En Şanssız Oyuncu Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

En Şanssız Oyuncu Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Şanssız Oyuncu

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

En Şanssız Oyuncu Empty En Şanssız Oyuncu

Mesaj tarafından zeynep Çarş. Şub. 10, 2010 10:44 pm

En Şanssız Oyuncu En-sanssiz-oyuncu_o

Genç Oyuncu Hatice Şendil'e Çekimlerde Gerçekten Araba Çarptı ve Kıskanç Rol Arkadaşı Atı Tarafından da Isırıldı.

GENÇ OYUNCU HATİCE ŞENDİL'E ÇEKİMLERDE GERÇEKTEN ARABA ÇARPTI VE KISKANÇ ROL ARKADAŞI ATI TARAFINDAN DA ISIRILDI.
    Yaban Gülü dizisinde Laçin karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan Hatice Şendil, çekim sırasında yaşadığı talihsizlikleri anlattı. Daha önce 'İki Yabancı', 'Maçolar', 'Fesüphanallah' dizilerinde rol alan Şendil setlerde şansız olduğunu da söyledi. Şendil şöyle konuştu; "Tesadüf bu üç dizide de atlı sahnelerim vardı. Bir keresinde at beni ısırdı. Atlar çok kıskanç hayvanlarmış, ben kendisiyle ilgilenmediğim için şımarıklık yaptığını söylediler. Ama ben o ata binmeye devam ettim. Bir keresinde de rol arkadaşımın trafik kazasında senaryo gereği bana arabasıyla çarpması gerekiyordu. Ama duramadı ve gerçekten geldi bana çarptı. Neyse ki hiçbir şey olmadı.' 24 yaşındaki Şendil şöyle devam etti: Çok güçlü bir insanım. Hayata karşı hep dik dururum ama bir o kadar da naifimdir. Örneğin beni kan tutar. Dizide kendimi bıçaklamam gereken bir sahne vardı, bir türlü oynayamadım.' (Gecce.com)

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:19 pm