+20
Gizli Özne
Gamzelim
swetty50
sena
yeterki_gül
AşksınHaticem
haticee_
-YeLiZ-
Kadir Kavri
q:)ßr@
Black Diamond
Света(Isik)
ebrulim
y.gülü
H.SeNDiL
~aksamguzelı~
emila
melek hatice
Hatice'm
zeynep
24 posters
Sohbetler-7
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°151
Geri: Sohbetler-7
kadir hatice ablaya hakaret mi etti yazık ya çok yazık
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
- Post n°152
H.SaSmAz demiş ki:Gamzelim demiş ki:yok artk o kadar az smileymi kullanabiliyoruz...
Tamam Lutfiye senin hatrina 10 smiley. Ama bazi arkadaslar abartigi icin oyle dedim zaten
Mesela arka arkaya 5 6 tane olunca goz yoruyor, her cumlede. Yoksa istedigi kadar kullanabilirsiniz
vayyyy elifim cok saol bianem bnm...
haklisiniz sizde bazi mesajlar neredeyse sirf smileydn olusuyor, 10 kesinlikle iyidir...
ohoooo her cümlede 5-6 smiley koysak isimiz is... buradan türkiyeye yol olur...
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°153
yeterki_gül demiş ki:hatice abla hiçbir zaman yasemin öztürk gibi olamaz çünküü yasemin öztürk gibi ilişkisini televizyonlara çıkıp prim kazanmak için anlatmıyor.. hatice abla hiçbir zaman ne yasemin ötürk ne de onun gibilerin seviyesine düşmez... o her şeyiyle dört dörtlük.. yazık kadir abi bunu daha anlayamamışş birde hatice şendil fanıyım diye geçiyor... hatice abla hakkında bunları düşünüyorsa hiç k.bakmasın ama onunn fanıyım demesin...zeynep demiş ki:yeterki_gül demiş ki:evet zeynep abla bunu bana dün dedi.. zeynep orda çokk küfür ediyor bana bir sürü küfür etii dedi.. beni de sitesine davet etti.. bende ben küdür ettiğini görmedimm bize küfür etmeyin diyor kendisi etmez dedimm.. bana by dedi ben o siteden olanları arkadaş listemden siliyorum dedii.. bende sill dedimm sen böyle yaparakk herkesi karşına alırsan sitene biraz zor üye bulursun dedim... vallaa açsınn hiçç kimse üye olmaz bence...zeynep demiş ki:kadir formumuzu şikayet etmiş,kapattırıp kendisi bir tane fan sitesi açacakmış
gelmiş burada saçma sapan konuşuyor,sitemiz bişiye benzemiyormuşta bilmem neymişte dedim defol git kimseyi zorla tutmuyorum,ebenim elimden gelen bu.ben yada elif bilgisayar uzmanı degiliz.
buradan kopya çekip site kurmak kolay.keşke bu siteyi yaparken herşey önümüze hazır gelseydi,ama gelmedi.
onda gurur olsa zaten bir daha buraya gelmez gelme dedim,ama baktım bugün en az on kere geldi biz olmadan bir hiç bunu bilmiyor daha ona üzülüyorum.
hatice abla için konuştugu şeyleri söylesem zaten bir daha yüzüne bakmazsınız.yok gözden düşecekmiş yok yasemin öztürk gibi olacakmış.bir sürü zırvalık.keşke bizden de hatice den de uzak dursa.
ya burakin su kadiri...zaten hep moral buzuyer...kendi dusuncelirle....
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
keşke düşünceleride bir şeye benzese... kaç yaşında geliyor burda haticeyle ya da ne bileyim herhangi birisi ile tartışıp duruyor...
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°155
Gamzelim demiş ki:H.SaSmAz demiş ki:Gamzelim demiş ki:yok artk o kadar az smileymi kullanabiliyoruz...
Tamam Lutfiye senin hatrina 10 smiley. Ama bazi arkadaslar abartigi icin oyle dedim zaten
Mesela arka arkaya 5 6 tane olunca goz yoruyor, her cumlede. Yoksa istedigi kadar kullanabilirsiniz
haklisiniz sizde bazi mesajlar neredeyse sirf smileydn olusuyor, 10 kesinlikle iyidir...
Birsey degil, ama varya bazen mesaj duzeltmekten bayiliyorum O derece yani Tukiyeyi birak, denize ust gecit olur, Amerikaya variriz
Hadi ben kacar. Allaha emanet canlar. Gorusuruz
- Post n°156
ya bos verin onu...burakin kendi kendine konussun...yeterki_gül demiş ki:keşke düşünceleride bir şeye benzese... kaç yaşında geliyor burda haticeyle ya da ne bileyim herhangi birisi ile tartışıp duruyor...
gamzelim galiba ne germiyer
swetty50- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 148
- Post n°157
Hatice'm demiş ki:selam !! ben variimm nabersiniz
kizlar df ye uyemisiniz ? uyeyseniz bisey soracaktim ben df yi açinca sak kapaniyo niye anlamiyorum birde ERROR yazmasin ? diiiin diyede birses odum portledi
birtek bende mi oluyo yoksa sizdede sorun varmi ?
slm cnm
cnm sorma bendede kapaniyor geri aciliyor kafayi yemis df diyorum baskalarina soruyorum bende birsey yok diyor ya senle benim pcler bozuk yada df
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°158
canım tam olarak anlamadım açıkçası,belki yensiyle sorun çıkarıyor olabilir.dün bize ettiklerini görseydin,oturup aglayacaktık,nerdeyse.devam ederse,bakarız.Gamzelim demiş ki:
ellerinize yüreginize saglik ck süper yanliz bir sorunum var biraz önce bir öm geldi, sayfayi sag tarafa kaydiramadigimdan tam okuyamadim, ve alinti yaparak cevapta veremedim...
bu soruna bir bakarmisin tatlim...
daha dogrusu - sayfayi ne taraftaysa ana sayfa haric, saga yada sola kaydiramiyorsun, bu sorun birtek bendemi var yoksa genel olarakmi...
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°159
deniz üst gecitimi ??? olur cidden olur... hakkaten üye sayimiz dizifilm kadar olsa varya offf... kaldii orada siki yönetim var, bizim burada yine cok insafli davraniyor zeynep, o kadar tartisma cikti, ama yinede uyardi sadece...H.SaSmAz demiş ki:Gamzelim demiş ki:H.SaSmAz demiş ki:Gamzelim demiş ki:yok artk o kadar az smileymi kullanabiliyoruz...
Birsey degil, ama varya bazen mesaj duzeltmekten bayiliyorum O derece yani Tukiyeyi birak, denize ust gecit olur, Amerikaya variriz
Hadi ben kacar. Allaha emanet canlar. Gorusuruz
bu arada basin agriyoms gecmis olsun canim, sen yat bence ancak öyle kendine gelirsin...
- Post n°160
canlarim df bazen oyle sey oluyer....merak etmeyin....swetty50 demiş ki:Hatice'm demiş ki:selam !! ben variimm nabersiniz
kizlar df ye uyemisiniz ? uyeyseniz bisey soracaktim ben df yi açinca sak kapaniyo niye anlamiyorum birde ERROR yazmasin ? diiiin diyede birses odum portledi
birtek bende mi oluyo yoksa sizdede sorun varmi ?
slm cnm
cnm sorma bendede kapaniyor geri aciliyor kafayi yemis df diyorum baskalarina soruyorum bende birsey yok diyor ya senle benim pcler bozuk yada df
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°161
zeynep demiş ki:canım tam olarak anlamadım açıkçası,belki yensiyle sorun çıkarıyor olabilir.dün bize ettiklerini görseydin,oturup aglayacaktık,nerdeyse.devam ederse,bakarız.Gamzelim demiş ki:
ellerinize yüreginize saglik ck süper yanliz bir sorunum var biraz önce bir öm geldi, sayfayi sag tarafa kaydiramadigimdan tam okuyamadim, ve alinti yaparak cevapta veremedim...
bu soruna bir bakarmisin tatlim...
daha dogrusu - sayfayi ne taraftaysa ana sayfa haric, saga yada sola kaydiramiyorsun, bu sorun birtek bendemi var yoksa genel olarakmi...
neredeyse cözüldü gibi, yani biraz ugrastiriyor ama hallettim..(benden kacarmi beah.... ) bak simdi sayfayi yukari yada asagi cekebiliyoruzya... normalde saga yada solada gekilebilyor mausun orta tusuyla..
ama özel mesaj yazarken ,yada normal mesaj yazarken sayfa saga yada sola kaymiyor, ama hallettim sayilir... yani halledilemeyecek birsey degil... takma kafana...
zeynep- ADMİN
- Post n°162
ya faceden dilegi tanıyan varsa buraya davet etseniz ya,tüyoları birinci agızdan versin bize.kadiri koymasın araya.
- Post n°163
kimi????zeynep demiş ki:ya faceden dilegi tanıyan varsa buraya davet etseniz ya,tüyoları birinci agızdan versin bize.kadiri koymasın araya.
ben ona bir ara dedim ama ben ancak kadir yoluyla bilgi veriyorum dedi.. bir de şey dedii herkes tatilde hiçbir haber alamıyorum dedi... ben dün sordum bana sinema filmi ile ilgili bir şey demedii...zeynep demiş ki:ya faceden dilegi tanıyan varsa buraya davet etseniz ya,tüyoları birinci agızdan versin bize.kadiri koymasın araya.
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°165
bu arada benim bu mesaj sayim, bi cogaliyo bir azaliyor, normalde daha cok olmaliydi, site benim mesajlara göz dikmis yiyip duruyo...
- Post n°166
kizlar burdakilerden kim kaldi panada?????
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°167
Gamzelim demiş ki:bu arada benim bu mesaj sayim, bi cogaliyo bir azaliyor, normalde daha cok olmaliydi, site benim mesajlara göz dikmis yiyip duruyo...
birak yesin sende niye sorun yapiyorsun giz ben hic bakmiyorum bile allah seni yaaa demekki cok acmis ki msj sayilarini yiyor
Gamzelim- Hatice Aşıgı
- Post n°168
kizlar acik konusalim hatice ablanin yeni projesini yada ne bilim vadide devam etmesini cok istiyoruz, ama gercekci olalim, uzun süre hatice ablamizi ekranlarda göremeyebiliriz malesef...
buda sirf hatice ablanin pana film oyuncusu oldugu icin ( bakiniz: fesupanallah, kv pusu )
malesefki necati sasmaz´la olan gönül iliskisi yüzünden uzun süre panada onu oynatmayabilir, keske panafilme bagli olmasaydi, cünkü pana bu seneki yeni dizisinde hatice ablayi oynatabilir, ki herkez biliyorki pananin tek tutan dizisi KV serisi, bu yüzden kv sakiz gibi uzayip duruyor... yoksa onlarda farkindalar senaryoda anlatacak birsey kalmadiginin , ama kv onlarin tek ekmek kapisi...
buda sirf hatice ablanin pana film oyuncusu oldugu icin ( bakiniz: fesupanallah, kv pusu )
malesefki necati sasmaz´la olan gönül iliskisi yüzünden uzun süre panada onu oynatmayabilir, keske panafilme bagli olmasaydi, cünkü pana bu seneki yeni dizisinde hatice ablayi oynatabilir, ki herkez biliyorki pananin tek tutan dizisi KV serisi, bu yüzden kv sakiz gibi uzayip duruyor... yoksa onlarda farkindalar senaryoda anlatacak birsey kalmadiginin , ama kv onlarin tek ekmek kapisi...
- Post n°169
cok komik yazdin...swetty50 demiş ki:Gamzelim demiş ki:bu arada benim bu mesaj sayim, bi cogaliyo bir azaliyor, normalde daha cok olmaliydi, site benim mesajlara göz dikmis yiyip duruyo...
birak yesin sende niye sorun yapiyorsun giz ben hic bakmiyorum bile allah seni yaaa demekki cok acmis ki msj sayilarini yiyor
swetty50- Hatice hayranı
- Post n°170
Света(Isik) demiş ki:kizlar burdakilerden kim kaldi panada?????
BENN KALDIM ama benimde gitmem an meselesi
zeynep abla dilek ablayı davet ettimm.. inş. gelir..
zeynep- ADMİN
- Post n°172
kızlar hatice ile yorumlar hatice şendil hakkında düşünceleriniz kısmındaki sohbet başlıgına yapalım lütfen.burada hatice ile ilgil degil genel konular konuşun.
- Post n°173
kvp turkiyedeki gundemi belirliyer...yani boyle dusuniyerum....belki evet kvp onlarin ekmem k teknesi....ama cok iyi anladimki cikan oyuncular uzun sure hic bir yerde oynamiyerlar....Gamzelim demiş ki:kizlar acik konusalim hatice ablanin yeni projesini yada ne bilim vadide devam etmesini cok istiyoruz, ama gercekci olalim, uzun süre hatice ablamizi ekranlarda göremeyebiliriz malesef...
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°174
Arkadaslar, sitemiz yenilendi, herhes az cok tamam. Bu hali cok daha iyi, daha cok uye cekebiliriz
Sizden ricam Faceden, MSNden, yada bildiginiz tum yakin ve arkadaslarinizdan buraya uye olmalarini istemisiniz lutfen! Uye sayimiz cogalsin, sitemiz icin daha iyi olur!
Zeyno sende yapacaktin. Facede tekrar duyur, Hatice sayfasindda EbruPolat sayfasinda falan!
Lutfen dikkate alin!!!
Sizden ricam Faceden, MSNden, yada bildiginiz tum yakin ve arkadaslarinizdan buraya uye olmalarini istemisiniz lutfen! Uye sayimiz cogalsin, sitemiz icin daha iyi olur!
Zeyno sende yapacaktin. Facede tekrar duyur, Hatice sayfasindda EbruPolat sayfasinda falan!
Lutfen dikkate alin!!!
- Post n°175
niyeki???swetty50 demiş ki:Света(Isik) demiş ki:kizlar burdakilerden kim kaldi panada?????
BENN KALDIM ama benimde gitmem an meselesi