Hatice YILDIZ Olacak! Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Hatice YILDIZ Olacak! Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+2
olasılıksız kısss
zeynep
6 posters

Hatice YILDIZ Olacak!

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Hatice YILDIZ Olacak! Empty Hatice YILDIZ Olacak!

Mesaj tarafından zeynep Salı Şub. 09, 2010 6:45 pm

BABA-KIZI OYNUYORLAR
    atv'nin yeni dizisi 'Fesupanallah', bu iki yetenekli ismi yani Hasan Kaçan'la, Hatice Şendil'i biraraya getirdi. Kaçan dizinin hem senaristi, hem de 'Pamuk Komiser'i. Şendil ise onun güzel kızı Gülpare. Ekranların yeni baba-kızıyla, esprilerin havada uçuştuğu bir sohbet gerçekleştirdik.
    HEM SAKAR, HEM DELİ!

* Dizide canlandırdığınız karakterlerden konuşalım biraz... H.K.: Ben 'Komiser Pamuk Hüseyin'i canlandırıyorum. Bir tarafta garibanlıktan yırtmaya çalışan adamlarımız; 'Tırtıl Necmi' (Kadir Çöpdemir) ve 'Gülüm Arif' (Cem Davran), öteki tarafta kötü adamlar, ortada soyulacak insan Şebnem Özinal olunca, ister istemez hikayenin ortasında bir mihenk taşı oluşturuyoruz. Biraz deli bu komiser. Yerdeki el bombasının üzerine yatacak kadar gözü kara. Sakarlıklarıyla da meşhur. 'Gülpare' ise onun güzeller güzeli ve akıllı kızı. 'Pamuk Hüseyin' sert gibi görünen fakat kızının bir sözüyle yelkenleri suya indiren bir baba. Dalgınlıkları yüzünden zaman zaman o 'Gülpare'nin çocuğu gibi görünüyor. Hatice Şendil: Dizinin en ciddi karakteri 'Gülpare'. Kolay kolay gönül ilişkisi kurmayan bir öğretmen. Ama 'Gülüm Arif'e aşık oluyor. H.K.: Gümbürtü de ondan sonra kopuyor zaten!

* 'Ekmek Teknesi'nde canlandırdığınız 'Heredot Cevdet' bir fenomen olmuştu. 'Pamuk Hüseyin' de öyle mi olacak? H.K.: Bana göre 'Pamuk Hüseyin'in duaları fenomen olacak. Hatta tribünlere filan çıkacak. İnsanlar kendi futbol takımları için aynı şeyleri söylemeye başlayacak.

HATİCE, YILDIZ OLACAK!

* Hasan Bey'le karşılıklı oynamak zor mu? H.Ş.: Başta biraz tedirgin oldum. Ama çok mükemmel bir insan. Burada diye söylemiyorum. H.K.: Ben çıkayım, öyle söyle o zaman. (Kahkahalar) H.Ş.: Gerçekten öyle ama. Yazar olarak da çok başarılı. Babakız ilişkimizin gün geçtikçe daha samimi olacağını düşünüyorum. Çünkü ikimiz de doğal insanlarız ve bu doğallık ekrana yansıyacak. H.K.: Böyle açık giyinirsen döverim bak seni. Şimdiden söyleyeyim yani. (Kahkahalar)

* "Ekibin en yeteneksiziyim" demişsiniz Hatice Hanım... H.Ş.: Bu kadrodan öğreneceğim çok şey var. Kendimi bir hamur gibi onların eline bıraktım beni yoğurabilsinler diye. H.K.: Hatice çok mütevazı. Mizah konusunda bizim kadar tecrübeli değil. Kadir Çöpdemir, Şafak Sezer fırlama adamlar. Cem Davran yılların oyuncusu. Bence bu yüzden 'yeteneksizim' demiştir. Gerçekten öğreneceği çok şey var. Bence o bu yılın en iyi televizyon yıldızlarından biri olacak. Sezonun ortalarına doğru Hatice'yi görenler 'Fesuphanallah' diyecek.

BU DİZİ DAHA MATRAK

* Çoğunluk diziyi 'Ekmek Teknesi'ne benzetiyor. Katılıyor musunuz bu yorumlara? 'Ekmek Teknesi' bir mahalle dizisiydi. Burada direkt mahallenin içinde değiliz, geniş bir çevremiz var. O geniş çevrenin içinde sosyete dünyası da var, suç dünyası da, polislerin dünyası da. Bu dizi, 'Ekmek Teknesi'nden çok daha geniş, hareketli ve matrak bir oldu bence.

Kaynak: 15 eylül 2007, Sabah Gazetesi/Günaydin
    olasılıksız kısss
    olasılıksız kısss
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 86
    İş/Hobiler : muhasebe

Hatice YILDIZ Olacak! Empty Geri: Hatice YILDIZ Olacak!

Mesaj tarafından olasılıksız kısss Paz Mart 07, 2010 6:28 pm

bence yıldızdan öte gelecek yıllarda türkiyenin en saygın ve en iyi kadın karekter oyuncularından biri olacak.
    -YeLiZ-
    -YeLiZ-
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 690
    İş/Hobiler : Hukuk

Mesaj tarafından -YeLiZ- Paz Mart 07, 2010 7:37 pm

eee yildiz olacagi belli bisey, okadar guzel ve basariliki yildiz olmak kacinilmaz hatice sendil icin.
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Ptsi Mart 08, 2010 4:50 pm

yıldızı parlıo Hatice YILDIZ Olacak! 289792
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Haz. 10, 2010 5:08 pm

yıldızı parladı meleğimn
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL C.tesi Haz. 12, 2010 10:47 pm

Eee Hatice Sendil bu, yildizi parlicak tabi, hele o yetenek ve guzellikle, inshallah devamida gelecek, sonsuz basarilara imza atacak Idea
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Paz Haz. 13, 2010 10:49 am

H.SaSmAz demiş ki:Eee Hatice Sendil bu, yildizi parlicak tabi, hele o yetenek ve guzellikle, inshallah devamida gelecek, sonsuz basarilara imza atacak Idea
    AMİNNNNN İŞN.....HATİCE BİRAN ÖNCE BAŞLAR YENİ DİZİYEEEEEE

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:22 pm