Medyatik Çok Mafyatik Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Medyatik Çok Mafyatik Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

3 posters

Medyatik Çok Mafyatik

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Medyatik Çok Mafyatik Empty Medyatik Çok Mafyatik

Mesaj tarafından zeynep Perş. Şub. 11, 2010 5:15 pm

Medyatik Çok Mafyatik Yuksel_aytug_medyatik1

ÜNLÜ TV ELEŞTİRMENİ YÜKSEL AYTUĞ, SEZONUN İLK “MEDYATİK” PROGRAMINDA KURTLAR VADİSİ EKİBİNİ TAM KADRO AĞIRLADI!... İŞTE MEDYATİK’TEKİ YAŞANAN TÜM DİYALOGLAR VE KURTLAR’LA İLGİLİ TÜYOLAR!...

22/10/2009 14:37

“Medyatik” sezonun ilk programına “mafyatik” bir giriş yaptı. Televizyon efsanesi Kurtlar Vadisi: Pusu dizisinin oyuncuları tam tekmil Medyatik stüdyosundaydı. Dizinin Seyfo Dayı'sı Merhum Nihat Nikerel’in anısına adanan programda, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Musa Uzunlar ve Hüseyin Avni Danyal, “Medyatik” stüdyosunda Yüksel Aytuğ’un sorularını yanıtladı. Necati Şaşmaz’ın Kurtlar Vadisi: Pusu dizisinin setinden canlı yayına bağlanmasıyla, dizi oyuncuları arasında gelişen sohbet görülmeye değerdi.

İşte programdaki diyaloglar:

HATİCE ŞENDİL (Ebru Öğretmen)

“POLAT VE EBRUNUN EVLİLİĞİ SIRADIŞI BİR EVLİLİK”

“Dizinin fanatikleri en başta, Ebru’yu yadırgadılar, kabul etmekte güçlük çektiler. İlerleyen süreçte bu durum değişti mi? Seni artık 'Milli yenge' olarak benimsediler mi?” sorusuna güzel oyuncu, “Polat ve Ebru'nun evliliği kuşkusuz sıra dışı bir evlilik. Hayatın içinde sıkça karşımıza çıkan türden değil. Ebru hem evliliğinde, hem Polat’la iletişim kurmakta zorlanıyor. Bazı şeylerle mücadele etmek yerine olayları akışına bırakmak gerektiğini fark etti. Seyirci de Ebru’yu kabullendi. Dizide çok önemli kadın rol modeller var. Mesela Nazife anne dizide, annelerimizi, alt metinde ise vatanı temsil ediyor. Sosyal hayat içinde sebat eden, karşısındaki adamı olduğu gibi kabul edip, sakin kalmaya çalışan çok güçlü kadın karakterler var” diye yanıt verdi.

HATİCE ŞENDİL (Ebru Öğretmen):

“HİÇ ESTETİK YAPTIRMADIM”

“Yüksel Aytuğ’un, “Tescilli bir güzel olduğunu biliyoruz ama çok fazla sorulan bir soru var. Estetik var mı?” sorusunu güzel oyuncu, “Hakikaten yok, bunu da mı tescil ettirmek gerekiyor?” diye yanıtladı.

"KAN GÖRÜNCE KÖTÜ OLUYORUM”

“Sizi kan tutuyormuş. Doğru bir dizide rol aldığınıza emin misiniz? sorusuna başarılı oyuncu, “Çok feci boyutlarda olmasa da kan görünce kötü oluyorum. Artık dizlerde yapay kan kullanıldığı için alıştım. Yapay kanın kokusu, boya olduğunun anlaşılıyor olması işimi kolaylaştırdı. Ama Allah korusun, başıma bir şey geldiğinde ve hastaneye gitmek zorunda kaldığımda bu korkum su yüzüne çıkıyor” diye yanıt verdi. Yüksel Aytuğ’un “Bir de sizi dizi setinde at ısırmış, doğru mu?" sorusuna da “ Yine bir dizide at binmem gerekiyordu, yakın çekimlerden bir tanesiydi. Kullandığımız reflektörlerden dolayı at ürktü ve kolumu ısırdı. Eğitimli bir at olduğundan ciddi bir yaralanma yaşamadım” diye yanıt verdi. Yüksel Aytuğ da "Demek at usulünce ısırma eğitimi de almış" diyerek, konuya esprili bir yorum getirdi.

SAKİN VE HUZURLU BİRİYİM

Yüksel Aytuğ’un “Polat Alemdar, Konsey'e verdiği sözden dönüp, Ebru Öğretmen ile evlendi. Bir anlamda aşkı uğruna her şeyden vazgeçmeyi göze aldı. Hayatınıza giren ya da girecek olan erkekten böyle bir fedakarlık bekler misiniz?” sorusunu Şendil, “Kimseden bir şey beklememeye çalışan biriyim. Beklentilerimi hep asgari düzeyde tutmaya çalışırım. Karşımdakine fazla sorumluluk yüklemek istemem, bu bana da yapılsın istemem. Bu çok büyük bir yük olur. Sosyal hayatımda hep bu dengeyi korumaya çalışırım. Sakin ve huzurlu biriyim” diye yanıtladı.

FESUPHANALLAH DİZİSİ OYNADIĞIM İLK VE TEK KOMEDİDİR

“Fesuphanallah dizisi sırasında sizinle yapılan bir söyleşide, 'Bu kadrodan öğreneceğim çok şey var. Kendimi bir hamur gibi onların eline bıraktım beni yoğursunlar diye' demişsiniz. Malum, Fesuphanallah ve Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı aynı firma. Hamur olarak kıvama geldiğinizi düşünüyor musunuz, yoksa öğrenmeye devam mı ediyorsunuz?” sorusunu güzel oyuncu, “O proje oynadığım ilk komediydi. Daha önce hep dramlarda yer almıştım. Öyle bir kadroyla oynamak beni çok heyecanlandırmıştı. Sette çekimlerin dışında da oradaki üstatlardan bir şey öğrenebilmek için oldukça uzun vakit geçirdim” diye yanıtladı.

HATİCE ŞENDİL (Ebru Öğretmen)’DEN “EBRU SANATI”

“Ebru” sanatı çok keyifli, unutulmaya yüz tutmuş bir sanatı yeniden canlandırmaya çalışıyoruz. Çok iyi hocalardan eğitim alıyorum. Ebru sanatı dipsiz bir kuyu, minyatürden tezhibe kadar, hatta ney üflemeye kadar varan, sizi içine alan bir sanat. Hem iç huzurunuz hem iç ritminizi dengeliyor."

NECATİ ŞAŞMAZ’DAN (Polat Alemdar) MEMATİ’YE:

"NE İŞİN VAR ORDA? BEBEĞİ YÜKSEL BEY’E BIRAKIP SETE GEL HEMEN!"

Canlı yayında Kurtlar Vadisi: Pusu dizisinin setinden “Medyatik” stüdyosuna bağlanan Necati Şaşmaz, stüdyodaki Memati’ye, “Memati, ne işin var orda? bebek altı değiştirmeler falan, nooluyor? hemen sete gel, çok işimiz var” diyerek stüdyoyu kahkahaya boğdu. Necati Şaşmaz’ın “Bebeği Yüksel Bey’e bırak, hemen gel” demesi üzerine Yüksel Aaytuğ, “Bir operasyon söz konusuysa hep beraber çıkıp gelelim” diye yanıt verdi. “Artık operasyon bebek bezi oldu” cevabıyla stüdyoyu neşelendiren Şaşmaz, "Ben de aranızda olmak isterdim, ancak yoğun set çalışmamız dolayısıyla gelemedim” dedi. Yüksel Aytuğ’a gelecek hafta için pot önerisinde bulunan Necati Şaşmaz, “Medyatik” programının sıkı bir takipçisi olduğunu söyledi.

VADİ OYUNCULARINDAN CANLI YAYINDA “BİREYSEL SİLAHLANMAYA HAYIR” ÇAĞRISI:

Vadi oyuncuları, 3,5 yaşında bir düğün magandasının silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Burçak Damla için “Bireysel silahlanmaya Hayır” mesajı verdi.

GÜRKAN UYGUN (Memati)

"Herkes silahını bıraksın, silahsız, kavgasız bir dünya olsun..."

MUSA UZUNLAR (İskender Büyük):

"Silah hiçbir taraf için sevinç doğurmamıştır, silahı bırakalım."

"Bu konuda en büyük görevin eğitimin ilk başladığı yere, annelere düştüğünü düşünüyorum. Çocuklarımızı şiddetten uzak yetiştirerek, farkındalıklarını arttırarak bu terörün önüne geçebileceğimize inanıyorum."

HÜSEYİN AVNİ DANYAL (Yalçın Bulut):

"Tanrı anlaşabilmek için bize dil ve beyin vermişken, silah kullanmanın anlamsızlığını kavrayalım."

uçanKuş.com
    ebrulim
    ebrulim
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2735
    İş/Hobiler : tv izlemek örgü örmek pc başında vakit geçirmek
    Lakap : fettan güzel

Medyatik Çok Mafyatik Empty Geri: Medyatik Çok Mafyatik

Mesaj tarafından ebrulim Perş. Şub. 11, 2010 6:06 pm

Programı izlemiştim çok güzeldi haticede çok şirindi
    olasılıksız kısss
    olasılıksız kısss
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 86
    İş/Hobiler : muhasebe

Medyatik Çok Mafyatik Empty Geri: Medyatik Çok Mafyatik

Mesaj tarafından olasılıksız kısss Paz Mart 07, 2010 6:04 pm

bu programda kendisine bir kez daha hayran kalmıştım sadece güzel degil son derecede zeki bir bayan.

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 5:13 pm