tarafından Gamzelim Perş. Haz. 24, 2010 9:53 pm
Hatice'm demiş ki: Gamzelim demiş ki: Hatice'm demiş ki:vadi benim izledigim tek diziydi , bunu kabul ediyorum bende atm vadi faniyimdim ama senaryonun basitligi beni çileden çikardi Hatice Sendil olmsana hiç isim olmazdi bende aski memnuya transfer olurdum ama Hatice faktoru naparsin
seneye berenin o tecavuzlu dizisi persembe gunu olmazsa gelin beni gorun
neco yaktin beni beren diye inleyecek
!!
DUYGU ve VADI aslinda ayni cumleye bile koymak bir hata
biliyormusunuz aslinda beren saate iflik olurum , böyle miyminti miyminti rol yapiyorya, ama gel görki kadina öyle bir senaryo yazmislarki , senaryo geregi cöktü bihter ama beren devlesti ekranda... oyunculugunu costurdu! neden cünkü senaryo vardi!
bizim haticemize rol yapamiyo diyor kiskananlar, ALLAH askina nerde rol yapsin kiz, sahnemi var oynayacak, kendini ortalarami atsin, vasat senaryoya vasat oyunculuk ne bekliyorsunuz...
elife yazdiklari güclü replikler yazildimi bir gün olsun ebruya HAYIR, neden diziden cikma ihtimali var diye...
afedersiniz ama necati sasmazin ucgur sevdasina biz yasanamamis bir askin belkide bir efsanenin kurbanlari olduk, biz onlar yüzünden ebru polat askindan mahrum olduk..
peki degdimi hayir degmedi cünkü onlar ayrildi... her halükarda biz kaybettik, hem ebrumuzdan hem haticemizden olduk, simdi bide uzun süre dizi yapmazsa vay halimize vayki ne vay...
bu adama nefretim bitmez ,
haklisin bacim kendi zevkine gore dizi çektiriyor herif baskada bir halt etmiyorlar
vadiden aldigim tek sey hayal kirikligi
ben 40 kusur bolum EBRU polat aski bekledim ama 0 a 0 elde 0 !
aga dizi çekiyosun bbg programi degil dizi neconun sevdasina gore çekiliyo ne sevdaa bee kaçinci buu ??
yeni sezonda dizi olmazsa bencede vay halmize
oysaki ne cok severdim necati sasmazi yeri bende ayriydi, sevgiden öte hayrandim, simdi ise kirgin kizgin bezgin...
yüzüne bakasim gelmiyor, sogudum resmen adamdan peki neden polat yüzündenmi hayir, bencilligi, cesaretsizligi yüzünden...
madem ayrilmayi düsünüyosun kiza niye basrol veriyosun niye diziye getiriyosun, eee kici yemedi tabi kiz güzel baska dizide baska adamla (adam bide yakisikli olursa) dizi ceker akli karisir diye kizi vadiye basrol etti... ebruyla polatin asklari iliskileri aslinda necoyla hatcenin kinin aynasiydi , onalrin arasi nasilsa vadide öyleydi...
anliycaniz neco diyor, raci yaziyor , pana uyguluyor, biz enayilerde ask ask diye bekliyoz...
bize elifciler ne diyolar biliyomusunuz simdi kesin icin icin : gecti bolu pazari sür esegi nigdeye..
peki neden , hep onlarin özel hayatlari yüzünden... banane ya , ister ayrilsinlar ister birlikte olsunlar, ikiside yetiskin insanlar, bir sekilde üstesinden gelirler, bizim vadimizden ebrumuzdan polatimizdan ne istiyosunuz... cocuk oyuncagimi bu???