melike05 demiş ki:slm millet nasılsınız haticem açık ara önde elifçiler kudurmuş yine...ohhhhhhhhhh canıma deysin...
hemde ne araa...
melike05 demiş ki:slm millet nasılsınız haticem açık ara önde elifçiler kudurmuş yine...ohhhhhhhhhh canıma deysin...
melike05 demiş ki:eved yaa yok bu anketi kınıyorum işte en yiy bayan oyuncu olacaktı anket diye sitem edmişler...çekemiyolar tabi haticenin açık arayla önde olduğunu....
yeterki_gül demiş ki:panada şöyle bir şey yazmışlar özgü namal başka çünkü diğerlerinde aşırı makyaj var..
özgü namalda mı makyaj yok vallahi çok güldüm gözlerimden yaş geldi bir de şey yazmışlar hatice şendil açık ara önde bir kişi istediği kadar oy kullanıyor o anketi bu siteye koysalar gerçek sonuç açıklanır felan demişler o zaman sizde birden fazla oy verin çok sinirlendim valaa....
vadikızı demiş ki:yeterki_gül demiş ki:panada şöyle bir şey yazmışlar özgü namal başka çünkü diğerlerinde aşırı makyaj var..
özgü namalda mı makyaj yok vallahi çok güldüm gözlerimden yaş geldi bir de şey yazmışlar hatice şendil açık ara önde bir kişi istediği kadar oy kullanıyor o anketi bu siteye koysalar gerçek sonuç açıklanır felan demişler o zaman sizde birden fazla oy verin çok sinirlendim valaa....
yok ya özgüde haticeden daha çok makyaj var kim diyor onu
yeterki_gül demiş ki:vadikızı demiş ki:yeterki_gül demiş ki:panada şöyle bir şey yazmışlar özgü namal başka çünkü diğerlerinde aşırı makyaj var..
yok ya özgüde haticeden daha çok makyaj var kim diyor onu
işte kıskançlığından çatlayan birkaç kişi...
-YeLiZ- demiş ki:Melekcim nerelerdesin uzun zamandir pek gorunmuyorsun..
Feyzacim onlar ozgunun gercek yuzunu hic gormemeisler hep makyajli halini gordukleri icin, onun dogal hali saniyolarr
-YeLiZ- demiş ki:Melekcim nerelerdesin uzun zamandir pek gorunmuyorsun..
Feyzacim onlar ozgunun gercek yuzunu hic gormemeisler hep makyajli halini gordukleri icin, onun dogal hali saniyolarr
melike05 demiş ki:haTİCE YE BU OY YAKIŞMIYO DAHA FAZLA OLMASI LAZIM DAGİ ARKADAŞRLR BASTIRIN.... elifçilere inat bastırın....kıskançlıklarından çatlasınlar.....
kadir ebru çıkarsa hepsine amerikan kınası ısmarlayacam yaksınlar münasip yerlerine nefret ettim hepsinden yazıklar olsun Uamarım belalarını bulur hepsiKadir Kavri demiş ki:PFF'yi Niye Kafanıza Takıyorsunuz'ki,Ebru Ölürse En Çok Onlar Sevilecek Neredeyse...
PAMUK PRENSES çiktiiii vee BALAYINI çikardiii ¨£bru~Polæt demiş ki:millet biryere ayrılmayın güldoşla bir senaryo yazdık, bence okumadan çıkmayın dehşet oldu...
Afyonlu A.Ş. hadi Allah Bol Kazanç Versin£bru~Polæt demiş ki:afyonlular a.ş.
AMIIINN !!Hatice&Necati demiş ki:Afyonlu A.Ş. hadi Allah Bol Kazanç Versin£bru~Polæt demiş ki:afyonlular a.ş.
bi görsen ama nasıl yazdık karşılıklı atışırmış gibi.... ama o kadar abrtılı değildi,komediye bağladık durumu....Hatice&Necati demiş ki:Afyonlu A.Ş. hadi Allah Bol Kazanç Versin£bru~Polæt demiş ki:afyonlular a.ş.
ya ben çok seviyorum afyonluları niye bukadar uzaktan bu kadar kanım kaynıyor size mesela şu afiş yapan afyonlu kardeşimide çok seviyorum...buldum çok matrak oluyorsunuz komedi modundasınız neyse şirket tamam kazandığınız paralarla filmi çekersinizebrù_àlèmdàr03 demiş ki:AMIIINN !!Hatice&Necati demiş ki:Afyonlu A.Ş. hadi Allah Bol Kazanç Versin£bru~Polæt demiş ki:afyonlular a.ş.