swetty50 demiş ki:o sezon finali girmedi mi kiz tekrar mi basliyor o zmn bende ona bakarim ohh be dizi ciktiebrulim demiş ki:swetty50 demiş ki:hmm anladimmkanallarda hic birsey kalmadi dogru düzgün bir dizi gelse artik yaaebrulim demiş ki:swetty50 demiş ki:hmm demek yegenine bakiyorsun bak cnm cocugu ac birakma yaa bu yaz dfden fln herkezin birseyi evleniyor baya dugün var bu sene bana ne oluyorsa sanki gide bilecem ee abiye fln baktin mi yada aldin mi? dügün ne zamanebrulim demiş ki:swetty50 demiş ki:bende bugün cok iyiyim yaa kardesim annem babam gittiler evde yanlizim süper kafami dinliyorum gel bize gel beraber oturalim askitom birde su okul iskencesi bitsee süper olacak ee sende ne var ne yok görüsmeyeliebrulim demiş ki:iyiyim aşkitom sen nasılsın ne yapıyorsun görüşmeyeliswetty50 demiş ki:evet neyse kapatalim ee nasilsin askitom benim..ebrulim demiş ki:valla halimem bilmem yalanmı doğrumuda ben inanmadım ismail hala evli haticenin evli biriyle olacağını sanmam neyse kapatalım konuyu ceza almayalım
pardon canım cevabı geç yazıyorum benim yeğen burdada uyuyordu uyandı yemek yedidrdim ona o yüzden bende ne yapayım valla abimi evlendirecez de onun evini düzenleyeceğiz işte
yok düğün olmayacak abim daha önce evlenmişti de o yüzden
evet ya ben kanal de kavak yellerine bakıcam başka izleyecek dizi yok
evet canım yeni bölümler başlıyor pazartesi 20 15 de kanal d