Günde Dört Saat Uyuyorum Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Günde Dört Saat Uyuyorum Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Günde Dört Saat Uyuyorum

haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3683

Günde Dört Saat Uyuyorum Empty Günde Dört Saat Uyuyorum

Mesaj tarafından haticee_ Paz Nis. 25, 2010 5:27 pm

Şendil burnunu estetikli sananlara da ‘Hiç estetik ameliyatı olmadım’ dedi.

Yaban Gülü dizisiyle adından söz ettiren Hatice Şendil kendisiyle son derece barışık bir insan olduğunu söyledi. 2001′de Türkiye Üçüncü Güzeli seçildikten bir yıl sonra da Avrupa Güzellik Yarışması’nda üçüncü olarak taç giyen Şendil güzelliğe çok fazla önem vermediğini belirtti. Şendil şöyle konuştu:

‘Benim kendimle bir derdim yok. Aynanın karşısına geçip de ‘Aman aman ne kadar güzel bir kadınım’ demem. Hatta aynaya hiç bakmam. Dizilerde oynadığım için insanlar tanıyor, kadınlar yolda çevirip, “Çok güzelsin kızım’ diyorlar. Onlara teşekkür ediyorum ama böyle iltifat edilmesi hoşuma gitmiyor. ‘Burnu estetikli’ diye e-mailler alıyorum. Benim hiçbir yerimde estetik yok ki. Doktordan çok korkarım nasıl gidip de estetik yaptırırım. Güzel görünmek gibi bir derdim yok. Oyunculuğum takdir edilsin; en büyük arzum bu.’

Şimdiye kadar 4 dizide başrol oynayan 25 yaşındaki Şendil, oyunculuğu çok sevdiğini ve oyunculuk için pek çok fedakarlık yaptığını da vurgulayarak şöyle devam etti: ‘Günde 4 saat uyuyarak çalışıyorum. Mesela uzun zamandır ailemi göremiyorum. Arkadaşlarıma zaman ayıramıyorum. Sosyal hayatım kalmadı. Her günüm çekimlerle dolu. Ancak bu oyunculuk için değer.’

(Gecce.com) 04.06.2008 12:15
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Günde Dört Saat Uyuyorum Empty Geri: Günde Dört Saat Uyuyorum

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Nis. 26, 2010 11:05 am

Oy kurban olsunlar bu guzellige. Nekadar kalbi temiz bir insan mashallah. Uyusun ama, yaziktir Haticeme, birde uyumadigi halde nasil gozlerinde en ufak bir siskinlik olmuyor? Nazar degmesin clown

Vallah ablacim burdan soylim, seni biryerde gorursem, degil sadece guzelsin demek, boynuna atlar birdahada birakmam. Guzelsin demekten dilimde tuy bitse bile asla soylemekten kacinmam Idea

Oyunculugunu her sekilde taktir ediyorum. Yapimcilar yetenegini goruyorki, en buyuk ustalarla hep basrolu paylasmis. Vadiyle birlikte sukse yapti. Nice basarilara ablacim. Allah yetenegini, basarini daim etsin Idea
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3683

Günde Dört Saat Uyuyorum Empty Geri: Günde Dört Saat Uyuyorum

Mesaj tarafından haticee_ Ptsi Nis. 26, 2010 11:55 am

amin

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 5:14 pm