_sena_ demiş ki:haticee_ demiş ki:3 ebru ölmedi dien var..
Biri sensin biri benim ötekisi kim?
melek hatice de bizden
_sena_ demiş ki:haticee_ demiş ki:3 ebru ölmedi dien var..
Biri sensin biri benim ötekisi kim?
valla çok iyiyim...hatice abla değişime uğramış çok mutlu oldum çok güzel görünyo...._sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:slm millet nasılsın yaaaa
İyiyiz sen nasıslın?
melek hatice demiş ki:valla çok iyiyim...hatice abla değişime uğramış çok mutlu oldum çok güzel görünyo...._sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:slm millet nasılsın yaaaa
İyiyiz sen nasıslın?
orasını bilmeme ama çok tatlı yawww...belki filistin için boyatmıştır....haticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:valla çok iyiyim...hatice abla değişime uğramış çok mutlu oldum çok güzel görünyo...._sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:slm millet nasılsın yaaaa
İyiyiz sen nasıslın?
evet siyah halıne dönmü ama bizim kılar diyorkı yenı projesi için
melek hatice demiş ki:orasını bilmeme ama çok tatlı yawww...belki filistin için boyatmıştır....haticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:valla çok iyiyim...hatice abla değişime uğramış çok mutlu oldum çok güzel görünyo...._sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:slm millet nasılsın yaaaa
İyiyiz sen nasıslın?
haticemi filistinde görürsem eğer kalpten giderim ben......ölürüm yaaa ogüzelliğe dayanamammmhaticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:orasını bilmeme ama çok tatlı yawww...belki filistin için boyatmıştır....haticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:valla çok iyiyim...hatice abla değişime uğramış çok mutlu oldum çok güzel görünyo...._sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:slm millet nasılsın yaaaa
İyiyiz sen nasıslın?
ola bilir 10 haziran da çekımler var...
melek hatice demiş ki:haticemi filistinde görürsem eğer kalpten giderim ben......ölürüm yaaa ogüzelliğe dayanamammmhaticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:orasını bilmeme ama çok tatlı yawww...belki filistin için boyatmıştır....haticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:valla çok iyiyim...hatice abla değişime uğramış çok mutlu oldum çok güzel görünyo...._sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:slm millet nasılsın yaaaa
İyiyiz sen nasıslın?
melek hatice demiş ki:haticemi filistinde görürsem eğer kalpten giderim ben......ölürüm yaaa ogüzelliğe dayanamammmhaticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:orasını bilmeme ama çok tatlı yawww...belki filistin için boyatmıştır....haticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:valla çok iyiyim...hatice abla değişime uğramış çok mutlu oldum çok güzel görünyo...._sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:slm millet nasılsın yaaaa
İyiyiz sen nasıslın?
_sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:haticemi filistinde görürsem eğer kalpten giderim ben......ölürüm yaaa ogüzelliğe dayanamammmhaticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:orasını bilmeme ama çok tatlı yawww...belki filistin için boyatmıştır....haticee_ demiş ki:melek hatice demiş ki:valla çok iyiyim...hatice abla değişime uğramış çok mutlu oldum çok güzel görünyo...._sena_ demiş ki:melek hatice demiş ki:slm millet nasılsın yaaaa
İyiyiz sen nasıslın?
O zaman kendini hazırla çünkü filistinde olacak inşallah haticem
haticee_ demiş ki:avatarın çok güzel şimdi arada sırada mutfa gidiyorum pilav yapıcam annemde tavuk git git gidak
anlamıyorum ki bir türlü o pastaya taktım daha yemedim ama şekerlı olduguna karar vedim
haticee_ demiş ki:avatarın çok güzel şimdi arada sırada mutfa gidiyorum pilav yapıcam annemde tavuk git git gidak
anlamıyorum ki bir türlü o pastaya taktım daha yemedim ama şekerlı olduguna karar vedim
H.SaSmAz demiş ki:haticee_ demiş ki:avatarın çok güzel şimdi arada sırada mutfa gidiyorum pilav yapıcam annemde tavuk git git gidak
Haticem, bu yasinda mashallah guzelim. Aferim sana, mutfak iyidir, yemek, tatli ne varsa ogren! Ellerine saglik canim
haticee_ demiş ki:H.SaSmAz demiş ki:haticee_ demiş ki:avatarın çok güzel şimdi arada sırada mutfa gidiyorum pilav yapıcam annemde tavuk git git gidak
Haticem, bu yasinda mashallah guzelim. Aferim sana, mutfak iyidir, yemek, tatli ne varsa ogren! Ellerine saglik canim
vala ögreniyorum cid cidi süper yemek yapıyorum ama bitek şu pataers kızartmasından korkuyorum sarmayı bile sarıyorum ama bu kızartmadan tiksiniyorum
ögrenıyorum ögrenıyorum kı buyuncu kendime yemek yapıyım kimseyi zehirlemeyım
haticee_ demiş ki:yok bu arada bu yaptıgım pasta resmen çok bait yanı yemeye bile başladım dur tarıfını yazıyım
H.SaSmAz demiş ki:haticee_ demiş ki:H.SaSmAz demiş ki:haticee_ demiş ki:avatarın çok güzel şimdi arada sırada mutfa gidiyorum pilav yapıcam annemde tavuk git git gidak
vala ögreniyorum cid cidi süper yemek yapıyorum ama bitek şu pataers kızartmasından korkuyorum sarmayı bile sarıyorum ama bu kızartmadan tiksiniyorum
Kuzu kizartmanin nesi zorluyor seni,, yagimi sevmiyorsun acaba? Benim icin en kolay olani kizartma yapmak zaten
Bu arada pasta yapmissin oylemi, ne pastasi. Ben cikolatali pasta yaparim tatli olarak mesela. Onun disinda sekerpare, ev baklavasi, profiterol, tiramisu, irmik tatlisi, herturlu kek, sutlac, gullac, muhallebi falan. Sen?
H.SaSmAz demiş ki:haticee_ demiş ki:H.SaSmAz demiş ki:haticee_ demiş ki:avatarın çok güzel şimdi arada sırada mutfa gidiyorum pilav yapıcam annemde tavuk git git gidak
Kuzu kizartmanin nesi zorluyor seni,, yagimi sevmiyorsun acaba? Benim icin en kolay olani kizartma yapmak zaten
Bu arada pasta yapmissin oylemi, ne pastasi. Ben cikolatali pasta yaparim tatli olarak mesela. Onun disinda sekerpare, ev baklavasi, profiterol, tiramisu, irmik tatlisi, herturlu kek, sutlac, gullac, muhallebi falan. Sen?
H.SaSmAz demiş ki:Canim, abine soyle, program oynarken, televizyondan cekebilir. Kayit alabilir yani yada Tarik kesin biliyordur o isleri