nnurr demiş ki:ii gecelere kızlar birşey soracam _nur nikli arkadaş kim ? burdan birimi ?
valla nur`um o kadar üye olan arkadaslar var ki biz bile bilmiyoruz kim ajan, kim üye
nnurr demiş ki:ii gecelere kızlar birşey soracam _nur nikli arkadaş kim ? burdan birimi ?
dizikolik demiş ki:nnurr demiş ki:ii gecelere kızlar birşey soracam _nur nikli arkadaş kim ? burdan birimi ?
valla nur`um o kadar üye olan arkadaslar var ki biz bile bilmiyoruz kim ajan, kim üye
GMZ demiş ki:jhon cena daldım yabancı oyuncu abd gürescısı
Limonata demiş ki:gamzenin askısını bulduk ama okeyi aldatmıs görüyor musun
sirf o var dıye islıyorumdizikolik demiş ki:GMZ demiş ki:jhon cena daldım yabancı oyuncu abd gürescısı
ablam sen okey`i birakip gürese mi daldin???? Anaaaa...
Bizim osmanlidan kalma gürese abd talip mi olmus...
dizikolik demiş ki:Limonata demiş ki:gamzenin askısını bulduk ama okeyi aldatmıs görüyor musun
aynen fare aynen...
cok ayip Gamze...Bu okeye yapilir mi? Hic mi düsünmedin onun gururunu, onurunu. Sende yani..
iki caput parcasina dolanmis güresciye mi taktin kafayi
seven aldatmaz...görüyomusun herkes bihteri örnek aliyor. Gamze`de okeyde boynuz takti
çok saol canımebrulim demiş ki:nurum ekledim avatarları
dizikolik demiş ki:Limonata demiş ki:gamzenin askısını bulduk ama okeyi aldatmıs görüyor musun
aynen fare aynen...
cok ayip Gamze...Bu okeye yapilir mi? Hic mi düsünmedin onun gururunu, onurunu. Sende yani..
iki caput parcasina dolanmis güresciye mi taktin kafayi
seven aldatmaz...görüyomusun herkes bihteri örnek aliyor. Gamze`de okeyde boynuz takti
dur hemen yapıyorumebrulim demiş ki:başka varmı çıkmadan eklyeyeyim
bir günkü birsey olmazdizikolik demiş ki:valla öyle gamze hic gülme. Sen resmen boynuzluyorsun ama olmuyor böyle...
okeyin sucu ne?