Limonata demiş ki:meraba ben naz
konyada yaşıyorum öğrenciyim..
özgüyü ve haticeyi çok seviyorum
hoş geldin naz aramıza bende melike
Limonata demiş ki:meraba ben naz
konyada yaşıyorum öğrenciyim..
özgüyü ve haticeyi çok seviyorum
tekrar memnun oldumBUNDLE(melike) demiş ki:yeni değilim ama herkes kendini tsnıtmış bende tanıtayım dedimm
ben melike.25 yaşındayım.türkçe öğretmenliği yapıyorum.izmirliyim eğlenceli oldumu söylerler. kitap okurum müzik dinlemeyi çok severim öğrenci yıllarımda voleybol oynamıştım gitar çalıyorum.zor bi insan değilim hatice şendil hayranıyım ama kendisine ne zaman ve nasıl hayran olduğumu hatırlamıyorum öğrencilerimden de var hatice şendili sevenler onlarda siteyi takip ediyorlar.
işte bende buyum hepize güzel günler
azize demiş ki:ben Azize. 19 yaşındaym izmirde yaşıyorm. braya melike ablam sayesinde üye oldum. hukuk okuyorum,Haticeyi çok sevioyorum, oynadığı rolleri, kendini o yüzden buraya üye oldum
Irem_Bjk demiş ki:bnde kendimi tanıtayım adım irem 14 yaşındayım bu forumu uzun süredir takip ediyordumda bir türlü üye olamıyodum gülden sayesinde üye oldum ona daçok teşekkür ederim..inşalah beraber iyi vakit geçiririzz
Irem_Bjk demiş ki:memnun oldum bernaa..çok güzel vakit geçirçeğimizden hiç şüphemm yokk hepinizi çok sevdim şimdidenn