KVP hatalari Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

KVP hatalari Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

KVP hatalari

Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 6172
    Lakap : Tombis

KVP hatalari Empty KVP hatalari

Mesaj tarafından Света(Isik) Paz Haz. 20, 2010 5:35 pm

aslindan bugun tum bolumlere bakandan fark ettim....
    ebruyla polatin tam 1,5 yil evli onlar....yani bunu senaristler ya fark etmediler yada bunu onemli bir sey olarak germediler...
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1129

KVP hatalari Empty Geri: KVP hatalari

Mesaj tarafından yeterki_gül Paz Haz. 20, 2010 5:37 pm

her şey mantık hatasıı... ebruyu öldürmeleri mantık hatasından da öte... bunları görende senarist sanır... sen gitt en çok sevilen bayan başrol oyuncusunu öldür sonra dizimiz tutuyor diyee geçin.. ben bundan sonra onları çokk merak ediyorumm bakalım reytingler düşünce ne yapacaklar??
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Paz Haz. 20, 2010 5:39 pm

vadide hata ? isikcim bunlarin hatalari say say bitmez KVP hatalari 52201
    tee fransadan Türkiyeye gelirim ben saya saya okadar yani KVP hatalari 894354 KVP hatalari 894354
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından Света(Isik) Paz Haz. 20, 2010 5:39 pm

bilmiyer...ama bu konu aklima cok takildi....umarim admin kizmaz boyle bir baslik actigim icin...
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 658

Mesaj tarafından Gamzelim Paz Kas. 28, 2010 8:10 pm

yorumumu nereye yazim bilemedim, sanirim burasi cok uygun...
    icimde bütün gün bir sizi vardi... sanirim gördügüm rüyadan, simdi calan türküde valla gözlerimi doldurdu...
    rüyamda ebrumla polatimi gördüm..(su anki polat degil, o zamanki polatim)... ah le yar yar caliyor... ggözlerim doluyor... simdiki dizide partnerde süperde ben bu rüyadan sonra anladimki onlar bambaskaydi... KVP hatalari 898192 KVP hatalari 898192 KVP hatalari 898192 KVP hatalari 898192 KVP hatalari 898192 KVP hatalari 898192 KVP hatalari 898192 KVP hatalari 898192 KVP hatalari 898192

---
    yani hata ebrunun ölmesiydi... KVP hatalari 838771 KVP hatalari 898192
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından Света(Isik) Cuma Ara. 03, 2010 10:11 pm

Ebru,Babasından Utandığını Hatta Beni Böyle Utandıracağına,Öldürselerdi Daha İyi Sözüne Söylemesine,Rağmen Babasının Öldürülmesinden Sonra İntikam Hırsına Büründü,Bir Nevi Anlarım,Ama Senaristerimiz Bu İşi Uzattılar,Aslında Bu Durumda Suçlu Polat Olacağına,Ebru'nun Abdülhey'i Vurmasıyla Ebru Karakterini Suçlu Duruma Düşürdüler.

Haliyle Bu Olayda Ebru'yu İstemeyenlerin Eline Verilmiş Bir Fırsatı. Ondan Sonra Memati'nin Durumun'da Memati Haklı,Polat Haksız iken,Memati Haksız Duruma Düşürüldü,Polat Haklı Duruma Çıkarıldı.

93.Bölümüde Polat Ebru'yu Asılı Görürken,Söylediği Söz Hiçbir Vicdani Değeri Taşımayan Sözdü Ve Bu Polat Alemdar Filistin'e Gidip,Bir Nevi Filistini Kurtaracak.

Ebru Ve Kızının O Arabada Olmasının Bir Tuzak Olduğunu Bilemeyecek Düzeyde Değildi Polat Alemdar,Ama Polat Alemdar Hiç Düşünmeden Arabaya Doğru Koştu. Sanki O Sahne Ebru Çıksın İçin,Özensiz Bir Biçimde Çekilmiş Bir Sahne Olarak Görüyorum.

Ebru,Sözünü Tuttu,Bakarım Polat,Elif,Ebru'dan Sonra Başka Birisini Sevecek'mi,Ben Olmasını İstemiyorum,Artık Polat Alemdar Kendisi Yüzüneden Ölen Elif - Ebru'nun İntikamını Alsın.

Ebru,Paramparça Olmasına Rağmen,Sembolik Olsa Bile Mezar'ı Olursa Güzel Olur Diye Düşünüyorum.

yorum yapanin ellerine saglik.... cyclops

ebru forever
    ebru forever
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 286

Mesaj tarafından ebru forever Paz Ocak 02, 2011 5:49 pm

belki yeri burası değil biliyorum siz buraları geçtiniz ama içimi dökeyim dedim çünkü resmi siteye yazamam üye değilim ebru devam etseydi üye olmayı düşünüyodum ama şimdi kusura bakmasınlar
    ali memati ölünce ilk defa (yani ebru öldükten sonra )bakayım dedim toplam bir sezon bile seyretmediğim ydökümünün babasının ölüm sahnesi bile benim gözümü yaşartırken 7 yılımı verdiğim hiçbir bölümünü kaçırmadığım vadideki o miniğin cenaze töreni benim için bir komedi oldu önceden hataları görmezden gelirdim şimdi her hatada gülmeye başladım yani hakikaten ebrunun ölümü beni diziden tamamen koparmış devam edeyim dedim ama olmadı her sahne benim için bir komediydi ve aklımdan şu sorular geçti durdu o ki ebru karekterini oluşturdunuz ki ben çok sevmiştim neden güzel bir senaryo yazmadılar hem o karekteri oluşturup neden cesurca arkasında duramadılar hala kızgınım onlara şimdi ebruya yazılmayan senaryonun başkalarına yazıldığını görünce bölümü tamamen izlemeyi bıraktım
    bir şey daha var içimde kalmasın yazıcağım yeri burası değilse üzgünüm
    forumlardan takip ettiğim kadarıyla polat kızını bulduğunda annesi hiç anlatılmayacak ve belkide kızı başka birini anne bilicek öyle anlatılacak eğer bebek birinin ismini yaşatacaksa bu annesinin adı olmalı yani elif ismini ebru yapmalılar böylece ebrunun da kızının üzerindeki hakkı korunmuş olur ha elif diye tutturacakları için onun adını polat savcıdan olma kızına koysun daha mantıklı nede olsa elif ortak arkadaşları
    birde bir şeye çok şaşırmıştım polat kızına eski sevgilisinin adını koyunca okuduğum yorumlara baktığımda kimse bir tepki vermemişti ama bu bir anne için çok büyük bir haksızlık bana göre asla kabul edilemeyecek bir şey ama herkes o kadar kolay kabullenmişti ki anlam veremedim (demek ki gerçek hayatta bu diziyi izleyen bayanlar eşinin sevgilisinin adını çocuklarına koyabiliyorlar maşallah demiştim )hatta hikmetin polata mangal yüreklisin dediğinde asıl mangal yürekli ebru dedim polat ne yaptıki karısını adamına emanet etti sonrasında da hazır çocuğa kondu ama bütün sıkıntı ve acıları çeken ebru oldu

dizifilmde kvp sitesine giren arkadaşlar isterlerse bu yazıyı oraya ekleyebilirler oh be içimde kalmıştı
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından Света(Isik) Paz Ocak 02, 2011 5:57 pm

ebru forever demiş ki:belki yeri burası değil biliyorum siz buraları geçtiniz ama içimi dökeyim dedim çünkü resmi siteye yazamam üye değilim ebru devam etseydi üye olmayı düşünüyodum ama şimdi kusura bakmasınlar
    ali memati ölünce ilk defa (yani ebru öldükten sonra )bakayım dedim toplam bir sezon bile seyretmediğim ydökümünün babasının ölüm sahnesi bile benim gözümü yaşartırken 7 yılımı verdiğim hiçbir bölümünü kaçırmadığım vadideki o miniğin cenaze töreni benim için bir komedi oldu önceden hataları görmezden gelirdim şimdi her hatada gülmeye başladım yani hakikaten ebrunun ölümü beni diziden tamamen koparmış devam edeyim dedim ama olmadı her sahne benim için bir komediydi ve aklımdan şu sorular geçti durdu o ki ebru karekterini oluşturdunuz ki ben çok sevmiştim neden güzel bir senaryo yazmadılar hem o karekteri oluşturup neden cesurca arkasında duramadılar hala kızgınım onlara şimdi ebruya yazılmayan senaryonun başkalarına yazıldığını görünce bölümü tamamen izlemeyi bıraktım
    bir şey daha var içimde kalmasın yazıcağım yeri burası değilse üzgünüm
    forumlardan takip ettiğim kadarıyla polat kızını bulduğunda annesi hiç anlatılmayacak ve belkide kızı başka birini anne bilicek öyle anlatılacak eğer bebek birinin ismini yaşatacaksa bu annesinin adı olmalı yani elif ismini ebru yapmalılar böylece ebrunun da kızının üzerindeki hakkı korunmuş olur ha elif diye tutturacakları için onun adını polat savcıdan olma kızına koysun daha mantıklı nede olsa elif ortak arkadaşları
    birde bir şeye çok şaşırmıştım polat kızına eski sevgilisinin adını koyunca okuduğum yorumlara baktığımda kimse bir tepki vermemişti ama bu bir anne için çok büyük bir haksızlık bana göre asla kabul edilemeyecek bir şey ama herkes o kadar kolay kabullenmişti ki anlam veremedim (demek ki gerçek hayatta bu diziyi izleyen bayanlar eşinin sevgilisinin adını çocuklarına koyabiliyorlar maşallah demiştim )hatta hikmetin polata mangal yüreklisin dediğinde asıl mangal yürekli ebru dedim polat ne yaptıki karısını adamına emanet etti sonrasında da hazır çocuğa kondu ama bütün sıkıntı ve acıları çeken ebru oldu

dizifilmde kvp sitesine giren arkadaşlar isterlerse bu yazıyı oraya ekleyebilirler oh be içimde kalmıştı

sen nerden cikti boyle cok merka ediyerum? queen

simdi ekliyeem merak etme..
    ebru forever
    ebru forever
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 286

Mesaj tarafından ebru forever Paz Ocak 02, 2011 6:06 pm

uzun süredir takip ediyorum üye olsam mı olmasam mı diye düşünürken bilmem sizleri sevdim galiba üye oldum işte
    Света(Isik)
    Света(Isik)
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından Света(Isik) Paz Ocak 02, 2011 6:08 pm

ebru forever demiş ki:uzun süredir takip ediyorum üye olsam mı olmasam mı diye düşünürken bilmem sizleri sevdim galiba üye oldum işte

afferim sana burdaki ailemiz cok buyuk ve herkesi kabul eder.. cat

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 6:50 pm