emila demiş ki:Gamzelim demiş ki:
sorma kiz siteye bir girdim,daha baska siteye girmeden sarki basladi, anam dedim noluyo gayetten seslermi duyuyom ,sonra siteye radyo ayarlamis sandim, saga bakiyom yok sola bakiyom yok... taa neden sonra caktim..
bende söyle olsun, bunu bir cok yabanci sitedede gördüm....
windows media player gibi sag üst tarafta sarki listesi olsun, degistirme sansimiz olsun, degistirmek istemiyorsak birakalim birinci sarkidan itibaren kendi ilerlesin, hatta liste basi o zaman dayan kalbimde olabilir... (aglarim artik ama napalim.. )
isteyende müzigi durdurabilsin... nasi fikir ama...
selam lütfiye abla
Aynen bi girdim.Şarkı başladı bide başka sitelere de girmiştim windowsta açıktı.oh 2 şarkı bi anda nerden çaldını buluncaya kadar fıttırdım.
güzel fikir ama artık yöneticilerin insiyatifine kalmış.
benim önerim ; Utanır insan böyle güzel olunur mu yada Töre
aynen bende bir anda youtubedeydim, bir anda panada bide bura var...(malumartik vazgecilmez sitelerimden oldu burasi... )
bulana kadar bir hal oldum...
senin sarkilarda güzel, hepsi olabilir...
hele utanirinsan böyle güzel olunurmu..
bence iki sarki var simdilik gercek aday olarak: dayan kalbim, utanir insan böyle güzel olunurmu...ikiside bizi hem mutlu eder hem icimizi burkar birileri ise kudururlar iyice...
bana kalsa sari saclim mavi gözlüm olsun derim, tam bir kemalist sarkisi... ama ne alaka derseniz cevabim yohhh....