heR doğum biR öLümmüş asLında. . asLında yaşadığımızı sanarken öLümLéymişiz her an. . biR neFes kadaR yakınken biz uzak sanmışız heP. . biz yok sanmışız . . qeLmez sanmışız. . KoLunu atsa yakaLama imkanı waRken biz koLu yok diye biLmişiz . . biz asLında hep öLmeyi seçmişiz. . her insan öLmüş yaşaRken. . heR insan öLsem... dha iiydi demiş. . Ama asLında DoğaRken öLdüğünü hiç biLmemiŞ . .
yanLış herşey yanLış. . insanLaR . . ağLama nedenLéRi. . qüLme sebepLéRi biLé. . herşey. . hayaT , aşkLaR, sewqiLéR, aDını dosTLuk koyduğumz sahte kişiLikLéR. . herşeyy hepsi yanLış. . anLamak zoR. . asLında anLamaya çalışmak biLé yanLış. . ben o yanLışı yaptım anLamaya çaLıştm. . anLadığım tekşey. . hayat yanLış bi oyun bizde onun yanLış oyuncakLaRı. .
aRtık yoksun kaLbimde desem yaLan oLur mu acaba? aLışkanLığı diiLsin qçsüz bedenimin, kuRtuLuşu diiLsin yoLdan çıkmış kaLbimin. . ßaş kahramanı diiLsin yazdığım hikayenin. . çaREsi unutmaksa deRdimiN. . çaREsiz kaLdım sewdiqim . .
arkadaşımla yazdığım şiirler bir parçada olsa payım var ama tamamen bana ait değil