+23
Света(Isik)
q:)ßr@
ebru_duru_alemdar
gül_pare
Gamzelim
haticee_
zeyneep67
Hatice'm
esmacik
KVP-ebru
y.gülü
yeterki_gül
~aksamguzelı~
ebrù_àlèmdàr
olasılıksız kısss
melek hatice
PIRLANTA
-YeLiZ-
ebrulim
qökçenN
H.SeNDiL
AşksınHaticem
zeynep
27 posters
Hatice Şendil-Necati Şaşmaz Hakkında Düşünceleriniz
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
Hatice ve Necati aşkına sizin bakış açınız nasıl??
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
Birbirlerine çok yakışıyorlar ve bence birbirlerini gerçek manada tamamlayan tek çift
Hatice Abla İle Necati Abinin Evlenip Çoluk Çoçuğa kavuştuklarını görmek istiyorum...
Neco Ve Haticemin Çırağan sarayının merdivenlerinde kol kola Haticemde Muhteşem Bir Gelinlik İçinde offfffff offfff hayali bile çok güzel
Hatice Abla İle Necati Abinin Evlenip Çoluk Çoçuğa kavuştuklarını görmek istiyorum...
Neco Ve Haticemin Çırağan sarayının merdivenlerinde kol kola Haticemde Muhteşem Bir Gelinlik İçinde offfffff offfff hayali bile çok güzel
zeynep- ADMİN
Hatice&Necati demiş ki:Birbirlerine çok yakışıyorlar ve bence birbirlerini gerçek manada tamamlayan tek çift
kumacım,esma yalıdan vazgeçmişsin bakıyorum da ben de çubuklu hayal kahvesi istiyorum ne olacak şimdi:suspect:
AşksınHaticem- Moderatör
kumacım onlar evlensin ben paris konsolosluğunda nikaha hatta elazığda necoların evin bahçesinde düğüne bile razıyım Yeterki Hatice Şaşmaz Olsun Benim Meleğim Necati abi Kadar Şanslı Bir adam Yoktur Dedesinin yada nenesinin duasını almış Bakınız Haticem Karşısına Çıkmış
zeynep- ADMİN
necati bey'in bir lafı var erkek adam sevilmez sevilir diye.sanırım melegimiz bu kuralı bozdu
kesinlikle haklısın şekerim,bence de çok şanslı böyle bi güzellik herkese nasip olmaz.
Necati abi Kadar Şanslı Bir adam Yoktur
kesinlikle haklısın şekerim,bence de çok şanslı böyle bi güzellik herkese nasip olmaz.
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
Sevgi asktan ustundurya. Rabbim ikisinede birbirlerine karsi sonsuz bir sevda versin. Okadar yakisiyorlarki. Duzgun yasam tarzlariyla, ahlak, edep ve inanclariyla. Allah ayirmasin...
qökçenN- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 1
Ikiside müthiş ötesi 1 numara çok yakışıyorlar :D
ebrulim- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2735
İş/Hobiler : tv izlemek örgü örmek pc başında vakit geçirmek
Lakap : fettan güzel
Hatice ile necatiyi birbirine çok yakıştırıyorum inşallah beraberce el ele görürüz
-YeLiZ-- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 690
İş/Hobiler : Hukuk
Ikiside birbirine cok yakisiyor hatice sasmaz olursa sasirmam aralarinda cikan ask dedikodulari dogruysa eger.
PIRLANTA- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 10
ben sevinirim ama necati hala inkar ediyor ben kimseye asik olmadim diyor anlamiyorum sebebini bilen varsa soylesin
En son PIRLANTA tarafından Cuma Şub. 26, 2010 11:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
AşksınHaticem- Moderatör
necati abi aşk derken gerçek aşktan Allah aşkından bahsediyor necati abiler tasavvufu çok iyi biliyor ve yaşıyor mecazi olarak tabiki Hatice şendil'e aşık ama gerçek aşk bir insana faniye olmaz sadece Yaradana Allaha olur ve ona gerçek manadan kim aşık oldum diyebilir hiçkimse Allah aşkı çooook Zor Elde Edilen Birşeydir ve Necati abi Bunu Belirtiyor Tabi Millet Çakmıyor Oda Bozmuyor DurumuPIRLANTA demiş ki:ben sevinirim ama necati hala inkar ediyor ben kimseye asik olmadim diyor anlamiyourm sebebini bilen varsa soylesin
Necati Abide Hatice ablada Sevdalarını reklam yapmaz onlar el ele meydana çıksa yılın olayı olur ne neco ne hatice geçmişlerinde hiç özel hayatlarıyla gündeme gelmemişler zaten aile yapıları içinde böyle durumlar çok çirkin bizler ancak onların evlendiğinin haberini alacağız inşallah ve bir kaç kare düğün resmi okadar ama bu kadarı bile yeter
PIRLANTA- Hatice hayranı
ayyy iyi aksamlar hatice necatiHatice&Necati demiş ki:necati abi aşk derken gerçek aşktan Allah aşkından bahsediyor necati abiler tasavvufu çok iyi biliyor ve yaşıyor mecazi olarak tabiki Hatice şendil'e aşık ama gerçek aşk bir insana faniye olmaz sadece Yaradana Allaha olur ve ona gerçek manadan kim aşık oldum diyebilir hiçkimse Allah aşkı çooook Zor Elde Edilen Birşeydir ve Necati abi Bunu Belirtiyor Tabi Millet Çakmıyor Oda Bozmuyor DurumuPIRLANTA demiş ki:ben sevinirim ama necati hala inkar ediyor ben kimseye asik olmadim diyor anlamiyourm sebebini bilen varsa soylesin
Necati Abide Hatice ablada Sevdalarını reklam yapmaz onlar el ele meydana çıksa yılın olayı olur ne neco ne hatice geçmişlerinde hiç özel hayatlarıyla gündeme gelmemişler zaten aile yapıları içinde böyle durumlar çok çirkin bizler ancak onların evlendiğinin haberini alacağız inşallah ve bir kaç kare düğün resmi okadar ama bu kadarı bile yeter
sen bu cifte fazla hayransin galiba yaaa
bende seviyorum mutlu olmalarini diliyorum ama bazi yerlerde sana katilmiyorum
necati sasmaz in ister dogurulasin ister inkar etsin cok kadinla ismi duyuldu medyada
hatta nefise karatay la birlikte oldu onu biliyoruz
necati sasmaz hic sevgilim olmadi demedi birde sadece asik olmadim dedi hayatinda mutlaka kadinlar olmustur bu gune kadar isterse tasavvufu isterse kurani kerim i iyi bilsin
ama bende aynen senin dusundugun gibi hatice necati ciftini cok begeniyorum
nefise de guzeldi ama hatice yi daha cok yakistiriyorum necati ye o sanki onun yaninda daha iyi duruyor gibi
kizin durusu agir basli
AşksınHaticem- Moderatör
PIRLANTA demiş ki:ayyy iyi aksamlar hatice necatiHatice&Necati demiş ki:necati abi aşk derken gerçek aşktan Allah aşkından bahsediyor necati abiler tasavvufu çok iyi biliyor ve yaşıyor mecazi olarak tabiki Hatice şendil'e aşık ama gerçek aşk bir insana faniye olmaz sadece Yaradana Allaha olur ve ona gerçek manadan kim aşık oldum diyebilir hiçkimse Allah aşkı çooook Zor Elde Edilen Birşeydir ve Necati abi Bunu Belirtiyor Tabi Millet Çakmıyor Oda Bozmuyor DurumuPIRLANTA demiş ki:ben sevinirim ama necati hala inkar ediyor ben kimseye asik olmadim diyor anlamiyourm sebebini bilen varsa soylesin
sen bu cifte fazla hayransin galiba yaaa
bende seviyorum mutlu olmalarini diliyorum ama bazi yerlerde sana katilmiyorum
necati sasmaz in ister dogurulasin ister inkar etsin cok kadinla ismi duyuldu medyada
hatta nefise karatay la birlikte oldu onu biliyoruz
necati sasmaz hic sevgilim olmadi demedi birde sadece asik olmadim dedi hayatinda mutlaka kadinlar olmustur bu gune kadar isterse tasavvufu isterse kurani kerim i iyi bilsin
ama bende aynen senin dusundugun gibi hatice necati ciftini cok begeniyorum
nefise de guzeldi ama hatice yi daha cok yakistiriyorum necati ye o sanki onun yaninda daha iyi duruyor gibi
kizin durusu agir basli
evet pırlantacım tek hayalim neco-haticenin gerçek hayatta düğünlerini görmek
seninde haklı olduğun taraflar var aslında ama neconun haticenin elinden tutup çıkması hem vadiye hem neco fanlarına hem medyaya etki sağlar...vallaha bir tek bu konuşulur çünkü bir ilk olur ve bundandır ki neco böyle birşey yapmaz
zeynep- ADMİN
neco başka kadınlarla da tabiki birlikte oldu ama hatice'ye gösterdiği özeni kimseye göstermedi bence.dizide gördüğü begendiği kadınlarla birlikte oldu ama hatice için rol yaratıldı,birlikte programlara katıldılar.
ama özellerini özel yaşıyorlar.medyanın gittigi yerleri değil daha sakin yerleri tercih ediyorlar.ama bu birlikte dışarı çıkmadıkları anlamına gelmez,hatta neco2nun geçen sene hatice için restoran kapattıgını bile biliyoruz
neco veya başka biri ona deger veren biriyle olmasını isterim ben melegimin çünkü hakkeden dört dörtlük bir bayan.
ama özellerini özel yaşıyorlar.medyanın gittigi yerleri değil daha sakin yerleri tercih ediyorlar.ama bu birlikte dışarı çıkmadıkları anlamına gelmez,hatta neco2nun geçen sene hatice için restoran kapattıgını bile biliyoruz
neco veya başka biri ona deger veren biriyle olmasını isterim ben melegimin çünkü hakkeden dört dörtlük bir bayan.
En son zeynep tarafından Paz Kas. 28, 2010 5:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
PIRLANTA- Hatice hayranı
Hatice&Necati ve zeynep merhabalar
evet necati bu iliskisine ozen gosteriyor
zaten ozel hayatina cok ozen gosteriyor
demekki polat alemdar in buyu sunu bozmamak icin onunla her yerde gorunmuyor
dusundumde hakli buldum
illaki restoranta gitmek sart degil gece kulubune de
insan aksam yemegini evinde de yiyebilir degilmi ama
daha rahat olurlar bence
neyse bende evlenmelerini istiyorum
aslina ben butun kurtlar vadisi ekibinin evlenmesini istiyorum
senaristleri evli degil galiba evlensinler
memati evlendi cocugu da oldu
sonra abdul filen var hepsi evlenip mutlu olsunlar degilmi ama
evet necati bu iliskisine ozen gosteriyor
zaten ozel hayatina cok ozen gosteriyor
demekki polat alemdar in buyu sunu bozmamak icin onunla her yerde gorunmuyor
dusundumde hakli buldum
illaki restoranta gitmek sart degil gece kulubune de
insan aksam yemegini evinde de yiyebilir degilmi ama
daha rahat olurlar bence
neyse bende evlenmelerini istiyorum
aslina ben butun kurtlar vadisi ekibinin evlenmesini istiyorum
senaristleri evli degil galiba evlensinler
memati evlendi cocugu da oldu
sonra abdul filen var hepsi evlenip mutlu olsunlar degilmi ama
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
Hatice Şendil aşk yaşadığı Necati Şaşmaz’a kırgın.Güzel oyuncu, “Ebru, Polat’la evlendi, ben Necati’yle evlenemeyeceğim” dedi... Kurtlar Vadisi'nde 'Polat Alemdar'ı oynayan Necati Şaşmaz ile diziye geçtiğimiz sezon dahil olan Hatice Şendil arasındaki aşkı bilmeyen yok. Dizide önce Polat'ın sevgilisi 'Ebru' karakterini canlandıran sonra da eşi olan Hatice Şendil, gerçek hayatta ise aşk konusunda oldukça sıkıntılı. 10 aydır Şaşmaz ile aşk yaşayan Şendil, sevgilisinin ilişkilerini gizlemeye çalışmasından dolayı oldukça dertli. Yakın arkadaşlarına, sevgilisinin beraberliklerini sahiplenmediğini söyleyen Şendil’in içini şöyle döktüğü öğrenildi:
CANIM ACIYOR
"Necati'yle baş başayken hiçbir sorun yok ancak dışarıya karşı beraberliğimizi hâlâ gizlemeye çalışıyor. Aşkımızı sağır sultan bile duydu ama o hâlâ gizlemeye çalışıyor. Bunları kendisine de söyledim. Dizide 'Ebru' Polat'la evlendi ama böyle giderse ben Necati'yle evlenemeyeceğim. Bunları düşününce canım acıyor."
CANIM ACIYOR
"Necati'yle baş başayken hiçbir sorun yok ancak dışarıya karşı beraberliğimizi hâlâ gizlemeye çalışıyor. Aşkımızı sağır sultan bile duydu ama o hâlâ gizlemeye çalışıyor. Bunları kendisine de söyledim. Dizide 'Ebru' Polat'la evlendi ama böyle giderse ben Necati'yle evlenemeyeceğim. Bunları düşününce canım acıyor."
hatice abla dert yanmış arkadaşlarına haberin doğru olasılığını bilmiyorum ama inşallah bir gün onları elle görürüz
olasılıksız kısss- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 86
İş/Hobiler : muhasebe
necati şaşmaz 'ı hiç bir zaman hatice'nin yanına yakıştıramadım ben.yani adam nasıl denir biraz neyse, şöyle herşeyi belli bir yaştan sonra tadmaya başlamış.kurtlar vadisinin ilk yılında show haberde çıkmıştı kendisi adam tamamen dogu şivesi ile konuşuyordu.kurdugu cümlerlerden hiçbirşey anlamamıştım,şiveden dolayı değil anlam bütünlüğü açısından tam olarak ne söylemek istediğini anlayamamıştım.yani adam 30 yaşında birçok şeyi tadmaya başlamış,ondandır sanırım 90'lı yılların ucuz pop şarkıcıları gibi ben hiç aşık olmadım nidaları ile genç kızları tavlama çabaları.
ama hatice öyle değil,kız ege de büyümüş.oturmasını,kalkmasını,konuşmasını iyi biliyor.
ama hatice öyle değil,kız ege de büyümüş.oturmasını,kalkmasını,konuşmasını iyi biliyor.
ebrù_àlèmdàr- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 536
İş/Hobiler : hala ogrenci
Lakap : Golden elma
aska yenilmek istemiyor galiba necati abi ama hatice ablam onu fena yendi çoook yaki$iyorlar çooooooook mutlu olsunlarrr
~aksamguzelı~- HaticeFan Grafiker
Kullanıcı Puanı : 2009
Lakap : Gezenti (=
çooook yakışıyorlar allah mesud etsin bize o günleri göstersin.
ebrù_àlèmdàr- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 536
İş/Hobiler : hala ogrenci
Lakap : Golden elma
melek canim o necati vadide de gerçek hayat tada haticemizi uzuyo gordugum yerde ummunu sikacam oyle olacak niye yani bu sir anlamiyorum herkez biliyo adam hala gizliyo yakinda evlenirler demedi demeyin
zeynep- ADMİN
burcu demiş ki:necati şaşmaz 'ı hiç bir zaman hatice'nin yanına yakıştıramadım ben.yani adam nasıl denir biraz neyse, şöyle herşeyi belli bir yaştan sonra tadmaya başlamış.kurtlar vadisinin ilk yılında show haberde çıkmıştı kendisi adam tamamen dogu şivesi ile konuşuyordu.kurdugu cümlerlerden hiçbirşey anlamamıştım,şiveden dolayı değil anlam bütünlüğü açısından tam olarak ne söylemek istediğini anlayamamıştım.yani adam 30 yaşında birçok şeyi tadmaya başlamış,ondandır sanırım 90'lı yılların ucuz pop şarkıcıları gibi ben hiç aşık olmadım nidaları ile genç kızları tavlama çabaları.
.
aynen katılıyorum çok daha iyilerine layık haticemiz ama,gönlü onu sevmiş ne yapalım katlanacaz
En son zeynep tarafından Paz Kas. 28, 2010 5:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hatice ablamız üzülmeyi deil mutlu olmayı hakediyor ama yanındaki şahıs bunu engelliyo malesef
magazin programında görmüştüm antalyaya davete gitmiş necati kenan(abduley) memati erhan necatiye hatice şendille arınızda aşk dedikoduları var diye soruldu ama hiç cevap vermeden ordan uzaklaştı keşke dese evet doğru ben onu seviyorum diye ama nerde rüyamızda görürüz ancak
Sana aşık değilim, öl Hatice!
Nefise Karatay ve Yasemin Öztürk'le aşk yaşayan Necati Şaşmaz, 10 aydır Hatice Şendil'le birlikte...
Sevgililer, aynı zamanda 'Kurtlar Vadisi'nde karı kocayı da oynuyor.
Düne kadar herkes, Necati Şaşmaz'la Hatice Şendil'in evleneceğine kesin gözüyle bakıyordu.
Fakat Şaşmaz geçen gün söyledikleriyle hepimizi şaşırttı.
Necati Bey diyor ki "Aşka inanmıyorum. Çünkü aşkı hiç tatmadım. Beni kendine aşık eden birini bulursam peşinden giderdim. Ama aşkı aramıyorum. Gelip beni bulursa eyvallah..."
Hoppala; buyur şimdi buradan yak!
İnsanın aklına ister istemez soru takılıyor.
Necati Bey'le Hatice Hanım aşk yaşamıyorlarsa onca zamandır aynı evde ne yapıyorlar?
Demek ki Şaşmaz'ın Hatice'yle de niyeti ciddi değil.
Yakında ayrılık haberlerini duyarsanız şaşırmayın.
Bak şimdiden içime merak düştü...
Acaba senaristler Polat'ın karısını nasıl öldürtecek?
Nefise Karatay ve Yasemin Öztürk'le aşk yaşayan Necati Şaşmaz, 10 aydır Hatice Şendil'le birlikte...
Sevgililer, aynı zamanda 'Kurtlar Vadisi'nde karı kocayı da oynuyor.
Düne kadar herkes, Necati Şaşmaz'la Hatice Şendil'in evleneceğine kesin gözüyle bakıyordu.
Fakat Şaşmaz geçen gün söyledikleriyle hepimizi şaşırttı.
Necati Bey diyor ki "Aşka inanmıyorum. Çünkü aşkı hiç tatmadım. Beni kendine aşık eden birini bulursam peşinden giderdim. Ama aşkı aramıyorum. Gelip beni bulursa eyvallah..."
Hoppala; buyur şimdi buradan yak!
İnsanın aklına ister istemez soru takılıyor.
Necati Bey'le Hatice Hanım aşk yaşamıyorlarsa onca zamandır aynı evde ne yapıyorlar?
Demek ki Şaşmaz'ın Hatice'yle de niyeti ciddi değil.
Yakında ayrılık haberlerini duyarsanız şaşırmayın.
Bak şimdiden içime merak düştü...
Acaba senaristler Polat'ın karısını nasıl öldürtecek?