Fatmagülün Suçu Ne? Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Fatmagülün Suçu Ne? Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

5 posters

Fatmagülün Suçu Ne?

H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Fatmagülün Suçu Ne? Empty Fatmagülün Suçu Ne?

Mesaj tarafından H.SeNDiL Perş. Eyl. 09, 2010 2:02 pm

Fatmagülün Suçu Ne? 88064240

Ellerinden kayıp giden hayatlarını, başkalarının çizdiği yolda sürüklemek zorunda kalan iki gencin hikayesi..
    Fatmagül bir sahil kasabasında, fazla saf ağabeyi Rahmi ve onunla mecburen evlenmek zorunda kalan yengesi Mukaddes’le birlikte yaşıyor..
    Askerden yeni dönen nişanlısı Mustafa ile evlenmek için gün saymakta..
    Çocukluk aşkı Mustafa.. Mustafa arkadaşlarıyla oynarken Fatmagül, onun kaçan misketlerini toplamış, kukalarını o dizmiş, annesi pantolonunu yırttığını görmesin diye eve gitmeden o dikmiş pantolonunu küçük elleriyle..
    Fatmagül çocukluğunda da sessizmiş, herkes alışkın onun suskunluğuna..
    Mustafa ona dokunmaya kıyamıyor, birlikte oturacakları, çocuklarını büyütecekleri evi kendi elleriyle yapıyor… Bugüne kadar kendine ait hiçbir şeyi olmayan Fatmagül, Mustafa’ya yardım ederken sabırla kendine ait bir hayata hazırlanıyor..

Kerim de yakın kasabalı.. Babası o daha çok küçükken bir başka kadın için annesini terk etmiş.. Durumu kabullenemeyen annesinin intiharıyla yapayalnız kalmış. Yörenin şifacısı Ebe Nine’nin sahip çıktığı Kerim onu hem anne hem abla bilmiş. Ebe Nine’ye sadece adı miras kalmamış annesinden.. Annesinin mübadele yıllarında sahip olduğu, şimdi sit alanı olan deniz kenarında geniş bir arazinin sahibi.. Beldenin zenginlerinden Reşat Yaşaran’ın gözü Ebe Nine’nin arazisinde.. İstanbul’da kardeşi Rıfat’la ortak büyük bir müteahhitlik şirketinin sahibi olan Reşat Yaşaran, türlü oyunlarla kasabalının değerli arazilerini ele geçirmiş, bir tek Ebe Nine’ye diş geçirememiş..
    Kerim bir demir atölyesinde çalışıyor..Balıkçılıktan denizden anlıyor. Yazları, çocukken aralarında sınıf farkı olmayan ama büyüdükçe mesafelerin dile gelmese de hissedildiği ilk okul arkadaşları Selim, Erdoğan ve Vural’ın yollarını gözlüyor.. Selim, Reşat Yaşaran’ın oğlu, Erdoğan onun kuzeni. Vural beldenin tapu kadastro müdürünün oğlu.. Kerim’in kasabanın sınırları içinde kalan hayatı her yaz onların tatil için birkaç haftalığına gelmeleriyle renkleniyor..

Bu yaz renkler, Fatmagül’ün üzerine çöken dört gölgeyle birlikte kararır..
    Selim’in, babasının baskısıyla nişanlandığı gece, sabaha kadar içen dört arkadaşın yolu, nişanlısını denize uğurlamak için evden çıkan Fatmagül’le kesişir..
    Kuytu kayalıklarda, şakayla başlayan kovalamaca, ömür boyu peşlerinden gelecek bir utancın kaynağı olacaktır.

Mustafa dokunmaya kıyamadığı nişanlısının ‘lekelenmesiyle’ bütün geçmiş ve geleceğini ateşe verir. Kendi elleriyle yaptığı evi yakar..
    Oğlu ve yeğeninin karıştığı olay ortaya çıkmasın diye kolları sıvayan Reşat Yaşaran, karısının kardeşi Münir’in çabalarıyla, Fatmagül’ün yengesini satın alır..
    Kerim Yaşaranların baskılarına ve büyük utancına yenik düşer ve Fatmagül’le evlenmeye mecbur olur.

Sadece bedenine değil hayatına da tecavüz edilmiştir Fatmagül’ün.. Fatmagül Kerime mahkum edilir..
    Nefretle başlarlar, başkalarının onlara sundukları yeni hayatlarına..

İntikam almak isteyen Mustafa’nın soğuk nefesini her an enselerinde hissederek aynı evin içinde birbirlerine düşman, hayata tutunmaya çalışırken, hayatlarını hiç bitmeyecek bir kabusa çeviren o sabahın izleri, filizlenmeye başlayan aşkın önünde en büyük engeldir.

H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Fatmagülün Suçu Ne? Empty Geri: Fatmagülün Suçu Ne?

Mesaj tarafından H.SeNDiL Perş. Eyl. 09, 2010 2:04 pm

DİZİDEKİ OYUNCULAR VE KARAKTERLERİ

Beren Saat Fatmagül

Engin Akyürek Kerim

Musa Uzunlar Reşat

Sumru Yavrucuk Ebe Nine

Murat Daltaban Münir

Fırat Çelik Mustafa

Buğra Gülsoy Vural

Kaan Taşaner Erdoğan

Engin Öztürk Selim

Deniz Türkali Perihan

Seda Güven Meltem

Veda Yurtseper İpek Ender

Esra Dermancıoğlu Mukaddes

Bülent Seyran Rahmi
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep Perş. Eyl. 09, 2010 2:25 pm

valla fatma gülün suçu yok bu işte vadinin var sırf ona gıcıgına bir de o sarışın mavi gözlü çocuk için izleyecem hatta fanatiği olacam dizinin Fatmagülün Suçu Ne? 223241
    ama durun bir reytingler gelsin fsn ilk gün reytingleriyle bir şov yapsın, vadi fsn karşısında küçülsün bitsin işte o zaman bayramlık agzımı açacam..
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Cuma Eyl. 10, 2010 12:24 pm

sabırsızlıkla bekliyorum...fragman muhteşemdi...engin ve beren çok uyumlu duruyorlar veeeeee musa uzunlar dehşet yakışıklı bee clown clown
    bu sene Fatmagülün suçu ne? Fanıyızzzzzzzzzzzzzzz Laughing Laughing vallaha ilk gıcıklığına bakacaktım ama fragmanı görünce bayıldım yani büyük bir aşkla izleyeceğim cat
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Eyl. 10, 2010 1:09 pm

AşksınHaticem demiş ki:sabırsızlıkla bekliyorum...fragman muhteşemdi...engin ve beren çok uyumlu duruyorlar veeeeee musa uzunlar dehşet yakışıklı bee clown clown
    bu sene Fatmagülün suçu ne? Fanıyızzzzzzzzzzzzzzz Laughing Laughing vallaha ilk gıcıklığına bakacaktım ama fragmanı görünce bayıldım yani büyük bir aşkla izleyeceğim cat
    sorma sorma ben bereni sevmezdim ama kiza kanim kaynadi nidense ? Fatmagülün Suçu Ne? 223241 Fatmagülün Suçu Ne? 223241 Fatmagülün Suçu Ne? 894354
    Beren vadinin Korkulu Ruyasi Fatmagülün Suçu Ne? 894354 Fatmagülün Suçu Ne? 894354
    ne yalan soyliyim oyuncularda on numero
    musa engin sumrum beren.. masallah Fatmagülün Suçu Ne? 775303
    Haticemi beklerken fatmagulle avunacaz Fatmagülün Suçu Ne? 376784 Fatmagülün Suçu Ne? 894354
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Perş. Eyl. 23, 2010 7:36 pm

Bugunki bölüm cok aciydi ya Crying or Very sad Bereni AskiMemnuda hic sevmezdimde, burda cok zevkli izlemesi. Ah birde Enginim, aglayisi yokmuydu, canimin ici...

Kerim tecavuz etmemis anladim, Vural yalan söyledi Shocked
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Perş. Eyl. 23, 2010 8:38 pm

H.SeNDiL demiş ki:Bugunki bölüm cok aciydi ya Crying or Very sad Bereni AskiMemnuda hic sevmezdimde, burda cok zevkli izlemesi. Ah birde Enginim, aglayisi yokmuydu, canimin ici...

Kerim tecavuz etmemis anladim, Vural yalan söyledi Shocked
    Vural yalan soylemiyo bence oda etti Suspect namussuzlar kiydilar kiza !!
    fatmagul'den çok Mustafa ya aciyorum ! ( ayiptir suylemesi çok seviyorumda kendilerini clown )

Hastanede o yengesi olacak kariyi oldurmek istedim !! scratch

birde para vereceklermis mis susturmak için Shocked nasil zihniyetler var yaa tiksiniyorum Like a Star @ heaven
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Perş. Eyl. 23, 2010 8:45 pm

Ne alaka ya, Vuralin bakisini görmedinmi, Kerim kesin tecavüz etmemiz. Ha bu onu sucsuz yapmaz, o karsi cikmadi durdurmadi onlari, yine suclu yani. Ama diger 3üyle ayni kefeye koymam asla...
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Mesaj tarafından zeynep Perş. Eyl. 23, 2010 8:50 pm

gözümden yaşlar sapır sapır döküldü desem,
    bütün kadınlar biranlık bile olsa o kızın yerine kendini koymadımı kendini allah aşkına?
    fatmagül'ün suçu ne?
    kadın olmak hemde bu ülkede.bu ülkede tecavüze ugrarsan ya kurşunlanıp ölürsün,ya geneleve gitmek zorunda kalırsın , yada bu hayvani şeyi kendin istemişsin gibi kuytularda köşelerde yaşamak zorunda kalırsın.
    hiç abartılmamamış,birinin başına böyle birşey mi geldi herkes kendi paçasını kurtarmanın derdine düşer.mustafanın annesine hele...hani kızı çok seviyordun?
    kızın orda hayatı kararmış,beyefendiler hala parti derdinde,kutlama derdinde.
    hayvanlarla haşır neşirimdir küçüklüğümden beri böyle bir hayvan türü daha görmedim.
    kediye bile nankör derler haltetmişler,bugün ben korkmayım diye yılanı yakaladı önümde,agzına aldıgı o yılan bile bu saydıgımız bu dört hayvan türü (onların huzurunda tüm pisliklerin) kadar soguk ve ürkütücü degildir.

ebenine bütün planlarını yıkacakta dedikleri gibi yasa degişti bunları nasıl sıyırttıracaklar durumdan acaba?
    deselerki kızı parayla tuttuk,doktor ve psikiyatris raporları var,hem kerem efendi vicdan yaptıya itiraf eder,adamlara tecavüz etsinler diye naıl tutuverdiğini.

gülden aynen mustafa çok tatlı,bir de selimi oynayan çocuk(selimdegil) oda ahhhhahhhh drunken
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Cuma Eyl. 24, 2010 9:17 am

Fatmagülün Suçu Ne BİRİNCİ Idea Idea Laughing Laughing Helal olsun Idea
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Eyl. 24, 2010 12:23 pm

AşksınHaticem demiş ki:Fatmagülün Suçu Ne BİRİNCİ Idea Idea Laughing Laughing Helal olsun Idea
    yemin et birinci mi olmus Fatmagülün Suçu Ne? 894354 Fatmagülün Suçu Ne? 894354 Fatmagülün Suçu Ne? 894354
    sezon açilisinda birnci olamayinin sonu 3,4,5,6,9,12,25.... Fatmagülün Suçu Ne? 894354 Fatmagülün Suçu Ne? 894354 Fatmagülün Suçu Ne? 894354
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL C.tesi Eyl. 25, 2010 2:06 pm

3. bölüm fragmanini izledim, Mustafada birakiyor kizi Crying or Very sad Kerim kacmaya calisiyor, Ebenine karsi cikiyor. Fatmagül eve dönmus, ceyizine bakiyor Sad Bu bölümun sonunda Kerim Fatmagülle evlenelimmi diyecektir bence...
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Perş. Eyl. 30, 2010 7:54 pm

Bu kizin yengesi cok kötu kadinda, kadin cok cekici. Bakislari offf yani. Sinir oluyorum ama ne yapim izlemek keyifli bu diziyi. Hele son sahne. Gelecek hafta izleyemezsem catlarim...
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Cuma Ekim 01, 2010 8:17 am

fatmagülün suçu ne eze eze BİRİNCİ Idea Idea geçen hafta ebrudan haber alırız edasıyla ekrana geçen EBRUCULAR DEMEKKİ BU HAFTA fatmagülü canı gönülden iç huzurla izlemiş Surprised Surprised Surprised tüm Hatice Şendil Aşıklarına Fatmagül'ü birincilik tahtına çıkarmada yardımcı oldukları için teşekkürler monkey monkey Allah Çok Büyük Mazlumun Ahını Çıkarıyor Mad
    Fatmagülün suçu ne dün muhteşemdi ve bu muhteşem reytingleri haketti helalı hoş olsun alien
    Reytingleri Ebru düşürüyor ühüüüüüü ühüüüü Crying or Very sad Crying or Very sad kapak fatmagülden geldi Surprised Surprised
    Limonata
    Limonata
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 4432
    İş/Hobiler : iŞsiz =(

Mesaj tarafından Limonata Paz Ekim 03, 2010 12:23 pm

beren saatden hiç hoşlanmadıgım için izlemiyorum Laughing

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 7:37 pm