Bu 3 ayi unutmak isterdim
5 posters
Neyi unutmak isterdiniz?????
Света(Isik)- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 6172
Lakap : Tombis
- Post n°1
Neyi unutmak isterdiniz?????
Black Diamond- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 3143
Lakap : Haşin
- Post n°2
Geri: Neyi unutmak isterdiniz?????
hiccc
En son Black Diamond tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 4:58 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
q:)ßr@- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1407
Lakap : ~ MOR MENEKŞE ~
- Post n°3
fırat ve zaferi unutmak isterdim ( ışıkkk anladın sen taklım )
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
- Post n°4
insan hayati boyunca iyi yada kötü ne yasarsa bir tecrübedir... bir hatayi bir defa yapip ona üzülüp ve ondan ders alip bir daha yapmamak en dogrusudur, hatalar zaten dogru yolu bulabilmek ve hayat tecrübesi kazanabilmek icin aci versede bazen iyi gelir..
bu yüzden ne yaparsak, ne yasarsak bundan utanmayalim (ALLAH utanacak sey yaptirmasin ...[Amin]...) , üzülmeyelim... bana ders ve tecrübe oldu deyip önümüze bakalim, cünkü keske ve ama sözcüklerine benzer unutmak istemek, zaman gibidir, geri dönüsü yoktur... onlardan utanmakansa onlardan tecrübe alip bunu tekrarlamamaliyiz bence... bu yüzden sükürler olsunki bugüne kadar yaptigim hic bir seyi unutmak istemedm (belki bir kac ufak sey disinda) hep bana ders olsun dedm ve elimden geldigince tecrübe edinmeye calistm...
sizde öyle yapin, inanin böylesi daha iyi gelecek..
[helede yasadiginiz ÖZEL duygulari unutmak istemeyein, insani insan yapan , insani uygularidir...]
bu yüzden ne yaparsak, ne yasarsak bundan utanmayalim (ALLAH utanacak sey yaptirmasin ...[Amin]...) , üzülmeyelim... bana ders ve tecrübe oldu deyip önümüze bakalim, cünkü keske ve ama sözcüklerine benzer unutmak istemek, zaman gibidir, geri dönüsü yoktur... onlardan utanmakansa onlardan tecrübe alip bunu tekrarlamamaliyiz bence... bu yüzden sükürler olsunki bugüne kadar yaptigim hic bir seyi unutmak istemedm (belki bir kac ufak sey disinda) hep bana ders olsun dedm ve elimden geldigince tecrübe edinmeye calistm...
sizde öyle yapin, inanin böylesi daha iyi gelecek..
[helede yasadiginiz ÖZEL duygulari unutmak istemeyein, insani insan yapan , insani uygularidir...]
Limonata- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 4432
İş/Hobiler : iŞsiz =(
- Post n°5
bütün yaşamımı =)