Kaynak. CINE5 Magazin...
+10
-YeLiZ-
doğa_eser
H.SeNDiL
AşksınHaticem
nnurr
melek hatice
Света(Isik)
zeynep
yeterki_gül
Kadir Kavri
14 posters
Vadi'ye Yeni Kadın Karakterler Aranıyor...
Kadir Kavri- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 1116
Vadi'ye Yeni Kadın Karakterler Aranıyor...
Kaynak. CINE5 Magazin...
Kaynak. CINE5 Magazin...
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
aaaaaa nedensee hiççç şaşırmadımm..... işte hatice şendilin diziden çıktığının kanıtıdırr... bu söyleyeceğimi necati şaşmazla ayrıldıysalar onun için söylüyorumm neccati bey kendisine yeni sevgili bulsun yine patlatır nasıl olsa.....
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
allah yollarını açık etsin.
elif içindir o,ama hertürlü etsin.bitik dizilerini süründüğünü görürüm işallah
elif içindir o,ama hertürlü etsin.bitik dizilerini süründüğünü görürüm işallah
İNŞALLLAHH... vallaa allah bu kadar ah aldıktan sonra yollarını açık edebileceğini hiç zannetmiyorum... hem panaya artık oyuncuda gitmez.. malum herkes korktuu önüne geleni patlatıp diziden çıkartıyorlar..
Bu Beklenen Bir Şeydi,Polat'a Sevgili Bulacaklar,Hatta Hiç Uzağa Gitmesinler Gaye Var'ya...
Polat,Elif'i Unuttuğu Gibi,Ebru'yuda Unuttur!!!
Madem Kadınların İlgisini Çekmek İstiyorsunuz,Niye Vadi'deki Kadınları Öldürdünüz DEMEZLER'Mİ...
Madem Kadınların İlgisini Çekmek İstiyorsunuz,Niye Vadi'deki Kadınları Öldürdünüz DEMEZLER'Mİ...
kadir abii biz deriz amaa onlar takmazlarr.. hem artık o bitik diziyii kadınlar izlemiyorlarr.. istedikleri kadar polata sevgili bulsunlarr... madem polata bir sürü sevgili bulup MAFYA dizisi yazacaklardı hiç kimse k.bakmasın ama farklı bir senaryo ortaya çıkarsalardıı.. artık izleyici bıktıı.. ne bu yaa ikide bir sevgili değiştiriyorlarr... hattaa son öldürdükleri polatın KARISIYDII.. ben bu kadar diyorumm izlemediğim bir dizi için artık daha fazla bir şey yazmama gerek yokk çünkü öyle diziye değmezz..Kadir Kavri demiş ki:Bu Beklenen Bir Şeydi,Polat'a Sevgili Bulacaklar,Hatta Hiç Uzağa Gitmesinler Gaye Var'ya...
yeterki_gül demiş ki:kadir abii biz deriz amaa onlar takmazlarr.. hem artık o bitik diziyii kadınlar izlemiyorlarr.. istedikleri kadar polata sevgili bulsunlarr... madem polata bir sürü sevgili bulup MAFYA dizisi yazacaklardı hiç kimse k.bakmasın ama farklı bir senaryo ortaya çıkarsalardıı.. artık izleyici bıktıı.. ne bu yaa ikide bir sevgili değiştiriyorlarr... hattaa son öldürdükleri polatın KARISIYDII.. ben bu kadar diyorumm izlemediğim bir dizi için artık daha fazla bir şey yazmama gerek yokk çünkü öyle diziye değmezz..Kadir Kavri demiş ki:Bu Beklenen Bir Şeydi,Polat'a Sevgili Bulacaklar,Hatta Hiç Uzağa Gitmesinler Gaye Var'ya...
Tabi'ki Dinlendiklerini Düşünmüyorum... Nerden Anladın Derseniz Ya Arkadaşlar Nisan Ayın'dan Beri PFF İle Şikayetimi İletiyorum En Ufacık Bir Olumsuz Cevap Bile Verilmedi,İlgileneceğiz Demelerine Rağmen Anlayın İşte...
Ha Birde Aradan 1 - 2 Yıl Diye Zaman Geçsin,Diye Başlasınlar Bak Nasıl Yapıyorlar Aşk ( Gerçi 4 Ay Sonra Diye Beklerim )
Hatice Şendil,Umarım Kendi İsteğiyle Çıkmıştır...
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
yuh ya,bukadar cabukmu....cok sasma olucak bir kez daha polata sevgili yapsalar...
bencee artıkkk kimsee izlemezz... reytingsizlikten dizi biter...
reytingi gectim bile....hem elifcilere hem ebrula cok agir bir sey olucak...
artik polata kadin dayanmiyer...
Света(Isik) demiş ki:reytingi gectim bile....hem elifcilere hem ebrula cok agir bir sey olucak...
evett dayanmıyorr.. öğütüyor mübarek... ne olacakkii buda gelir bir sezon kalır sonra yine patlatrlar klasikleşti artık...
belki polat icin aranmiyer...geruceiz artik yeni sezonda....
inş.. öyledir eğer polat içinse iyice tadı kaçar artık...Света(Isik) demiş ki:belki polat icin aranmiyer...geruceiz artik yeni sezonda....
gercektende kacar...yeterki_gül demiş ki:inş.. öyledir eğer polat içinse iyice tadı kaçar artık...Света(Isik) demiş ki:belki polat icin aranmiyer...geruceiz artik yeni sezonda....
Света(Isik) demiş ki:reytingi gectim bile....hem elifcilere hem ebrula cok agir bir sey olucak...
Elifçilere Bir Şey Olmaz,Bir Kaç Kişi Hariç Diğerleri Elif'i Sattılar,Gayeci Oldular...
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
bence polata yAkışabilicek tek kişi BÜLENT ERSOY o girsin diziye..polatla sevgili olurlar...yakışır bülent ersoy polata....tamamlar ikisi birbirinii
nnurr- Hatice Harbi Fan
İş/Hobiler : öğrenci
ellerindeki sözde çoook bşarılı gayeyi nie kullanmıyolarki
anti ebrucular çoktan kabul etmişken
rezillik izlememe karaımın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anladım
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
nnurr demiş ki:ellerindeki sözde çoook bşarılı gayeyi nie kullanmıyolarki
nurcum ellerindeki çakma doktorcuğu konu mankeni olarak tutacaklar çünkü kameradan korkuyor kızcağız
izlememe kararımızın ne kadar doğru olduğunu daha çoooooooook burada konuşacağız ki umarım okadar uzun kalmazlar tv de ve tarihe berbat bir sonla kazınırlar mesela son reytingleri gibi 7. ve özet 25.olarak
bugünkü set resminde hatice şendili görünce birden "maşallah" dedim.sevenleri nazar değdirecek ondan korkuyorum bu nasıl bir güzelliktir ve çok iyi anladım ki vadinin gelmiş geçmiş en güzel kadını ve en özel oyuncusu hatice şendilmiş başka kimse onun yerini alamaz çarpık bacak elifi bile alt eden bir Ebru vardı ki bu ebru 1.5 dk gösterilerek bu başarıyı sağladı...başarının mimarı Hatice Şendil panayırcılar çok hakkına girdiler hepsini Allaha havale ediyorum
en iyisi bihteri polata versinler...zaten bihter artik alisti herkesi sevmeye polata oyle
zeynep- ADMİN
melek hatice demiş ki:bence polata yAkışabilicek tek kişi BÜLENT ERSOY o girsin diziye..polatla sevgili olurlar...yakışır bülent ersoy polata....tamamlar ikisi birbirinii
evet ya süperrrr fikir.ayy karnıma agrılar girdi,yan yana çok yakışırlarda işte bülent abla topuklu giyemez malum polatın boy,onun dışında süper ikili olurlar.
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
zeynep demiş ki:melek hatice demiş ki:bence polata yAkışabilicek tek kişi BÜLENT ERSOY o girsin diziye..polatla sevgili olurlar...yakışır bülent ersoy polata....tamamlar ikisi birbirinii
evet ya süperrrr fikir.ayy karnıma agrılar girdi,yan yana çok yakışırlarda işte bülent abla topuklu giyemez malum polatın boy,onun dışında süper ikili olurlar.
kuma bülent ablanın topuksuz bir sürü ayakkabısı vardır yada kıyar paraya alır iki üç sandelet ne olacak polat&bülent ersoy Allah ayırmasın
polat pigmesinin boyuna göre adam ararsak ohooooooo işimiz çok zor... yedi cücelerden biri keşke kız olsaydı
nnurr- Hatice Harbi Fan
İş/Hobiler : öğrenci
şu saatten sonra başrol oynuyacak başarılı bir oyuncu bulamazlar
aklı başında bir oyuncu vadinin bu vasat senaryosunda kendini harcatmaz
ikinci sınıf ne olursa olsun oynarım yeterki kamera önüne çıkıyım diyecek bir oyuncu gelir
zaten pananın son zamanlarda yaptığı oyuncu seçimleri ortada tam bir rezalet
ikinci sınıf ne olursa olsun oynarım yeterki kamera önüne çıkıyım diyecek bir oyuncu gelir
zeynep- ADMİN
ya nurr'cum bakma sen onlara gerçekten büyük çogunluk isko ve ebru için izliyordu.
pana bu saatten sonra polatın karşısına adam gibi bir kötü adam çıkarabilir mi?hayır.aron tutmadı bu zaten çok açık.
adam gibi bir kız koyabilir mi hayır.diyelim ki koydu bu saatten sonra kimse yemez.eskiden elif vardı şimdi hem elif var hem de ebru var.
yani vadi bitti,hele karşısına adam gibi bir dizi koyulsun,bir de tam şubatta başlayacak asla kendini toparlayamaz yani.
pana bu saatten sonra polatın karşısına adam gibi bir kötü adam çıkarabilir mi?hayır.aron tutmadı bu zaten çok açık.
adam gibi bir kız koyabilir mi hayır.diyelim ki koydu bu saatten sonra kimse yemez.eskiden elif vardı şimdi hem elif var hem de ebru var.
yani vadi bitti,hele karşısına adam gibi bir dizi koyulsun,bir de tam şubatta başlayacak asla kendini toparlayamaz yani.
nnurr demiş ki:ellerindeki sözde çoook bşarılı gayeyi nie kullanmıyolarki
Hiç Merak Etme Kullanırlar...
Valla Bir Kaç Tanıdığım Sağlam Elifçi Arkadaşlarım Dışından Diğerlerin Elif Sevgilerine İnanmıyorum
ElifFundaGayeciler'in
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
nnurr demiş ki:şu saatten sonra başrol oynuyacak başarılı bir oyuncu bulamazlar
Iste bu, kapak niyetine cevap vallah
Hangi oyuncu, yani kaliteli oyuncu vadinin zaten vasat olucagini bildigi senaryosunda oynamak isterki. Oyuncu secimi ortada, ozel korumalara, Malinin programinda top tutan kizlara kalmis vadinin kaliteli oyuncu secimi Vallah kim gelirsede yazik olacak!!!
Ekrana cikim, ünlü olim diyen merakli kizlardan biri gelebilir. Oyunculuk konusunda zaten vasatlar, ama mustahaktir zaten. Hatice Sendil gibi bir pirlantayi kaybettikten sonra, oyuncu niyetine hostes bir kiz daha bulurlar. Onrasi ona benziyor, onun kucagindan kalkip, kendini kullandirip onun metresi oluyor tarzindaki kizlarla, buyuk bir ask yasar Polat Alemdar
Kalite belli...