Bir gun hayatinda bir kiz olur…Sevdiyin bir kiz,ustelik onun icin hersey yaparsin…
Ama simdi bankta baska bir kizla oturmus yildizlara bakiyersun….Guzel bir geceydi,sesiz,romantik…Bu sesizliyi o kiz bozar…
Kiz:Neden?
Cocuk:Ne neden?
Kiz:Neden onunla ayrildiniz?
Cocuk:Oldu iste…
Kiz:Anlatsa bana onu….
Cocuk once cok dusunur ama sonra anlatmaya karar verir…
Cocuk:Guzel bir kizdi…Hayat doluydu,gezleri hep parliyerdu…Nezaman aglasa bir kac dakika sonra gulmeye basliyerdu,cok kiskancti…Sevdikleri insanlar hep yaninda olsun isterdi…Hic bir zaman hic kimseye ketuluk yapmazdi…Cocuk olmayi cok severdi….Dondurmayi cocuk gibi yerdi…Hic ketu aliskaniklari yoktu…
Kiz:Peki neden bitti???
Cocuk:Bir gun kavga etmeye basladik,ve birden o laflar cikti…
Kiz cocugun gezlerine bakar…
Cocuk:”Yeter ayrilalim”….O hic bir sey demeden kalkti ve gitti…Aglamadi bile…
Kiz:Sonra?
Cocuk:Bir kac gun sonra onu aradim ama cevap vermedi….Sonra fark ettimki fac,msm bir arkadas eksildi….Baktim o melek yuzlu yok…O gun tamamen cikti hayatimdan…Cep telefon numarasini deistirmisti,hatta yasadigi yerde tasinmisti…Yani benimle tum baglari kopmustu….
Bir kac ay sonra yani 5-6 ay sonra oyrendimki sevdiyim kiz baskasiyla nisanlandi…
O gun dedimki iste bak laflarin neye mal oldu…O gunden sonra onu hic germedim,hatta artik ondan hic bir haber alamiyerdum…Cunku arkadasi tasinmisti….
Kiz:Demek o belindeki melek o kiz???
Cocuk:Evet….
O gun o sohbet olduktan sonra cocuk hayat boyunca yanliz kaldi…
Ama simdi bankta baska bir kizla oturmus yildizlara bakiyersun….Guzel bir geceydi,sesiz,romantik…Bu sesizliyi o kiz bozar…
Kiz:Neden?
Cocuk:Ne neden?
Kiz:Neden onunla ayrildiniz?
Cocuk:Oldu iste…
Kiz:Anlatsa bana onu….
Cocuk once cok dusunur ama sonra anlatmaya karar verir…
Cocuk:Guzel bir kizdi…Hayat doluydu,gezleri hep parliyerdu…Nezaman aglasa bir kac dakika sonra gulmeye basliyerdu,cok kiskancti…Sevdikleri insanlar hep yaninda olsun isterdi…Hic bir zaman hic kimseye ketuluk yapmazdi…Cocuk olmayi cok severdi….Dondurmayi cocuk gibi yerdi…Hic ketu aliskaniklari yoktu…
Kiz:Peki neden bitti???
Cocuk:Bir gun kavga etmeye basladik,ve birden o laflar cikti…
Kiz cocugun gezlerine bakar…
Cocuk:”Yeter ayrilalim”….O hic bir sey demeden kalkti ve gitti…Aglamadi bile…
Kiz:Sonra?
Cocuk:Bir kac gun sonra onu aradim ama cevap vermedi….Sonra fark ettimki fac,msm bir arkadas eksildi….Baktim o melek yuzlu yok…O gun tamamen cikti hayatimdan…Cep telefon numarasini deistirmisti,hatta yasadigi yerde tasinmisti…Yani benimle tum baglari kopmustu….
Bir kac ay sonra yani 5-6 ay sonra oyrendimki sevdiyim kiz baskasiyla nisanlandi…
O gun dedimki iste bak laflarin neye mal oldu…O gunden sonra onu hic germedim,hatta artik ondan hic bir haber alamiyerdum…Cunku arkadasi tasinmisti….
Kiz:Demek o belindeki melek o kiz???
Cocuk:Evet….
O gun o sohbet olduktan sonra cocuk hayat boyunca yanliz kaldi…