SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+4
H.SeNDiL
y.gülü
sena
q:)ßr@
8 posters

SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN

Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1407
    Lakap : ~ MOR MENEKŞE ~

SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  Empty SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN

Mesaj tarafından q:)ßr@ Çarş. Haz. 30, 2010 2:06 pm

Dizide evlenen Necati Şaşmaz gerçek hayatta yanında hiçbir kadının olmasına izin vermiyor. Sevgilisi de bu duruma çok kızıyor..
    SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIRGIN
    Hatice Şendil aşk yaşadığı Necati Şaşmaz’a kırgın.Güzel oyuncu “Ebru Polat’la evlendi ben Necati’yle evlenemeyeceğim” dedi...

Kurtlar Vadisi'nde 'Polat Alemdar'ı oynayan Necati Şaşmaz ile diziye geçtiğimiz sezon dahil olan Hatice Şendil arasındaki aşkı bilmeyen yok. Dizide önce Polat'ın sevgilisi 'Ebru' karakterini canlandıran sonra da eşi olan Hatice Şendil gerçek hayatta ise aşk konusunda oldukça sıkıntılı.

10 aydır Şaşmaz ile aşk yaşayan Şendil sevgilisinin ilişkilerini gizlemeye çalışmasından dolayı oldukça dertli. Yakın arkadaşlarına sevgilisinin beraberliklerini sahiplenmediğini söyleyen Şendil’in içini şöyle döktüğü öğrenildi:

CANIM ACIYOR

"Necati'yle baş başayken hiçbir sorun yok ancak dışarıya karşı beraberliğimizi hâlâ gizlemeye çalışıyor. Aşkımızı sağır sultan bile duydu ama o hâlâ gizlemeye çalışıyor. Bunları kendisine de söyledim. Dizide 'Ebru' Polat'la evlendi ama böyle giderse ben Necati'yle evlenemeyeceğim. Bunları düşününce canım acıyor."
    sena
    sena
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 3378

SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  Empty Geri: SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN

Mesaj tarafından sena Çarş. Haz. 30, 2010 2:18 pm

bu haberi daha önce görmüşütm ama bundan sonra evlencekler igibi bi haber çıkmıştı ondan ilgilenmemiştim.AMA şimdi düşündümde ayrılık sebeplerei bu olabilirr
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından q:)ßr@ Çarş. Haz. 30, 2010 2:21 pm

_sena_ demiş ki:bu haberi daha önce görmüşütm ama bundan sonra evlencekler igibi bi haber çıkmıştı ondan ilgilenmemiştim.AMA şimdi düşündümde ayrılık sebeplerei bu olabilirr
    bencede ya ben zaten hatice ablanın yerinde olsam bu adamla hiç başlamazdım bile
    ya tamam ben çok beğeniyorum necati şaşmazı aşırı derecede ama hatice ablaya yaptıklarıda yuh denilicek türden
    benim sevgilim beni hiçe sayıcak ve ben onla hala bişeylere devam edicem
    KESİNLİKLE OLMAZ bence ayrıldılarsa en isabetli karar olmuş
    y.gülü
    y.gülü
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 554
    İş/Hobiler : öğrenci

Mesaj tarafından y.gülü Çarş. Haz. 30, 2010 2:45 pm

bunu görmüştüm.ama kızlar ben size katılmıyom bunlar bana hiç gerçekçi gelmiyo yani sanmam sebebin bu oldunu sanmıyom.bence daha ayrılmadılar çünkü ikiside özel hayatlarına dikkat eden insanlar böle yoktan sebeplerle ayrılmazlar Laughing cyclops queen
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Çarş. Haz. 30, 2010 3:07 pm

Yalan oldugu surdan belli, yakinda evleniyorlar. Kapak olacak bu haberi yapanada, habere sevinen POlat asiklari Necati asiklarinada. Kiskancliklarindan catlasinlar isterim, hakketigi bulur insan Mad
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep Çarş. Haz. 30, 2010 3:29 pm

seviyorum bu postanın muhabirlerini ya adamlar ne kadar kolay para kazanıyor.

oturuyorlar bugün hatice şendil hakkında nasıl bir haber yazalım diyorlar Surprised olay bu hatice gidip bunlara dert mi yanmış gülerim ancak.
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 568

Mesaj tarafından Gizli Özne Çarş. Haz. 30, 2010 6:11 pm

Adamlar ne yapcakalrnı şaşırmışlar vallahı .d
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Çarş. Haz. 30, 2010 6:34 pm

yaa zaten saçma sapan bütün haberler postadan çıkıyo..hiç biride doğru deyil..biride doğru haber yapsa ne güzel olur...oturdukları yerden para kazanıyolar...bi kaç cümle için...ne güzel valla...
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından q:)ßr@ Perş. Tem. 01, 2010 8:20 am

melek hatice demiş ki:yaa zaten saçma sapan bütün haberler postadan çıkıyo..hiç biride doğru deyil..biride doğru haber yapsa ne güzel olur...oturdukları yerden para kazanıyolar...bi kaç cümle için...ne güzel valla...
    sadece posta değil hangi gazeteci magazinci hangi firmaya çalışırlarsa çalışsınlar doğru haber yapmıyorlar
    bir bilgi bir duyum mu öğrendin yalanlama geliceğini bile bile insan bir sorar haberi yapıcağı kişiye bu haber doğru mu diye kaç gazeteci soruyordur ki HİÇ BİRİ
    yalan haber yok bence uydurma asparagas haber var her zaman böyle değil bazıları doğruda oluyor tabi ama kaynağından öğrenmeyince böyle millet zor durum da kalıyor
    ben bu tarz bir olay söz konusu olunca gazetecileri şiddetle kınıyorum
    bu haberin yalan olduğunu düşünmüyorum hatice abla böyle birşey yüzünden bitirdiyse bu işi HELAL olsun geç bile kaldı ama zararrın neresinden dönülse kardır
    necati şaşmaz gerçekten çok hoşuma gidiyor ama artık ona söylicem tek şey
    MURAT DALKILIÇ'ın KASABA ŞARKISINDA
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Perş. Tem. 01, 2010 8:55 am

Bu ne yaaa!!
    Hatice nin işi gücü yok,postaya mı derdini açmış!!!!!!
    Dur güliyim bari!!!!! SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  894354 SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  894354 SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  894354
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Tem. 01, 2010 9:25 am

q:)ßr@ demiş ki:
    melek hatice demiş ki:yaa zaten saçma sapan bütün haberler postadan çıkıyo..hiç biride doğru deyil..biride doğru haber yapsa ne güzel olur...oturdukları yerden para kazanıyolar...bi kaç cümle için...ne güzel valla...
    sadece posta değil hangi gazeteci magazinci hangi firmaya çalışırlarsa çalışsınlar doğru haber yapmıyorlar
    bir bilgi bir duyum mu öğrendin yalanlama geliceğini bile bile insan bir sorar haberi yapıcağı kişiye bu haber doğru mu diye kaç gazeteci soruyordur ki HİÇ BİRİ
    yalan haber yok bence uydurma asparagas haber var her zaman böyle değil bazıları doğruda oluyor tabi ama kaynağından öğrenmeyince böyle millet zor durum da kalıyor
    ben bu tarz bir olay söz konusu olunca gazetecileri şiddetle kınıyorum
    bu haberin yalan olduğunu düşünmüyorum hatice abla böyle birşey yüzünden bitirdiyse bu işi HELAL olsun geç bile kaldı ama zararrın neresinden dönülse kardır
    necati şaşmaz gerçekten çok hoşuma gidiyor ama artık ona söylicem tek şey
    MURAT DALKILIÇ'ın KASABA ŞARKISINDA

valla ben neatiye diyecek söz bulamıyorum...adam açıklama yapmadı...ilişkiyi sahiplenmedi..hatice tekmeyi vutdu...iyi oldu ayrılmaları..kenan boşta tanıştırsdınlar ikisini...emin çok iyi bir çift olurlar....hem kenen ilişkisinide sahipleniyo....
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Tem. 01, 2010 9:26 am

~aksamguzelı~ demiş ki:Bu ne yaaa!!
    Hatice nin işi gücü yok,postaya mı derdini açmış!!!!!!
    Dur güliyim bari!!!!! SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  894354 SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  894354 SEVGİLİSİ NECATİ ŞAŞMAZ'A KIZGIN  894354
    aynen cnm yaa...hatice böyle bişey yapmaz zaten...

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 5:10 pm