Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok" Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok" Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

4 posters

Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok"

AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok" Empty Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok"

Mesaj tarafından AşksınHaticem Ptsi Nis. 05, 2010 6:04 pm

not: Ebrunun Yanında arada Hödüğüde Göreceksiniz Ama Çok Koymadım Üzülmeyin Surprised
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok" Empty Geri: Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok"

Mesaj tarafından zeynep Ptsi Nis. 05, 2010 6:27 pm

ikinci bir emre kadar ebrumun resminin arkasına hüzünlü şarkı eklenmesini yasaklıyorum.ne bu ya,sizin insafınız yok mu bee kardeşim.

bu arada kuma allahtan koymamışın o hödüğü bide kotsan ne olurdu bilmiyorum Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok" 33132 ellerine saglık.
    q:)ßr@
    q:)ßr@
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1407
    Lakap : ~ MOR MENEKŞE ~

Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok" Empty Geri: Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok"

Mesaj tarafından q:)ßr@ Ptsi Nis. 05, 2010 6:33 pm

bencede ablacığımın ne kadar az gülen resmi var şarkı süper ama bencede üzüldüğü yeter
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Ptsi Nis. 05, 2010 6:39 pm

kuzum eline sağlıkta galiba aynı anlarda hazırlamışız bende zeynep radarına yakalandım ama ben bilmiyodum yasak olduğnu!!!!!
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Ptsi Nis. 05, 2010 9:25 pm

kumacım çok mu kaçmış o şahsiyetsiz Mad vallaha benim suçum yok o hödük Ebruma sırnaşmış resimlerde Surprised kızlar klip yaparlarsa beni çıkaramasınlar aradan diye yapışmışta yapışmış ebrumuza Surprised
    not: kızgınlıktan farkedemedim ama bu bölüm ebru ve polat el ele hiç yürümedikleri kadar yürümüşler Surprised Surprised abdüle götürürken polat ebrunun elini sımsıkı tutuyor sanırım o hödüğün içine doğdu son tutuşu olduğu Surprised
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Ptsi Nis. 05, 2010 9:30 pm

Hatice&Necati demiş ki:kumacım çok mu kaçmış o şahsiyetsiz Mad vallaha benim suçum yok o hödük Ebruma sırnaşmış resimlerde Surprised kızlar klip yaparlarsa beni çıkaramasınlar aradan diye yapışmışta yapışmış ebrumuza Surprised
    not: kızgınlıktan farkedemedim ama bu bölüm ebru ve polat el ele hiç yürümedikleri kadar yürümüşler Surprised Surprised abdüle götürürken polat ebrunun elini sımsıkı tutuyor sanırım o hödüğün içine doğdu son tutuşu olduğu Surprised
    o sahneyi hatırlasın hatırlasın ya o elleri benden başkası tutarsa desin ve içini kurtlar yesin amin.!!!!!!! Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok" 830728 Ebru Duru Alemdar "Senden Başka Hayatım Yok" 894354

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:27 pm