tarafından H.SeNDiL C.tesi Haz. 04, 2011 10:11 pm
Sözlükten altinti yorumlar, uzun zamandir ekleyemiyordum...
Hatice Sendil 1. karadağlar dizisinde kendisine verilen pasları tam çatala gönderen isim...
adrese teslim şimdi doğruya doğru; kitleniyoruz mütemadiyen!!!
2. sokaklarda alamut prensesi edasıyla yürüyen küçük dağ sahiplerine taş çıkartacak güzellikte oyuncu.
bir dönem, yayından sürpriz biçimde kaldırılan, kaliteli oyuncu kadrolu eylül adlı dizide de boy göstermişti.
3. bu aralar karadağlar denen dizide oynayan ve oynadığı karakteri taşıyabilen güzel oyuncu. güzel dans ediyodur gerçekten. gözleri,bakışları bi farklıdır.
4. hatice, karadağlar dizisinde ki gül hayat ile hayat bulmuş gönüllere taht kurmuş bir oyuncu.
kendini geliştirebilirse adından söz ettirecek kapasitede. çok güzel. kadın gibi kadın derler ya işte tam öyle bir kadın.
her kılığa girebilir.
yeter ki iyi bir yönetmenin elinde olsun.
mahsun kırmızıgül, orhan oğuz, çağan ırmak, fatih akın, nuri bilge ceylan ın çekeceği bir filmde rol almalıdır.
5. (bkz: bunu yapan insan olamaz)
6. açık ve net.son yıllarda nebahat çehre den sonra beğendiğim tek taş hatun.ben bile izlerken ağzımdan akan suları durduramıyorum ki erkeklere yazzık anam.ve yok tuba büyüküstünmüş yok beren saatmiş yok pelin karahanmış pehh.bunu söyleyen ya hatice şendil i hiç görmedi ya da sıkı katarakt var gözünde.vallahi bu kadar seksi bir yürüyüş görmedim anam.salınıyor sanki karadağlar da.müthiş bir kadın.velhasıl özüne gelirsek özel üretim resmen.analar doğuruyor arkadaş.
---
Bir yapimcinin cenaze namazindan, kisa bir Hatice ve Burak görüntüsü:
- Spoiler:
http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2011-06-05 10:22:00
Linki arkasindaki saatiyle birlikte kopyalayip, yeni bir syfada acarak izleyin!