y.gülü demiş ki:çok güzel elllerine sağlık!
sagol))))))))
y.gülü demiş ki:çok güzel elllerine sağlık!
Gamzelim demiş ki: yuppiiiiii baristilar süper olmus devamini cabuk yaz....lütfen....
sana katılıyorum yaşasın barıştılarGamzelim demiş ki: yuppiiiiii baristilar süper olmus devamini cabuk yaz....lütfen....
kbra demiş ki:sana katılıyorum yaşasın barıştılarGamzelim demiş ki: yuppiiiiii baristilar süper olmus devamini cabuk yaz....lütfen....
yha şu halimize bak güzel ama hayal ürünü olan iki satıra ne çok sevindik bu pff bizi mahvetti yha
Света(Isik) demiş ki:kbra demiş ki:sana katılıyorum yaşasın barıştılarGamzelim demiş ki: yuppiiiiii baristilar süper olmus devamini cabuk yaz....lütfen....
yha şu halimize bak güzel ama hayal ürünü olan iki satıra ne çok sevindik bu pff bizi mahvetti yha
hangi 2 satir????
Gamzelim demiş ki:Света(Isik) demiş ki:kbra demiş ki:sana katılıyorum yaşasın barıştılarGamzelim demiş ki: yuppiiiiii baristilar süper olmus devamini cabuk yaz....lütfen....
hangi 2 satir????
yani kübranin demek istedigi isikcim, kendi aramizda yazdigmiz senaryolar bile - ki bunlar gercek olmayack senaryolar malesef ( ) bizi ne kadar mutlu ediyor, oysa senaristler onlari ayirip duruyor demek istemis kübra....
-----
hakkaten öyle kübra´cim iki satira iki güzel söze oysa biz ne kadar mutlu oluyoduk ama öylemi simdi... ayrilik ayrilik, aman ayrilik her bir dertten yaman ayrilik....
senaa demiş ki:Çok güzel olmuş eline sağlık devamını bekleriz
kbra demiş ki:canım çok güzel olmuş son gelişmelerden en güzel derlemeler yapmışsın
ellerine sağlık
asucan demiş ki:yine harika olmuş
eline sağlık
yeterki_gül demiş ki:çokk güzel olmuş ellerinize sağlık..
Gamzelim demiş ki:oyyy yine cok datluuuuuuuu... bayildim cnm.. devamini bekliyorum... yanliz öpüssünler artik ya samimi sahneler istiyom...:D:D:D
senaa demiş ki:Gamzelim demiş ki:oyyy yine cok datluuuuuuuu... bayildim cnm.. devamini bekliyorum... yanliz öpüssünler artik ya samimi sahneler istiyom...:D:D:D
Onu bende söylemiştim ama racon öleymiş öpüşmezlermiş öyle dediler
Gamzelim demiş ki:oyyy yine cok datluuuuuuuu... bayildim cnm.. devamini bekliyorum... yanliz öpüssünler artik ya samimi sahneler istiyom...:D:D:D
H.SaSmAz demiş ki:senaa demiş ki:Gamzelim demiş ki:oyyy yine cok datluuuuuuuu... bayildim cnm.. devamini bekliyorum... yanliz öpüssünler artik ya samimi sahneler istiyom...:D:D:D
Ne raconu kiz Vallah senaryo cok tatli, cok guzel gercekten, arkadasimin ellerine saglik. Opusme olayi dizidede olmuyorki hayallerimizde olsun
H.SaSmAz demiş ki:senaa demiş ki:Gamzelim demiş ki:oyyy yine cok datluuuuuuuu... bayildim cnm.. devamini bekliyorum... yanliz öpüssünler artik ya samimi sahneler istiyom...:D:D:D
Ne raconu kiz Vallah senaryo cok tatli, cok guzel gercekten, arkadasimin ellerine saglik. Opusme olayi dizidede olmuyorki hayallerimizde olsun
senaa demiş ki:H.SaSmAz demiş ki:senaa demiş ki:Gamzelim demiş ki:oyyy yine cok datluuuuuuuu... bayildim cnm.. devamini bekliyorum... yanliz öpüssünler artik ya samimi sahneler istiyom...:D:D:D
Ya ben forumda birine sordum kime sorduumu hatırlamıyom o bana öyle dedi onlar öpüşmez Polat Ebruyu sadece alnından öper racon öyle dedi
senaa demiş ki:Zaten bu gidişle barışcakları yok biz böyle sahneyi anca rüyamızda görürüz ama benim sinir olduğum şey elifle öpüşüyodu ebruyla öpüşmüyo ama hödük yani ne beklenirki ondan o da iyice memati gibi olmaya başladı