Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+23
Света(Isik)
q:)ßr@
ebru_duru_alemdar
gül_pare
Gamzelim
haticee_
zeyneep67
Hatice'm
esmacik
KVP-ebru
y.gülü
yeterki_gül
~aksamguzelı~
ebrù_àlèmdàr
olasılıksız kısss
melek hatice
PIRLANTA
-YeLiZ-
ebrulim
qökçenN
H.SeNDiL
AşksınHaticem
zeynep
27 posters

Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz Empty Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj tarafından zeynep Çarş. Şub. 10, 2010 3:12 pm

Hatice ve Necati aşkına sizin bakış açınız nasıl??
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz Empty Geri: Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj tarafından AşksınHaticem Perş. Şub. 11, 2010 4:35 pm

Birbirlerine çok yakışıyorlar ve bence birbirlerini gerçek manada tamamlayan tek çift
    Hatice Abla İle Necati Abinin Evlenip Çoluk Çoçuğa kavuştuklarını görmek istiyorum...
    Neco Ve Haticemin Çırağan sarayının merdivenlerinde kol kola Haticemde Muhteşem Bir Gelinlik İçinde offfffff offfff hayali bile çok güzel I love you
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz Empty Geri: Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz

Mesaj tarafından zeynep Perş. Şub. 11, 2010 5:05 pm

Hatice&Necati demiş ki:Birbirlerine çok yakışıyorlar ve bence birbirlerini gerçek manada tamamlayan tek çift
    Hatice Abla İle Necati Abinin Evlenip Çoluk Çoçuğa kavuştuklarını görmek istiyorum...
    Neco Ve Haticemin Çırağan sarayının merdivenlerinde kol kola Haticemde Muhteşem Bir Gelinlik İçinde offfffff offfff hayali bile çok güzel I love you

kumacım,esma yalıdan vazgeçmişsin bakıyorum da Shocked ben de çubuklu hayal kahvesi istiyorum ne olacak şimdi:suspect:
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Perş. Şub. 11, 2010 6:13 pm

kumacım onlar evlensin ben paris konsolosluğunda nikaha hatta elazığda necoların evin bahçesinde düğüne bile razıyım cheers lol! Yeterki Hatice Şaşmaz Olsun Benim Meleğim king Necati abi Kadar Şanslı Bir adam Yoktur Dedesinin yada nenesinin duasını almış Bakınız Haticem Karşısına Çıkmış lol!
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Perş. Şub. 11, 2010 6:24 pm

necati bey'in bir lafı var erkek adam sevilmez sevilir Mad diye.sanırım melegimiz bu kuralı bozdu cheers
    Necati abi Kadar Şanslı Bir adam Yoktur

kesinlikle haklısın şekerim,bence de çok şanslı böyle bi güzellik herkese nasip olmaz.
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Şub. 15, 2010 8:01 pm

Sevgi asktan ustundurya. Rabbim ikisinede birbirlerine karsi sonsuz bir sevda versin. Okadar yakisiyorlarki. Duzgun yasam tarzlariyla, ahlak, edep ve inanclariyla. Allah ayirmasin...
    qökçenN
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 1

Mesaj tarafından qökçenN Salı Şub. 16, 2010 3:56 pm

Ikiside müthiş ötesi 1 numara çok yakışıyorlar Very Happy:D
    ebrulim
    ebrulim
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2735
    İş/Hobiler : tv izlemek örgü örmek pc başında vakit geçirmek
    Lakap : fettan güzel

Mesaj tarafından ebrulim Salı Şub. 16, 2010 8:33 pm

Hatice ile necatiyi birbirine çok yakıştırıyorum inşallah beraberce el ele görürüz
    -YeLiZ-
    -YeLiZ-
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 690
    İş/Hobiler : Hukuk

Mesaj tarafından -YeLiZ- Perş. Şub. 25, 2010 11:07 pm

Ikiside birbirine cok yakisiyor hatice sasmaz olursa sasirmam aralarinda cikan ask dedikodulari dogruysa eger.
    PIRLANTA
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 10

Mesaj tarafından PIRLANTA Cuma Şub. 26, 2010 6:42 pm

ben sevinirim ama necati hala inkar ediyor ben kimseye asik olmadim diyor anlamiyorum sebebini bilen varsa soylesin

En son PIRLANTA tarafından Cuma Şub. 26, 2010 11:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem Cuma Şub. 26, 2010 10:48 pm

PIRLANTA demiş ki:ben sevinirim ama necati hala inkar ediyor ben kimseye asik olmadim diyor anlamiyourm sebebini bilen varsa soylesin
    necati abi aşk derken gerçek aşktan Allah aşkından bahsediyor cyclops necati abiler tasavvufu çok iyi biliyor ve yaşıyor mecazi olarak tabiki Hatice şendil'e aşık ama gerçek aşk bir insana faniye olmaz sadece Yaradana Allaha olur ve ona gerçek manadan kim aşık oldum diyebilir hiçkimse cyclops Allah aşkı çooook Zor Elde Edilen Birşeydir ve Necati abi Bunu Belirtiyor Tabi Millet Çakmıyor Oda Bozmuyor Durumu cyclops
    Necati Abide Hatice ablada Sevdalarını reklam yapmaz cyclops onlar el ele meydana çıksa yılın olayı olur ne neco ne hatice geçmişlerinde hiç özel hayatlarıyla gündeme gelmemişler zaten aile yapıları içinde böyle durumlar çok çirkin cyclops bizler ancak onların evlendiğinin haberini alacağız inşallah ve bir kaç kare düğün resmi okadar What a Face ama bu kadarı bile yeter drunken
    PIRLANTA
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Mesaj tarafından PIRLANTA Cuma Şub. 26, 2010 11:32 pm

Hatice&Necati demiş ki:
    PIRLANTA demiş ki:ben sevinirim ama necati hala inkar ediyor ben kimseye asik olmadim diyor anlamiyourm sebebini bilen varsa soylesin
    necati abi aşk derken gerçek aşktan Allah aşkından bahsediyor cyclops necati abiler tasavvufu çok iyi biliyor ve yaşıyor mecazi olarak tabiki Hatice şendil'e aşık ama gerçek aşk bir insana faniye olmaz sadece Yaradana Allaha olur ve ona gerçek manadan kim aşık oldum diyebilir hiçkimse cyclops Allah aşkı çooook Zor Elde Edilen Birşeydir ve Necati abi Bunu Belirtiyor Tabi Millet Çakmıyor Oda Bozmuyor Durumu cyclops
    Necati Abide Hatice ablada Sevdalarını reklam yapmaz cyclops onlar el ele meydana çıksa yılın olayı olur ne neco ne hatice geçmişlerinde hiç özel hayatlarıyla gündeme gelmemişler zaten aile yapıları içinde böyle durumlar çok çirkin cyclops bizler ancak onların evlendiğinin haberini alacağız inşallah ve bir kaç kare düğün resmi okadar What a Face ama bu kadarı bile yeter drunken
    ayyy iyi aksamlar hatice necati
    sen bu cifte fazla hayransin galiba yaaa
    bende seviyorum mutlu olmalarini diliyorum ama bazi yerlerde sana katilmiyorum
    necati sasmaz in ister dogurulasin ister inkar etsin cok kadinla ismi duyuldu medyada
    hatta nefise karatay la birlikte oldu onu biliyoruz
    necati sasmaz hic sevgilim olmadi demedi birde sadece asik olmadim dedi hayatinda mutlaka kadinlar olmustur bu gune kadar isterse tasavvufu isterse kurani kerim i iyi bilsin
    ama bende aynen senin dusundugun gibi hatice necati ciftini cok begeniyorum
    nefise de guzeldi ama hatice yi daha cok yakistiriyorum necati ye o sanki onun yaninda daha iyi duruyor gibi
    kizin durusu agir basli
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından AşksınHaticem C.tesi Şub. 27, 2010 12:51 pm

PIRLANTA demiş ki:
    Hatice&Necati demiş ki:
    ayyy iyi aksamlar hatice necati
    sen bu cifte fazla hayransin galiba yaaa
    bende seviyorum mutlu olmalarini diliyorum ama bazi yerlerde sana katilmiyorum
    necati sasmaz in ister dogurulasin ister inkar etsin cok kadinla ismi duyuldu medyada
    hatta nefise karatay la birlikte oldu onu biliyoruz
    necati sasmaz hic sevgilim olmadi demedi birde sadece asik olmadim dedi hayatinda mutlaka kadinlar olmustur bu gune kadar isterse tasavvufu isterse kurani kerim i iyi bilsin
    ama bende aynen senin dusundugun gibi hatice necati ciftini cok begeniyorum
    nefise de guzeldi ama hatice yi daha cok yakistiriyorum necati ye o sanki onun yaninda daha iyi duruyor gibi
    kizin durusu agir basli

evet pırlantacım tek hayalim neco-haticenin gerçek hayatta düğünlerini görmek drunken
    seninde haklı olduğun taraflar var aslında ama neconun haticenin elinden tutup çıkması hem vadiye hem neco fanlarına hem medyaya etki sağlar...vallaha bir tek bu konuşulur çünkü bir ilk olur ve bundandır ki neco böyle birşey yapmaz cyclops
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep C.tesi Şub. 27, 2010 1:01 pm

neco başka kadınlarla da tabiki birlikte oldu ama hatice'ye gösterdiği özeni kimseye göstermedi bence.dizide gördüğü begendiği kadınlarla birlikte oldu ama hatice için rol yaratıldı,birlikte programlara katıldılar.

ama özellerini özel yaşıyorlar.medyanın gittigi yerleri değil daha sakin yerleri tercih ediyorlar.ama bu birlikte dışarı çıkmadıkları anlamına gelmez,hatta neco2nun geçen sene hatice için restoran kapattıgını bile biliyoruz Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz 223241

neco veya başka biri ona deger veren biriyle olmasını isterim ben melegimin çünkü hakkeden dört dörtlük bir bayan.

En son zeynep tarafından Paz Kas. 28, 2010 5:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    PIRLANTA
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Mesaj tarafından PIRLANTA C.tesi Şub. 27, 2010 2:39 pm

Hatice&Necati ve zeynep merhabalar
    evet necati bu iliskisine ozen gosteriyor
    zaten ozel hayatina cok ozen gosteriyor
    demekki polat alemdar in buyu sunu bozmamak icin onunla her yerde gorunmuyor
    dusundumde hakli buldum
    illaki restoranta gitmek sart degil gece kulubune de
    insan aksam yemegini evinde de yiyebilir degilmi ama Surprised
    daha rahat olurlar bence

neyse bende evlenmelerini istiyorum
    aslina ben butun kurtlar vadisi ekibinin evlenmesini istiyorum
    senaristleri evli degil galiba evlensinler
    memati evlendi cocugu da oldu
    sonra abdul filen var hepsi evlenip mutlu olsunlar degilmi ama
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Mart 04, 2010 11:08 am

Hatice Şendil aşk yaşadığı Necati Şaşmaz’a kırgın.Güzel oyuncu, “Ebru, Polat’la evlendi, ben Necati’yle evlenemeyeceğim” dedi... Kurtlar Vadisi'nde 'Polat Alemdar'ı oynayan Necati Şaşmaz ile diziye geçtiğimiz sezon dahil olan Hatice Şendil arasındaki aşkı bilmeyen yok. Dizide önce Polat'ın sevgilisi 'Ebru' karakterini canlandıran sonra da eşi olan Hatice Şendil, gerçek hayatta ise aşk konusunda oldukça sıkıntılı. 10 aydır Şaşmaz ile aşk yaşayan Şendil, sevgilisinin ilişkilerini gizlemeye çalışmasından dolayı oldukça dertli. Yakın arkadaşlarına, sevgilisinin beraberliklerini sahiplenmediğini söyleyen Şendil’in içini şöyle döktüğü öğrenildi:

CANIM ACIYOR

"Necati'yle baş başayken hiçbir sorun yok ancak dışarıya karşı beraberliğimizi hâlâ gizlemeye çalışıyor. Aşkımızı sağır sultan bile duydu ama o hâlâ gizlemeye çalışıyor. Bunları kendisine de söyledim. Dizide 'Ebru' Polat'la evlendi ama böyle giderse ben Necati'yle evlenemeyeceğim. Bunları düşününce canım acıyor."
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Mart 04, 2010 11:09 am

hatice abla dert yanmış arkadaşlarına haberin doğru olasılığını bilmiyorum ama inşallah bir gün onları elle görürüz
    olasılıksız kısss
    olasılıksız kısss
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 86
    İş/Hobiler : muhasebe

Mesaj tarafından olasılıksız kısss Paz Mart 07, 2010 6:37 pm

necati şaşmaz 'ı hiç bir zaman hatice'nin yanına yakıştıramadım ben.yani adam nasıl denir biraz neyse, şöyle herşeyi belli bir yaştan sonra tadmaya başlamış.kurtlar vadisinin ilk yılında show haberde çıkmıştı kendisi adam tamamen dogu şivesi ile konuşuyordu.kurdugu cümlerlerden hiçbirşey anlamamıştım,şiveden dolayı değil anlam bütünlüğü açısından tam olarak ne söylemek istediğini anlayamamıştım.yani adam 30 yaşında birçok şeyi tadmaya başlamış,ondandır sanırım 90'lı yılların ucuz pop şarkıcıları gibi ben hiç aşık olmadım nidaları ile genç kızları tavlama çabaları.

ama hatice öyle değil,kız ege de büyümüş.oturmasını,kalkmasını,konuşmasını iyi biliyor.
    ebrù_àlèmdàr
    ebrù_àlèmdàr
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 536
    İş/Hobiler : hala ogrenci
    Lakap : Golden elma

Mesaj tarafından ebrù_àlèmdàr Paz Mart 07, 2010 9:40 pm

aska yenilmek istemiyor galiba necati abi ama hatice ablam onu fena yendi çoook yaki$iyorlar çooooooook mutlu olsunlarrr sunny
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Ptsi Mart 08, 2010 4:53 pm

çooook yakışıyorlar allah mesud etsin bize o günleri göstersin. Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz 775303
    ebrù_àlèmdàr
    ebrù_àlèmdàr
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 536
    İş/Hobiler : hala ogrenci
    Lakap : Golden elma

Mesaj tarafından ebrù_àlèmdàr Ptsi Mart 08, 2010 5:44 pm

melek canim o necati vadide de gerçek hayat tada haticemizi uzuyo gordugum yerde ummunu sikacam Surprised Surprised oyle olacak niye yani bu sir anlamiyorum herkez biliyo adam hala gizliyo yakinda evlenirler demedi demeyin
    Surprised Surprised
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Ptsi Mart 08, 2010 8:02 pm

burcu demiş ki:necati şaşmaz 'ı hiç bir zaman hatice'nin yanına yakıştıramadım ben.yani adam nasıl denir biraz neyse, şöyle herşeyi belli bir yaştan sonra tadmaya başlamış.kurtlar vadisinin ilk yılında show haberde çıkmıştı kendisi adam tamamen dogu şivesi ile konuşuyordu.kurdugu cümlerlerden hiçbirşey anlamamıştım,şiveden dolayı değil anlam bütünlüğü açısından tam olarak ne söylemek istediğini anlayamamıştım.yani adam 30 yaşında birçok şeyi tadmaya başlamış,ondandır sanırım 90'lı yılların ucuz pop şarkıcıları gibi ben hiç aşık olmadım nidaları ile genç kızları tavlama çabaları.

ama hatice öyle değil,kız ege de büyümüş.oturmasını,kalkmasını,konuşmasını iyi biliyor.

.

aynen katılıyorum çok daha iyilerine layık haticemiz ama,gönlü onu sevmiş ne yapalım katlanacaz Hatice Şendil-Necati Şaşmaz  Hakkında Düşünceleriniz 894354

En son zeynep tarafından Paz Kas. 28, 2010 5:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Salı Mart 09, 2010 7:48 am

hatice ablamız üzülmeyi deil mutlu olmayı hakediyor ama yanındaki şahıs bunu engelliyo malesef
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Salı Mart 09, 2010 7:51 am

magazin programında görmüştüm antalyaya davete gitmiş necati kenan(abduley) memati erhan necatiye hatice şendille arınızda aşk dedikoduları var diye soruldu ama hiç cevap vermeden ordan uzaklaştı keşke dese evet doğru ben onu seviyorum diye ama nerde rüyamızda görürüz ancak
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Salı Mart 09, 2010 10:34 am

Sana aşık değilim, öl Hatice!

Nefise Karatay ve Yasemin Öztürk'le aşk yaşayan Necati Şaşmaz, 10 aydır Hatice Şendil'le birlikte...

Sevgililer, aynı zamanda 'Kurtlar Vadisi'nde karı kocayı da oynuyor.

Düne kadar herkes, Necati Şaşmaz'la Hatice Şendil'in evleneceğine kesin gözüyle bakıyordu.

Fakat Şaşmaz geçen gün söyledikleriyle hepimizi şaşırttı.

Necati Bey diyor ki "Aşka inanmıyorum. Çünkü aşkı hiç tatmadım. Beni kendine aşık eden birini bulursam peşinden giderdim. Ama aşkı aramıyorum. Gelip beni bulursa eyvallah..."

Hoppala; buyur şimdi buradan yak!

İnsanın aklına ister istemez soru takılıyor.

Necati Bey'le Hatice Hanım aşk yaşamıyorlarsa onca zamandır aynı evde ne yapıyorlar?

Demek ki Şaşmaz'ın Hatice'yle de niyeti ciddi değil.

Yakında ayrılık haberlerini duyarsanız şaşırmayın.

Bak şimdiden içime merak düştü...

Acaba senaristler Polat'ın karısını nasıl öldürtecek?

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:22 pm