Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+12
haticee_
emila
H.SeNDiL
Света(Isik)
-YeLiZ-
Hatice'm
Kadir Kavri
zeynep
nnurr
sena
melek hatice
AşksınHaticem
16 posters

Aşk soruları moralini bozdu

haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3683

Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 Empty Geri: Aşk soruları moralini bozdu

Mesaj tarafından haticee_ Ptsi Haz. 07, 2010 2:40 pm

melek hatice demiş ki:
    haticee_ demiş ki:kızlar hatice apla balıkçı kenanda vala ben biliyorum daha önce gitmiştim istanblun bisürü yerlerınde resturantı var emınım kı balıkçı kenan da çünkü diyer resimlere baktım daha çünkü balıkçı kenanın resturantlarını
    valla beyoğlunda bir yere gitseydi..anında giderdi gittiğği yere.... rumeli hisarında yemiş yemeğini...

orda da var
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Ptsi Haz. 07, 2010 3:02 pm

Allah'ım ağlamak istiyorumm bu günleri de görecek miydim??? Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192
    anam bu dizi meleğimin basiretini bağlamışş da haberimiz yokmuş... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354
    bak diziden ayrılmış saçlar siyah süperrr , kaşlarda boyyanmışşşş.... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327
    hele o senin kolundaki bilekliği yerim.... ağlamak istiyorum kesin yeni proje var... kurtulduk şu tüpsizden şükür... gelsin kenancıklarrr.... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3683

Mesaj tarafından haticee_ Ptsi Haz. 07, 2010 3:06 pm

filistin için boyatmıstır Laughing
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Ptsi Haz. 07, 2010 3:08 pm

~aksamguzelı~ demiş ki:Allah'ım ağlamak istiyorumm bu günleri de görecek miydim??? Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192
    anam bu dizi meleğimin basiretini bağlamışş da haberimiz yokmuş... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354
    bak diziden ayrılmış saçlar siyah süperrr , kaşlarda boyyanmışşşş.... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327
    hele o senin kolundaki bilekliği yerim.... ağlamak istiyorum kesin yeni proje var... kurtulduk şu tüpsizden şükür... gelsin kenancıklarrr.... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327

Surprised Surprised Surprised Surprised bir sevinç çığlığı daha mı duyuyorum ne Surprised

evet zaten süt gibi bembeyaz elleri var Rabbim nazarlardan sakınsın.kolunada takmış o takıyı beni ekrana içeri girip yiyin diyor resmen clown clown

saçlar yine siyah çok şükür kavuştuk Laughing

kumamın dediği gibi şeymoş hatice ablamız milli oldu monkey monkey Surprised

inşallah yazın bir sinema projesi olur arkasından yeni sezonda süper bir osman sınav dizisi monkey monkey
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Ptsi Haz. 07, 2010 3:09 pm

~aksamguzelı~ demiş ki:Allah'ım ağlamak istiyorumm bu günleri de görecek miydim??? Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192
    gorudun degilmi hemsoomm
    buuu hoduklerin efendisi Haticemin basiretini baglami$ Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354 kiz çikti vehaftasi gelmeden magazine du$tu Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354 nasilda guluyo gordunmu resimler de ?? Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 932294 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 932294 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 932294 ama kotu haber tez duyulur : neco hala eni$temizmi$ Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192 yani kenanciklar gelemiyo Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192

En son Hatice'm tarafından Ptsi Haz. 07, 2010 3:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Ptsi Haz. 07, 2010 3:11 pm

haticee_ demiş ki:filistin için boyatmıstır Laughing

haticecim rüyanda görürsün diyorum Surprised Surprised fazla hayal adamı uçurur diyorum Surprised dizide patlamış ebrunun filistinde ne işi var diyorum Surprised Surprised yeterrrrrrrrrrrrrrrr artık diyorum.biri okusa üzerinize gülecek cyclops
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Ptsi Haz. 07, 2010 3:17 pm

AşksınHaticem demiş ki:

Surprised Surprised Surprised Surprised bir sevinç çığlığı daha mı duyuyorum ne Surprised

evet zaten süt gibi bembeyaz elleri var Rabbim nazarlardan sakınsın.kolunada takmış o takıyı beni ekrana içeri girip yiyin diyor resmen clown clown

saçlar yine siyah çok şükür kavuştuk Laughing

kumamın dediği gibi şeymoş hatice ablamız milli oldu monkey monkey Surprised

inşallah yazın bir sinema projesi olur arkasından yeni sezonda süper bir osman sınav dizisi monkey monkey
    kuzu zaten piyasada ay yapım ve tmc at koşturuyor hele ay yapım ne yapıp edip reytingleri panaya kaptırmıyor.şimdide pananın bir oyuncusu böyle çalkantılı bir gündemle diziden ayrılmış,millet zaten liderlik yarışındaa kimselere kaptırmazlar haticemiii... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 830728 ki zaten iki yabancıdan da tmc yle tanışıklığı var sanırım.... yaniii allah'ım yüzümüze güldüü haticem bomba olucak şimdi... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 830728 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 830728 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 830728 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327
    kuzu efenin yüklediği resimleri göremiyorum biriniz buraya yüklese yaaa... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 898192
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 568

Mesaj tarafından Gizli Özne Ptsi Haz. 07, 2010 5:26 pm

Ay bıtanem ya tıpıne kurban .. I love you
    NEcatı arıyordur cabuk eve gıt dıye Very Happy:D Cevapta vermemiş ohh dmekkı devam edıyor hala Very Happy Resımler saçlar bıttım ya vadıden sonra buuyk moral oldu Very Happy
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Ptsi Haz. 07, 2010 5:30 pm

Gizli Özne demiş ki:

Ay bıtanem ya tıpıne kurban .. I love you
    NEcatı arıyordur cabuk eve gıt dıye Very Happy:D Cevapta vermemiş ohh dmekkı devam edıyor hala Very Happy Resımler saçlar bıttım ya vadıden sonra buuyk moral oldu Very Happy

aslıcım zaten prensesimiz bize moral vermek için dışarı yemeğe çıkmıştır clown clown ve işe de yaradı herkese bakışı gülüşleri çok hoş geldi onu mutlu görünce bizde mutlu olduk monkey monkey monkey

aslıcım oturduğu mekandada resimlerini bir arkadaş çekmiş özel resimler kısmına bakarsan preensesimizin gülüşünü görürsün clown clown
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1129

Mesaj tarafından yeterki_gül Ptsi Haz. 07, 2010 6:26 pm

Resimler tekk kelimeyle SÜPER..eee resimdeki süper olduktan sonra diyecek başka bir şey yok..Allah nazarlardan saklasın..Kadir abi sanada haber için çokkk teşekkürlerr.. zaten inanmıyordum ayrıldıklarına ççoookkkk sevindimm... Laughing Laughing
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 6172
    Lakap : Tombis

Mesaj tarafından Света(Isik) Ptsi Haz. 07, 2010 6:52 pm

bu haber artik her yerde var.........bomba gibi dustu.....
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Ptsi Haz. 07, 2010 6:53 pm

Света(Isik) demiş ki:bu haber artik her yerde var.........bomba gibi dustu.....

aynen bomba etkisi yaratmış..Smile postada bbu haberin başlığına polatZEDENİN yüzü gülmüyor yazmışlar..Smile
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 6172
    Lakap : Tombis

Mesaj tarafından Света(Isik) Ptsi Haz. 07, 2010 6:58 pm

yeterki_gül demiş ki:
    Света(Isik) demiş ki:bu haber artik her yerde var.........bomba gibi dustu.....

aynen bomba etkisi yaratmış..Smile postada bbu haberin başlığına polatZEDENİN yüzü gülmüyor yazmışlar..Smile

yuh kim kimi daga unutamadi......belki necati haticeyi unutmadi....hatice senin gibi gurursuz biri deil.....
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 658

Mesaj tarafından Gamzelim Ptsi Haz. 07, 2010 7:05 pm

Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 431895 anammmm necoyla hatce beraberlermiymis.. tmm polat hakkinda dediklerimin ve demekdiklerimin arkasindayim, ama neco icin dediklerimi geri alaym... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 388471 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 406327 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 351796

millet ebrumuz yasiyor... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 139141 (dermism, yani bilmiyorum)

ben samistimki hatice necoyla ayrildi ondan büle oldu, yani diziden ayrildi...

sincinik mantikli düsünelim:

neco ibrahim tatlisesin asenaya yaptigini haticeme uygulamak gibi bir düsüncede degilse, ve bnm bildigim neco azda olsa medeniyet sahibidir!

kizi sirf baska projede oynamasin diye diziye basrol etti...
    simdi kizla evlenecekse bence belki o yüzden cikarmistir, ammaa bence yaniltmaca olabilir, ebrumuzu iyice saglama almak icin herkeze ebrunun öldügünü düsündürmüs olabilirler, böylece herkez affetmis olur(onlar kimse ebrumu affedeck neyse)

yani hatice hayranlari haticeyi taniyosa bilirki, duygusaldir, iki secenek var haticenin hem msjlarda hemde arkileriyle mutlu olmasinin

1. özel hayatiyla öyle mutluki, diziyi tinmiyor..
    2. diziden cikmadi..

bilmiyorum yani necoyla böyle fikir fikir mesajlasiyorsa vardir ins bir hayir...

bu kadar moralsizlik yeter, dayan kalbim dinleyip intihar edecem ulen,,, bu aksam ölücem beni kimse durduramaz dayan kalbimde sebebim olacak... Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354 Aşk soruları moralini bozdu - Sayfa 4 894354
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep Ptsi Haz. 07, 2010 7:23 pm

lütfiye (e) hiçbiri.

diziden kendi ayrılmak istedi.yeni bir başlangıç yaptıgı için çokkkk mutlu Mad belki keyfini yerine getirecek iş teklifleri felan almıştır.ben dilek'in arkadaşına inanmıyorum,ayrıldı onlar ya.ayrılmasa mutlaka ima edecek birşey söylerdi,en azından öyle birşey kabilinden gülümserdi.
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 1116

Mesaj tarafından Kadir Kavri Ptsi Haz. 07, 2010 8:51 pm

zeynep demiş ki:lütfiye (e) hiçbiri.

diziden kendi ayrılmak istedi.yeni bir başlangıç yaptıgı için çokkkk mutlu Mad belki keyfini yerine getirecek iş teklifleri felan almıştır.ben dilek'in arkadaşına inanmıyorum,ayrıldı onlar ya.ayrılmasa mutlaka ima edecek birşey söylerdi,en azından öyle birşey kabilinden gülümserdi.

Abla Hatice Abla Her Röpartajında Özel Hayatıyla İlgili Hiçbir Soru Sormasına İzin Vermiyordu'ki
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Ptsi Haz. 07, 2010 9:07 pm

Kadir Kavri demiş ki:

Abla Hatice Abla Her Röpartajında Özel Hayatıyla İlgili Hiçbir Soru Sormasına İzin Vermiyordu'ki

kadir hatice abla iki yabancıdada yaban gülündede röp verdi ve hep özel hayatı konuşmuyorum dedi.bir tane biriyle el ele resmi yok bu kızın yani sadece necodan kaynaklanan bir durum değil...haticenin kendide sır küpü mübarek Surprised
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Ptsi Haz. 07, 2010 9:08 pm

AşksınHaticem demiş ki:
    Kadir Kavri demiş ki:

kadir hatice abla iki yabancıdada yaban gülündede röp verdi ve hep özel hayatı konuşmuyorum dedi.bir tane biriyle el ele resmi yok bu kızın yani sadece necodan kaynaklanan bir durum değil...haticenin kendide sır küpü mübarek Surprised

biraz açık verselerr...ikiside vermiyorlarkiii...bizde anlasak ne olup bittiğini..SadSad
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gizli Özne Salı Haz. 08, 2010 3:29 pm

Bır fırıkık verın ya Very Happy NE olur Very Happy
    sena
    sena
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 3378

Mesaj tarafından sena Salı Haz. 08, 2010 3:35 pm

Gizli Özne demiş ki:Bır fırıkık verın ya Very Happy NE olur Very Happy

Frkik derken????? Surprised Surprised Surprised Surprised
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Gizli Özne Salı Haz. 08, 2010 5:18 pm

_sena_ demiş ki:
    Gizli Özne demiş ki:Bır fırıkık verın ya Very Happy NE olur Very Happy

Frkik derken????? Surprised Surprised Surprised Surprised

Bırlıkteyız degılız gıbı Very Happy:D
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Ptsi Haz. 28, 2010 5:57 pm

ne hatice şendil neda neco konuşur...valla basında çıkan haberlerle yetineceğiz....düzgün doğru açıklama yapılmıyo karşı taraftan malasef...basında ne çıkarsa o doğru mu yanlış mı bimiyoruzzz....sadece yorumluyoruz.....açıkcası benm tek umudum eylül ayı bakalım gerçekten evleniyolarmı.....
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından yeterki_gül Ptsi Haz. 28, 2010 6:00 pm

melek hatice demiş ki:ne hatice şendil neda neco konuşur...valla basında çıkan haberlerle yetineceğiz....düzgün doğru açıklama yapılmıyo karşı taraftan malasef...basında ne çıkarsa o doğru mu yanlış mı bimiyoruzzz....sadece yorumluyoruz.....açıkcası benm tek umudum eylül ayı bakalım gerçekten evleniyolarmı.....
    aynenn..Sad

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:24 pm