+17
KART'ALİ'ZMA
Gizli Özne
-YeLiZ-
Hatice'm
emila
Black Diamond
y.gülü
ebrulim
zeynep
sena
Света(Isik)
yeterki_gül
AşksınHaticem
melek hatice
haticee_
Kadir Kavri
H.SeNDiL
21 posters
Sohbetler-4
Kadir Kavri- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 1116
- Post n°976
Geri: Sohbetler-4
Ayrılmışlardır...
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
Gamzelim demiş ki:yeterki_gül demiş ki:Gamzelim demiş ki:slm gece kuslarim, nbrsiniz =))
ne konusuyonuz bakem...
slmm.. iyiyiz sen nasılsın??
şu anda burda bir şeyy konuşulmuyor..
fena diil uykum var ama uyumak istemiyom ....
valla konu acalim o zaman...
sizce hatceyle neco durumu ne oldu...
son haberlee bakarsan hatice sendil cok mutlu gözüküyordu...
oysaki bizim icimiz kan agliyor... tabiki mutlu olsun... isin en komik yanida bizim o karakterin ölümü icin oyuncunun rolu birakmasindan daha cok üzülüyoruz...
vallahi durumları hakında bir tahmin getiremeyeceğimm benim kafam gece 12 den sonra bütün mesaisini bitiriyor...
amaa inş.. ayrılmamışlardırr...hatice abla evet çok mutlu gözüküyorr ee gece boyunca elinden telefon düşmemişş acaba kiminle mesajlaşıyordu ( necati abiyle diye düşünüyorum ) yeterki o mutlu olsunda biz onun yerine burda acı çekmeye razıyız....
Kadir Kavri demiş ki:Ayrılmışlardır...
hani dilek abla ayrılmamışlar demiştii vallahi kadir abi ben senin ne dediğini anlayamıyorumm..
- Post n°979
yeterki_gül demiş ki:Kadir Kavri demiş ki:Ayrılmışlardır...
hani dilek abla ayrılmamışlar demiştii vallahi kadir abi ben senin ne dediğini anlayamıyorumm..
Ben Kendi Düşüncemi Söylüyorum...
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°980
lütfişim neco ebruyu ahu gibi öldürerek hatice ablayı nasıl bir duruma soktu...hatice ablada resmen bakın mutluyum üzülmeyin diyor bize...ben ikinci kez bile izleyemedim ebrunun ölüm sahnesini ki ebrunun sahnelerini izleye izleye ezberlerdim neco öyle büyük kazıklar hakediyor ki ohhhhhhhhh iyikide meleğim mutlu eğleniyor...bugün moralim sırf bu resimler yüzünden düzeldi haticeden vazgeçemeyen neco kara kara düşünsün...gladio galasında kız arkada oturmuştu unutmadık o günleriGamzelim demiş ki:yeterki_gül demiş ki:Gamzelim demiş ki:slm gece kuslarim, nbrsiniz =))
ne konusuyonuz bakem...
oysaki bizim icimiz kan agliyor... tabiki mutlu olsun... isin en komik yanida bizim o karakterin ölümü icin oyuncunun rolu birakmasindan daha cok üzülüyoruz...
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
Kadir Kavri demiş ki:Ayrılmışlardır...
kadircim lutfen arada birde olumlu seyler yazsan, bukadar karamsar olma, bence ayrilmadilar hatta haberde elinden hic telefonun dusmedigi yaziyor kesin necatiyle mesajlasiyorlardir, ayrilsa okadar mutlu gorunmezdi.
Bu arada siyah sac cok yakisiyorr , dugune hazirliklmi acaba??
Kadir Kavri demiş ki:yeterki_gül demiş ki:Kadir Kavri demiş ki:Ayrılmışlardır...
Ben Kendi Düşüncemi Söylüyorum...
hmm..tamam..
- Post n°983
Elbette Güzel Düşünmek İstiyorum,Ama Ayağımında Yerde Olması Gerektiğinide İyi Biliyorum.
Kadir Kavri demiş ki:Elbette Güzel Düşünmek İstiyorum,Ama Ayağımında Yerde Olması Gerektiğinide İyi Biliyorum.
kadir abi sen her zaman olayların en kötüsünü düşünüyorsunn..baştan iyi düşünmek yerine kötüsünü düşünüyorsunkii böylelikle sonucunda hayalkırıklığına uğramıyorsunn..amaa biz onu yapamıyoruz ne yazıkkiiii ( ama ayrılmamışlardır yaa )..
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
AşksınHaticem demiş ki:lütfişim neco ebruyu ahu gibi öldürerek hatice ablayı nasıl bir duruma soktu...hatice ablada resmen bakın mutluyum üzülmeyin diyor bize...ben ikinci kez bile izleyemedim ebrunun ölüm sahnesini ki ebrunun sahnelerini izleye izleye ezberlerdim neco öyle büyük kazıklar hakediyor ki ohhhhhhhhh iyikide meleğim mutlu eğleniyor...bugün moralim sırf bu resimler yüzünden düzeldi haticeden vazgeçemeyen neco kara kara düşünsün...gladio galasında kız arkada oturmuştu unutmadık o günleriGamzelim demiş ki:yeterki_gül demiş ki:Gamzelim demiş ki:
ne konusuyonuz bakem...
Sevvalim Haticemizi arkaya oturtmus ama sonra arkadanda gozunu alamamis, Necati bey resimlerden birinde fena yakalanmis ... ama haticemiz pek pas vermiyor gibi naz yapiyodur kesin
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
- Post n°986
yeterki_gül demiş ki:Gamzelim demiş ki:yeterki_gül demiş ki:Gamzelim demiş ki:slm gece kuslarim, nbrsiniz =))
ne konusuyonuz bakem...
vallahi durumları hakında bir tahmin getiremeyeceğimm benim kafam gece 12 den sonra bütün mesaisini bitiriyor...
amaa inş.. ayrılmamışlardırr...hatice abla evet çok mutlu gözüküyorr ee gece boyunca elinden telefon düşmemişş acaba kiminle mesajlaşıyordu ( necati abiyle diye düşünüyorum ) yeterki o mutlu olsunda biz onun yerine burda acı çekmeye razıyız....
allah seni bnm kafamda demin banyo yaparken bir sarki vardi hala o sarki aklimin icinde dolaniyor... bnmkide durdu duracak yani...
gerci bizim burada yeni saat 00,02 oldu.... simdi bnm vtesler atti, geri basiyor..
bnmde aklimda olan necoyla yazismasi... yani öyle oldugunu umuyorum, sevgilisnden ayrilan kimse öyle mutlu olamaz, hemde uzun bir iliskiydi onlarinki 2 yil olmuymuyduki.....
raziyizda cnm mazosist olduk bee...
- Post n°987
yeterki_gül demiş ki:Kadir Kavri demiş ki:Elbette Güzel Düşünmek İstiyorum,Ama Ayağımında Yerde Olması Gerektiğinide İyi Biliyorum.
kadir abi sen her zaman olayların en kötüsünü düşünüyorsunn..baştan iyi düşünmek yerine kötüsünü düşünüyorsunkii böylelikle sonucunda hayalkırıklığına uğramıyorsunn..amaa biz onu yapamıyoruz ne yazıkkiiii ( ama ayrılmamışlardır yaa )..
Sevgili Olduklarını Bile Yalanyan Birisinden Bahsediyoruz.
Gamzelim demiş ki:yeterki_gül demiş ki:Gamzelim demiş ki:yeterki_gül demiş ki:Gamzelim demiş ki:slm gece kuslarim, nbrsiniz =))
ne konusuyonuz bakem...
allah seni bnm kafamda demin banyo yaparken bir sarki vardi hala o sarki aklimin icinde dolaniyor... bnmkide durdu duracak yani...
gerci bizim burada yeni saat 00,02 oldu.... simdi bnm vtesler atti, geri basiyor..
bnmde aklimda olan necoyla yazismasi... yani öyle oldugunu umuyorum, sevgilisnden ayrilan kimse öyle mutlu olamaz, hemde uzun bir iliskiydi onlarinki 2 yil olmuymuyduki.....
raziyizda cnm mazosist olduk bee...
ordaa 12 yi yeni geçiyor ve senin vitesler daha yeni geri basmaya başlamışş..bizim burda saat 01.07 artıkk benim halimi dememe gerek var mı???
evet iki yıl felan oluyordu sanırım...bencede sevgilisinden ayrılan öyle mutlu olamaz neysee zaman gösterecek ne olacağını..
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
kızlar hepimmize bir zero lazım vala
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°990
kizlar yeni resim ekledim.....ozel resim.....
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
- Post n°991
AşksınHaticem demiş ki:
lütfişim neco ebruyu ahu gibi öldürerek hatice ablayı nasıl bir duruma soktu...hatice ablada resmen bakın mutluyum üzülmeyin diyor bize...ben ikinci kez bile izleyemedim ebrunun ölüm sahnesini ki ebrunun sahnelerini izleye izleye ezberlerdim neco öyle büyük kazıklar hakediyor ki ohhhhhhhhh iyikide meleğim mutlu eğleniyor...bugün moralim sırf bu resimler yüzünden düzeldi haticeden vazgeçemeyen neco kara kara düşünsün...gladio galasında kız arkada oturmuştu unutmadık o günleri
orada büyük hata ve haksizlik var, zaten ebruyla polata girersek beni bu koktuktan hastane arabasi kaldirir, günlerdir kendime gelemedim yeminle ya, durup dururken aklima ebrum geliyo, hatta dün arkada kadinlarin arasinda rabisle oturuyoduk ,ebrudan ksa br söz ettik , daha dogrusu rabis bana: baktinmi bizi nasil mahvetiler dedi, bende bakmaz olaydim dedim, onun üzerine neredeyse agliyorduk herkezin icinde o haldeyim düsünün yani...
neco hatce konusundada cok kizgin ve kirginimkesinlikle bu kadar acisini haketmedik, tabiki onlarin özel hayatlari ammaa gel görki sevenleri olara hatcemle necoyu yakistirdik, necoda aralara kimleri sokmus aramizi yapsin diye, simdi bir kalemde vazgecmesi gücüme gidiyo..
ins evlilik olur isin ucunda, o zaman necoyla hatcenin gercek eliflerini izleriz..
gladio filminde öyle yapmisti kabul, ama suda var millet neco ilk defa bir iliskisini inkar etmedi... gelisme var...
Kadir Kavri demiş ki:yeterki_gül demiş ki:Kadir Kavri demiş ki:Elbette Güzel Düşünmek İstiyorum,Ama Ayağımında Yerde Olması Gerektiğinide İyi Biliyorum.
Sevgili Olduklarını Bile Yalanyan Birisinden Bahsediyoruz.
yaa klasik necati abi hangisini kabul ettiki bunu kabul edecek.. kendisinde bu duruma karşı bir durum var ama ne çözemedim hiçbir sevgilisini söylemiyor hep saklıyorr..saklasa ne olacak saklamasa ne olacak anlamıyorumm amaa hatice ablada o konuya çok önem veriyor vee oda sevgilisini hiçç söylemiyorr nu konudaa uyuşuyorlarr..
birde necati abi gürkan abinin düğününden sonra röportaj vermiş orda muhabir hayatınızda birisi var mı diyor oda yok ama olursa söylerim diyor.. çokkkk güldümm sevgililerini saklamak için bin dereden su getiren necati abi orda olursa söylerim demiş...)
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
haticee_ demiş ki:kızlar hepimmize bir zero lazım vala
anacak bizim acımızı bize zero unuturur varmı abisi babası doktor zero gibi varrsa bizim siteye çok iytiyaç hepımız o sahneyı unutumak istiyoruz..
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°994
evet başlık kilit