(ender büyük BOLAT KELENDERİN(polatalemdar) mahallesine yeni tasınmıstır ve mahalleliyi rahatsız etmektedir bunun üzerine BOLAT KALENDER ENDER BÜYÜĞÜN düzenlemiş olduğu cocuksuz güne gider)ender büyük:hoş geldin boltın geç buyurBOLAT KALENDER:pek hos bulmadık ender büyük ENDER BÜYÜK :geç sende mati bas geç MATİ BŞ:usta daha ne konuşturuyoz bunu sıkım mı kafasına BOLAT KLNDER:otur mati otur ENDER BYK:bolatım sana cocuksuz gün yapıcaz diyorum sen ewlat larınıda getiriyorsun BOLAT KLENDER:abdülmeyk(abdülhey)karanfilli(güllü erhan) çıkın parkta oynayınABDÜLMEYK VE KARANFİİLİ: tamam abiENDER BÜYÜK :e hadi ne duruyoruz buyrun kısıra BOLAT KALENDER:mati ye bakalım su kısırdan (mati yer ve yüzünü burusturur yani begenmez)MATİ BAS:ne koydun bunun içine tatı bir tuhafENDER BYK: KORKMAmatim korkma tat versin diye içine şuşi koydumBOLAT KLNDER:mati çıkar hemen agzındakini sümkür erkek adam şuşi yemez MATİ:kaçlısın lan sen senden büyük bolat abim varENDER BYK:59LUYM NE OLMUS babam okula erken gidim diye kücük yazdırmış(kinaye var burda) mati benm içime bir kurt düştü ne yapmak lazım MATİ:ne yapmaklazım(ender büyük aya kalkar ve matinin ayağina sıkar)ENDER BYK:böyle vurmak lazımMATİ:usta herif ayama sıktı bir sey yapsana BOLAT sakin ol mati bana bilmediğim bir seyi sorma ender büyük şimdi seninle bir oyun oynıcaz tamam mıENDER: ne oynıcaz türk ruletimiBOLAT:yok yağlı bilek güresi simdi şu kısıra elini kouna kadar yağla (ve güres balr bu arada ender kolunu kaldır ve bolat sinir lenir)BOLAT:ender büyük KOLUNU KALDIRMA BANA OLMAYAN ÇOÇUĞUNU ALDIRMA(Ender büyük yenileceğini anlr ve silahını ona dğrultur ve onu tehtit eder bu sırada mati de aya kalmış endere silah doğrultur)MATİ:usta sıkım kafasına işte uzatmayalım der ve bayılr BOLAT:mati kalk aya beni bırakma ya ender ewde tomates falan varsa versebne kan kaybından ölmesin ENDER:ah bolatım ah mati kan kybndan değil yediği kısırdan ölecek şuşi bayatti ve sende yavas yavas öleceksinBOLAT:ender büyük bana bak "BİR KİŞİNİN GELDİĞİ ASIR"İKİ KİŞİN BİLDİĞİ SIR "ÜÇ KİŞİNİN YEDİĞİ KISIR OLMAZ "ve ben kısır yemem (bu arada silah patlar ve endre yere yığılr bolatta kendisine sıkıldığını zanedr aoda yığılır ama silahı sıkan yerde yatan matidir)MATİ:usta kankaybın dolayı susudım bana bir bardak su ver sene BOLAT:senin usağın yok mati bana bir daha sakın emir verme git suyunu kendin al (mati bunun üzerine bolatın kafasına sıkarve su sözleri der:)MATİ:"SUYUMA GİDECEKTİN USTA"
+5
H.SeNDiL
AşksınHaticem
~aksamguzelı~
zeynep
oslemmsemiz
9 posters
"KURTLAR MAVİSİ ŞUŞİ"
oslemmsemiz- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1699
İş/Hobiler : ÖĞRENCİ
Lakap : DeNgEsİz
- Post n°1
"KURTLAR MAVİSİ ŞUŞİ"
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°2
Geri: "KURTLAR MAVİSİ ŞUŞİ"
ay bu ne ya.koptum demek ki mati bu durum üzerine bolatın kafasına sıkar.keşkeeeeeeee nerde o günler
- Post n°3
ĞÜZEL OLMUSMU Kİ SAHİDEN
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°4
ya ben bunu bir yerden hatırlıyorum...fox da al gülüm ver gülümde canlandırdılar bunu replikler aynımı bilmiyorum ama karakterler aynıydı.
hatta repliklerde aynıymış ama emeğine sağlık.
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°5
SÜPERRRRRRRRRRRRR suyuma gideceksin usta
"BİR KİŞİNİN GELDİĞİ ASIR"İKİ KİŞİN BİLDİĞİ SIR "ÜÇ KİŞİNİN YEDİĞİ KISIR OLMAZ " hele buna bittim
özlemcim ellerine sağlık yine böyle komedi senaryolar bekleniyor
"BİR KİŞİNİN GELDİĞİ ASIR"İKİ KİŞİN BİLDİĞİ SIR "ÜÇ KİŞİNİN YEDİĞİ KISIR OLMAZ " hele buna bittim
özlemcim ellerine sağlık yine böyle komedi senaryolar bekleniyor
- Post n°6
EEWT ORDAN BİRAZ ALINTI YAPTIM AMA BİRAZCIK£bru~Polæt demiş ki:ya ben bunu bir yerden hatırlıyorum...fox da al gülüm ver gülümde canlandırdılar bunu replikler aynımı bilmiyorum ama karakterler aynıydı.
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°7
Ay alemsin daha ne diyim, bir solukta okudum, harika olmus. Mati adamim...
- Post n°8
tsekkürler arkadaslar
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
- Post n°9
ewt ama hinede senden bişeyler katıldığı için ggüzel olmuş eline sağlık.crazyy_girl demiş ki:EEWT ORDAN BİRAZ ALINTI YAPTIM AMA BİRAZCIK£bru~Polæt demiş ki:ya ben bunu bir yerden hatırlıyorum...fox da al gülüm ver gülümde canlandırdılar bunu replikler aynımı bilmiyorum ama karakterler aynıydı.
emila- Hatice Fanı
Kullanıcı Puanı : 284
Lakap : Bonus
- Post n°10
süper
isimlere bittim.bolat,mati,ender
isimlere bittim.bolat,mati,ender
ebrù_àlèmdàr- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 536
İş/Hobiler : hala ogrenci
Lakap : Golden elma
- Post n°11
koptum ya çook super olmu$ ellerine saglik
helede BİR KİŞİNİN GELDİĞİ ASIR"İKİ KİŞİN BİLDİĞİ SIR "ÜÇ KİŞİNİN YEDİĞİ KISIR OLMAZ ye bayildim pc nin ba$inda gulerken karde$im salakmisin abla diye guldu okadar guldum yaaani
hele isimler yedi bitirdi beniii
helede BİR KİŞİNİN GELDİĞİ ASIR"İKİ KİŞİN BİLDİĞİ SIR "ÜÇ KİŞİNİN YEDİĞİ KISIR OLMAZ ye bayildim pc nin ba$inda gulerken karde$im salakmisin abla diye guldu okadar guldum yaaani
hele isimler yedi bitirdi beniii
- Post n°12
kubra_baran- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 6
İş/Hobiler : senaryo yazmak ve şarkı söylemek
Lakap : çakı
- Post n°13
gerçekten de çok süper olmuş ben bunu al gülüm ver gülüm de izlemiştim klavyene sağlık:)
sena- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 3378
- Post n°14
Karakterlerin adlarına koptum süper olmuş Erhana da Karanfil adı çok yakışmış eline sağlıkk.
Ama bu Ender Büyük replikleri daha çok zazaya yakışırmış..
Ama bu Ender Büyük replikleri daha çok zazaya yakışırmış..