Gunaydin herkese, gerci coktan oglen oldu ama
NAsilsiniz?
H.SaSmAz demiş ki:Zeyno once soylim, imzanda yazanlar
------
Zeyno birsey diyecem, hani su Kilic Günü dizisi varya. Iyiki Hatice oynamamis demistin. Keske oynasaymis, mesela su Melikenin yerine, yada su Cansuyu o oynasaydi. Ilginc bir dizi...
Su Alinin bir tanitimi var 3 dakikalik, adam tam psikopat ya. 90 gun sonra olucem diyor, cehennem falan. Cansuyu oynayan kadininda bir taniimi var 3 dakikalik, bir baksan agzin acik kalir, harika birsey
H.SaSmAz demiş ki:Zeyno once soylim, imzanda yazanlar
------
Zeyno birsey diyecem, hani su Kilic Günü dizisi varya. Iyiki Hatice oynamamis demistin. Keske oynasaymis, mesela su Melikenin yerine, yada su Cansuyu o oynasaydi. Ilginc bir dizi...
Su Alinin bir tanitimi var 3 dakikalik, adam tam psikopat ya. 90 gun sonra olucem diyor, cehennem falan. Cansuyu oynayan kadininda bir taniimi var 3 dakikalik, bir baksan agzin acik kalir, harika birsey
kocaa teklifii terss teptii???zeynep demiş ki:bana mı diyon kuzu,şöyle biri çıksın karşıma kaçırmayan namerttir çikolatamı çiçegimi alır giderim kapısına,baktım naza vuruyo kendini allahhhh alırım daga kaldırırım valla hiççç acımam
~aksamguzelı~ demiş ki:kocaa teklifii terss teptii???zeynep demiş ki:bana mı diyon kuzu,şöyle biri çıksın karşıma kaçırmayan namerttir çikolatamı çiçegimi alır giderim kapısına,baktım naza vuruyo kendini allahhhh alırım daga kaldırırım valla hiççç acımam
çiçek,çikolata ve dağ gibi icraatları karşı taraftann beklemeliyizz diyorum,amaaa tabiii baktın nazlanıyorrr kampanyalı yakuşukluu çocuğuu kaçırmamak lazım,isteyenşn bir yüzü vermeyenin iki yüzü karaaa çocuğu daa verirler hehraaldee sana...
zeynep demiş ki:
YENİ YAZIM NASIL
kılıç günü evet başta çok saçma gelmişti ama sonradan hoşuma gitti.keşke ama bir tane daha var işallah onda görürüz.
yada hürrem olarak ahhhhhhhhh ahhh.
oslemmsemiz demiş ki:günaydın canım nbr
oslemmsemiz demiş ki:ben varım canım nbr
ya bişe diyecem hatice sendil bu sene dizi yapmıyormu
bilityormusun