Robert  Pattinson Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Robert  Pattinson Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+5
H.SeNDiL
AşksınHaticem
emila
~aksamguzelı~
zeynep
9 posters

Robert Pattinson

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Robert  Pattinson Empty Robert Pattinson

Mesaj tarafından zeynep Paz Tem. 25, 2010 2:34 pm

Tam İsmi: Robert Thomas Pattinson
    Lakapları: Rob, RPattz, Spunk Ransom
    Doğum Tarihi: May 13 1986
    Şu Anki Yaşı: 23
    Memleketi: Londra, İngiltere
    Saç Rengi: Kahverengi
    Göz Rengi: Mavi/Gri
    Boyu: 185 cm
    Ebeveyleri: Annesi Clare, babası Richard
    Kardeşleri: Lizzy ve Victoria isimli iki ablası vardır
    Çaldığı müzik aletler: Piano ve Gitar
    Tiyatro Klubü: Barnes Tiyatro Klubü, Londra
    Tiyatroda oynadığı roller: Macbeth, Anything Goes, Our Town, ve Tess of the D’Urbevilles
    Sinemada oynadığı roller: The Ring of the Nibelungs, Vanity Fair, Goblet of Fire, The Haunted Airman, The Summer House, The Bad Mother’s Handbook, How To Be, Little Ashes, Twilight
    Örnek aldığı aktörler: Jack Nicholson

Londra’lı olan Robert Pattinson 13 Mayıs 1986 tarihinde doğmuştur. Müziğe karşı yeteneği olan Robert’ın çok iyi gitar ve piano çaldığı bilinmektedir.

Robert oyunculuğa ilk 15 yaşlarında amatör olarak başlamıştır. Daha sonra Barnes Tiyatro Klubüne katılmış ve Macbeth, Anything Goes ve Tess of D’Urbevilles oyunlarında sahne almıştır. Robert’in beyazperdede ilk aldığı rol Alman yapımı bir televizyon filmi olan The Ring of Nibelungs filmindeki Nibelungs’tur. (Film ayrıca Alacakaranlık Krallığı olarak da bilinmektedir.) Daha sonra bir Reese Witherspoon filmi olan Vanity Fair’de Rawdy Crawley rolünü oynamıştır.

Robert 2003 yılında Harry Potter filmlerinden dördüncüsü olan Ateş Kadehi filminde Cedric Diggory rolünü oynamıştır. Robert 2003 yılının sonlarına doğru Mike Newell ile tanışmış, Cedric rolü için görülen ilk kişi olmuş ve bu görüşmeden sadece bir hafta sonra rolü aldığı kesinleşmiştir.

Sınırsız cazibesi ile gelecekte beyazperdede daha fazla görmeyi beklediğimiz Robert Pattinson, 2005 yılında Times Online tarafından “Yarının İngiliz Yıldızı” seçilmiştir.

Pattinson Harry Potter’ın ardından yeteneklerini iki İngiliz televizyon filminde rol alarak geliştirdi. İlk film olan The Haunted Airman’de, II. Dünya Savaşında sakat kalan bir pilot olan Toby Jugg’ı canlandırarak başrol oynadı. Jugg, akıl sağlığında bozulmalara neden olan halüsinasyonlar gören kompleks bir karakterdi.

İkinci film olan The Bad Mother’s Handbook’ta Daniel Gale olarak küçük bir rol aldı. Pattinson kendi tuhaflık anlayışını kullanarak karaktere gerçeklik kazandırmıştır.

Pattinson oyunculuk kariyerini güçlendirmeye İngiliz yapımı olan; The Daisy Gili tarafından yönetilen kısa film Summer House ve Oliver Irving tarafından yönetilen sinema filmi How to Be ile devam etti.

Robert How to Be’de artık yapısı iyice bozulmuş ailesi ile birlikte yaşayan, problemli 20’li yaşlardaki Art’ı oynayarak kendi müzik yeteneğinden faydalanmıştır.

Küçük roller aldıktan sonra Pattinson, Stephenie Meyer tarafından yazılan aynı isimli kitaptan uyarlanan Twilight filminde vampir Edward Cullen rolünü oynamak üzere anlaşmıştır. Pattinson Ağustos ayında Teen Hollywood.com’a Twilight filmi öncesi konu hakkında bilgisi olmadığından bahsetmiştir.

Yakışıklı oyuncu “Kitapları senaryo elime verildikten sonra okudum. Daha önce isimlerini dahi duymamıştım. Daha sonra biz filmi çekmeye başladık ve konu büyüdü, büyüdü ve büyüdü ve herkes kitapları öğrendi, bu gerçekten çok garip ve beklenmedik bir durum.” demiştir.

Kitabın hayranları Robert Pattinson’ın Edward Cullen’ı oynayacağın duyduklarında ani karşı çıkmalar boy gösterdi. Bu konudaki eleştiriler Robert’ın hayal ettikleri Edward rolu için yanlış olmasından, kitabın rakibi kabul edilen Harry Potter serisinde rol almış olmasına kadar uzandı. Ancak, ilk fragmanın yayınlanmasından sonra hayran görüşleri olumlu yönde değişmeye başladı. İkinci fragmanın yayınlaması ise Pattinson’ın çılgınca desteklenmesini arttırdı.

Ancak rüzgarın yönünün değişmesine rağmen, Pattinson ona bu filmin yılın en çok ilgi duyulan filmi olması konusundaki görüşleri sorulduğunda, çok açık sözlülükle “Ben halen buna inanamıyorum. Sadece çok garip. Her zaman dehşete düşmüş gibiyim, telaşlanmakta üzerime yoktur.” demiştir.

Pattinson’ın devam eden açık sözlülüğü hayranlarını gelecek olan filmleri konusunda daha da meraklandırmıştır. Pattinson’ın bugüne kadar yaptığı işlere bir göz attığımızda, onun Little Ashes filminde şair Federico Garcia Lorca ile homoseksüel bir ilişkisi olduğu söylentileri ile anılan ressam Salvador Dali’yi canlandırdığını görmek beklenmedik bir durum olabilir. Bu rol, Robert Pattinson’ın ünlüler dünyasına katılmasına neden olan Büyücü Cedric Diggory ve Vampir Edward Cullen rollerinden çok farklıdır.

Pattinson Şubat ayında bir İngiliz Dergisine böyle tartışmalı bir rolü almaya nasıl karar verdiği konusunda şunları söylemiştir; “Bazı insanların biraz şaşıracağını düşünüyorum. Ama şirin, liseli genç rollerine saplanıp kalmak istemedim, veya bir şekilde bir çeşit karikatüre dönüşeceğimi biliyordum. Dali’yi oynamak benim için tam anlamıyla bir dönüm noktası oldu. Bu rol benim alıp almamayı ciddi anlamda düşündüğüm ilk rol. Film çekilirken Dali’yi takıntı haline getirmiştim, ve onun yaşamı hakkında bulabildiğim herşeyi okudum. Çok garip ve karmaşık bir adamdı, ancak sonunda onunla bir benzerliğimin olduğunu hissettim. Dali aslında aşırı derecede utangıçtı.”

Ve insanlar Robert Pattinson’ı ve onun işine olan sadakatini farketmeye başladılar. 2005 yılında Pattinson ile diğer ünlü aktörler arasında karşılaştırmalar yapılmaya başlandı. Teen People dergisi Cedric Diggory portresinden sonra Robert’ı bir sonraki Jude Law olarak tanımladı, ve geçtiğimiz günlerde Movie-Fanatic Pattinson’ı Heath Ledger ile kıyaslayıp, aşağıdaki yorumda bulunmuştur: “Ledger ,meslektaşları ve film endüstrisinden, dürüstlüğü ve ajansların ona verdikleri sevimli – genç rollerine boyun eymediğinden dolayı saygınlık kazanmıştı. Robert de Ledger’ın yolundan, zor yoldan, gitmeyi seçmiş görünüyor. Oynadığı rolleri, onu gerçek yeteneği ve görüşü olmayan bir yakışıklı oyuncu olarak eleştirenlere bir cevap olarak seçtiğini düşünüyorum. Vizyona girecek olan Little Ashes, tıpkı Brokeback Mountain (Brokeback Dağı) gibi homoseksüel bir tema işliyor. İki film arasında parallellikler olabilir, ancak ben her iki filmin de benzersiz olduğunu ve ilişkilere farklı bakış açıları getirdiğini düşünüyorum.”

Pattinson, Jude Law ve Heath Ledger ile kıyaslanan bir aktör olarak, almaya devam ettiği riskler ve rollerindeki derinlik için elbetteki uluslararası beğeni kazanacaktır. Ve Little Ashes, Robert Pattinson’ın film dünyasında büyük bir oyuncu olarak tanınması için çok önemli bir rol oynayacaktır.

Eylül 2008 itibari ile Robert Pattinson bir oyuncu olarak ödüller almaya başladı. Fransa’da yapılan Strasbourg Film Festivali’nde “How to Be” filmindeki Art karakteri ile En İyi Aktör ödülünü aldı. Ayrıca Ekim 2008’de Hollywood Film Festivali Ödül Komitesince Yeni Hollywood Ödülü’ne layık görüldü.

2009 yılının başları Robert’ın kariyeri hakkında yeni haberler getirdi. Daha önce kadroda olacağı söylenen “Parts Per Billion” filminden, fim çekimlerinin Yeni Ay filminin çekim programı ile çakışması üzerine çıkarıldığı bildirilmiştir.
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Robert  Pattinson Empty Geri: Robert Pattinson

Mesaj tarafından zeynep Paz Tem. 25, 2010 2:39 pm

Robert  Pattinson Pattinsonlife34421
    Robert  Pattinson 009s54gx
    Robert  Pattinson 010
    Robert  Pattinson 040
    Robert  Pattinson 21
    Robert  Pattinson 013
    Robert  Pattinson 007
    Robert  Pattinson 004
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Ptsi Tem. 26, 2010 7:20 pm

Robert  Pattinson 4-28 Robert  Pattinson 5-24
    Robert  Pattinson 6-24 Robert  Pattinson 1-44
    Robert  Pattinson 2-36 Robert  Pattinson 3-33

--------------

imzalarımın boyutlarını bir türlü ayarlayamadım

Robert  Pattinson Edward11

Robert  Pattinson Un11

Robert  Pattinson Untitl19

Robert  Pattinson Untitl18

mavi gözlü prens
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Salı Tem. 27, 2010 9:50 am

Robert  Pattinson Robert10
    Robert  Pattinson Rrrz10

işteeeee buu Robert  Pattinson 139141
    Robert  Pattinson 93925610
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Salı Tem. 27, 2010 10:14 am

Zeynep nerden geldi bu aşk??? Robert  Pattinson 932294 Robert  Pattinson 33132
    Ahh Cedric !!! Robert  Pattinson 898192 Zümrüdüanka'da oynamıştı öldüğünde çok üzülmüştüm ben... Robert  Pattinson 898192 Ama Edward karakteri tam Robertlıkmış!!! Robert  Pattinson 775303 Benide edward gibi seven birinin sevmesini isterim... Robert  Pattinson 932294 Robert  Pattinson 932294 Robert  Pattinson 853603 Robert  Pattinson 16639
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Salı Tem. 27, 2010 2:01 pm

~aksamguzelı~ demiş ki:Zeynep nerden geldi bu aşk??? Robert  Pattinson 932294 Robert  Pattinson 33132
    Ahh Cedric !!! Robert  Pattinson 898192 Zümrüdüanka'da oynamıştı öldüğünde çok üzülmüştüm ben... Robert  Pattinson 898192 Ama Edward karakteri tam Robertlıkmış!!! Robert  Pattinson 775303 Benide edward gibi seven birinin sevmesini isterim... Robert  Pattinson 932294 Robert  Pattinson 932294 Robert  Pattinson 853603 Robert  Pattinson 16639

kitabtan geldi Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354

kitabı okurken hep gözümün önünde robert'ın resmi vardı Robert  Pattinson 109504 daha filmleri izlemedim işallah buğün gelecekler izleyecem,3. izledim geçenlede sinemada sadece.
    evet orda da oynamış,hary potter filmini hiç sevmem ama robert için izleyecem.hangi filminde oynuyor??çok var sanırım onun serisi.
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Salı Tem. 27, 2010 2:03 pm

zeynep demiş ki:
    ~aksamguzelı~ demiş ki:Zeynep nerden geldi bu aşk??? Robert  Pattinson 932294 Robert  Pattinson 33132

kitabtan geldi Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354

kitabı okurken hep gözümün önünde robert'ın resmi vardı Robert  Pattinson 109504 daha filmleri izlemedim işallah buğün gelecekler izleyecem,3. izledim geçenlede sinemada sadece.
    evet orda da oynamış,hary potter filmini hiç sevmem ama robert için izleyecem.hangi filminde oynuyor??çok var sanırım onun serisi.
    evet canım 7 kitap,yani 7 film....
    5.si zümrüdüanka yoldaşlığı,5.sinde oynuyor,çok şeker... Robert  Pattinson 289792
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Salı Tem. 27, 2010 2:16 pm

~aksamguzelı~ demiş ki:
    5.si zümrüdüanka yoldaşlığı,5.sinde oynuyor,çok şeker... Robert  Pattinson 289792

oyy yedi filmde de oynuyor diyecen sandım ödüm koptu,iyi ya bir filmse harry'e tahammül edebilirim sanırım,
    anam bu mu

Robert  Pattinson Cedric10
    durun biraz güleyim Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354
    sanırım fikrimi degiştirecem,ne bu ya ortaokul çocugu Robert  Pattinson 894354 ayyy allahım sana geliyorum.hatice'minde rob'umunda şimdiki halleri daha iyi kesinlikle.
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Salı Tem. 27, 2010 2:22 pm

zeynep demiş ki:
    ~aksamguzelı~ demiş ki:

oyy yedi filmde de oynuyor diyecen sandım ödüm koptu,iyi ya bir filmse harry'e tahammül edebilirim sanırım,
    anam bu mu

durun biraz güleyim Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354
    sanırım fikrimi degiştirecem,ne bu ya ortaokul çocugu Robert  Pattinson 894354 ayyy allahım sana geliyorum.hatice'minde rob'umunda şimdiki halleri daha iyi kesinlikle.
    öyle deme son ikiye kalıyor 3 büyücü turnuvasında...hatta harry nin sevdiği kızı cho'yu elinden alıyor cedric Robert  Pattinson 898192 Robert  Pattinson 898192
    Çok şeker burda harry'le baya yardımlaşıyorlar... Robert  Pattinson 52201 Robert  Pattinson 52201
    ben sana bide kitabın kapağındaki resmini göstersem koparsın Robert  Pattinson 894354 Bu arada benim kafa karıştı 7 kitap oluncaa 4.kitap ateş kadehinde var robert, Robert  Pattinson 111322 ya birsürü olunca kafam karıştı harry potter ve ateş kadehi'nde var robert yanlış olmasın da....
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Salı Tem. 27, 2010 2:27 pm

Zeyno bak!!!! Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354 Cho bu! Robert  Pattinson 33132 Robert  Pattinson 894354
    Robert  Pattinson Cho-and-Cedric-katie-leung-130167_1280_1024
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Salı Tem. 27, 2010 2:28 pm

bu da çok komik Robert  Pattinson 894354
    Robert  Pattinson 94
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Salı Tem. 27, 2010 2:29 pm

bunu bir bilene yani alimeye sormak lazım kuzu,biz içinden çıkamayacagız Robert  Pattinson 894354 onun yüksek doktorası var harry serisi üzerine.

ama bu resimden anladıgım kadarıyla baya küçükmüş,şimdi aynı yaştayız ama.allahım durun cümleme güleyim az buçuk,şimdi aynı yaştayız Robert  Pattinson 894354 Robert  Pattinson 894354 uçuyorum,biri beni vursun.gösterdiniz haticenin yeşilli resimlerini dumura ugradım,dogal yani.
    emila
    emila
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 284
    Lakap : Bonus

Mesaj tarafından emila Salı Tem. 27, 2010 4:47 pm

Biri Alime mi dedi.
    Yettim anam.

4. filmde oynuyor.Yani Ateş kadehinde.Adı cedric digory.17 yaşındaydı filmde.Harry'le birlikte Büyücülük turnuvasına katılıyor.O da hogwars'lı.Hufflepuff'tan yani her hufflepuff'lu gibi inek Surprised Çalışkan,disiplinli,titiz,ağırbaşlı.He bi de sadece babası vardı.Hatta filmin sonunda babasının durumundan dolayı çok üzülmüştüm.
    Kendisine acayip sinir olmuştum.
    Sonu hiç iyi olmadı.Ona üzülcem aklıma gelmezdi.Ah be Harry dedim.Niye kurtardın onu.Bıraksaydın en azından ölmezdi.Harry'nin 5. de filan kabuslarına giriyor ölümü
    sevdiğini elinden aldı cedric onun.Kıyamam ya nasılda kalakaldı öyle

sıralama;
    1)felsefe taşı
    2)sırlar odası
    3)azkaban tutsağı
    4)ateş kadehi
    5)zümrüdüanka yoldaşlığı
    6)melez prens
    7)ölüm yadigarları

Şİmdi onun filmdeki halinden bir kaç resim çekicem birazdan yayınlarım

En son emila tarafından Çarş. Tem. 28, 2010 3:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    emila
    emila
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 284
    Lakap : Bonus

Mesaj tarafından emila Salı Tem. 27, 2010 5:31 pm

İşte cedric digory;

Robert  Pattinson 60577421729613013564_thumb

Robert  Pattinson 56860611056422146984_thumb

Robert  Pattinson 63337352008017311918_thumb

Robert  Pattinson 66776533145169546264_thumb

Robert  Pattinson 57155945309244410458_thumb

Robert  Pattinson 61697023988447390337_thumb

Spoiler:

Robert denildiğinde aklıma yakışıklı bi vampir değil uysal cedric geliyor
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Çarş. Tem. 28, 2010 1:27 pm

hösttttttttttttttt bu ne len Surprised Surprised Surprised bizim karizma vampir meğer büyücüymüş Surprised Surprised ya bu çocukta bir tane normal film çekmemiş ya büyücü ya vampir Surprised Surprised ama çok sevimliymiş bu resimde cat
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Çarş. Tem. 28, 2010 7:28 pm

emila demiş ki:Biri Alime mi dedi.
    Yettim anam.

4. filmde oynuyor.Yani Ateş kadehinde.Adı cedric digory.17 yaşındaydı filmde.Harry'le birlikte Büyücülük turnuvasına katılıyor.O da hogwars'lı.Hufflepuff'tan yani her hufflepuff'lu gibi inek Robert  Pattinson 894354 Çalışkan,disiplinli,titiz,ağırbaşlı.He bi de sadece babası vardı.Hatta filmin sonunda babasının durumundan dolayı çok üzülmüştüm.
    Kendisine acayip sinir olmuştum.
    Sonu hiç iyi olmadı.Ona üzülcem aklıma gelmezdi.Ah be Harry dedim.Niye kurtardın onu.Bıraksaydın en azından ölmezdi.Harry'nin 5. de filan kabuslarına giriyor ölümü
    sevdiğini elinden aldı cedric onun.Kıyamam ya nasılda kalakaldı öyle

sıralama;
    1)felsefe taşı
    2)sırlar odası
    3)azkaban tutsağı
    4)ateş kadehi
    5)zümrüdüanka yoldaşlığı
    6)melez prens
    7)ölüm yadigarları

Şİmdi onun filmdeki halinden bir kaç resim çekicem birazdan yayınlarım

işte alime bu Robert  Pattinson 109504

tenks şekerim,alalım filmi pek ufaklıkmış ama olsun,ablası kurban olsun ona Robert  Pattinson 223241
    bu arada vatana millete hayırlı olsun,1. ve 2. filmide izledim.harbi çok tatlı bu çocuk ya artı sarışın kaymaklı ekmek kadayıfı.(bu sarışın merakımdan gözüme bir gözükecek var hadi hayırlısı)
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Perş. Ağus. 05, 2010 8:31 pm

aşk gibi bir adam
    Robert  Pattinson 589433 Robert  Pattinson 589433 Robert  Pattinson 589433 Robert  Pattinson 589433 Robert  Pattinson 589433 Robert  Pattinson 589433
    Robert  Pattinson 04641106337033658774
    Robert  Pattinson 50093500150697635782
    Robert  Pattinson 80814506897696025669
    Robert  Pattinson 07425059207912235161
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Cuma Ağus. 06, 2010 5:49 pm

Ben daha ziade bu adama bakmamayi tercih ediyorum, denge kaybi gibi birsey. Muhtesem yakisikli bir adam. Cokta tatli. Gecen gun Oprah Winfrey´in programinda izledim. Aksani onu daha bir cekici yapiyor. Twilight harika bir yapim, filmleri muhtesem, eee boylesine harika bir oyuncu olunca insan ister istemez izliyor What a Face
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Paz Ağus. 08, 2010 7:33 pm

Robert  Pattinson 99468784254017204761

Robert  Pattinson 42537895781849213484

Robert  Pattinson 32738007540933462369

Robert  Pattinson 43089131957967643609

Robert  Pattinson 13024298610601011455

Robert  Pattinson 25777547044549330619

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Ptsi Ağus. 09, 2010 12:27 pm

Robert  Pattinson 1_211

Robert  Pattinson 2_211
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep C.tesi Ağus. 14, 2010 9:04 pm

Robert  Pattinson 346594m

Robert  Pattinson Fdr6th

Robert  Pattinson 2i9nvwl

Robert  Pattinson 23hoopv

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep C.tesi Ağus. 14, 2010 9:42 pm

Robert  Pattinson Qn8p5h

Robert  Pattinson 8zp6p0

Robert  Pattinson 35012md

Robert  Pattinson 1zoknb5
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Paz Ağus. 15, 2010 2:59 pm

Robert  Pattinson 35jealt

Robert  Pattinson Abmtlh

Robert  Pattinson 2reqdya

Robert  Pattinson 1116qsy

Robert  Pattinson 23rjn00

Robert  Pattinson J7swt5

Robert  Pattinson Denvvo

ufffff ya bu nedir böyle What a Face

Robert  Pattinson 2ajrwbd

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Perş. Ağus. 19, 2010 9:43 pm

Robert  Pattinson 113

Robert  Pattinson 213

Robert  Pattinson Untitl21
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Cuma Ağus. 20, 2010 10:28 am

Robert  Pattinson 40475977

Twilight / Alacakaranlık Serisi'nin yakışıklısı Robert Pattinson, filmle yakaladığı şöhretine "Dünyanın en seksi erkeği" etiketini de ekledi.

Amerikan Glamour Dergisi tarafından yapılan araştırmada, "Twilight" (Alacakaranlık) serisinin başrol oyuncusu Robert Pattinson, dünyanın en seksi erkeği seçildi. Listenin tamamı şöyle:

1. Aktör Robert Pattinson
    2. Aktör Taylor Lautner
    3. Model ve Aktör Ian Somerhalder
    4. Aktör Xavier Samuel
    5. Aktör Kellan Lutz
    6. Aktör Johnny Depp
    7. Şarkıcı Justin Bieber
    8. Aktör Gerard Butler
    9. Aktör Hayden Christensen
    10. Aktör Channing Tatum

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 8:01 pm