Senaryo yazıyorum Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Senaryo yazıyorum Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Senaryo yazıyorum

melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Senaryo yazıyorum Empty Senaryo yazıyorum

Mesaj tarafından melek hatice Paz Ocak 30, 2011 9:11 am

senaryo yazıyorum

“Karadağlar” dizisinde Gülali karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol, bir yandan da çocukluk hayalini gerçekleştiriyor ve senaryo yazıyor. Dizide babasını oynayan Erdal Özyağcılar’dan da destek alan Çelikkol, “Çok farklı bir projeye imza atacağım, ayrıca müziklerini de ben yapacağım” diyor.

Sizi “Karadağlar” dizisinde Gülali rolünde izliyoruz. Nasıl gidiyor Kazdağları’ndaki çekimler?

- Aslında çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz ama Kazdağları bol oksijenli bir yer olduğu için tüm yorgunluğumuzu alıyor. Ekipteki arkadaşlarımla da aramız çok iyi. Başta Erdal Özyağcılar olmak üzere tüm oyuncular başarılı isimler olduğundan çekimler çok güzel gidiyor.

Hatice Şendil’in canlandırdığı Gülhayat, hem Gülali’yle hem de babası Halit’le yakınlık kuruyor. İlişkilerinin sonu ne olacak sizce?

- Gülhayat, ailesine yaptıklarından ötürü Halit’ten intikam almak istiyor. Güzelliğini kullanarak ona yakın durmaya çalışıyor. Gülali’yle ilişkisine gelince... Aslında Gülhayat, Gülali’yi de intikam planına katmak istiyordu, baba-oğulun ilişkisini yok edecekti. Ama istediği gibi gelişmedi olaylar. Çünkü Gülali’den hoşlanmaya başladı. İlişkileri ilerleyen zamanda hangi boyuta taşınır bilmiyorum ama üçlü arasında bir çatışma başlayacağını düşünüyorum.

Gülali’nin kardeşi Selahattin de onun eski nişanlısına ilgi duyuyor. Bu cephede neler olur peki?

- Nazlı, Gülali’ye gerçekten aşık. Aslında ne istediğini çok iyi biliyor ama bunları uygulamakta biraz geç kaldığı için Gülali’yi elinden kaçırdı. Bence Nazlı, ondan kolay kolay vazgeçmeyecek.

GÜLALİ ASLINDA SEMPATİK BİRİ

“Karadağlar”, Dostoyevski’nin ünlü eseri “Karamazov Kardeşler”den uyarlandı. Siz okudunuz mu bu romanı?

- Etkilenmemek için okumayı pek istemedim aslında... Benim kitaptaki karakterim, Dimitri. Fakat Dimitri çok daha sert ve kötü biri. Eğer onu birebir oynasaydım, Gülali sevilmeyen biri olurdu.

Sizi genellikle sert rollerde izliyoruz. Kendiniz mi istiyorsunuz bu tarz rolleri yoksa fiziksel özelliklerinizden dolayı hep benzer roller mi teklif ediliyor?

- Ben Gülali’yi sert bir karakter olarak değerlendirmiyorum. Aslında çok sempatik biri, dizinin en yumuşak karakterlerinden. Sadece olması gereken noktada nasıl sert olacağını iyi biliyor. Ama fiziksel açıdan güçlü olduğu için öyle bir izlenim yaratmış olabilir. Ayrıca “MAT” dizisinde de sert bir adamı oynamadım ben. “PARS Narkoterör”deki rolüm biraz sertti belki ama o da ilk deneyimimdi ve karakteri yumuşatmayı bilmiyordum. Beni sert gösteren o karakter olmuştur.

Similar topics

-

Forum Saati C.tesi Kas. 09, 2024 4:52 pm