melek hatice demiş ki:slm millet nasılsınız
İyiyiz sen nasılsın?
melek hatice demiş ki:slm millet nasılsınız
iyiyim cnm_sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:slm millet nasılsınız
İyiyiz sen nasılsın?
hele şükür biri ses verdiiiii...~aksamguzelı~ demiş ki:ben varım...
dogru diyosun musa uzunlarla oynadigi sahneler Hatice abla iyice çostu usta oyuncuyla oynamak ayrizeynep demiş ki:sabah beri yazdıklarınızı okuyom,yalnız kıvanç ve kenendan aşagısı kurtarmıyor bizi kızları:)ya ben musa uzunlar diyorum,resmen ateş çıktı sahnelerinde necoda iş yok adam oyuncu degil olamaz kabiliyeti yok.bunu herzaman söylerim kızdımda söylüyorum degil,adamda iş yok.ebru polat sahnelerinde ben hiç öyle bir ateş görmedim ama hatice ve musa uzunlar vallahi harikaydı.tam dişine göre derler ya öyle,işallah bunu harkeden ek ben degilimdir
zeynep demiş ki:sabah beri yazdıklarınızı okuyom,yalnız kıvanç ve kenendan aşagısı kurtarmıyor bizi kızları:)ya ben musa uzunlar diyorum,resmen ateş çıktı sahnelerinde necoda iş yok adam oyuncu degil olamaz kabiliyeti yok.bunu herzaman söylerim kızdımda söylüyorum degil,adamda iş yok.ebru polat sahnelerinde ben hiç öyle bir ateş görmedim ama hatice ve musa uzunlar vallahi harikaydı.tam dişine göre derler ya öyle,işallah bunu harkeden ek ben degilimdir
zaten onların bi dizisi vardı..eylül dizisi ve maçolar dizisi..yine olsa ne güzel olurdu.....Gizli Özne demiş ki:
hehe .d.d
Ben Tolga Sayışmanla guzel olur ıdye düşündüm ama adam yenı dızı çevrckmış :D
Jöndende önmlı Senaryo nun ıyı olması gerek ya tutmuyor mesela Hatıce ablayla KErem Cem çok guzel ıkılıydı ama
senaryo bıraz sıck degıldı .s
~aksamguzelı~ demiş ki:haticem tam hürremlik,ya dehşet oynar valla hürremiii ayy hadi inş.
elifim tmc nin maillerini nurr bulmuştu!! ona bulduralım,yada şevvale onlar bu konuda uzmanlaştı...
-YeLiZ- demiş ki:Senaaaa, pff den uzaklastirilan sena senmisin guzelim??
nnurr demiş ki:canım timur savcı TİMS PRODİCTİONUN sahibi diye biliyorum melekler korusun kavakyellerinin yapımcısı
resmi siteden
tel: 02123249986
mail : info@tims.tv
fax: 02123249983
H.SaSmAz demiş ki:nnurr demiş ki:canım timur savcı TİMS PRODİCTİONUN sahibi diye biliyorum melekler korusun kavakyellerinin yapımcısı
resmi siteden
tel: 02123249986
mail : info@tims.tv
fax: 02123249983
Evet TIMS, haklisin. Mail yolluyalim arkadaslar
Hurrem Sultani inshallah Hatice Sendil oynasin
info@tims.tv
Ayni sekilde diger projede cok iyi, ama ben baktim onlarin mail adresini bulamadim
evet panadan beter kesilecek basimiza-YeLiZ- demiş ki:Seymaa nerelerdesin?? senaryonun devami nerdek kizz, sende pana gibi yapma ( kvp iki hafta oynayip bir hafta ara veiyorlardi ), 2. bolumu merak ediyoruz ama:)