+5
haticee_
yeterki_gül
AşksınHaticem
q:)ßr@
zeynep
9 posters
Ebru Veda
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°1
Ebru Veda
q:)ßr@- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1407
Lakap : ~ MOR MENEKŞE ~
- Post n°2
Geri: Ebru Veda
bu sahneyi değil izlemek aklıma getirince nefes alamıyorum
içimden bir parça kopuyor
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°3
kuma ya nettin sen lütfen kızımı babasına götürün...ölüyor meleğim hala kızım diyor...pana film Allah bela versin.yaptığın tüm dizi ve filmler yerin dibine geçsin inşallah
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
kbra demiş ki:bu sahneyi değil izlemek aklıma getirince nefes alamıyorum
aynenn sanki ebruyla birlikte bende ölüyorummm...tamda sınav zamanı bu yapılır mıı ben kendimi hatice ablaya ve ebruyaa o kadar çok vermşimkii yarın sınavımm var o sahneleri hatırladıkçaaa sınav felan aklımdan uçup gidiyorr....panaa bu konudaa çokkkk büyük günah aldııııı inş... flmleri ellerinde patlanırr izlenmezzzz....
q:)ßr@- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1407
Lakap : ~ MOR MENEKŞE ~
- Post n°5
ayyy canım sen yarın SBS'ye giriceksin değil mi allah onunda belasını versin öğrencilere engel koymak için yeni yeni icatlarryeterki_gül demiş ki:kbra demiş ki:bu sahneyi değil izlemek aklıma getirince nefes alamıyorum
aynenn sanki ebruyla birlikte bende ölüyorummm...tamda sınav zamanı bu yapılır mıı ben kendimi hatice ablaya ve ebruyaa o kadar çok vermşimkii yarın sınavımm var o sahneleri hatırladıkçaaa sınav felan aklımdan uçup gidiyorr....panaa bu konudaa çokkkk büyük günah aldııııı inş... flmleri ellerinde patlanırr izlenmezzzz....
bende senin gibiyim ebruya hatice ablaya hatta vadiye o kadar çok bağlanmışım ki sezon finali yazısını görmeye bile dayanamıyordum ama ebruyu öldürdü alçaklar ben şimdi ne yapıcam yhaaa
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°6
DAYAN KALBİM DAYAN...hayatımda bir sahneye bu kadar aglamadım.bütün gece uyuyamadım,vadiden ayrılıyor olması felan degil ayrılsaydı da yurt dışına felan gitseydi böylesi,çok canice.
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
kbra demiş ki:ayyy canım sen yarın SBS'ye giriceksin değil mi allah onunda belasını versin öğrencilere engel koymak için yeni yeni icatlarryeterki_gül demiş ki:kbra demiş ki:bu sahneyi değil izlemek aklıma getirince nefes alamıyorum
bende senin gibiyim ebruya hatice ablaya hatta vadiye o kadar çok bağlanmışım ki sezon finali yazısını görmeye bile dayanamıyordum ama ebruyu öldürdü alçaklar ben şimdi ne yapıcam yhaaa
evett yarın belkde hayatımı belrleyecek br sınav beni beklyor ama ben ebruyu düşündükçe kahroluyorumm yemin edyorummm içimden sanki bir şeyleri koparıyorlarrr bunu hiç kimseyee yapmaya hakları yoktuuuu...
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°8
zeynep demiş ki:DAYAN KALBİM DAYAN...hayatımda bir sahneye bu kadar aglamadım.bütün gece uyuyamadım,vadiden ayrılıyor olması felan degil ayrılsaydı da yurt dışına felan gitseydi böylesi,çok canice.
olurmuuuuuuu neco tekme yemiş bunun acısını çıkarmaz mı Hatice Severlerden...umarım Rabbim bundan sonra yüzünü hiç güldürmez neco beyin...eğer bu iki kişinin ortak kararı değilde necati beyin infazı ise Allah topunu bildiği gibi yapsın...Hatice Şendil Bir Açıklama Yapsın Kendim Ayrılmak İstedim Desin Yoksa pana film benim nefretimden asla kurtulamayacak...Hatice Şendil neco beyi boynuzlayan bayan başrol ile aynı ölüm sahnesini haketmedi.sesi duyana kadar onlara şerefsizler diye haykıracağım umarım basında bu rezil diziyi yerin dibine sokar
Neyse görüntüler muhteşem çünkü hatice şendil oyunculuk şovu yaptı prensesim benim birde kenan imirzalıoğlu boştayken bir tanışsalar oy oy prens ve prenses olurlar Kenan&Hatice
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
eyer böyle olursa öldü gibi görünüyor hayalse polatın o zaman lğtfen ebru böyle ölmemli arkadaşlar ebru böyle ölmemeliydi
ALLAHIM SANA YALAVARIYORUM LÜTFEN BULUN OLARAK HATİCE DİZİDEN ÇIKMASIN LÜTFEN YALVARIYORUM SANA BU ŞEIKLIDE OLMASIN DEVAM ETSİN DİZİYE
ALLAHIM SANA YALAVARIYORUM LÜTFEN BULUN OLARAK HATİCE DİZİDEN ÇIKMASIN LÜTFEN YALVARIYORUM SANA BU ŞEIKLIDE OLMASIN DEVAM ETSİN DİZİYE
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
- Post n°10
allah panayı bildiği gibi yapsın necatini yüzünü hiç güldürmesin..bir ömür boyu açı çeksin şerefsiz necati......
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
Bu video beni kahrediyor bu gunleride mi gorecektik ebrunun bebegi icin yalvardigi sahne beni bitiriyor offf offf
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
- Post n°12
ahhh ebrum ahhhhh neler geldi başına yılmadın..ama sonunda seni havayha uçurdu şerefsizler vadinin bütün açısını sen çek sonra havaya uç...allahh panayı bildiği gibi yapsın ikji yakasını bir araya getirmesin..başta necatinn
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 568
- Post n°13
Sadece PErşembe gunu ızledım bır daha bu vıdeo hiç bakamdım içim kanıyor sankı ya .s
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
yok tekrar tekrar izledim ve büsürü cvpsız sorular var...hemde çok
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°15
mesele ne???haticee_ demiş ki:yok tekrar tekrar izledim ve büsürü cvpsız sorular var...hemde çok