Yine bir cinayet romanı.Ben cinayet romanlarını çok seviyorum.Cinayet romanı okumak isterseniz Jean Christophe Grange nin romanlarını tavsiye ederim çok güzeller..
+8
zeynep
Gamzelim
-YeLiZ-
~aksamguzelı~
AşksınHaticem
q:)ßr@
sena
12 posters
KİTAP ÖNERİLERİ
sena- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 3378
- Post n°26
Geri: KİTAP ÖNERİLERİ
Yine bir cinayet romanı.Ben cinayet romanlarını çok seviyorum.Cinayet romanı okumak isterseniz Jean Christophe Grange nin romanlarını tavsiye ederim çok güzeller..
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
okuyali baya uzun bir zamn oldu ama cok ekileyci bir kitapti.
nnurr- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
İş/Hobiler : öğrenci
- Post n°28
sena- Hatice Harbi Fan
- Post n°29
-YeLiZ- demiş ki:okuyali baya uzun bir zamn oldu ama cok ekileyci bir kitapti.
Yeliz abla ben bu kitabı okuyalı bir iki hafta oldu.Bende foruma koymayı düşünüyodum.Aklımdan geçeni yapmışsın.AMa benim kitabın kabı yeşil yeni basımda farklı heralde.Ama gerçekten çok güzel ve acıklı ir kitap okurken ağlamamk elde değil..
hayrunnisa- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 19
- Post n°30
canan tanin benim okudugum bir kitabi daha varki adi piraye siddetle tavsiye ederim eger bu kitabi begendiysen eminim onuda cik begenirsin-YeLiZ- demiş ki:Cok guzel bir kitap, Asli ve Muratin Istanbul, Amerika ve Bursa ucgeninde gecen buruk bir ask hikayesi.
sena- Hatice Harbi Fan
- Post n°31
Tesadüfen bir kitap fuarından almıştım.Ama okuyunca bayıldım çok gerçekçi bir roman.Bir aşk hikayesi am kitap bittğinde çok sinirlenmiştim çünkü kitaptaki olay yarım ırakılmış ve kitabın devamı varmış devamını 6 ay sonra ancak bulup okumuştum çok harika tavsiye ederim.Devamı Beyaz Zambak
sena- Hatice Harbi Fan
- Post n°32
Kapanmayan Yaranın devamı resmini yeni buldum o yüzden şimdi ekledim
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
Uzun bi zamandir okuyorum, oldukca ilginc. turkce cevirilmisinin olup olmadigini bilmiyorum ama.
sena- Hatice Harbi Fan
- Post n°34
Yaprak dökümünde nasıl bir ailenin başına bu kadar çok şey gelir deniliyorsa bu kitaptaa öyle.Bir insanın başına bu kadar acı olay gelir mi diyeceğiniz bir kitap.Aynı zamanda gerçekten yaşanmış bir hayat hikayesi gerçekten çok güzell
sena- Hatice Harbi Fan
- Post n°35
Belki biliyorsunuzdur Erdal Demirkırana dünyanın en akıllı insanı diyolar bu kitabının birazını okudum çok hoşuma gitti.Bir de Yerim seni Öss diye bir kitabı vardı kitapları çok hoş
nnurr- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
İş/Hobiler : öğrenci
- Post n°36
Kralın emrine karşı gelmek olanaksızdı ve İskoçya'nın en güçlü toprak sahibi Alec Kincaid, İngiliz bir gelinle evlenmek zorunda kalmıştı. Baron Jamison'un en küçük kızı Jamie, Alec'in seçtiği gelindi. Alec'in ilk dikkatini çeken Jamie'nin menekşe rengi
gözleri ve öfke dolu cüretkar bakışları olmuştu. Bu kadın, korkusuz savaşçının adeta ruhuna dokunuyor, şehvetiyle onun bedenini kavuruyordu. Jamie her şeye rağmen duygularına söz geçirip ona teslim olacak mıydı? Yoksa zaten teslimiyetleri katışıksız, ihtirasları yatışmış mıydı?
Bahadır- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 711
İş/Hobiler : Açıköğretim Lise
Lakap : Yok
Üç bin yıl önce
Bozkırdaki yarı-göçerler henüz
“Türk” adıyla bilinmezken doğdular…
Erkek:
‘Çadırı tutan ana direk’ olması için “Öktem”
diye çağrıldı.
‘Yüz yirmi dört bin Peygamber’den biriydi o…
İkizi;
Müjdelenen‘Yoldaş’ın eşi ve ‘sırrın anası’ydı.
Tarihçiler onu “Aşena” diye andı…
Ahmet Turgut’un kaleme aldığı “Bozkırın Sırrı,
Türk Peygamber” kayıtsız kalınamayacak bir roman.
sena- Hatice Harbi Fan
- Post n°38
Tadına doyulmaz, kimi zaman kışkırtıcı, kimi zaman sakinleştirici ama ruhu hep özgür kalan yazılar…
İnsan ki eşrefi mahlukattır, içindeki semavi özü keşfetmekle yükümlüdür. Çıkacaksın yollara, kendine doğru git gidebildiğin kadar. Keşif boynumuzun borcudur. Kendimizi keşfetmek, aşkı keşfetmek, dünyayı keşfetmek, Öteki´ni keşfetmek...
(…)
Çakılı kalmamak sırf alışkanlıklardan ötürü demir attığın koylara. Çıkmak oralardan, geçmek dalgakıranların beri tarafına, bilmediğin memleketlere varmak, tatmadığın yemekler yemek, sözlerini anlamadığın şarkılarla içlenmek, risk almak, dağılmak ve parçalanmak ve hasret çekmek buram buram, gurbetin tadına bakmak ve kendini yabancının gözünden görmek, şaşırmak yeniden, şaşırmak bir çocuk gibi dünyanın hallerine, çeşitliliğine, güzelliğine, acımasızlıklarına...