tarafından ebrulim Salı Şub. 23, 2010 7:36 pm
CANDAN AİLESİNİN EVİ
1.bölüm
Melek her sabah olduğu gibi sabah sporu için koşmaya Belgrat ormanına gitmişti (belgrat ormanı meleğin evine yakındı)ailesi ise o gelene kadar kahvaltıyı hazırladılar spordan dönen melek duş alıp giyinip hazırlandı işe gitmek için
Melek:günaydın candan ailesi
Baba:günaydın kızım
Anne:günaydın kızım hadi otur kahvaltıya başla cnm
Melek:günaydın annecim babacım(ikisinide öper)
Zeynep:(meleğin kızkardeşi)ooo günaydın ablacım bu neşe sabah sabah
Melek:Allah Allah kızım her zamanki halim bu benim alışsan diyorum nasıl olur acaba
Umut(meleğin kardeşi)evet sema abla alış artık ablamın bu haline biz onu böyle görmeyeli çok oldu
Sena:haklısın abicim ablamı uzun zamandan sonra gülerken görmek çok güzel
Özlem:(meleğin diğer kızkadeşi)valla alışamayız abla ya uzun zamandır hayatında biri de yok neden her sabah bu kadar neşeli oluyorsun bu işin sırrı ne Allah aşkına bizede söylesene
Melek:cimcimeye bak sen bu işin sırrı ne olacak insanın sizin gibi ailesi olsun yeter valla hem ben aşk maşk istemiyorum hayatımdan memnunum
Zeynep:valla bizim gibi aileden başka yok valla doğru söylüyorsun
Melek:neyse tatlım çıkmam gerekiyo işe geç kalıcam bugün iki önemli toplantım var
akşam görüşürüz(kardeşlerinin hepsini öpüp şirkete gitmek için yola çıkar
Sena:peki ablacım güle güle kolay gelsin sana
Özlem:ablamı böyle mutlu görmek gülerken görmek çok güzel ya olmasa biz ne yapardık annecim ya
Umut:ablamın işleri çok iyi valla Allah bozmasın
ŞAŞMAZ AİLESİNİN EVİ
Necati şaşmaz ailesinin büyük oğludur babası şaşmaz inşaatin sahibi kadir şaşmazdı.uzun yıllar şaşmaz inşaatta çalıştıktan sonra bütün işleri necatiye bırakıp kendisini emekliye ayırmıştı.necati,üniversiteyi birincilikle bitirmiş şaşmaz inşaatın başına geçmişti kardeşi raci,çocukluk arkadaşı ve ortağı bahadırla şirketi yönetiyordu küçük kardeşi zübeyirde onlara avukat olarak yardım ediyordu
Necati :herkese günaydın
Baba:günaydın oğlum
Anne:günaydın oğlum
Raci:günaydım abicim
Zübeyir:günaydın abicim
Baba:oğlum şirkette işler nasıl uğrayamadım bu ara
Necati süper baba eee kim yönetiyor
Raci :oo biz neyiz burda abicim
Necati :alınma hemen raci tabiî ki sizlerin yardımı olmadan asla bu şirketi yönetemem
Zübeyir:tabii benimde yardımım olmadan değilmi abicim
Necati evet Zübeyir evet ben boşunamı sizler diyorum burda dinlesene beni
Anne : aaa yeter bırakın abinizin yakasınıda kahvaltınızı yapın işe aç gitmeyin
Necati :annem doğru söylüyor hadi bir an önce kahvaltımız yapıp çıkalım
Raci :tamam hadi çıkalım
Necati,raci,ve Zübeyir şirkete gitmek için yola çıktılar bu arada necatin telefonu
çaldı arayan ayrıldığı nişanlısı aslıydı.aslı çok kıskanç biriydi
Necati aslının kıskançlıklarına daha fazla dayamamış ayrılmıştı ondan
ama aslı necatinin istememesine rağmen aramaya devam ediyordu
Necati:şu kıza beni arama diyorum arıyo ya ne inatçı kız ya Allah Allah
Raci :abi sende telefon numarasını değiştir
Necati:oğlum bu kaçıncı telefon numarası ya
Necatiler şirkete gelip işe başlamışlardır
[b]Akbey şirket (Meleğin çalıştığı şirket)[/color]
Melek her zamanki gibi güleryüzüyle şirkete geldi çalışanları selamladı
Melek:günaydın arkadaşlar nasıl gidiyo işler
Eda:hoş geldiniz günaydın melek hanım işler istediğiniz gibi gidiyo melek hanım
Selin:hoş geldiniz günaydın melek hanım
Melek: günaydın hoş bulduk arkadaşlar beni arayan soran varmı
Eda:kerem bey odanızda efendim sizi bekliyor
Melek:öylemi çok oldumu geleli peki
Eda:hayır efendim biraz önce geldi
Melek:tamam keremle görüşmem bitene kadar telefona bağlamayın odama
Eda:baş üstüne efendim bu arada melek hanım toplantılar için istediğiniz dosyayı hazırlayıp masanızın üstüne koydum
Melek:tamam edacım teşekkürler kolay gelsin size
Eda:teşekkürler efendim
Selin:teşekkürler efendim
kerem avukattır melekle çocukluk arkadaşıdır evli ve bir oğlu vardır yakışıklı ve çok çalışandandır melekle konuşacağı konu ise akbey şirketi sönmezer şirketi ile ortak bir iş için anlaşma imzalamışlardır melek şirketin sahibi olan kemal beyden hiç hoşlanmamıştır güvenilir bir adam olmadığını düşünmektedir bu konuda kulağına hiçte iyi şeyler gelmemiştir ve bu konuda haklıda çıkacaktır
Meleğin odası
[b]Melek:günaydın keremcim hoşgeldin çok bekletmedim inşallah yeni geldiğini söylediler ama
Kerem:hoşbulduk yok canım yeni geldim bende nasılsın(sarılırlar)
Melek:iyiyim valla ne olsun e anlat ne oldu senden istediğim araştırma sonuç ne
Kerem:haklıymışsın kemal sönmezer çalışılacak bir adam değil uyuşturucu,silah kaçaklığı ne ararsa var bu herifte
Melek:gerçektenmi biliyordum anlamıştım bu adamda birşeyler olduğunu sağol kerem ya hemen serhat abiyle konuşayımda anlaşmayı fes edelim
Kerem:tamam ben gideyim artık seni meşgul etmeyeyim öğleden sonra davam varda görüşürüz
Melek:yok ya ne meşgulü olurmu neyse madem işin var tutmayayım seni görüşürüz canım
kerem şirketten ayrılırken melek serhatın yanına gider
Serhatın odası
Melek kapıya vurur:günaydın abicim gelebilirmiyim müsaitmisin
Serhat:günaydın canım gel otursana müsaitim tabii
Melek:şu sönmezer şirketiyle yaptığımız anlaşma varya onu hemen fes edelim
Serhat:neden ne oldu ki niye fes ediyoruz anlaşmayı
Melek:ya sana sormadan şirketin sahibi kemal sönmezer ile ilgili bir araştırma yaptım adam uyuşturucu silah kaçaklığı yapıyormuş
Serhat:ne eminmisin bu çok ciddi bir iddia kanıtın varmı peki
Melek:evet eminim araştırmayı avukat arkadaşımdan istemiştim oda bana bu dosyayı getirmiş inceledim bilmek istediğin herşey var bu dosayada
Serhat dosyayı inceler:hımm haklısın gerçektende bu adamla çalışılmaz hemen fes edelim anlaşmayı
Melek:olur abicim bana kızmadın değilmi senden habersiz yaptım bu araştırmayı
Serhat:aşk olsun niye kızayım ki aksine böyle çalışkan şirketin iyiliğini düşündüğün için teşekkür ederim sana
Melek:sağol abicim bende bu şirkette çalıştığım için çok mutlyum söyleceğin birşey yoksa işimin başına döneyim artık
Serhat:tamam canım bu arada başka bir şirket arayalımda iş yarım kalmasın sen bir araştır bakalım hangi şirketle çalışabiliriz
Melek:peki hemen başlarım araştırmaya öğleden sonraki toplantılar için herşey hazır abicim
Serhat tamam der melek işinin başına döner başka bir şirket aramaya başlar
şaşmaz inşaat
Necati ve raci şirkete gelmiştir Necati aslının sürekli aramasından dolayı çok sinirlidir hemen odasına geçer ortağı bahadırda yanına gelir hemen
Bahadır:hoş geldin ortak bu ne sinir abicim
Necati :aslı ne olacak benim sinir eden
Bahadır :seni hala arıyormu abicim
Necati:hemde hergün 100 kere abicim
Bahadır :kız sana deli gibi aşıktı abicim ama şu kıskanlıkları olmasaydı iyi olurdu
Necati : evet bak buraya yazıyorum bir daha hayatıma dişi kuş bile giremez abicim
Bahadır :büyük konuşma abicim yarın karşına biri çıkar bu sözleri hatırlatırım abicim
Necati:tamam hatırlat
Bahadır:tamam
Necati :hadi artık işe koyulalım bahadır
Bahadır :tamam abicim
Meleğin çalıştığı şirket
Toplantılara bir saat kala kemal sönmezer şirkete gelir serhat şirketi arayıp yaptıkları anlaşmayı fes edeceklerini söylemiştir bunun nedenini öğrenmeye gelmiştir çokda sinirlidir
Kemal: sekreter hanım serhat bey odasındamı
Eda:bir dakika geldiğinizi haber vereyim serhat bey kemal bey geldi sizinle görüşmek istiyor
Serhat:tamam edacım al içeri
Eda:buyrun serhat bey sizi bekliyor
Kemal serhatın odasına girer
Serhat:buyrun kemal bey hoşgeldiniz
Kemal:hiç hoş gelmedim serhat bey yaptığımız anlaşmayı fes edecekmisiniz nerden çıktı bu fes etme işi
Serhat:sakin olurmusunuz lütfen sizin hakkınızda kulağıma hiçte iyi şeyler gelmedi o yüzden anlaşmayı fes edeceğiz
Kemal:ne demek iyi şeyler gelmedi herkes benim saygın bir iş adamı olduğumu bilir
Serhat:saygın bir iş adamı neden uyuşturucuyla silahla uğraşıyor bana bunu açıklayın o zaman
Kemal:uyuşturucumu buda nerden çıktı şimdi kim uydurdu bunları
Serhat:kimsenin uydurduğu yok kemal bey sözlerinize dikkat edin
(bu sırada melek serhatın odasına gelir serhatın istediği araştırmayı yapmış serhatla konuşamaya geliyordur konuşulanları duyar ve odaya gelir)
Melek:pardon serhat abi gelebilirmiyim uydurma değil gerçekleri söylüyoruz kemal bey hakkınızda ufak bir araştırma yaptım bunlar çıktı ortaya boşuna inkar etmeyin
Kemal sinirlenir meleğin üstüne yürür:sen kimsin de benim hakkımda araştırma yapıyorsun be kadın
Serhat araya girer:hoop hoop ağır ol bakalım sakın meleğe dokunayım deme kemal bey bey dediğime pişman etme
Melek:bu şirketin genel müdürü ve ortağı olarak yapıyorum anladınızmı beni
Kemal:bu iş burda bitmedi pişman edeceğim hepinizi bu anlaşma fesedilmeyecek
Melek:elinden geleni ardına koyma kemal bey korkmuyorum senden gençleri zehirleyen bir herifle asla çalışmam
Kemal sinirle şirketi terk eder
Serhat:bu adam başımıza çok iş açacak çok sen diyecektin bana
Melek:birşey yapamaz abi başka bir şirket ara demiştin ya buldum şaşmaz inşaat güvenilir bir şirketmiş aradım yarın sabah için randevu aldım
Serhat:harikasın canım tamam şimdi biz toplantılar için son hazırlıklarımızı yapalım
Melek tamam der son hazırlarını tamamlayıp toplantıları girip işlerini bitirip çocukluk arkadaşı olan aynı zamanda kankası özgüyle buluşur sohbet ederler
Özgü:bu buluşmalarda olmasa yüzünü göremeceğiz cnm ya
Melek:evet kanka ya bu bu ara işlerim dahada yoğun yarın sabah bir şirkete görüşme yapacağım
Özgü:hımm hangi şirket bu
Melek:şaşmaz inşaat çok iyi bir şirketmiş onlarla çalışan pişman olmazmış
Özgü:şaşmaz inşaatmı hımm gerçekten çok iyi bir şirkettir çok duydum adını necati şaşmaz çok çalışkan çokta yakışıklıdır
nişanlısından yeni ayrılmış nişanlısı çok kıskançmış duyduğuma göre
Melek:sağol canımda bundan banane niye bana söylüyorsun bunları
Özgü:bilgin olsun diye canım olur ya necatiyle tanıştığınızda aranızda birşeyler olabilir değilmi
Melek:aman özgü sende yani olacak işmi allah aşkına
Özgü:neyse kankacım kızma neyse kalkalımmı artık cnm
Melek:kalkalım cnm sabah erken kalkmam gerekiyo şu inşaat şirketiyle görüşemeye gidicem
Melekle özgü restorandan ayrılıp evlerine gittiler
Eve gelen melek hemen odasına geçip yarın görüşme için hazırlandı ve uykuya daldı sabahta erkenden uyanıp sabah sporu için Belgrat ormanına gitti ormandaki sessizlik meleğin çığlıklarıyla bir anda bir anda bozuldu
Melek:imdat!!!!
1.bölümünün sonu[/color]
En son ebrulim tarafından C.tesi Ocak 08, 2011 1:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 25 kere değiştirildi