Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 Uyeol11

Join the forum, it's quick and easy

Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 Uyeol11

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+33
dizikolik
Limonata
oslemmsemiz
tria
hülya tuğlu
ömer-love-gülhayat
funny3
melike
Black Diamond
haticeebru
25_ens_39
hazal
ebrulim
sena
zeyneep67
q:)ßr@
nnurr
H.SeNDiL
Gizli Özne
doğa_eser
haticee_
melek hatice
emila
olasılıksız kısss
Kadir Kavri
~aksamguzelı~
Gamzelim
Hatice'm
-YeLiZ-
AşksınHaticem
Света(Isik)
yeterki_gül
zeynep
37 posters

Hatice Şendil Hakkında Sohbetler

zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3548
    Lakap : Çatlak

Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 Empty Geri: Hatice Şendil Hakkında Sohbetler

Mesaj tarafından zeynep Çarş. Haz. 23, 2010 12:49 pm

işallah şöyle adamakıllı bir proje seçer.bu kızın bir kötü yönü var o da proje seçimleri çok kötü.

ben ay yapım istiyorum,çünkü adamların çıkarıpta tutturamadıgı dizi yok.

Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 1116

Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 Empty Geri: Hatice Şendil Hakkında Sohbetler

Mesaj tarafından Kadir Kavri Çarş. Haz. 23, 2010 12:52 pm

zeynep demiş ki:işallah şöyle adamakıllı bir proje seçer.bu kızın bir kötü yönü var o da proje seçimleri çok kötü.

ben ay yapım istiyorum,çünkü adamların çıkarıpta tutturamadıgı dizi yok.

Aynen Ablacım Bir İki Yabancı Seçimi İyidi... Tabi KVP Hariç...
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Çarş. Haz. 23, 2010 1:00 pm

Kadir Kavri demiş ki:

şeytanın bacagını kırdı hatice,artık çok yüksek bütçeli saglam projelerde yer alacaktır.hem yüzü oturdu,hem oyunculugu hem de artık bir adı var.ama korkum vadideki rolünün üstüne yapışması hep öyle ev hanımı tarzı rollerin gelmesi.

ben polisiye tarzı filmlere çok yakıştırıyorum haticeyi,ya da güçlü hanımag tarzı bir rol.
    emila
    emila
    Hatice Fanı
    Hatice Fanı

Kullanıcı Puanı : 284
    Lakap : Bonus

Mesaj tarafından emila Çarş. Haz. 23, 2010 1:01 pm

Kendini özletmesinde nasıl bir yapım olursa olsun.Fakat umarım kendisini daha da yükseltecek yapımlarda rol alır.Bu saatten sonra Panayla işi bitti.Panayla ilgili herkezle...Kimse de ne yaptığına bişi diyemez.
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Kadir Kavri Çarş. Haz. 23, 2010 1:02 pm

zeynep demiş ki:
    Kadir Kavri demiş ki:

şeytanın bacagını kırdı hatice,artık çok yüksek bütçeli saglam projelerde yer alacaktır.hem yüzü oturdu,hem oyunculugu hem de artık bir adı var.ama korkum vadideki rolünün üstüne yapışması hep öyle ev hanımı tarzı rollerin gelmesi.

ben polisiye tarzı filmlere çok yakıştırıyorum haticeyi,ya da güçlü hanımag tarzı bir rol.

Evet,Eğer Bu Haber Doğruysa Ay Yapım Ezel Dizisin'de Oynamasını İsterim... Kenan Birkan'ın Kızı Olarak...

Umarım Engellemelere Takılmaz...
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 2078
    İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
    Lakap : asii kızzz

Mesaj tarafından melek hatice Çarş. Haz. 23, 2010 1:05 pm

inş..biran önce bi dizide oynar meleğimiz...çok özledim onu....
    zeynep
    zeynep
    ADMİN
    ADMİN

Mesaj tarafından zeynep Çarş. Haz. 23, 2010 1:07 pm

emila demiş ki:Kendini özletmesinde nasıl bir yapım olursa olsun.Fakat umarım kendisini daha da yükseltecek yapımlarda rol alır.Bu saatten sonra Panayla işi bitti.Panayla ilgili herkezle...Kimse de ne yaptığına bişi diyemez.

pana artık mazi de kaldı alimecim,işallah.birtek vadiyi tutturdular o da son zamanlarda müthiş kan kaybediyor,isko ve ebru olmadan zaten bitik...

keşke ay yapım sadece düşüncede kalmayıp haticeyle görüşse,bakalım bu sefer hangi romanı uyarlayacaklar Surprised en fenasını uyarladılar zaten aşkı memnu,daha kötüsü olamazdı.ay yapımı kabul etse keşke.hatice için büyük bir fırsat olur.kimse tutamaz bir daha.

zaten şu anda en popiler 5-6 genç kadın oyuncudan biri hatice,sadece bunu saglamlaştırmak kaldı.
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2565
    İş/Hobiler : çöpçü :D
    Lakap : Golden

Mesaj tarafından Hatice'm Çarş. Haz. 23, 2010 1:27 pm

Ay yapimi pek sevmem Mad (aski memnudan sonra Like a Star @ heaven ) Ama ikinci EZEL olacaksa neden olmasin ? monkey
    TMC yle anlasirsa ozaman baya agliycaz çunku hep romantik dram oluyo clown Crying or Very sad
    neyse hayirlisi olsun drunken Haticemizi gorelimde gerisi bos cyclops
    AşksınHaticem
    AşksınHaticem
    Moderatör
    Moderatör

Kullanıcı Puanı : 2265
    İş/Hobiler : Mühendis
    Lakap : Hatice Şendil Aşığı

Mesaj tarafından AşksınHaticem Çarş. Haz. 23, 2010 1:38 pm

bende ay yapımı seviyorum.adam oyuncusununda senaryosununda arkasında duruyor yani adan inanıyor veeeeeee başarıyor...hatice şendil ay yapım ile çalışırsa kimse tutamaz Idea ay yapım sadece oyuncusuna giydirdiği kostümler için bile izlenir cyclops hatice abla gibi bir güzellik vadide ne giydi size soruyorum? kıza vasat vasat kostümler giydirdiler...güzel kıyafetlerin çoğunu hatice kendi cebinden almıştır kesin Surprised bir oyuncuyu süsleyen devleştiren detajlar vardır ve ay yapım bunu çok çok iyi biliyor...resmen tüm dizilerinde bayan oyuncuları tüm bölüm moda şov yapıyor oyunculuk şölenide eklenince ortaya muhteşem birşey çıkıyor...hatice şendil ay yapım ile çalışırsa tüm ödülleri kaldırır benden söylemesi cyclops
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Çarş. Haz. 23, 2010 1:55 pm

inş...sizin dediğiniz gibi olur..ay yapımla çalışır hatice ablamız...güzel kıyafetler giydirirler meleğmize..kvp gibi vasat bi senaryo yerine süper bi senoryo alır....ve oynar.....
    haticee_
    haticee_
    ADMİN
    ADMİN

Kullanıcı Puanı : 3683

Mesaj tarafından haticee_ Çarş. Haz. 23, 2010 2:46 pm

Milet fecebookta tanıştıgı kişi söylemiş kım oldugu beli degil msl aynısını banada dese sinema televizyon okuyorum onun ne okudugunu nerden bilicem ...Garantisi mi var?

Belkı yalan söylüyor hem sinema televizyon okuyorsa bile bunu nerden bilicek okuyan kişi çalışıyor olsa yıne bir nebi inanaırım ama dogrudur belkı...
    doğa_eser
    doğa_eser
    Hatice hayranı
    Hatice hayranı

Kullanıcı Puanı : 26
    İş/Hobiler : Mühendis

Mesaj tarafından doğa_eser Çarş. Haz. 23, 2010 4:45 pm

İnşallah ay yapımla anlaşır.Sağlam iş yapıyorlar.Seyircinin nabzını iyi dinleyip ona göre hareket ediyorlar.Ve bu yüzdende tutmayan dizileri yok.Hemde reytingleride iyi oluyor.Gerçi reytinglerlede oynanıyor ama yinede dizinin devam etmesini etkiliyor işte...
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 568

Mesaj tarafından Gizli Özne Çarş. Haz. 23, 2010 4:58 pm

Kadir Kavri demiş ki:
    burcu demiş ki:hatice hanım iki farklı yapım şirketi ile görüşüyormuş,önümüzdeki sezon için görüşmelere başlamışbiri tmc öbürün ismini unuttum şu an ay yapımda bir dizisi için hatice hanımı düşünüyormuş,ama onunla hanüz görüşme olmamış.yani melegimizin elinde birkaç tane farklı senoryo var bakalım hangisini onaylayacak.

bunu facebookta tanıştıgım bir arkadaş söyledi,sinema televizyon okumuş,bu tarz işlerin içinde.

Umarım Doğrudur Bu Haber Sakın Aşiret, V.S Düğünlerinde Oynamasında =)TMC Genellikle Aşk Konulu Diziler Çekiyor...

Ay Yapım İse,Sanırım Yeni Bir Roman Dizisini Uyarlar Diye Düşünüyorum...

Ama Bence Bu Sezon Dinlenmesi Gerektiğini Düşünüyorum...

Roman dızısı olacagını zannetmıyorum Very Happy
    Önumuzdeki Ocak Kıvanç Tatlıtug bır mafya dızısınde oynıcakmış partner olarak Hatıce olsa Mad Mad
    Tadından yenmez .d Kesınmıdır bu yazı ?
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Çarş. Haz. 23, 2010 5:32 pm

burcu demiş ki:hatice hanım iki farklı yapım şirketi ile görüşüyormuş,önümüzdeki sezon için görüşmelere başlamışbiri tmc öbürün ismini unuttum şu an ay yapımda bir dizisi için hatice hanımı düşünüyormuş,ama onunla hanüz görüşme olmamış.yani melegimizin elinde birkaç tane farklı senoryo var bakalım hangisini onaylayacak.

bunu facebookta tanıştıgım bir arkadaş söyledi,sinema televizyon okumuş,bu tarz işlerin içinde.

Haber icin tesekkurler. Ay Yapimda oynarmi bilmem, sonucta kitap uyarlanmalari olur, bu pek hosuma gitmeyen bir durum. Ama Ay yapim busefer donem dizisi yaparsa olur mesela, donem karakterini oynasa clown TMC guzel bir yapim sitketi, farkli projeler cikartiyor. Hayirlisi diyelim, inshallah queen Melegimizden getirdigin bu guzel haber cok iyi geldi burcucum, sagol Idea
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Kadir Kavri Çarş. Haz. 23, 2010 9:16 pm

haticee_ demiş ki:Milet fecebookta tanıştıgı kişi söylemiş kım oldugu beli degil msl aynısını banada dese sinema televizyon okuyorum onun ne okudugunu nerden bilicem ...Garantisi mi var?

Belkı yalan söylüyor hem sinema televizyon okuyorsa bile bunu nerden bilicek okuyan kişi çalışıyor olsa yıne bir nebi inanaırım ama dogrudur belkı...

Hatice Kıskanma Surprised
    Gamzelim
    Gamzelim
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 658

Mesaj tarafından Gamzelim Çarş. Haz. 23, 2010 9:37 pm

ins tmc ile anlasir haticemiz, tmc cok ama cok kaliteli yayinlar yapiyor, senaryo süper oluyor, oyuncular süper oluyor, kendilerine bir yol haritasi ciziyolar ve erken final haricinde senaryo degismiyor, hatta final yine ayni ama hizlandrilmis oluyor, anliycaniz kimse keyfine göre hatcemizin roluyle oynayamaz.. profesyonel insanlar... ay yapimada artik destek veriyorum pana olmasinda, pananin tuttugu elinde kaliyor.. Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 406327 Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 406327 Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 406327
    H.SeNDiL
    H.SeNDiL
    Genel Moderatör
    Genel Moderatör

Kullanıcı Puanı : 3338
    Lakap : Gamsız

Mesaj tarafından H.SeNDiL Perş. Haz. 24, 2010 10:07 am

Gamzelim demiş ki:ins tmc ile anlasir haticemiz, tmc cok ama cok kaliteli yayinlar yapiyor, senaryo süper oluyor, oyuncular süper oluyor, kendilerine bir yol haritasi ciziyolar ve erken final haricinde senaryo degismiyor, hatta final yine ayni ama hizlandrilmis oluyor, anliycaniz kimse keyfine göre hatcemizin roluyle oynayamaz.. profesyonel insanlar... ay yapimada artik destek veriyorum pana olmasinda, pananin tuttugu elinde kaliyor.. Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 406327 Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 406327 Hatice Şendil Hakkında Sohbetler - Sayfa 3 406327

Evet mesela Canim Ailem super bir diziydi Idea Hep kaliteli oyuncularla calisiyorlar. TMC super olur, had inshallah queen

Ay Yapima karsi hep bir onyargi var bende, ama Ezeli izleyince vaybe dedim. Adamlar isi biliyor, is senaryo ve senaristlere kalmis aslinda, buyuzden Ay Yapimlada calissa super olur Idea

Panayirdan bin kat iyidir, oyunculara deger verme nasil olurmus, nasil kalite olurmus herkes gormus olur. Hatice ablanin onunu cok kapattilar sozde super dizileriyle. Bakin bakalim onu acildimi nasil oluyor. Fark burda iste cyclops

Haydi hayirlisi...
    Kadir Kavri
    Kadir Kavri
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Mesaj tarafından Kadir Kavri Perş. Haz. 24, 2010 11:44 am

Hatice Şendil'i,Terö,Aşk Dizilerinde Görmek İstemiyorum,Komedi İse,Onun Yapabileceği Sanmıyorum,Aksiyon Dizisi Olsun,Ama Sağlam Bir Konusu Olsun...
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Perş. Haz. 24, 2010 1:44 pm

Ben HAticemi yeni sezonda goriyimde dizi nasil olursa olsun (tabiiki super bir sizi olacaktir bundan eminim Mad )

HAyirlisi olsun diyelim Idea
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Haz. 24, 2010 1:45 pm

Kadir Kavri demiş ki:Hatice Şendil'i,Terö,Aşk Dizilerinde Görmek İstemiyorum,Komedi İse,Onun Yapabileceği Sanmıyorum,Aksiyon Dizisi Olsun,Ama Sağlam Bir Konusu Olsun...
    bence komedi yapar...kendine güvenn insanın yapamayacağı şey yoktur...hatice abla istese kmedide yapar dramda aksiyonda yeterki istesin..bence onA yakışan tek şey aksiyonlu dziler..ben o tür dzilere daha çok yakıştırıyorm..
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1129

Mesaj tarafından yeterki_gül Perş. Haz. 24, 2010 2:30 pm

hatice ablaa her şeyi yaparr..ben ay yapımı pek istemiyorum.. tmc olsunn...
    melek hatice
    melek hatice
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Mesaj tarafından melek hatice Perş. Haz. 24, 2010 2:36 pm

yeterki_gül demiş ki:hatice ablaa her şeyi yaparr..ben ay yapımı pek istemiyorum.. tmc olsunn...
    ama ay yapımın yAPTIğı dizilerin hepsi tutuyo....bence ay yapımda oynasın
    yeterki_gül
    yeterki_gül
    Hatice Harbi Fan
    Hatice Harbi Fan

Kullanıcı Puanı : 1129

Mesaj tarafından yeterki_gül Perş. Haz. 24, 2010 3:01 pm

melek hatice demiş ki:
    yeterki_gül demiş ki:hatice ablaa her şeyi yaparr..ben ay yapımı pek istemiyorum.. tmc olsunn...
    ama ay yapımın yAPTIğı dizilerin hepsi tutuyo....bence ay yapımda oynasın
    yaa ay yapımın dizileri benceçokk açık saçık.. ben öyle bir yapımla çalışmasını istemem.. bence tmc de tutuyor.. bilmiyorumm..bana göre tmc olsun hem tmc nin yaptıkları aile dizileri..Smile
    Gizli Özne
    Gizli Özne
    Hatice Aşıgı
    Hatice Aşıgı

Kullanıcı Puanı : 568

Mesaj tarafından Gizli Özne Perş. Haz. 24, 2010 4:04 pm

Tmc bahsedıyoruz dımı Su Kavak Yellerı ve Melekler korusunun yapımı olan Very Happy
    Kızlar Ay yapımdan farkı yok kı Barız sınır oldum geçen M.Korusuna bır vıdeo eklemiş arkads geçen bölümlerde bır yerde Imam Nıkahıyla dalga geçılmış .. Valla HAtıce Abla ıcın hayırlısı ne ıse o olsun .. Kanal D olsun dızısı Very Happy
    Hatice'm
    Hatice'm
    Moderatör
    Moderatör

Mesaj tarafından Hatice'm Perş. Haz. 24, 2010 9:07 pm

Kadir Kavri demiş ki:Hatice Ablamız,Proje Seçiminde Başarısız,Aşiret Dizisini Kabul Eder...
    niye asiret dizisi olunca kotumu ? sonuçta bizim ulkemizdeki buyuk bir çogunluk koyden geliyo cyclops yani herkes ozune donsun ne o oyle abidik gibidik diziler alien
    Hatice abla kendine en çok yakisan projesi seçer sen meraklanma jocolor

Forum Saati Paz Kas. 10, 2024 8:02 am