1. Bolum
Polat ve tum sevenleri aci haberi almistir. Tabi kimse bunun Polatin bir oyunu oldugundan haberi yoktur. Polat gorevini birakacagini soyleyip ofisten ayrilir, Ebrunun yanina gider...
(Ebru Polata kizmis, Polat hastanede oldugu 3 gun icinde esyalarini toplamis, eski evine gitmis kimseyide gormek istemiyordur. Ebru odasinda aglamaktadir, kapiyi acan Sedef Polati iceri buyur eder. Ebru gelenin Polat oldugunu anlayinca goz yaslarini siler, guclu gorunmeye calisir)
Polat: Canim
Ebru: Hosgeldin
Ebru: Polat ne diyecegimi bilemiyorum. Keske, keske o olmeden pisman olsaydim. Keske affedebilseydi beni.
Ben sadece cani acisin istedim
Polat: (Ebruyu omuzuna yaslar) Yok birsey, senin sucun degil. Sana gelene kadar benim kendimde nelere
kizmam gerekir
Ebru: Yok, sen kizma, kendine kizma, kizacaksan bana kiz, bana kizki kendimden nefret etmim
(Polat ayaga kalkar, Ebrunun elinden tutup yuzundeki yaslari siler...)
Polat: Kalk gidiyoruz
Ebru: Nereye?
Polat: Disari, boyle olmaz, hava alalim biraz
Ebru: Ben seninle gelmem, hem biraksana sen benim elimi, firsatci ne olacak
Polat: Hayda, ne oldu kiz yine?
Ebru: Unuttummu sandin, niye tuttun o kizin elini
Polat: Hangi kiz, kiz miz yok (anlamamis gibi yaparak)
Ebru: Haaa yok. (ayaga kalkar ne Polata yaklasip eliyle omuzundan iter Polati) Dalgami geciyorsun sen
benimle!
(Polat ne soylicegini bilemez oyle bakakalir)
Polat: Iyi giderim bende ozaman, niye sana geliyorsam, giderim o kizin yanina (diye kizdirmaya calisir Ebruyu, takilmak icin)
Ebru: Git banane
(Polat yuzu asik donup gider)
Ebru: Birdahada gelme, gormek istemiyorum seni (der ve aglamaya baslar)
(Polat Ebrunun odasindan cikip Sedefin yanina gider...)
Sedef: Gidiyormusunuz?
Polat: Kafayi yemis galiba(diye gulmeye baslarlar)
Bu arada hala Ebrunun aglama sesleri gelir icerden. Polat buna uzulerek, yuzu asilir. Kapiyi arkasindan cekip gider. Ebruda camdan Polatin arkasindan bakar uzgun uzgun...
1. Bolum SON
En son H.SaSmAz tarafından Çarş. Nis. 07, 2010 8:11 am tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi