriz eve gitmeden biseyler, hem yorulmusunda...
EBRU:tamam...
ebru polatin koluna girer...polatin eli ebrunun belinde...
günler böyle akar gecer...
ve bir bucuk ay daha gecer...
bebegimiz 8.ayinin son haftalarindadir. doguma 15-25 gün kadar bir süre kalmistir...
ebru tamamen bebegin odasina konsantre olmustur...
öyle seker bir oda olmusturki...
hilale benzeyen bir yatak, adeta bir gökyüzü...
bugüne kadar hersey prüzsüzdü...
ama dogum yaklasti . ebruyu dogum korkusu sardi...
veeeee o aksam nazife annelerde yiyeceklerdi yemegi...
televizyondaki bir haberi görene kadar her sey yolundaydi... ama olan olur ....
AşksınHaticem- Moderatör
- Post n°39
muhteşem ya lütfiş sen anlat ben bir ömür dinlerim...sanki masal anlatan anneler gibisin ellerine sağlık
birde ebru polat diyaloglarında karnıma ağrılar girdi gülmekten
bebeğin odası çok güzel yaaaaaaaa şu senaryonu panayada mı eklesen bacım ya
birde ebru polat diyaloglarında karnıma ağrılar girdi gülmekten
bebeğin odası çok güzel yaaaaaaaa şu senaryonu panayada mı eklesen bacım ya
- Post n°40
hadiiiiiii,kız ne haberi???? allah iyiliğini versiin duygulandım ağlıyodum haberi okuyunca gözlerim 90 voltluk ampul gibi açıldı....süper be bacım...senden beklenen senaryolar bunlar!!!!!!!!!
AşksınHaticem- Moderatör
- Post n°41
şeymoş polat kendini öldü gösterecek kesin£bru~Polæt demiş ki:hadiiiiiii,kız ne haberi???? allah iyiliğini versiin duygulandım ağlıyodum haberi okuyunca gözlerim 90 voltluk ampul gibi açıldı....süper be bacım...senden beklenen senaryolar bunlar!!!!!!!!!
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°42
sevvalim seymam cok sevindim begenmenize, ekliycem panayada zaten orada gicik elifci cok kisa olmus deyince bende hemen devam ettirecem diye atladim...:O
oradada buradada yorumlari bekliyorum sekerler...
valla baktim burada okudum senaryolari polatin üzerine cok gidilmis, tamam cok kiziyorum ama yinede kiyamiyorum senaryomdanda bellidir sanirim....
oradada buradada yorumlari bekliyorum sekerler...
valla baktim burada okudum senaryolari polatin üzerine cok gidilmis, tamam cok kiziyorum ama yinede kiyamiyorum senaryomdanda bellidir sanirim....
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°43
Hatice&Necati demiş ki:şeymoş polat kendini öldü gösterecek kesin£bru~Polæt demiş ki:hadiiiiiii,kız ne haberi???? allah iyiliğini versiin duygulandım ağlıyodum haberi okuyunca gözlerim 90 voltluk ampul gibi açıldı....süper be bacım...senden beklenen senaryolar bunlar!!!!!!!!!
yok sekerler öldü fln yok allah göstermesin beee...
ben o kadar kalpsiz senaryolar yazmam...
ama dogum bir kac hafta erken olabilir...
bakalim aklimda iki sey var....
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
- Post n°44
çok güzel olmuş
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°45
saol cnm... begenmene sevindim...
- Post n°46
kız şevval çok negatifsin ha:)))))Hatice&Necati demiş ki:şeymoş polat kendini öldü gösterecek kesin£bru~Polæt demiş ki:hadiiiiiii,kız ne haberi???? allah iyiliğini versiin duygulandım ağlıyodum haberi okuyunca gözlerim 90 voltluk ampul gibi açıldı....süper be bacım...senden beklenen senaryolar bunlar!!!!!!!!!
y.gülü- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 554
İş/Hobiler : öğrenci
- Post n°47
ayy lütfiş süper bi senaryo o kadar güzel ki anlatamıyorum artık gerisini sen düşün...
oslemmsemiz- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1699
İş/Hobiler : ÖĞRENCİ
Lakap : DeNgEsİz
- Post n°48
ayy lütfiş çok güzel olmuş canım ya ellerine sağlık
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°49
saolun canlarim cigerlerim... valla cok mutlu ediyor beni yorumlariniz...
oslemmsemiz- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1699
İş/Hobiler : ÖĞRENCİ
Lakap : DeNgEsİz
- Post n°50
Gamzelim demiş ki:saolun canlarim cigerlerim... valla cok mutlu ediyor beni yorumlariniz...
dewamını fazla bekletme bizi