Arkadaslar ingilizce de takildiginiz yada sormak istediginiz bisey olursa yada derslerde yardim isterseniz yardimci olmaktan mutlu olurum
3 posters
Ingilizce hakkinda yardim..
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
Ingilizce hakkinda yardim..
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°2
Geri: Ingilizce hakkinda yardim..
ya yeliz telaffuzu ingilizcede nasıl düzeltebiliriz yani yabancı film ve haber izlemek yeterli mi yoksa kursa gitmeden olmaz mı
offfffffffffffff ya keşke şakır şakır ingilizce konuşsam
offfffffffffffff ya keşke şakır şakır ingilizce konuşsam
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Canim aslinda en iyi cozum ana dili ingilizce olan biriyle surekli konusmak ama oyle bisey mumkun olmasada en iyisi film izlemek, haber yada ingilizce olan herangi program cunku dinlerken farkinda olmadan konusanlarla kulagin doluyor ve zamanla aliyorsun ve daha sonra karsilastirinca onlarin telafuzlariyla duzeltebilirsin. (Birde ingilizce alfabsindeki kelimelerin nasil tellafuz edildigini cok iyi bilmen gerekir)
Asya bolgesinin insanlarinin hep ayni tarz ingilizce aksani vardir ama allahtan ben uzun zamandir buarada oldugum icin ingiliz aksani benimkisi
Asya bolgesinin insanlarinin hep ayni tarz ingilizce aksani vardir ama allahtan ben uzun zamandir buarada oldugum icin ingiliz aksani benimkisi
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°4
yabancı bir dil ögrenmeninen kestirme yolu yabancı bir ülkede yaşamak öbür türlüsü istedin kursa git istediğin dersi al çok zor.
yelizcim,hakiketen harikasın canım;bu şekilde birbirimize destek olmamız çok güzel
yelizcim,hakiketen harikasın canım;bu şekilde birbirimize destek olmamız çok güzel
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°5
yeliz sağol haklısın asıl anadili olan biri ile bu iş halledilir ama film konusunda olabilir ben film ile daha iyi telaffuz hallediyorum ama aksan meselesi çok zor kumamında dediği gibi o ülkede yaşamak lazım
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Zeynebcim dedigin gibi en iyi yolu yurt disinda olmak kursta ogrendigin ingilizceyele pek olmuyo yani benim bildigim ornekler var uniyi bitirmis ogrenciler var burada ama yinede konussalar bile telaffuz farkligndan pek anlailir konusmuyolar vede yeterli praktis olmadigindan kolay unutuluyor birde turkce ve ingilizce cok farkli yapiya sahip iki dil surekli anlatim bozuklugun a neden oluyo...