ebruli Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

ebruli Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+14
y.gülü
Света(Isik)
ebrulim
KART'ALİ'ZMA
Gamzelim
kubra_baran
ebrù_àlèmdàr
H.SeNDiL
Kadir Kavri
emila
AşksınHaticem
~aksamguzelı~
zeynep
oslemmsemiz
18 posters

ebruli

oslemmsemiz
    oslemmsemiz
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1699
    İş/Hobiler : ÖĞRENCİ
    Lakap : DeNgEsİz

ebruli Empty ebruli

Mesaj tarafından oslemmsemiz C.tesi Şub. 27, 2010 7:21 pm

(ebru polat ve kızı elele görmüş ve çok sinirlenmiştir.oradan hiç kimseye bir sey demeden uzaklasır. hastanede ise bir iki gün geçmiş abdülhey yavas yavas iyileşmeye baslamış ama ebrudan hala haber yoktur.polat endişelidir(kızgın olmasına ragmen).ve aradan iki ay gecer.ebru istanbulda oteldedir ve odasının penceresinden oistanbulu seyreder.ardından telefon çalar.:ebru:odama gelsin lütfen.sedef:ebru canım seni çok merak ettik hepimiz seni çok özledim.ebru:bendeseni annemi nazife annemi ömer babamı çok özledim.sedef:ya polatı onu özlemedinmi?ebru:(biran duraksar)hayır özlemedim.sedef:yalancı asıl sen onu özledin bizi değil.ebru:seeeedef kızıyorum ama.sedef:tamam tamam kızma sustum ee hadi anlat.(ömer babanın evi)nazife anne:hoşgeldin oğlum karnın açmı?polat:yok anne aç değilim yiyecek halmi kaldı bende.ebrunun annesi:polat kızımdan bir haber yok daha dimi?polat:(üzgün bir ifadeyle)yok valide hanım yok.ömer baba:ewladım ebruyada biraz zaman verelim oda yasanalardan çok yıprandı.polat:baba en azından bir haber verebilirdi ben biraz kafa mı dinlemek istiyorum diye ben falanca yerdeyim diye ortalıkta düşman kol geziyo hepimizi perişan halde bırakmak iyimi.(polat ewden ayrılmıs arabanın anahtarlarını almıştırve ebruya ilk ewlenme teklifi ettigiyere köprüye gelmiştir ve fondaYavuz bingölün "GİTTİ CANIMIN CANANI"ADLI TÜRKÜ calar.o anları hatırlar.ertesi sabah ebru sedefin ewine gelmiştir.polat ta ofise)memati:hoşgeldin usta.polat:hosblduk memati zaza ne diyo kararını vermemiş mi?memati:yok usta hala bir sey demedi.usta yengeden hala bir haber yok dimi.polat:yokyokyok allah kahretsinki yok.neden çekip gitti bir anlam veremiyorum
    (sedeflerin ewi ebru sedef kahvaltıda )sedef:ebru dün gece polat ve o kadını ofiste......ebru:sus sedf daha fazlasını duymak istemiyorum ne halleri varsa görsünler.sedef:ya sakin ol sadece bir rüya hem unutma rüyalar tersine ebru:onun rüyası tersine çıkmaz aynen çıkar.neyse polatın adını duymak istemiyorum kapatalım konuyu.(ebru birden ah diye inler)sedef:ne oldu?ebru Surprisedğlum tekme attı.sedef:gülerek anlaşılan oğlun babasına laf söyletmiyecek anlasılan baksana ilk tepkisini verdi.ebru:off sedef neyse ben bügün babamın mezarına gidicem.onu cok özledim.(ebru mezarlığa gitmektedir onu takip eden biri vardır)(ömer babaların ewi ebru uzaktan seyrederkapıda hikmet ve nazife anne vardır birlikte içeri girerler ebru aglar bir süre sonra kapıya gider ama geri döner.(ofis)ABDÜLHEY:abi ben gidiyorum psikologla randewum var.polat:bendeseninle geliyorum.abdülhey:abi gerk yok ben giderim sen zahmet etme.polat uzatma hadi hem banada iyi gelir.(birlikte çıkısa yönelirler ama kapıda onları bir süpriz bekliyodur)1.BÖLÜMÜN SONU
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

ebruli Empty Geri: ebruli

Mesaj tarafından zeynep C.tesi Şub. 27, 2010 7:26 pm

çok güzel olmuş,işte benim hikayem bu süründürsün ebru polatı,daha ne isterim hayatta Surprised ama bu kadar yetmez,biraz daha süründürsün lütfennn.

not:2. bölümün özeti ne zaman çıkar Suspect
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ C.tesi Şub. 27, 2010 7:30 pm

bencede ama biliyosunuz polat genelde sürünmüyo ağır abiya haksız bile olsa
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ C.tesi Şub. 27, 2010 7:31 pm

neyse cnm çok güzel olmuş eline sağlık.
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem C.tesi Şub. 27, 2010 7:33 pm

offffffffff güzel ve ben Ebrudan birşey çıkacakmış ifadesi sezdim bu senaryoda Mad ihtiyarlar ile bağlantı kurulabilir ki ebru neredeydi çok karanlık geldi başı alien
    Evet Bende Böyle Bir Ebru Görmek İstiyorum Dimdik Taviz Vermeyen Çünkü Polatın Çok Kaba Olduğunu Düşünüyorum Shocked Devamı Merakla Bekleniyorrr Razz
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem C.tesi Şub. 27, 2010 7:35 pm

£bru~Polæt demiş ki:bencede ama biliyosunuz polat genelde sürünmüyo ağır abiya haksız bile olsa
    evet şeymacım neyazık ki polat asla sürünmüyor olan hep Ebruma oluyor Crying or Very sad 81.bölümdede kendi kendine kurup olayları üzülecek canı yanacak ama ben bıktım ebrunun acı çekmesinden Sad Sad
    emila
    emila
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 284
    Lakap : Bonus

Mesaj tarafından emila C.tesi Şub. 27, 2010 9:20 pm

senaryon güzel fakat konuşmaları alt alta yazıpta renkli yazmasan daha rahat okunur.
    Efemizde babasına laf söyletmiyor.doğsun ilk bizi tekmeleyecek siz benim babama laf söylediniz diye Surprised Surprised
    oslemmsemiz
    oslemmsemiz
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından oslemmsemiz C.tesi Şub. 27, 2010 10:28 pm

dewamı yarın arkadslar yazıcam merak etmaeyimn
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 1116

Mesaj tarafından Kadir Kavri C.tesi Şub. 27, 2010 10:47 pm

dBak Güzel Yazmışsın Bide Yazamıyorum Diyordun,Tebrikj Ederim...
    oslemmsemiz
    oslemmsemiz
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından oslemmsemiz Paz Şub. 28, 2010 12:11 pm

2.BÖLÜM
    (kapıdaki süpriz konuk dr.eliftir (bu arada kızın adı Elif )neyse)

dr elif:Merhaba iyi günler polat bey. (polat ve abdülhey saşkındır.) POLAT:Merhaba sizi burda görmek saırttı beni Doğrusu. Abdülhey:abi ben çıkıyorum. polat:tamam abdlhey. buyrun Dr.Elif:yoo ben rahatsız etmim daha sonra gelirim yine. Polat:önemli değil buyrun sizi dinliyorum buraya gelmenizdeki amacınız. (bu arada mematiofise gelir ve polatın odasına bodoslama girer gördüğü manzara onu sasırtır.) Memati:pardon usta seni yalnız zannettim neyse ben dışardayım.(cahite ne iş gibisinden basını sallar.) DR.Elif:sey ben aslında buraya sey...(o arada telefonu calar ve tamam efendim diyerek kapatır.) Dr.Elif:polat bey benm acilen gitmem gerek tekrar özür dilerim.(polat bu duruma bir anlam veremez) Memati:hayrola usta ne istiyormuş? Polat:bilmiyorum memati hiç bir sey söylemeden gitti.Memati:usta benim bu kızı gözüm hiç tutmadı demedi deme.Polat:demem memati demem. (sedefin ewi)(ebru aglayarak ve yorgun bir halde yatağına uzanır ve telefonunda polatın resimlerine bakar sonra bir anda hastanedeki o manzara gözünün önüne gelir ve bağırarak telefonu duvara fırlatır bu esnada ewe gelen sedef sesleri duyar ebrunun yanına gelir) Sedef:ne oluyor ebru sakin ol ltfen. Ebru:yok bir şey sedef o kız aklıma geldikçe sinir lerim TAVAN yapıyor. Sedef:ilahı ebru ortada birsey yok sen kuru havadan nem kapıyorsun hem kız sadece yardım etmek istedi hepsi bu.sen kocanı tanımıyormusumn o kadınlara fazla ilgi göstermez. Ebru:ewet kadınlara ilgi göstermiyo bende bir kadın olduğuma göre banada ilgi göstermiyo.Sedef:sacmalama sana ilgi göstermese seninle ewlenirmiydi karnında onun çoçuğunu tasıyabilirmiydin? Ebru:o benim çoçuğum sedefbenim oğlum. Sedef:yani ebru yakında anne olucaksın ama çoçuk gibi davranıyorsun.Ebru:tamam sedef kapat bu konuyu(ebru yatmaya gitmiştir sedef ise polata haber vermenin yollarını arıyordur ve ebrunun telefonunu gizlice alıp polatı aramştır.Sedef:alo iyi akşamlar polat bey ben sedef. Polat:iyi akşamlar sedef.(ebru hemen sedefin elinden teelfonu alır ve sedefe bağırır bu esnada polat ebrunun sesini duyar) Ebru:sen ne yptığını sanıyorsun sedef?Sedef:artık bu oyuna son vermeni istiyorum ebru kendini düşünmüyorsan karnındakini düşün Ebru:sana güvenmiştim sedef ama yanılmışm der ve gider. (polat tabiki hemen sedefin ewine gelir amam ebru yoktur.) Sedef:üzgünüm polat bey engel olmaya çalıştım ama olmadı gitti nere ye gittini bilmiyorum.Polat:tamam sedef ban a bu kadarı yeterli sesini duydum ya saol hersey için(ebru ağlayarak kendi ewine gelir tabi gölge gibi takipçisiyle birlikte)(ömer babanın ewi)(ewdekiler hala perişan enbrunun anası kızının fotoğrafına bakarak ağlar ve kendi kendine söylenir) Ebrunun anası:ah kızım neden yapıyorsun bunu benim ne gümnahım var bari beni arasaydın sesini duysydım.(sabah olmustur polat sahilde arabasında sabahlamıştır)(ebru üzgün bir o kadar da kızgın bir halde kalmıştır.ve dısarı çıkmak için hazırlanıyordur kendisini toparlamak ve oğlu için alısveriş yapmak için artık tek basına kalmıştır giitiği yolda) (OFİS) (MEMATİ POLATI ARAR ) mEMATİ:NERDESİN USTA İYİMİSİN BULDUNMU YENGEYİ? Polat:yok memati gelince konusuruz.(ebru hem kendisi için hemde oğlu için bir seyler almak içinalışverişe çıkar tabi takipçiside onunla birlikte)(ömer babanın ewi)Polat:ebrunun sesini duydum baba .Ömer b:seni mi aradı ewladım?Polat:hayır baba bir süredir sedfin yanındaymış sedef haber vermek istedi ama enbru engel oldu bunu neden yapıyor baba neden benden kacıyor?Ömer b:iyice düşündünmü ewladım.Polat:ewet baba dün aksam bütün gece bunu düşündüm nerde hata yaptık diyeÖmer b:ewladım bensana ta en başında ne dedimiştim hatırlıyormusun?Polat:ewt baba aranıza YALANI sokm DEMİŞTİN iyide tek sebeb bu degil bence .Ömer b:sebeb degil ewladım bütün bu olanarın baslangıcı (ebru alış veriş yapmaktan yorulmuş ve açıkmıştı bu yüzden bi yrde oturup yemek yiyor durve masasına biri gelir ebru onu görünce sasırır)EBRU:SENİN NE İŞİN VAR BURDA? 2.BÖLÜMÜN SONU
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Paz Şub. 28, 2010 1:05 pm

çooooooooooook güzel olmuş ama keşke dr karının ismi elif olmasaydı benim ismini bile duymaya tahammülüm yok Sad Sad Ama yinede süper ve roman gibi yazman harika olmuş ellerine sağlık merakla bekliyorum devamını...çok heyecanlı yerde bitiyor iki bölümdür.acaba ebrumu takip eden gölge kim What a Face
    emila
    emila
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 284
    Lakap : Bonus

Mesaj tarafından emila Paz Şub. 28, 2010 1:13 pm

Aha Yakışıklım geldi.Yani İnşallah.doğru mu?

arasın arasın.içimin yağları da eriyor.müstehak Polat'a.Sedef de iyilik yapmak istiyor ama yazık Ebrum izin vermiyor
    oslemmsemiz
    oslemmsemiz
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından oslemmsemiz Paz Şub. 28, 2010 2:09 pm

ya daha heyecanlı olur diye ebru dahada kızsın diye adını elif koydum
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Paz Şub. 28, 2010 4:20 pm

ellerine sağlık çok güzel olmuş.bu doktor kız sayesinde baya bir senaryo çıkıcak gibi.
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Kadir Kavri Paz Şub. 28, 2010 6:17 pm

Birde Dizide'deki Adıda Elif Çıkıyormuş =)

Şaka Bir Yana Güzel Olmuş...
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Paz Şub. 28, 2010 6:21 pm

Kadir Kavri demiş ki:Birde Dizide'deki Adıda Elif Çıkıyormuş =)

yok artık o zaman bu elifçiler uçuşa geçer zaten ebruya bahane arıolar polatı aşık etcek birilerini arıolar saflar funda munda geçiniyolar şimdi kızın adı elif çıkarsa artık iyice başımızı ağrıtırlar işte geldi elifimiz biz zaten fragmandada elife çok benzetmiştik fln filan hiç çekilmez.... ebruli 223241 ebruli 223241
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep Paz Şub. 28, 2010 6:45 pm

valla da yakışıklı geldi.al kurtar o hödüğün elinden şu kızı.
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Kadir Kavri Paz Şub. 28, 2010 6:53 pm

£bru~Polæt demiş ki:
    Kadir Kavri demiş ki:Birde Dizide'deki Adıda Elif Çıkıyormuş =)

yok artık o zaman bu elifçiler uçuşa geçer zaten ebruya bahane arıolar polatı aşık etcek birilerini arıolar saflar funda munda geçiniyolar şimdi kızın adı elif çıkarsa artık iyice başımızı ağrıtırlar işte geldi elifimiz biz zaten fragmandada elife çok benzetmiştik fln filan hiç çekilmez.... ebruli 223241 ebruli 223241

Desinler,Hani Ebruya Gurursuz Diyorlardı Ya İşte O Zaman Kendileri Aynı Duruma Düşerler...
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Paz Şub. 28, 2010 7:01 pm

Desinler,Hani Ebruya Gurursuz Diyorlardı Ya İşte O Zaman Kendileri Aynı Duruma Düşerler...[/quote]
    ya onlar sözde elifçiler zaten aslında fundacı değilmiler zaten o duruma çoktan düştüler.... ebruli 830728
    oslemmsemiz
    oslemmsemiz
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından oslemmsemiz Ptsi Mart 01, 2010 9:24 am

3.BÖLÜM (EBrunun yanına gelen kişi abdülheydir)EBRU:Senin ne işin var burda?ABDÜLHEY:Yenge hadi gidiyoruz.EBRU:ben hiç bir yere gelmiyorum bırak kolumuABDÜLHEY :Yenge zorluk çıkarma hadi kalk.EBRU:nereye gidicez ABDÜLHEY:ofise abimin yanına EBRU:seni o gönderdi dimi ben onu görmek istemiyorum sen ona dr elifi götür(apo ebruyu zorla arabaya bindirir ve bu arada ebruyu takip eden patronunu arar ve olup bitenleri anlatır ve hiçbir sey yapmamasını sadece takip etmesini söyler)(ofiste polatın henüz haberi yoktur)(ofis)EBRU:Bırak beni dedim abdülhey.ABDÜLHEY :çok konuşma yenge abim ne halde biliyormusun sen bizim yüzümüzden EBRU:iyi ya bırak da gidim kurtulursunuz bendenABDÜLHEY:kimsenin senden kurtulmak istediği falan yok tamam mı der ve polat gelene kadar onu polatın kıyafet odasına kilitler.EBRU:çıkar beni burdan abdülhey hey kime diyorum ben.ABDÜLHEY:abim gelene kadar sesini çıkarma.(apo polatı arar )ABDÜLHEY:abi nerdesin hemen ofise gelirmisin?POLAT:ne oldu abdülhey bir sorun mu var?ABDÜLHEY:var abi gelince konusuruz.(polat ewdekilere bir sey demedn ayrılr ve ofise gelir ve ebru hala apodan kendisini çıkarması için bagırarak kapıyı tekmeler)POLAT:NE oluyor abdülhey bu sesde ne (polat seslerin geldiği yöne soyunma odasına yönelir)POLAT:ebru içerdeki ebrumu abdülhey?ABDÜLHEY:ewet abi yenge (polat kapıyı acar ve ebruya tatlı bir tebessümle bakar ebru ise kızgın bir halde bakar ve polata BİR TEKME ATAR)POLAT:ah! ne oluyor ebru ne yapıyorsun EBRU:aa bir sey olduysa dr.Elifi çağır o baksın POLAT:elifte nerden çıktı simdi bizimle ne ilgisi var EBRU:sen daha iyi bilirsin(polat ebrunun onları elele tutsurken gördünü bilmez o ofise geldiğini bildiğini sanır)POLAT:ha sen onu diyorsun hayatım onda hiçbir sey yokki geldi geçtiEBRU:demek geldi geçti öylemi der ve bir tekme dha atar.ve cıkışa yönelir.POLAT:sen beni yanlış anladın ebru hiçbir sey yok EBRU:ben göreceğimi gördüm polatPOLAT:??!! NE GÖRDÜNDÜNKİ EBRU hiçbirsey anlamadım EBRU:ağlamaklı bir halde anlama zeten ben anlayacağımı anladım der ve dısarı cıkar.POLAT:ABDÜLHEY EBRU NEDEN BAHSEDİYO BİLİYORMUSUN ABDÜLHEY:abi bilmiyorum abiPOLAT:neyse ebru dur bekle beni diye bağırır arkasından (ebru çoktan polatın arabasını alıp ömer babalrın ewinin yolunu tutmustur.polat gelir ve ebrunun nereye gittiğini neden izin verdiklerini sorar cahit ve kazıma bu ara memati gelirMEMATİ:merhaba usta(polat hiçbir sey demedn arabaya biner ve gider)MEMATİ:ne oluyor kazım ustanın nesi var(ebru ewe gelmiştir polat onu arar ama o telefonıu yüzüne kapatır)(arada onu takip eden onu ele geçirmek için harekete geçer çünkü patronundan emir almıstir ve ebruyu arabayla taciz ederek onu n önünü keser ve ebruyu ele geçirir)3.bölümün sonu
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Kadir Kavri Ptsi Mart 01, 2010 11:40 am

Güzel Olmuş Tebrik Ederim...
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Ptsi Mart 01, 2010 12:41 pm

süperrrrrrrr hele ebrumun tekmeleri harika Surprised Surprised ohhhhhhhh polata az bile yapıyor Mad
    abdül canım gitti yengesini buldu Sad ama ebru kaçtı ya acaba ebrunun peşinde olanlar kim meraktan çat diye çatlıyacam Like a Star @ heaven
    çok Güzel olmuş Bölüm ellerine Sağlık Merakla Devamı Bekleniyor What a Face
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Mart 01, 2010 2:05 pm

Senaryoya bayildim, acaba kim bu takip edenler, Ebruma kotuluk yapmasalar bari. Merakla devamini bekliyoruz...
    oslemmsemiz
    oslemmsemiz
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından oslemmsemiz Ptsi Mart 01, 2010 4:28 pm

arkadaslar iki gün ara vericem sınavım var o yüzden ama merak etmeyin bomba gibi geri dönücem
    ebrù_àlèmdàr
    ebrù_àlèmdàr
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 536
    İş/Hobiler : hala ogrenci
    Lakap : Golden elma

Mesaj tarafından ebrù_àlèmdàr Salı Mart 02, 2010 4:38 pm

benin internet iki gundur yoktu bugun 3 bolumu biden okudum ya crazyy_girl eline koluna agzina saglik çççooook super olmu$$$ 4. bolumu sabirsizlikla bekliyorumm KVP den daha heycanli yaaa çoooooooooooooook super olmu$$ kelimeler kifayetsiz kaliyooo çooook tesekkurler Embarassed

Similar topics

-
      » ebruli

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:59 pm