tarafından Света(Isik) Perş. Tem. 22, 2010 8:55 am
Herkse Meraba.....
Kizlar sizi bir sey anlatmak istiyerum......Panayla ilgili,daha dogrusu ordaki uyeyle ilgili....
Simdi benim orda imzan var ve imzanin altindan ben yazdimki "Senide Evliligimizide seviyerum"...
Aksam girdimki bir mesaj var bana baktim ne mesajiymis bu.....
Iste o mesajlar......Gercegi soylemek gerekirse hic bilmiyerum kim kizmi yoksa erkek....
selam
arkadaşım avukat olduğunu yazmışsın mahkemede nasıl konuştuğunu çok merak ediyorum çünkü SENİDE EVLİLİYİMİZİDE SEVİYERUM diye bir türkçe kelime yok gerçi bi evlilikte yok yalan oldu gitti allah muhafaza böyle bi türkçeyle konuşan avkatı hakim bile dinlemez haberin olsun
benim cevabim.....
Ben ukrayinadan ve turk deilim azeriyim ve turkiyede ben avukatlik yapmiyacam onun icin bosuna dusunme....
onun cevabi....
SELAM
HI hıı evet bencede beni ilgilendirmez ama zaten artık senide ilgilendirmez çünkü pana ve necati senin sevdiğini gönderdiler yani artık yok öldü artık gider başka yerde izlersin oraya yorum yaparsın ayrıca senin ukraynalı yada başka biryerden olman beni ilgilendirmiyor çünkü burası türkiye ve ben türküm aradaki farkı anlıyorsun değilmi by by
benim cevabim....
konus konus....bosuna konusiyersun....umrumda beli deil ne dediyin....
onun cevabi.....
SELAM
SENDE BENİM UMRUMDA HİÇÇÇÇÇ DEĞİLSİN SAYGISIZ BENİ BİRDAHA RAHATSIZ ETME SİZ DERSİNİZİ ALDINIZ SEN YADA BİR BAŞKASI BUNU ASLA DEĞİŞTİREMEZ BEN TÜRKÜM FARK VAR
benim cevabim......
allah sana akil fikir versin....
Allah delimi bunlar nasil bir akil var bunlarda.....
Biriniz bu konuya yorum yapsa iyi olur,cunku delirecem.....