haticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:haticee_ demiş ki:Kızlar ne oluyor bize neden çok az giriyor herkes bu siteye bu kadar ...hadi benım burnum kırık çok giremiyorum ama sizler saglamsınız lütfen üye lazım ...hem ben sizi özledim gece yarısına kadar yaptıgımız muhabetleri artık yazmaktan elim acıdıgı günleri özlem
pc başında uyumayı özledim çünkü eskiden öyleydik ne oldu bizi hüzün mü kapladı ne oluyor hatice fanlarına sevinçten coşmamımız gerekirken o odun kurtuldugumuz için 40 gün 40 gece kutlama yapmalıyız lütfen eski halimize dönelim ben sizleri çok özledim akşamları hepimiz gelilim artık
BEN SİZİ ÇOK SEVİYORUM....
bizde seni çok seviyoruz...ama tabi herkezin işi güçü var siteye girme vakitleri kalmıyo bende dahil..bende çalışıyorum ve değil siteye pc başına geçmeye vaktim yokkk....hatice abla bi diziyew başlasın burası yine eskisi gibi olucak.....inş
akşamlar suya mı düştü melek hatice arkadaşlarınla takılmaktan vakit bulamıyoum diemiyorsun sen ŞAKA ŞAKA CANIM HAKLISIN
arkdaşalrlada geçiriyorum ama gününüm çoğunluğu bu sitede geçiyo...bide çalışmaya başladım artık eskisi kadar sık giremiyorum......