Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+30
melike
Limonata
hatice(çiğdem)
Gamzelim
sena
gül_pare
annacaranina
Kan Turalı
forever_hatice
q:)ßr@
H.SeNDiL
y.gülü
Hatice'm
Black Diamond
KVP-ebru
fatmaaa
yeterki_gül
melek hatice
derebag
DayanKalbim
haticee_
~aksamguzelı~
KART'ALİ'ZMA
emila
AşksınHaticem
ebrulim
Kadir Kavri
-YeLiZ-
ebrù_àlèmdàr
zeynep
34 posters

Sen Yenisin Galiba?

y.gülü
    y.gülü
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 554
    İş/Hobiler : öğrenci

Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 Empty Geri: Sen Yenisin Galiba?

Mesaj tarafından y.gülü Salı Nis. 06, 2010 3:40 pm

Ali demiş ki:A.s. Gamze
    bende aLi
    Bende İst.
    İyi forumlar Smile
    hıı saol ali istanbulun neresinden?avrupa-asya nerden? Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 830728
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3683

Mesaj tarafından haticee_ Çarş. Nis. 07, 2010 10:53 am

arkadaşlar ben tambi ebru hayranıyım mizik dinlemeyi kitab okumaya bayılırım

arkadaşlarımla sohbet etmeyi çok severim

derste bazen kagıtlaşırım bu benim en kötü huyum

ŞAKLARIM ÇOK KÖTÜ OLUR

GÜLMEYİ ÇOK SEVERİM

AMA GENELİKLE GENÇLİK FİLMALERİNDEN VE DRAMLARDAN HOŞLANIRIM KOMEDİ FİLMİNİ ÇOK İZLERİM

ARKADAŞLARIMLA BULUŞTUGUMUZDA EVDE MUTLAKA KORKU FİLMLERİ İZLERİZ

İNERNETE TAKILMAYIDA ÇOK SEVİYORUM

OKUDUGUM KİTABLARIN HEPİSİ 500----300---200--------

20 AŞAGA SAYFALI Bİ KİTABIM YOK BUNLAR HEPSERİ

BİTİRDİGİM SERİ ÇOK FAZLA KİTAB OKUMAKTAN ÇOK HOŞLANIYORUM KENDİMLE EN ÇOK KİTAB OKUDUGUMDA RAHATLIYORUM
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Ptsi Nis. 19, 2010 6:09 pm

Birde moderator olacam, daha kendimi tanitmadim Surprised Neyse baslim kendimi anlatmaya:

Ben Elif. Izmirliyim, 3 aylik bebekken ailemle Hollandaya tasindik. Hollandada okuyup buyudum. 21 yasindayim. 4 tane kardesim var, 3u kiz 1i erkek. Muhasebe okudum ve bitti, yakinda Allahin izniyle cocuk psikolojisi okumaya baslicam. Gordugunuz gibi tam bir vadi ve Hatice Sendil manyagiyim. Anam beni sukur daha kimse icin dogurmadi, sevgilim yok yani Surprised 4 dil biliyorum: Hollandaca, Ingilizce, Turkce ve Kurtce(ozel egitim)Onun disinda muzik olarak Oran Olmez, Intizar, Sami Yusuf, Ekrem Duzgunoglu´nu dinlerim. Fenerbahceliyim! Cok iyi yemek yaparim, ne derseniz var. Temizlik hastaligi var bende. Hobbylerim, Resim yapmak, Televizyon izlemek, Alisveris yapmak tabiki ve en olmadik seyleri biraraya getirip karistirip yemek Surprised Pisbogazim yani. Bukadar simdilik, merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz Idea
    -YeLiZ-
    -YeLiZ-
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 690
    İş/Hobiler : Hukuk

Mesaj tarafından -YeLiZ- Salı Nis. 20, 2010 2:11 pm

H.SaSmAz demiş ki:Birde moderator olacam, daha kendimi tanitmadim Surprised Neyse baslim kendimi anlatmaya:

Ben Elif. Izmirliyim, 3 aylik bebekken ailemle Hollandaya tasindik. Hollandada okuyup buyudum. 21 yasindayim. 4 tane kardesim var, 3u kiz 1i erkek. Muhasebe okudum ve bitti, yakinda Allahin izniyle cocuk psikolojisi okumaya baslicam. Gordugunuz gibi tam bir vadi ve Hatice Sendil manyagiyim. Anam beni sukur daha kimse icin dogurmadi, sevgilim yok yani Surprised 4 dil biliyorum: Hollandaca, Ingilizce, Turkce ve Kurtce(ozel egitim)Onun disinda muzik olarak Oran Olmez, Intizar, Sami Yusuf, Ekrem Duzgunoglu´nu dinlerim. Fenerbahceliyim! Cok iyi yemek yaparim, ne derseniz var. Temizlik hastaligi var bende. Hobbylerim, Resim yapmak, Televizyon izlemek, Alisveris yapmak tabiki ve en olmadik seyleri biraraya getirip karistirip yemek Surprised Pisbogazim yani. Bukadar simdilik, merak ettikleriniz olursa sorabilirsiniz Idea

Ellifcim masallah on parmaginda on marifet varmis, okulda bitmis nasil oluyorda boyle bi kizin sevgilisi yok, gerci hayranlarin vardir buna suphe yok cat
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Nis. 20, 2010 3:02 pm

-YeLiZ- demiş ki:
    H.SaSmAz demiş ki:Birde moderator olacam, daha kendimi tanitmadim Surprised Neyse baslim kendimi anlatmaya:

Ellifcim masallah on parmaginda on marifet varmis, okulda bitmis nasil oluyorda boyle bi kizin sevgilisi yok, gerci hayranlarin vardir buna suphe yok cat

Sagol canim. O konulara hic girmesek daha iyi, basim belada bilemezsin. Hem ailem oyle seylere gelemez, babam ilk beni oldurur inan Surprised Okul bitti, ama yeni bir okula baslicam Idea
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Salı Nis. 20, 2010 3:16 pm

sizlerle burada olmak çok güzel.. Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 109504

En son ~aksamguzelı~ tarafından C.tesi Ocak 08, 2011 2:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Salı Nis. 20, 2010 3:31 pm

£bru~Polæt demiş ki:ya ben ne biçim tanıtmışım kendimi ya azıcık öle!!hiçbişey yazmıyo bi ben şeyma o kdar....dur doğru düzgün tanıtıyım...
    arkadaşlar ben şeyma,niğde eğitim fakültesi fen bilgisi öğretmenliği bölümünde okuyorum... evde kalıyorum... arkadaşlarım sesimin çok güzel olduğunu söylerler bende şarkı söylemeyi özellikle türkü söylemeyi çok seviyorum...yemeklerimin çok güzel olduğunu söylerler eee kimin kızıyım...görüldüğü üzere tambi ebru manyağıyım...küçükken piyano dersi almıştım ancak şimdi hiçbir enstürman çalmıyorum... sizleri çok seviyorum burdan olmaktan dolayı çok mutluyum...sevgiler!!!!!!!!!!!! Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 932294

Tanistigimza sevindim. Evde kaliyorum disyince, ben evde kaldim dedin sandim Surprised Ama baktim daha 20 yasindasin Surprised Turku ha, kiz sarkici felan olmayasin sen. Neyse bende sizi seviyorum clown
    ~aksamguzelı~
    ~aksamguzelı~
    HaticeFan Grafiker
    HaticeFan Grafiker

Kullanıcı Puanı : 2009
    Lakap : Gezenti (=

Mesaj tarafından ~aksamguzelı~ Salı Nis. 20, 2010 3:35 pm

H.SaSmAz demiş ki:
    £bru~Polæt demiş ki:ya ben ne biçim tanıtmışım kendimi ya azıcık öle!!hiçbişey yazmıyo bi ben şeyma o kdar....dur doğru düzgün tanıtıyım...
    arkadaşlar ben şeyma,niğde eğitim fakültesi fen bilgisi öğretmenliği bölümünde okuyorum... evde kalıyorum... arkadaşlarım sesimin çok güzel olduğunu söylerler bende şarkı söylemeyi özellikle türkü söylemeyi çok seviyorum...yemeklerimin çok güzel olduğunu söylerler eee kimin kızıyım...görüldüğü üzere tambi ebru manyağıyım...küçükken piyano dersi almıştım ancak şimdi hiçbir enstürman çalmıyorum... sizleri çok seviyorum burdan olmaktan dolayı çok mutluyum...sevgiler!!!!!!!!!!!! Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 932294

Tanistigimza sevindim. Evde kaliyorum disyince, ben evde kaldim dedin sandim Surprised Ama baktim daha 20 yasindasin Surprised Turku ha, kiz sarkici felan olmayasin sen. Neyse bende sizi seviyorum clown
    ne evde kalması herkes yurtta kalıyomusun diye soruyo ondan belirtiyim ddedim...kız elif iyi güldürdün Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 daha çok var bnm evde kalmama....yok valla hiç türkücü olmaya niyetim yok öğretmen olcam hayırlısıysa.... Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 830728 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 830728 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 830728 ay eliffff hala gülüyorum bu arada bnim babamda senin babanın kafadan..... kırar valla kemiiklerimi........ Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1407
    Lakap : ~ MOR MENEKŞE ~

Mesaj tarafından q:)ßr@ Salı Nis. 20, 2010 5:28 pm

ben kübra 15 yaşındayım lise 2. sınf fen öğrencisiyim( hala Very Happy) giresunluyum giresunda yaşıyorum tıp okumak istiyorum ama bakalım inş. tam bir kvp hastasıyım sizinle tanıştığıma memnun oldum clown HEPİNİZİ SEVİORUMM Surprised Surprised Surprised santa
    DayanKalbim
    DayanKalbim
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 14

Mesaj tarafından DayanKalbim Salı Nis. 20, 2010 11:54 pm

evett simdii foruma akma zamani, panadan da unumu avuclamiskenn Very Happy sahte hesap dediler beni resmen assaladilar Shocked neyse amannn Very Happy

Benn Asli, Yelizin kiz kardesiyim ikimizde kvp hastasiyiz ve hatice faniyiz drunken , 18 yasindayim ingilterede yasiyorum, normal yuksek okulu 16 yasimda bitirdim bir yil guzel sanatlar okudum ve bu yilda turizm okuyorum ama ilerdede uluslar arasi iliskiler i okumayi planliyorum, resim yapmayi cok seviyorum Cool kendimi cok gelistirdim, dans etmeyi cok seviyorumm, ( her dansi yaparim) albino keman ve gitar caliyorum ama tek ben dinleyebiliyorum cunku herkes kaciyor caldigimda neyse Crying or Very sad Sad, kitap okumuyorum cok fazla helede uzun kitap okumayi hic sevmem cunku sIkilirim ama kissa roman okumayi severim gercek hayat hikayeleri olan What a Face, muzik dinlemeyi cok severim turksanatdan yabanciya caz dan popa kadar her tur muzik dinlerim , tv dizilerinden artik tiksiniyorum kvp ve sakarya firat haric, .. neyse son olarak pff den nefret ediyorumm.. Mad

bu aradada dizi film com.da uye adim besnilimm sevgiler saygilar opuyorumm flower
    forever_hatice
    forever_hatice
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 6

Mesaj tarafından forever_hatice Perş. Nis. 22, 2010 4:19 pm

merhaba ismim baran, 20 yaşındayım.
    Konyada yaşıyorum
    selçuk üniversitesi işletme bölümünde okuyorum.
    yarışmada gibi hissettim kendimi, yarışmacı arkadaşlara başarılar Smile
    Kan Turalı
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 1

Mesaj tarafından Kan Turalı Cuma Nis. 23, 2010 11:27 am

adım gökhan netpaylasim.turkforumpro.com adlı sitenin sahibiyim.
    annacaranina
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 1

Mesaj tarafından annacaranina Perş. Mayıs 06, 2010 3:33 pm

Ben Hatice öğrenciyim 13 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum....
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Mesaj tarafından H.SeNDiL Perş. Mayıs 06, 2010 10:50 pm

annacaranina demiş ki:Ben Hatice öğrenciyim 13 yaşındayım İstanbul da yaşıyorum....

Hosgeldin aramiza, bende Elif 21 yasindayim, sitenin kurucularindan. Umarim forumda eglenirsin canim Idea

Kan Turalı demiş ki:adım gökhan netpaylasim.turkforumpro.com adlı sitenin sahibiyim.

Hosgeldin, tanistigimiza memnun oldum. Siten guzelmis gercekten. Iyi forumlar Idea
    gül_pare
    gül_pare
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 193
    İş/Hobiler : nayır nolamaz ögrencii
    Lakap : şevval

Mesaj tarafından gül_pare Salı Haz. 08, 2010 5:54 pm

meraba ben şevval.14 yaşındayım,orta sona gidiyorum(ama inş bitiyo:) aslında buraya ablam gamzenin uzun süreli ugraşları sonunda sohbetinizi görüp dayanamayıp üye oldum:) ee fazla bişi anlatmama gerek yok nasılsa ablam çogunu anlatmıştır zaten gerekirsede sorarsınız:D
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Salı Haz. 08, 2010 5:59 pm

gül_pare demiş ki:meraba ben şevval.14 yaşındayım,orta sona gidiyorum(ama inş bitiyo:) aslında buraya ablam gamzenin uzun süreli ugraşları sonunda sohbetinizi görüp dayanamayıp üye oldum:) ee fazla bişi anlatmama gerek yok nasılsa ablam çogunu anlatmıştır zaten gerekirsede sorarsınız:D
    $evvalim ho$geldin bebegim
    ablan gelmez gelmze diyodu ama senide renklerimize baglami$izz Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 830728 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 830728 hosgeldin canimm Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 406327 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 406327
    gül_pare
    gül_pare
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 193
    İş/Hobiler : nayır nolamaz ögrencii
    Lakap : şevval

Mesaj tarafından gül_pare Salı Haz. 08, 2010 6:02 pm

Hatice'm demiş ki:
    gül_pare demiş ki:meraba ben şevval.14 yaşındayım,orta sona gidiyorum(ama inş bitiyo:) aslında buraya ablam gamzenin uzun süreli ugraşları sonunda sohbetinizi görüp dayanamayıp üye oldum:) ee fazla bişi anlatmama gerek yok nasılsa ablam çogunu anlatmıştır zaten gerekirsede sorarsınız:D
    ablan gelmez gelmze diyodu ama senide renklerimize baglami$izz Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 830728 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 830728 hosgeldin canimm Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 406327 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 406327
    hoşbulduk gülden abla.ben sohbetinize bayıldım üye oldum ama ablam son ana kadar sakladı ve şimdi söledi ilk 50 msjdan önce sohbeti göremiyomuşum Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 838771 o yüzden çok sinirlendim ama seni gördüm iyi oldum Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 898192
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Salı Haz. 08, 2010 6:05 pm

gül_pare demiş ki:
    Hatice'm demiş ki:
    hoşbulduk gülden abla.ben sohbetinize bayıldım üye oldum ama ablam son ana kadar sakladı ve şimdi söledi ilk 50 msjdan önce sohbeti göremiyomuşum Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 838771 o yüzden çok sinirlendim ama seni gördüm iyi oldum Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 898192
    bisuru baslik var cicim yazarsin 50 mesaji bir kaç gune meraklanma Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 775303
    sena
    sena
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 3378

Mesaj tarafından sena Paz Haz. 13, 2010 1:35 pm

Bn bu başlığı daha önce görmemiştim.Yeni gördüm bende kendimi tanıtıyım.

Adım Nursena ama bana Sena diyolar Surprised Neyse İstanbul da yaşıyorum.Orta sona gidiyorum 14 yaşındayım.İlerde ingilizce öğretmeni olmayı çok istiyorum.Foruma Hatice(haticee_) sayesinde üye oldum.Forumdaki herkesi çok seviyorum. clown clown clown
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 658

Mesaj tarafından Gamzelim Salı Haz. 15, 2010 9:16 pm

herkez kendini anlatmis bende anlatam...Very Happy

ben lütfiye..(soyadima gerek yok) lütfi$ diyebilirsiniz, hatta bazi manyak arkadaslarim lülü derler... Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354
    19 yasindaym, almanya da ikamet ediyorum... (pek bir resmi gördüm kendimi Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 )
    ticaret lisesi ögrencisiyim, inek bir ögrenci degilimdir, ama hayatimi kaydirmayacak sekilde sallarim dersleri...
    neyse... aslen nevsehirliyim...
    cok cabuk slklLan bir insanim... daha dogrusu bir sey bana cazip gelmezse kolayca vazgecebilirim, ammaa sevdimmide tam severim...(ask degil sadece, misal hatice sendil tolgahan sayisman) illa birilerine ispat etmem ama severim...
    beni kendinden sogutmak cok kolaydir, yapiskan, itici ol yeter bide yalandan nefret ederim...
    kizdimmida burcumun ta kenddisi olurum, yani tam bir boga olurum... bu hersey herkez icin gecerlidir, yani canim yanarsa can yakarim...
    neyse görünümüme gelelim, güvenlik acisindan burada resim eklemeyim ama söyle özetleyim..
    1,66-1,68 boy arasi, zayif( asiri degil) kumral , tenimin hafif beyaz olusundan (solaryumdan beyazlik kalmiyoya neyse... Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 )
    beni Selin Demiratar a benzetiyolar...
    bilmiyorum neden ,zaten ben herkeze benziyorum... Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354

daha ne anlatim bilemedim... haa asil en önemlisi: sevgilim yok singlem.... Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 920398 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 946455 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354

niye bilmiyorum...Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354

taliplerimi bekliyorum dermisim...Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354
    yarismaci arkadaslarima basarilar diliyorum...Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354 Sen Yenisin Galiba? - Sayfa 2 894354
    hatice(çiğdem)
    hatice(çiğdem)
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 3
    Lakap : buzlar kraliçesi

Mesaj tarafından hatice(çiğdem) Çarş. Tem. 28, 2010 1:25 pm

mehaba ben melike çiğdem izmirliyim ama 1 yıl önce denizliye taşınmak zorunda kaldım hatice şendili çok seviyorum genelde bazıları bana soğuk derler ama hiç öle biri değilimdir sadece mesafeliyimdir sevdiklerime karşı sıcağımdır hatice şendili seven herkesi çok seviyorum Laughing
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Çarş. Tem. 28, 2010 1:31 pm

hatice(çiğdem) demiş ki:mehaba ben melike çiğdem izmirliyim ama 1 yıl önce denizliye taşınmak zorunda kaldım hatice şendili çok seviyorum genelde bazıları bana soğuk derler ama hiç öle biri değilimdir sadece mesafeliyimdir sevdiklerime karşı sıcağımdır hatice şendili seven herkesi çok seviyorum Laughing

melikecim hoşgeldin aramıza Laughing Laughing Laughing Hatice Şendil fanları hem hatice ablayı hemde birbirlerini çoooooooooook severler clown clown bizlerde seni çok seviyoruz.benim adım şevval ve bende izmirliyim Laughing sonunda benimde bir hemşehrim oldu hatice fanda Laughing
    hatice(çiğdem)
    hatice(çiğdem)
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 3
    Lakap : buzlar kraliçesi

Mesaj tarafından hatice(çiğdem) Çarş. Tem. 28, 2010 1:34 pm

çok teşekkür şevval ablacım bende buraya katıldığım için sizin gibi güzel insanların arasında olduğum için çok mutluyum Laughing
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Çarş. Tem. 28, 2010 1:37 pm

hatice(çiğdem) demiş ki:çok teşekkür şevval ablacım bende buraya katıldığım için sizin gibi güzel insanların arasında olduğum için çok mutluyum Laughing
    Asıl bizler çok şanslıyız senin gibi şirin, yeni bir hatice şendil aşığı ile tanışdığımız için cat umarım burada çok iyi dostluklar kurarsın melikecim sunny
    Limonata
    Limonata
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 4432
    İş/Hobiler : iŞsiz =(

Mesaj tarafından Limonata C.tesi Ekim 02, 2010 5:34 pm

meraba ben naz Razz
    konyada yaşıyorum öğrenciyim..
    özgüyü ve haticeyi çok seviyorum queen

Forum Saati Cuma Kas. 08, 2024 4:39 pm