Şevval : AşksınHaticem Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Şevval : AşksınHaticem Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+3
~aksamguzelı~
zeynep
Hatice'm
7 posters

Şevval : AşksınHaticem

Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Şevval : AşksınHaticem Empty Şevval : AşksınHaticem

Mesaj tarafından Hatice'm Çarş. Mart 16, 2011 9:39 am

Hatice Şendil Fan Club'ün elebasi,Mevkidasim, Afyonlular A.Ş.'nin Izmir Şubesi.

Şevval : AşksınHaticem Picture

Aylardir senin gelipte bize "selam millet ben geldim ee noldu ben yokken ? Haticem neler neler yapti anlatin bakalim" demeni bekliyoruz. Ama inadina gelmiyosun demi Cadi ablam ? zaten sen bi gel bak gör neler olacak  Şevval : AşksınHaticem 920398 saç bas dalacaz. Bak senin gibi en kötü olayi bile komediye vuruyorum. Ama çok korkuyoruz be Ablam gel artik.
    Sensiz hiçbirseyin tadi tuzu yok. Bir haber gelince ah Şevval ablam söyle derdi diye geçiyor içimden. içimden geçmesin sen gel yaz. Gerçi Hatice'mizde anlamis sensiz bir seyin tadi olmadigini, o yüzden hiç bir haber vermiyor.
    Nereye ne yapmaya gittin söylemedin. "Şehir disina çikiyorum is için" deyip gittin. oldumu bu Şimdi ?

basligi açmamin sebebi, hergün gelip bugün neler oldu diye buraya anlatalim gelince olaylardan geri kalmasin bizim kaçak.Hatta gelince burdan neler oldugunu bize anlatsin. Gerçersiz sebep söylerse buradan dalariz !
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Şevval : AşksınHaticem Empty Geri: Şevval : AşksınHaticem

Mesaj tarafından zeynep Çarş. Mart 16, 2011 1:33 pm

aklıma kötü kötü şeyler getirmek istemiyorum ama o kadar uzun zaman oldu ki artık ciddi ciddi endişelenmeye başladım.

hiç öyle hani söylemek için söylemiyorum,gerçekten onsuz hiiç keyif vermiyor...eksik kadık en azından ben çok eksik kaldım,çok özledim.haftada bir kez muhakkak özelden saatlerce dedikodu yapardık=)böyle ne biliyim çok özel bir elektirik vardı aramızda aynı şehirlerde felan yaşasak eminim birbirimizin en iyi dostu olurduk,eminim.o kadar çok seviyorum ben bu kızı ya,mikrop  Şevval : AşksınHaticem 898192
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Çarş. Mart 16, 2011 1:42 pm

Biz bu sonbaharda buluşacaktık
    Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
    Taşlara mı döndü kalbin gelmedin
    Aylar geldi geçti sen gelmez oldun
    Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun
    Sen gelmez oldun
     Şevval : AşksınHaticem 898192

Pöyküre pöyküre ağlayasam geldii beee...!!!
    Kızım şunu önceden söyleyeyim sen tam sopalıksın,bir gel burnundan fitil fitil getirecem...  Şevval : AşksınHaticem 52201

Ne kadar oldu bilmiyorum ama gerçekten bu sensizlik sınırı aştı,bir tarafımız eksik kaldı resmen,zeynebinde dediği gibi, ..
    Sensiz meğer hiç tadı yokmuş buraların..Ay şevval girdi,şevval imzalarıma yorum yaptı,şevval imzamı kullanmış...bu sevinçleri yaşamayalı çok oldu bee.. Sor vallaha sırf sen yksun diye imzadan aviden kesildimm...  Şevval : AşksınHaticem 898192 artık sen kullanmayınca imzalarımın,haticeyi konuşmanın bir anlamı yok,sözler boş,neşe yok,yok oğlu yokk......

Bendee gülden ve zeynep gibi artık kaygılanıyorum,konu bide şevval söz konusu oluncaaa...Çünkü şevval haticesiz yapamaz,onu bağlayan her ne olursa olsun gelirr...Ama şimdi ;yok..

Gel artık İzmir güzeli  Şevval : AşksınHaticem 932294 ... Seni çok özledimmmmmmmmmm..........  Şevval : AşksınHaticem 932294
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 6172
    Lakap : Tombis

Mesaj tarafından Света(Isik) Çarş. Mart 16, 2011 1:42 pm

Vallah gercektende Sevval abla cok ayip ediyer... Sad
    Insan bukadar uzun zamandir yok olurmu?Hadi yok oldu(insanlik hali)isler,ev,ailen her turlu bir isler var ama bir mesaj atmak haber vermek lazim,yok bunu bile yapmiyer...
    Gercektende cok uzun zaman oldu,yahu kizlar,ablalarim hic bir sekildemi ulasilmiyer Sevval abla?Ne biliyim cep telefonu,fac,msm,skype,e-mail baska bir sey...Yokmu sizde...
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Çarş. Mart 16, 2011 1:56 pm

ya gerçekten bir sey oldu yada gerçekten birsey oldu biliyorum. bizi asla böyla kabak gibi ortada birakmaz. Hatice Sendil Fanlari denilince akla gelen ilk kisi o ! elebasimiz ! komutaimiz! herseyimiz. Hemsomun dedigi gibi ben çok özledim gelip bana "madmazel Güldenos yine döktürmüssün, çaldim imzani." güzel birsey yapinca aklima O geliyor. görse hemen kullanirdi diyorum.
    son zamanlarda photoshop ögretiyordum ona, hatta çok güzel imzalar yapti. "örtmeniiim olmusmu ?" dedigi mesajlari okuyorum  Şevval : AşksınHaticem 894354  Şevval : AşksınHaticem 898192ama gerçekten gözüm doluyor benim bunlari yazinca ya. dün yatamadim seni düsünmekten Hatice'min Izmir $ubesi ! kullaklari çinlesiin deyip durdum. kesin biryerlerde kulagiim deyip duruyorsundur ! Oh olsun  Şevval : AşksınHaticem 898192

eger biryerlerden bunlari okuyupta gelmiyorsan ki ozaman seni parça pinçik etmeyi düsünüyorum,sadece yasiyorum de ve git ! buna raziyim.
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm C.tesi Mart 19, 2011 1:10 pm

$evval ablam yarindan sonra Hatice'miz tekrar gelinlik giyip bize zorla ekrani ötürtecek  Şevval : AşksınHaticem 932294 hemde bu kez yaninda ne bir pigment nede kart horoz var ! Kaslariyla ekrani dolduran Ibrahim Abimiz var Yani Gülhayat'imizin Gülalisi olacak. muhtemelen hayal ama hayali bile muhtesem bir sahne. Umarim biryerlerden Diziyi takip ediyorsundur yoksa çok sey kaçiracaksin. Hernerede ne halt ediyosan seni çok seviyorumm mikroop  Şevval : AşksınHaticem 376784

bu arada demin Violet'e mesaj attim;
    Selam ! Nasilsiniz ?
    Epeydir Hatice'den bir haber alamaz olduk, ne röpörtaj veriyor nede bir programa konuk olmuyor. çok merak ettik haliyle arkadaslarla. Son çare olarak yine size sormak istedik. Smile
    Arkadaslar Hatice'nin Bir katalog çekimi, röpörtaji, TV programina konuk olmak Sinema Filmi gibi projelerinin olup olmadigini soruyor.
    Umarim bizi kirmayip bir haber verirsiniz Smile
    Sevgiler ♥️
    umarim cevapta istedigimiz seyler olur, ve sende cevaptan evvel gelirsin...
    ebrulim
    ebrulim
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2735
    İş/Hobiler : tv izlemek örgü örmek pc başında vakit geçirmek
    Lakap : fettan güzel

Mesaj tarafından ebrulim Salı Mart 22, 2011 12:20 pm

Şevvalim nerdesin daha doğrusunerelerdesin neden sesin soluğun çıkmıyor ne olur artık
    sesini duyur bize seni çok merak ediyoruz seni çok seviyoruz çok özledik seni
    gelde şu forumun neşesi yerine gelsin
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm C.tesi Mart 26, 2011 3:10 pm

Meleğimiz'in en en en fanı Şevvalimiz için hazırladığımız bu klipteki ses bendeniz (şeyma) e ait,klip ve yapım ise Gülden'e ait.Tek resim kullandık, istediğimiz onu gelince hönkür hönkür ağlatmak ve sizlere onunla yaşadığınız güzel anılarınızı hatırlatmak...
    iyi seyirler
    Not: Ses telefon kaydı olduğu için,onu sanki stüdyo kaydı gibi dinlemeniz rica olunur

sen gelmez oldun.
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL C.tesi Mart 26, 2011 11:08 pm

Ay bune simdi Crying or Very sad Güldenim, Seymacim harikasiniz vallahi. Emeginize saglik. Inshallah Sevvalimiz en kisa zamanda gelirde bu güzel videoyu izler What a Face
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Çarş. Mart 30, 2011 7:44 am

Artik gelmeyeceksin; önceden bir umudumuz vardi yarin gelecek diye ama artik oda kalmadi.
    Yasadigini Mutlu oldugunu(olacagini) ögrendik bize yeter. Seni özlemek bile Güzel ablam. Bizi Sakin unutma kirarim bacaklari haa. Islerin hep yolunda gitsin Insallah. Rabbim hep yaninda olsun. Mutluluktan geber emi  Şevval : AşksınHaticem 376784  Şevval : AşksınHaticem 932294 lan biz terkedilecek fanlarmiydik ? tamam tamam zaten muhtemelen bunu okuyamayacaksin bile...
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Cuma Tem. 01, 2011 5:20 pm

şevval ablam seni çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmm Crying or Very sad gel artık sensiz tadı çıkmıyo sanal alemin Crying or Very sad seni çok seviyorummmmm ne olur gel artıkkkkkkkkkkk Crying or Very sad

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:32 pm