not: Ebrunun Yanında arada Hödüğüde Göreceksiniz Ama Çok Koymadım Üzülmeyin
4 posters
Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok"
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
not: Ebrunun Yanında arada Hödüğüde Göreceksiniz Ama Çok Koymadım Üzülmeyin
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
ikinci bir emre kadar ebrumun resminin arkasına hüzünlü şarkı eklenmesini yasaklıyorum.ne bu ya,sizin insafınız yok mu bee kardeşim.
bu arada kuma allahtan koymamışın o hödüğü bide kotsan ne olurdu bilmiyorum ellerine saglık.
bu arada kuma allahtan koymamışın o hödüğü bide kotsan ne olurdu bilmiyorum ellerine saglık.
q:)ßr@- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1407
Lakap : ~ MOR MENEKŞE ~
bencede ablacığımın ne kadar az gülen resmi var şarkı süper ama bencede üzüldüğü yeter
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
kuzum eline sağlıkta galiba aynı anlarda hazırlamışız bende zeynep radarına yakalandım ama ben bilmiyodum yasak olduğnu!!!!!
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
kumacım çok mu kaçmış o şahsiyetsiz vallaha benim suçum yok o hödük Ebruma sırnaşmış resimlerde kızlar klip yaparlarsa beni çıkaramasınlar aradan diye yapışmışta yapışmış ebrumuza
not: kızgınlıktan farkedemedim ama bu bölüm ebru ve polat el ele hiç yürümedikleri kadar yürümüşler abdüle götürürken polat ebrunun elini sımsıkı tutuyor sanırım o hödüğün içine doğdu son tutuşu olduğu
not: kızgınlıktan farkedemedim ama bu bölüm ebru ve polat el ele hiç yürümedikleri kadar yürümüşler abdüle götürürken polat ebrunun elini sımsıkı tutuyor sanırım o hödüğün içine doğdu son tutuşu olduğu
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
o sahneyi hatırlasın hatırlasın ya o elleri benden başkası tutarsa desin ve içini kurtlar yesin amin.!!!!!!!Hatice&Necati demiş ki:kumacım çok mu kaçmış o şahsiyetsiz vallaha benim suçum yok o hödük Ebruma sırnaşmış resimlerde kızlar klip yaparlarsa beni çıkaramasınlar aradan diye yapışmışta yapışmış ebrumuza