hoşgeldinnnn_sena_ demiş ki:Merhaba nasılsınız ben geldim
yha arkadaşlar birşey isteyebilirmiyim video konusuyla ilgili
hoşgeldinnnn_sena_ demiş ki:Merhaba nasılsınız ben geldim
kbra demiş ki:hoşgeldinnnn_sena_ demiş ki:Merhaba nasılsınız ben geldim
yha arkadaşlar birşey isteyebilirmiyim video konusuyla ilgili
hoşbulduk ee naparsınız akedeşler! şeyma ablacım nasılsın ii misin allah iyilik versinH.SaSmAz demiş ki:y.gülü demiş ki:slm herkese iyi akşamlar ben geldim!
Hosgeldin canim
Ya ben HD videoyu bulamadim ya Cocuk eklememis, onunkindeki kalitede baskasinda yok Kaldi yarina resimler, kusura bakmayin
H.SaSmAz demiş ki:y.gülü demiş ki:slm herkese iyi akşamlar ben geldim!
Hosgeldin canim
Ya ben HD videoyu bulamadim ya Cocuk eklememis, onunkindeki kalitede baskasinda yok Kaldi yarina resimler, kusura bakmayin
hiç sorma kuzu benim imzamdaki kadar kalitede olan resimlerden başka yok ağlıycam ya bitek bizde değil hiçbi site koymamış herkes tembel herkes tembel kafayı yedirtcekler insana... elifim yapcakda o çocuk kimse eklememiş videoyuu...Hatice&Necati demiş ki:selam hatice aşıkları
ebru hd resimlerimiz nerde yaaaaaa çalışma yapacaz
£bru~Polæt demiş ki:hiç sorma kuzu benim imzamdaki kadar kalitede olan resimlerden başka yok ağlıycam ya bitek bizde değil hiçbi site koymamış herkes tembel herkes tembel kafayı yedirtcekler insana... elifim yapcakda o çocuk kimse eklememiş videoyuu...Hatice&Necati demiş ki:selam hatice aşıkları
Hatice&Necati demiş ki:£bru~Polæt demiş ki:hiç sorma kuzu benim imzamdaki kadar kalitede olan resimlerden başka yok ağlıycam ya bitek bizde değil hiçbi site koymamış herkes tembel herkes tembel kafayı yedirtcekler insana... elifim yapcakda o çocuk kimse eklememiş videoyuu...Hatice&Necati demiş ki:selam hatice aşıkları
şeymoş şimdi gördüm imzanı mutluluktan uçtum çok tatlılar çiçeklerim çok güzel olmuş...
evet ya herkes tembel bu hafta
resim istiyoruzzzzzzzzzzzzz
afyonlular a.ş gururla sunarr... demi kuzu ya hem videoyla hemde imzayla fark attık millete..ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:hiçte bile herkes tembel degil bak AFYONLULAR A.$. olarak hem imza hem 92.bolum sahnelerini ekledik
DUYURULUR ..!!
kim tutar kiz b izi AFYONLULAR A.$ buu£bru~Polæt demiş ki:afyonlular a.ş gururla sunarr... demi kuzu ya hem videoyla hemde imzayla fark attık millete..ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:hiçte bile herkes tembel degil bak AFYONLULAR A.$. olarak hem imza hem 92.bolum sahnelerini ekledik
DUYURULUR ..!!
soyledim haticeye£bru~Polæt demiş ki:işte korkum yarın imza yapamayacağım ben bugün için ayarladım yarınki programımıda bari hatice yüklese yaa fotoları,haticeye bi ulaşsana güldn..
yok dürümcü iskodan hırsımı almak içindi... ay evde yemek yok uğraşmayalım diye dürümcüye gittik olay olduk haaa...ebrù_àlèmdàr03 demiş ki:soyledim haticeye£bru~Polæt demiş ki:işte korkum yarın imza yapamayacağım ben bugün için ayarladım yarınki programımıda bari hatice yüklese yaa fotoları,haticeye bi ulaşsana güldn..
neo kiz yarinki programinda neler var yinemi durumcuye bak kilo alacan haa yaz geliyy