melike demiş ki:Ebruuuu demiş ki:melike demiş ki:Ebruuuu demiş ki:slm kizlar nasilsiniz ?
iyidir canım,sen nasılsın?
bendee iyim napiyon ?
napayım canım evdeyim.boş boş oturuyorum.bu arada adın neydi?
adim zeynep senin?
melike demiş ki:Ebruuuu demiş ki:melike demiş ki:Ebruuuu demiş ki:slm kizlar nasilsiniz ?
iyidir canım,sen nasılsın?
bendee iyim napiyon ?
napayım canım evdeyim.boş boş oturuyorum.bu arada adın neydi?
Света(Isik) demiş ki:Selam herkese...
Melikecim sana cok bahcubum ama bugun ekliyecem soz,simdi yaziyerum...
Hatice Adini Feriha koydum tam olarak neyere girelim,yani dresi buraya ekle,cunku cok merak ettim Vallah
melike demiş ki:melike canım bende,memnun oldum.zeynepcim yaşın kaç,nerede oturuyosun?
Ebruuuu demiş ki:melike demiş ki:melike canım bende,memnun oldum.zeynepcim yaşın kaç,nerede oturuyosun?
bende memnunn oldum melikecim , ben almanyada oturuyorum sen ?
Света(Isik) demiş ki:Necon,Gurakn,Nur merak etme Bahadir yoktu
Света(Isik) demiş ki:Alemsin canim
bir yerlere cikinca sana soyliyecem
Света(Isik) demiş ki:Selam herkese...
Melikecim sana cok bahcubum ama bugun ekliyecem soz,simdi yaziyerum...
Hatice Adini Feriha koydum tam olarak neyere girelim,yani dresi buraya ekle,cunku cok merak ettim Vallah
Света(Isik) demiş ki:saba her zamanki gibi sikti ama ayni zamanda cok sadeydi mavi elbisesi vardi cok guzeldi,cocuktan konu acildi balim gurakanin kizindan saba soylediki sana citti soru sorucam necati sor dedi oda cocuk istiyermus necati oyle guzel baktiki ama cevao vermedi
Света(Isik) demiş ki:cok guzeldi hele saclari giymi superdi bayildim...
neco ner zamanki gibi spor gurkan takim giymisti ama biliyermusun saba oyle sorunca biraz sanki bana oyle gele bilir necati nasil diyim cocuk ozlemi cekti ozelikle gurkan kizini anlatinca yazate var bak istersen
Света(Isik) demiş ki:bilmiyerum ama bana oyle geldi...
Hem babaannesi sandiki neco evleniyer kiyamet cikmisti,hani vardi ya reklami iste onu gercek sanmis babaannesi