Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+21
Kadir Kavri
ebrulim
ebru forever
uçar_e
~aksamguzelı~
olasılıksız kısss
Gamzelim
q:)ßr@
nnurr
Hatice'm
Limonata
emila
dizikolik
melek hatice
melike
Света(Isik)
oslemmsemiz
Bydewz
H.SeNDiL
Gizli Özne
zeynep
25 posters

Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2

melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 Empty Geri: Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2

Mesaj tarafından melek hatice Paz Mart 06, 2011 12:58 pm

bende sizler gibi isyanlardayım scratch cumartesi pazar magazin programlarını izliyorum belki yakalnmıştır diye ama yok...her hafta sonu sırf haticeyi görmek için magazin programını izliyorum
    ama çıkmıyo işte nereye gidr kimlerle takılır bilmiyoruz...valla ben haticeyi tanıdğımsdan beri hiç ünlü bi arkdaşıyla gece gezmesinde görmedim...bi ara eylül dizisinde oynarken bi kafede arkadaşlarıyla oturuyodu...setten arkdaşlarıyla...

bizden kaçmaz ekibine mesaj atlaım haticeyi yakalasınlar..bakalım hatice bizden kaçmazdan kaçabilecekmi?
    bizden kaçmaz ekibi haticeyi sevglisiyle yakalarsa benden kocaman bi tebrik ve teşekkür alıcakalr...
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 1116

Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 Empty Geri: Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2

Mesaj tarafından Kadir Kavri Perş. Mart 10, 2011 1:13 am

Hatice'm demiş ki:Icime dogdu uykusuz uykusuz bu kiz evlenip cikack Surprised bu sessizlik yaza kadar surer valla...Ve bu yaz olasi bir supruz nikah- dugun bekliyorum
    Hadi bakalim

Lakin Arkadaşlar,Görünmemesi Doğal Sonuçta Çekim Yaptıkları Yer Çanakkalede,Kazdağlar'da.? Haftanın 4 Günü Çekim Olduğunu Düşünürsek,Eğer Birde Çekimden,Çekime,Çanakkala'ye,Geldiğini Düşünürsek.? Görünmemesini Doğal Karşılamak Lazım Diye Düşünüyorum.?
    ebru forever
    ebru forever
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 286

Mesaj tarafından ebru forever Perş. Mart 10, 2011 1:31 pm

nurr dizifilm üye değilim ama kvp forumuna yazdıklarına gizli özne ve duru hat
    icem gibi ben de katılıyorum ceza alıcağına da sanmıyorum
    eğer ceza vericeklerse önce ebru için yazılanlara ceza verselerdi
    ayrıca sana duru haticeye ve gizli özne ye hepinize
    ebru için yazdıklarınız için teşekkür ederim queen

bu başığa yazdım çünkü yapılan haksızlık ebru da olsa aslında hatice şendil gibi bir oyuncuyaydı bunun sorumluları da senaristlerdir ilk önce ebruya haksızlığı onlar yaptı ilk yazdıkları senaryoya sahip çıkamadılar cesaretleri yoktu herhelde Surprised Surprised dolayısıyla hatalı senaryo yazımı oyuncu olarak h şendile zarar verdi kimdi biri yazmıştı hatırlamıyorum hareket başlıyacakken ebruyu alıp eve kapattılar diye hakikaten öyle oldu kıza oyunculuk yaptırmadılar elini ayağını bağladılar
    buna rağmen dediğiniz gibi hala ebru var dizide şu an adı olmasa bile yok demekle yok olmuyor bir şey
    yok sayılmasından yana değilim tartışma olmasın diye
    jocolor
    ebru benim için vadinin tek bayan efsane karekteri
    eğer şu anda seyretmiyorsam ebru karekterine ve oynayan hatice şendile yapılan haksızlıktır
    dizikolik
    dizikolik
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 5573
    İş/Hobiler : ögrenci/ iŞsiz =(
    Lakap : kopyaci ,( ikinci lütfis)

Mesaj tarafından dizikolik Paz Mart 20, 2011 2:01 pm

söyle güzel bir sinema filminde oynasa ne güzel olur. O kadar yeteneksiz,kendini oyuncu diye gören insanlar var ki, bunlara nedense her zaman teklif gider ama yetenegini iyi kullananlara yok! Sinema sektörüne sesleniyorum Haticeme lütfen teklif götürün. BU kiz sadece dizilerde degil sinema filmlerinde de oynamali. cyclops
    Reklam filmlerinde oynasa keske. Zaten yüzünü görecegiz diye pazartesini iple cekiyoruz, en azindan reklam filminde oynasa her dakka görürüz demi Mad
    Bahadır
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 711
    İş/Hobiler : Açıköğretim Lise
    Lakap : Yok

Mesaj tarafından Bahadır Salı Mart 22, 2011 6:39 pm

ahhh ebrucumm aaahh...

artık pazartesi günleri de görebiliyorum meleğimi..
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Cuma Mart 25, 2011 3:34 pm

Ben : Hatice den haber alamaz olduk
    bir TV programina veya katalog çekimi gibi bir sey varmi acaba diye soracaktim
    Violet : şimdilik bildiğim bişey yok
    belki bi sinema filmi projesi olur
    ama henüz kesinliği yok
    Ben :umarim yakinda kesinlesir
    Violet : hayırlısı olursa hbr veririm
    Ben : birkaç ay önce beyazin programina çikacaklardi ama iptal olmustu nedenini biliyomusun ?
    Violet : bizim projenin benzerini yaptı başka bi yapım şirketi
    onunla mahkemeliğiz ondan çıkmadı
    Ben : ama yapimlari tutmadi final yapiyolar
    Violet : daha önceden o proje için teklif almış hatice ama bizde oynadığı için med yapım olarak mahkemeliğiz
    aa
    haberim yok ciddenmi
    Ben : evet raitingleri çok kötü oldugundan star yayindan kaldiriyomus
    Violet : ooo çok üzüldüm
    Ben : Bizde

Bayanlar Baylar yakinda Sinemada Hatice'miz GörünebilirmisBen : set nasil geçiyor ? Seniha'yi pek göremez olduk Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 838771Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 Blank

Ben : bu arada aklima gelmisken Hatice kilo mu aliyor ?
    yada elbiselere mi gittikçe daraliyor ?
    Violet : yo zayıfladı
    elbiseler
    bebem
    Ben : aman iyi
    tombige baglamasin
    Violet :
    yok yok fiziği gayet yerinde
    Ben : bizde karadaglar ekibi iyi bakiyo diyoduk vadideyken bir deri bir kemikti simdi toparlayinca gözümüze çok göründü ma$allah diyimde nazarim deymesin
    Violet : çok değil normal kiloda
    zayıfda deiğil şişmanda
    ii bakıyolar ama baya yoğun çalışıyo
    Ben : kolay degil..
    Violet : öyle
    Ben : sen hala yesilyurt'tamisin ?
    Violet : şuan istanbuldayım bi kaç gün boşluğum vardı
    ama pazar dönmüş olurum
    Ben : ozaman ufak bir mesaj versem Hatice'ye ulastirabilirsin ?
    Violet : söyle
    Ben : öncelikle fazla sessiz bu aralar, TV programimi olur röpörtajmi olur bilmem ama biryerden çiksin özledik.
    Violet : söylerim
    Ben : Hatice Şendil Fan Club olarak onu çok sevdiigimizi
    ve ufak bir cevap bekliyoruz senin araciligin ile ( belki bir iki tanecikde fotograf )
    Violet : olur zöylerim

Ben : çok tesekkürler :*Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 Blank
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Cuma Mart 25, 2011 4:20 pm

Ay sagol Güldenim, Violette sagolsun cevap vermis. Demek bu aralar program yada röpörtaj yokmus Sad Cok özledik ama ya, resmen hayalete bagladi kiz...

Sinema inshallah olur hayirlisiyla, Violetten haberleri bekliyoruz merakla. Mesajimizi iletecektir, bakalim nasil cevap verecek melegimiz What a Face

Kilo konusuna deginmen güzel olmus, demek bizim gözler bozuk, kiz kilo vermeye baslamis. Okadar yogunlukta dogal kilo vermesi tabi. Yinede afet gibi mashallah clown
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Çarş. Nis. 06, 2011 8:07 pm

Antalya televizyon ödülleri 'en iyi kadın oyuncu' adayları arasında Haticemizde var:

EN İYİ DİZİ KADIN OYUNCU

Ayça Bingöl - Öyle Bir Geçer Zaman Ki
    Nebahat Çehre - Muhteşem Yüzyıl
    Vahide Gördüm - Adını Feriha Koydum
    Beren Saat - Fatmagül’ün Suçu Ne?
    ~ Hatice Şendil - Karadağlar ~
    Meryem Uzerli- Muhteşem Yüzyıl

---

Ay hadi inshallah, hayirlisiyla törenede katilir hem hakkiysa ödülünüde alir inshallah! (AMIN) Idea

Onu törende görmek istiyoruz, okuyorsa eger ondan ricam törene katilsin. Aday olan herkese davetiye gidiyor zaten, karar ona kalmis tabi ama onu törende görmek istiyoruz. Hatta abartiyorum, lütfen beyazlar icinde gelsin, melekler gibi. Hem saf güzellige sahip olup, balik etli vamp sexy nasil olunuyormus cümle alem görsün. Hayali bile güzel What a Face Hayirlisiyla gerceklesir dilegimiz. Ödülünüde alirsa cok daha güzel olur. Dikkatinizi cekerim ki, yarisacagi isimler Türkiyenin usta ve en yetenekli oyuncularindan olusuyor, MU haric. Hatice Sendil hakkiyla alacak bence ödülüde, onun icin diliyebilecegim tek sey budur. Allah yolunu acik etsin Antalyali olmasida güzel ayrinti...

oslemmsemiz
    oslemmsemiz
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1699
    İş/Hobiler : ÖĞRENCİ
    Lakap : DeNgEsİz

Mesaj tarafından oslemmsemiz Perş. Nis. 07, 2011 2:21 pm

ya kızlar inşallh alır diyorum ama şuara muhteşem yüzyıl gündemde ve ödülü meryem uzerli alabilir yada ayça bingöl bilmiyom ama
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Nis. 12, 2011 7:15 pm

melek hatice´den yorumlar
    (set resimleri ve Ibrahimle olan resimler ilgili basliklara eklenmistir):

ibrahimle sohbet ettik dziden tüyo vermedi...tişortümü imzalattım zaten diziflimdeki sayfasına ekledim resimlerimizi..ama çok tatlı çok samimi biri,haticeyi çoksevdiğini ve onunla çok iyi anlaştıklarını söyledi...set çok yorucu ve keyifli geçiyomuş..bazen hiç uyumadan çalıştığımız oluyo dedi....ama her ne olursa olsun ordaki ortam insanlar set çalışanları çok iyi oldukları için çok keyfili geçiyomuş... set aralarında ibrahim haticeye klarnet çalmayı öğretiyomuş

tatlım (hatice) hasta olduğu için dinleniyomuş...bizde rahatsız etmeyelim dedik...iboyla sohbet ettik...çok samimi çok tatlı biri..gülali gidi odun değil..çok kibar nargile kafade görüştük set aralarnda oraya gidiyomuş bizde oraya gittik konuştuk sohbet ettik..sonra tüşorttmü imzalattım..hafta sonuda istanbula dönücem...

Ayrica, selale sahnelerinin cekimlerinin kamera arkasinda Hatice at binmis What a Face

Edit: kendisi sitemize giris yapamadigi icin tarafimdan eklenmistir...
    ebru forever
    ebru forever
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Mesaj tarafından ebru forever Çarş. Nis. 20, 2011 7:36 pm

hatice'm yukarıdaki bilgiler için teşekkürler
    ve bana göre hatice bu ödülü alamazsa sırf senaryo yüzünden alamayacak
    öbgzki senaryosu güçlü ve gündemde
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Paz Nis. 24, 2011 4:34 pm

Hatice bu hafta yapilacak olan Antalya ödül törenine katilacakmi cok merak ediyorum What a Face Ödül alip almamasi önemli degil, tabi alirsa hepimiz onun adina cok seviniriz. Dualarim ve kalbim onunla inshallah hakkiysa ödülüde alir...

(Gelecek olursa)Ne giyecek, saclari nasil olacak, kiminle geleck cok merak ediyorum What a Face

---

Karadaglar dizisinin devam etme ihtimalini göz önünde bulunduruyorum ben, yani gelecek sezon onu yine Gülhayat olarak izleyecegimizi düsünüyorum. Ve sahsen bundan cokta memnun olurum Idea Ona daha Gülhayat olarak doyamadikki, tabi önemli olan senaryo!

Haticenin yaz aylarinda sinema filmi cekecegini düsünüyorum, daha dogrusu bekliyorum. Onu artik bir sinema filminde izlemek istiyorum(z)!

Umarim en yakin zamanda yeni resimler ve röpörtajlar gelir. Haticenin katalog cekimi yapmasi gerek ayrica, bu güzellik herhalde gözden kacmiyordur, Hatice yogun biliyoruz ancak hayranlari olarak onu cok özlüyoruz ve böyle isteklerimiz oluyor haliyle Mad

Ne olursa olsun, ne yaparsa yapsin biz onun arkasindayiz. Akilli, yetenekli ve dogru kararlar veren bir kadin Haticemiz. Allah yolunu acik etsin, yar ve yardimcisi olsun...!

H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL C.tesi Nis. 30, 2011 8:17 pm

Haticem ödülü alirmi almazmi bilmiyorum, ama onu gördüm ya yetti bana. Burakla birlikte katildilar geceye, hatta kirmizi halida poz verdiler Mad Gecede, yani ödül törenindede masada tum ekip ve hatice-burak yanyana...

Haticenin üzerinde siyah düz uzun bir elbise var. Sag bacaginda büyük bir yirtmac. Gögsü tamamen kapali, ancak sirt dekoltesi var, transparan cicek deseni gibi bir desenle kapanmis, sirtinin güzelligini ortaya koymus beline kadar bir dekolte clown
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm C.tesi Nis. 30, 2011 8:36 pm

alenen eniste diyoruz yanii ? Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 223241 Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 830728 elbisesine bayildim ! sade olmasina ragman çok sk'di Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 932294 kokteyldede dehset'mis.

yarinki magazin programlarini kaçirmayin !!
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL C.tesi Nis. 30, 2011 9:56 pm

Haticemiz ödül alamadi saglik olsun queen

Popularitesine göre ödüller verildi neyazikki, cok sacma alien Birtek YC ödüllerine sevindim vallah!

Neyse bitti gitti, Hatice alsin elbet isterdim ama almadigi icinde üzülmüyorum. Biz onun nekadar basarili oldugunu biliyoruz zaten, dahada basarili olup, ödül aldiginida görücez inshallah. Haticemiz kendi dalinda usta ve cok iyi oyuncularla yaristi, bu bile onun basarisini ortaya koyuyor. Popularitesi olmadan, sessiz sakin isini yapincada oluyormus demekki. Inshallah hakketigi gibi ödülleri topladigi projelerde olacaktir. Sinema omasi tercihimdir Idea

Haticemiz bu aksam büyüledi. Mashallah diyelim nazar deymesin, yarin bol bol resimler gelir Laughing Bol Haticeli ve Burakli Mad

Güldencim, eniste diyoruz alenen tongue

ebru forever
    ebru forever
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Mesaj tarafından ebru forever Paz Mayıs 01, 2011 12:35 pm

senaryo bir oyuncunun ön plana çıkıp çıkmamasında çok önemli hatice başarılı bir oyuncu

ama senaryoda sorun var son bir kaç yılldır seyircinin bam teli drama ama senaristler gülhatın dramını yansıtmak istemediler herhalde oysa gülhatın hayatı çok müsaitti buna babsının ölüşü 1930yılları düşünerek çengi oluşu öyle bir hayata nasıl düştüğü müthiş bir dram çıkardı inanın bana fsn yi bile geçerdi sanırım senaristler halit ağayı çok kötü göstermek istemiyorlar hep ince bir çizgi ile ayarlıyorlar bu durumu
    hatice nin almasını isteridm ödülü
    ama öbgzki ayça almasına da sevindim senaryosu güçlü
    ama beren alsaydı üzülürdüm bereni severim ama fsn deki rolüyle hakettiğini düşünmüyorum

bu arada ay yapımmım al yazmalım selvi boylum mu çekceğini okumuştum benim ilk aklıma gelen başrol için hatice oldu
    hayırlısı diyelim queen
    ebru forever
    ebru forever
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Mesaj tarafından ebru forever Paz Mayıs 01, 2011 12:56 pm

burakla olan resimlerine dikkat ettim de normal iki arkadaş gibi poz vermişler
    ben özel bir şey anlayamadım bir de diyorumki aralarıda özel bir şey olsa gazeteciler mutlaka resimleyip servis yaparlardı

kimsenin kafasını bulandırmak istemiyorum belkide ben buraka yakıştıramıyorum o yüzden böyle düşünüyorum yaştan değil ama görüntüde biraz çocuksu kalıyor burak Surprised
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Paz Mayıs 01, 2011 3:56 pm

ebru forever demiş ki:burakla olan resimlerine dikkat ettim de normal iki arkadaş gibi poz vermişler
    ben özel bir şey anlayamadım bir de diyorumki aralarıda özel bir şey olsa gazeteciler mutlaka resimleyip servis yaparlardı

kimsenin kafasını bulandırmak istemiyorum belkide ben buraka yakıştıramıyorum o yüzden böyle düşünüyorum yaştan değil ama görüntüde biraz çocuksu kalıyor burak Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 894354

ben yakistiriyorum Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 932294 arkadasça gelselerdi ekiple beraber girerlerdi...
    face sayfasinda resimleri paylastim ve aninda Hatice'nin erkek hayranlari olmadi bu simdi o adam kim ? çok gicik!! hatice'nin yanina ben yakisrim uleyn gibisinden yorumlar Hatice Şendil Hakkında Sohbetler-2 - Sayfa 15 894354
    paylasilamayan kadin.
    Limonata
    Limonata
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 4432
    İş/Hobiler : iŞsiz =(

Mesaj tarafından Limonata Paz Mayıs 01, 2011 6:40 pm

ben izliyemedim :/ izliyecegimiz link var mı?
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Mayıs 02, 2011 12:40 pm

Sinemalar sitesinden ´alintidir´, güzel yorum What a Face

Kusursuzdur, basarili ve özenilendir, agirbaslidir oyuncudur, kiskanilandir. Cumartesi gecesi izledigim ödül gecesinde farkina verdimki, Allah vergisi kusursuzluguyla herkesi carpmis ve gölgede birakmis. Iyi oyuncudur, renkli gözlü ekranda süs niyetine duran sevimsiz ve baston gibi duranlarin aksine, basarili, mimiklerini konusturan oyuncudur. Sinema filmi olmamasina cok sasiriyorum, ama yakinda oacakmis duydugum kadariyle. Karadaglar dizisine onun icin bukadar baglanmista olabilirim, tek bildigim ve Erdal Özyagcilarin agzindan cikan sözlerede dayanarak yetenekli ve isini iyi yapan nadir oyunculardandir, hissetiriyormus efendim, katiliyorum. Basarilarinin devamini diliyorum.

Edit: Ayca bingöllerle, Vahide gördümlerle yarisan kisidir. Basarisi birilerine kapak, birilerine dert ve her gecen gün büyüyen hayran kitlesine gurur olmustur.

Edit: Erkek olsam asik olurmusun kesin.
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Mayıs 03, 2011 1:21 pm

Sinemalar sitesinden ´alinti´ yorum:
    What a Face

Türkiyede nadirde olsa yetenekli ve basarili, ayni zamanda güzel olan gercekten oyunculuk cikartan oyuncularimizdan. Gecenlerdeki televizyon ödüllerinde eger o ödülü Aycam almasaydi, Hatice hanim alsin isterdim, hakkidir cünkü. Karadaglarda begenerek ve severek izliyoruz. Türkan Sorayin tahtina kim oturur demisken, sadeligi, dogal güzelligi, asaleti, abartidan uzak oyunculugu ve düzgün yasam tarziyla Hatice Sendil en büyük adayimdir. Arkadaslara katiliyorum, sinema filmi olmamasi sasirtici, yakinda olmasini temenni ediyorum ve kendisine tüm projelerinde sonsuz basarilar diliyorum. Sizi seviyoruz.
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Mayıs 03, 2011 5:38 pm

What a Face
    Sinemalar sitesinden ´alinti´ yorum:

Gecen haftalarda sans eseri Istanbulda gördügüm güzel varlik. Önümden öyle gecti, normal bir bakti ama ben karsisinda öyle bir tutuldugumu farkettim ki kendime gelene kadar kiz coktan arabaya binip kayboldu. Karadaglar dizisinde oynuyormus, televizyon izlemeyen ben onu izlemek icin saat ayirmaya baslamisim otomatikman. Allahi var, oyunculuk yetenegine sahip iyi oynayan bir kiz. Misal dün izledim, bir sahne var, bakisi ve beden diliyle karsisindakini fazlasiyla kiskirtiyor, ama dili git diyor. Mimik dedikleri, oyunculukta önemli kriteri olan bu özelligi, ekranin karsisindakilere anlatmak istedigi seyi basariyle hissetiriyor onu anladim. Yogun bir sinema izleyicisi olan ben eksikligini büyük ölcüde hissetmeye basladim. Sinemaya baslamali, bizleri kendinden mahrum etmesin
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL C.tesi Haz. 04, 2011 10:11 pm

Sözlükten altinti yorumlar, uzun zamandir ekleyemiyordum...

Hatice Sendil
    What a Face

1. karadağlar dizisinde kendisine verilen pasları tam çatala gönderen isim...
    adrese teslim şimdi doğruya doğru; kitleniyoruz mütemadiyen!!!
    2. sokaklarda alamut prensesi edasıyla yürüyen küçük dağ sahiplerine taş çıkartacak güzellikte oyuncu.
    bir dönem, yayından sürpriz biçimde kaldırılan, kaliteli oyuncu kadrolu eylül adlı dizide de boy göstermişti.
    3. bu aralar karadağlar denen dizide oynayan ve oynadığı karakteri taşıyabilen güzel oyuncu. güzel dans ediyodur gerçekten. gözleri,bakışları bi farklıdır.
    4. hatice, karadağlar dizisinde ki gül hayat ile hayat bulmuş gönüllere taht kurmuş bir oyuncu.

kendini geliştirebilirse adından söz ettirecek kapasitede. çok güzel. kadın gibi kadın derler ya işte tam öyle bir kadın.
    her kılığa girebilir.
    yeter ki iyi bir yönetmenin elinde olsun.

mahsun kırmızıgül, orhan oğuz, çağan ırmak, fatih akın, nuri bilge ceylan ın çekeceği bir filmde rol almalıdır.
    5. (bkz: bunu yapan insan olamaz)
    6. açık ve net.son yıllarda nebahat çehre den sonra beğendiğim tek taş hatun.ben bile izlerken ağzımdan akan suları durduramıyorum ki erkeklere yazzık anam.ve yok tuba büyüküstünmüş yok beren saatmiş yok pelin karahanmış pehh.bunu söyleyen ya hatice şendil i hiç görmedi ya da sıkı katarakt var gözünde.vallahi bu kadar seksi bir yürüyüş görmedim anam.salınıyor sanki karadağlar da.müthiş bir kadın.velhasıl özüne gelirsek özel üretim resmen.analar doğuruyor arkadaş.

---

Bir yapimcinin cenaze namazindan, kisa bir Hatice ve Burak görüntüsü:

Spoiler:
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Paz Haz. 05, 2011 2:56 pm

Sinema sitesinden alinti yorum...
    What a Face

ekranda gördüğüm en güzel üç kadından üçüncüsü ( bkz: Tuba Büyüküstün,Fahriye Evcen;)
    Karadağların başkaldıran bir o kadarda fettan güzeli,kaş altından bakışı kalbin ritmini hızlandırır.Fiziği ideal kadın ölüçüsündedir, hafif balık etli oluşu çiroz güzellere cevaptır xD
    oyunculuğu olmuştur pişmiştir,daha önce ekranda kendisine rastlamadım arada kurtlara gelmiş gitmiş her neyse Karadağlarda çok başarılı bir iş çıkartmakta,diziyi izleme sebeblerimden ( erdal özyağcılar, hatice şendil ) erdal özyağcıların yanında ezilmiyor bayağı bildiğin oynuyo abi oynuyo helal kadına !

H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Haz. 06, 2011 10:09 am

Eger gercekten Karadaglar projesi btiyor ise, ki öyle görünüyor(cok üzüldüm, doyamamistik) 40 bölümde az degil, basarili bir sekilde oynadi ustalarla, ustaca. Ozaman melegimizi bir komedi dizisinde izlemek isterim acikcasi. Kendiside bunu istedigini daha önce belirtmisti, ve komedidede gayet basarili oldugunu Genis Ailedeki performansiyla göstermisti. Yeni baslicak 2 dizi varmis sezona, Bizim Yenge(caim ailem ekibi) ve Avrupa Yakasi ekibinin yapacagi bir dizi, ben sahsen Gülse Birselin mizahina hayran biri olarak Haticemizi bu projede görmek isterim Heleki onu Engin Günaydin gibi bir oyuncuyla izlemek cok güzel olurdu. Tabi bunlar sadece benim düsüncelerim, kendisine bu projeler icin teklif gidermi, yer alirmi bilmem yeni sezonda bir dizide ama olursa cok sevinirim. Heleki Olgun Simsekinde yer alacagini duyunca cok hosuma gitti. Hayirlisiysa olur inhsallah! What a Face

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 2:15 pm