q:)ßr@ demiş ki:Света(Isik) demiş ki:kesin.....
ya ablacim hatirliyersunmu resim nerde bagri acik???
ışıkcım o resimler bende var eğer arıyorsan atabilirim arama
at sohbete,bende var ama obur pc...
q:)ßr@ demiş ki:Света(Isik) demiş ki:kesin.....
ışıkcım o resimler bende var eğer arıyorsan atabilirim arama
Света(Isik) demiş ki:ebrulim demiş ki:Света(Isik) demiş ki:kesin.....
kimin bağrıaçık necatininmi
evet o resmi bulmaya calisiyerum...ustelik bolum resimlerd
tamam bakayım çıkıcam artık geç oldu bizimkileri kızdırmayayımСвета(Isik) demiş ki:dur simdi atacak ablacim
olurebrulim demiş ki:tamam bakayım çıkıcam artık geç oldu bizimkileri kızdırmayayımСвета(Isik) demiş ki:dur simdi atacak ablacim
ebrulim demiş ki:kübra necatinin nerde bağrı açıktı ki unuttum ben ya
q:)ßr@ demiş ki:ebrulim demiş ki:kübra necatinin nerde bağrı açıktı ki unuttum ben ya
yaa hani kazımın intikamını almak için parkta bekliyorlardı ormana falan gidiyorlardı aradan 3 ay geçmişti öyle başlamıştı yaa bölümü bilmiyorum öyle başlıyordu
Света(Isik) demiş ki:evet,son resim...resmen bittim ben....o bolumden sonra hic boyle acmamisti yakasini
Света(Isik) demiş ki:ama birdaha boyle acmasin,kalbim dayanir yoks
cnm print screen sys rq tuşuna başıyorsun...painti açıyorsun düzenle bölümünden yapıştıra tıklıyorsun daha sonraaa oraya çekmek istediğin yerin tamamen fotosu geliyor daha sonra resmin olduğu yeri kare içine alıyorsun ve başka bi paintde onu kaydediyorsun ve fotoyu çekmiş oluyorsun....anladın mı??????zeynep demiş ki:ya şu resim çekme işini bana adım akıllı ügretin yada süper kulub resmlerini arka arkaya arada boşluk kalmayacak şekilde çekip ekleyin allah aşkına.yada çekip bana msn den dosya şeklinde döndeim gif yapacam ama yapamıyorum.
prt tuşuna basın diyosunuz da allah aşkına 1 aydır prnte tuşuna basıyorum bitşey oldugu yok.
vallaa boşuna okumuyoruz öğretmenliği!! anlatabildiysem ne mutlu....zeynep demiş ki:ayyy şeymoş sagol valla bu haticenede eliften de öğretmen olmaz bırk onları yaaa.prt tuşuna bas diyorlar anca.sonra ne yapacam demiyorlar,sonunda öğrendim şu işi valla çok mutluyum.
bu arada kumam siteye giremiyor hata veriyor,eminim şuan kuduruyordur.
zeynep demiş ki:
bu arada kumam siteye giremiyor hata veriyor,eminim şuan kuduruyordur.