Gizli Özne demiş ki:Yazıyorum vallahı Ya onay almıyor yada bakmıyorlar
hayır ya direk yayınlanıyor mesaj.modlara sorsana bernaya felan ilk defa sende duydum 50 mesaj işini.
Gizli Özne demiş ki:Yazıyorum vallahı Ya onay almıyor yada bakmıyorlar
zeynep demiş ki:Gizli Özne demiş ki:Yazıyorum vallahı Ya onay almıyor yada bakmıyorlar
hayır ya direk yayınlanıyor mesaj.modlara sorsana bernaya felan ilk defa sende duydum 50 mesaj işini.
£bru~Polæt demiş ki:hiç ya bi slm yazıyorum cevp yok... beni sevmiyimisiz!!
£bru~Polæt demiş ki:hiç ya bi slm yazıyorum cevp yok... beni sevmiyimisiz!!
geçen sohbetimizde yarım kalmıştı demi bitanem,ben iyiyim şükür sen napıyorsun..H.SaSmAz demiş ki:£bru~Polæt demiş ki:hiç ya bi slm yazıyorum cevp yok... beni sevmiyimisiz!!
Aleykumselam canim. Sevim merak etme nasilsin?
iyiyim fettan güzelim sen nasılsın??vadikızı demiş ki:£bru~Polæt demiş ki:hiç ya bi slm yazıyorum cevp yok... beni sevmiyimisiz!!
selam canım selam nasıslın
ben o fotoğrafı hangi grupta görürsem beğeniyorum bi 50 fln oldu herhaldee gerçi beğendiğimin bi 10 katı kadardaa baktım o fotoğrafa ama...zeynep demiş ki:seviyiz gülüm benim,haticenin facesine şu mutlu aile tablosunu ekliyim geliyim.
hemşom kim seni bu hale getirdi söylee burnundan fitil fitil getiriyim...ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:alooowww oramisiniz bee ben geldim
katil olup geliyodum allahtan olmadim bu genç yasta çok kotuyum biri beni teselli etsin !
kuzum ne diyim haklı küccücük boyunla ne işin var arabayla,ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:iki dakka kuzenimin arabasini surdum ! delirdiii sanirsin arabayi vurdum biyeree yuuuhh olmaz boyle bi$ey ne kiymetli mali varmi$ !!!(otomatik vitesli arabada debriyaj diye frene bastim da azcik )
arabada debriyaj yoktu ki ? otomatik vtesliymi$ mi$ tabii firçayi yedikten sonra anladimH.SaSmAz demiş ki:Tam komedisiniz ya debriyaj ve fren karisimi ha
hiç sorma uyuz oldum benim Afyon kaymağıma çirkin demiş hemen altına lokumum fln yazdım bendee çok şeker dedimm...zeynep demiş ki:ya çirkin kız almışlar demiş biri benim melegime çirkin demiş piss ya çokk şeker ya.fındık gibi.ama şimdi daha iyi anladım vadiye giren ve polatın etrafında olan her kadın eleştiriliyor abicim
gülden tebrik ederim şekerim nasıl becerdin onu bravooo yani.