ben ay yapım istiyorum,çünkü adamların çıkarıpta tutturamadıgı dizi yok.
+33
dizikolik
Limonata
oslemmsemiz
tria
hülya tuğlu
ömer-love-gülhayat
funny3
melike
Black Diamond
haticeebru
25_ens_39
hazal
ebrulim
sena
zeyneep67
q:)ßr@
nnurr
H.SeNDiL
Gizli Özne
doğa_eser
haticee_
melek hatice
emila
olasılıksız kısss
Kadir Kavri
~aksamguzelı~
Gamzelim
Hatice'm
-YeLiZ-
AşksınHaticem
Света(Isik)
yeterki_gül
zeynep
37 posters
Hatice Şendil Hakkında Sohbetler
zeynep- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3548
Lakap : Çatlak
- Post n°51
Geri: Hatice Şendil Hakkında Sohbetler
işallah şöyle adamakıllı bir proje seçer.bu kızın bir kötü yönü var o da proje seçimleri çok kötü.
Kadir Kavri- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 1116
- Post n°52
zeynep demiş ki:işallah şöyle adamakıllı bir proje seçer.bu kızın bir kötü yönü var o da proje seçimleri çok kötü.
Aynen Ablacım Bir İki Yabancı Seçimi İyidi... Tabi KVP Hariç...
zeynep- ADMİN
- Post n°53
Kadir Kavri demiş ki:
şeytanın bacagını kırdı hatice,artık çok yüksek bütçeli saglam projelerde yer alacaktır.hem yüzü oturdu,hem oyunculugu hem de artık bir adı var.ama korkum vadideki rolünün üstüne yapışması hep öyle ev hanımı tarzı rollerin gelmesi.
ben polisiye tarzı filmlere çok yakıştırıyorum haticeyi,ya da güçlü hanımag tarzı bir rol.
emila- Hatice Fanı
Kullanıcı Puanı : 284
Lakap : Bonus
- Post n°54
Kendini özletmesinde nasıl bir yapım olursa olsun.Fakat umarım kendisini daha da yükseltecek yapımlarda rol alır.Bu saatten sonra Panayla işi bitti.Panayla ilgili herkezle...Kimse de ne yaptığına bişi diyemez.
- Post n°55
zeynep demiş ki:Kadir Kavri demiş ki:
şeytanın bacagını kırdı hatice,artık çok yüksek bütçeli saglam projelerde yer alacaktır.hem yüzü oturdu,hem oyunculugu hem de artık bir adı var.ama korkum vadideki rolünün üstüne yapışması hep öyle ev hanımı tarzı rollerin gelmesi.
ben polisiye tarzı filmlere çok yakıştırıyorum haticeyi,ya da güçlü hanımag tarzı bir rol.
Evet,Eğer Bu Haber Doğruysa Ay Yapım Ezel Dizisin'de Oynamasını İsterim... Kenan Birkan'ın Kızı Olarak...
Umarım Engellemelere Takılmaz...
melek hatice- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 2078
İş/Hobiler : ,gezmek,sohbet etmek,sinemaya gitmek..
Lakap : asii kızzz
- Post n°56
inş..biran önce bi dizide oynar meleğimiz...çok özledim onu....
zeynep- ADMİN
- Post n°57
emila demiş ki:Kendini özletmesinde nasıl bir yapım olursa olsun.Fakat umarım kendisini daha da yükseltecek yapımlarda rol alır.Bu saatten sonra Panayla işi bitti.Panayla ilgili herkezle...Kimse de ne yaptığına bişi diyemez.
pana artık mazi de kaldı alimecim,işallah.birtek vadiyi tutturdular o da son zamanlarda müthiş kan kaybediyor,isko ve ebru olmadan zaten bitik...
keşke ay yapım sadece düşüncede kalmayıp haticeyle görüşse,bakalım bu sefer hangi romanı uyarlayacaklar en fenasını uyarladılar zaten aşkı memnu,daha kötüsü olamazdı.ay yapımı kabul etse keşke.hatice için büyük bir fırsat olur.kimse tutamaz bir daha.
zaten şu anda en popiler 5-6 genç kadın oyuncudan biri hatice,sadece bunu saglamlaştırmak kaldı.
Hatice'm- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2565
İş/Hobiler : çöpçü :D
Lakap : Golden
- Post n°58
Ay yapimi pek sevmem (aski memnudan sonra ) Ama ikinci EZEL olacaksa neden olmasin ?
TMC yle anlasirsa ozaman baya agliycaz çunku hep romantik dram oluyo
neyse hayirlisi olsun Haticemizi gorelimde gerisi bos
TMC yle anlasirsa ozaman baya agliycaz çunku hep romantik dram oluyo
neyse hayirlisi olsun Haticemizi gorelimde gerisi bos
AşksınHaticem- Moderatör
Kullanıcı Puanı : 2265
İş/Hobiler : Mühendis
Lakap : Hatice Şendil Aşığı
- Post n°59
bende ay yapımı seviyorum.adam oyuncusununda senaryosununda arkasında duruyor yani adan inanıyor veeeeeee başarıyor...hatice şendil ay yapım ile çalışırsa kimse tutamaz ay yapım sadece oyuncusuna giydirdiği kostümler için bile izlenir hatice abla gibi bir güzellik vadide ne giydi size soruyorum? kıza vasat vasat kostümler giydirdiler...güzel kıyafetlerin çoğunu hatice kendi cebinden almıştır kesin bir oyuncuyu süsleyen devleştiren detajlar vardır ve ay yapım bunu çok çok iyi biliyor...resmen tüm dizilerinde bayan oyuncuları tüm bölüm moda şov yapıyor oyunculuk şölenide eklenince ortaya muhteşem birşey çıkıyor...hatice şendil ay yapım ile çalışırsa tüm ödülleri kaldırır benden söylemesi
- Post n°60
inş...sizin dediğiniz gibi olur..ay yapımla çalışır hatice ablamız...güzel kıyafetler giydirirler meleğmize..kvp gibi vasat bi senaryo yerine süper bi senoryo alır....ve oynar.....
haticee_- ADMİN
Kullanıcı Puanı : 3683
Milet fecebookta tanıştıgı kişi söylemiş kım oldugu beli degil msl aynısını banada dese sinema televizyon okuyorum onun ne okudugunu nerden bilicem ...Garantisi mi var?
Belkı yalan söylüyor hem sinema televizyon okuyorsa bile bunu nerden bilicek okuyan kişi çalışıyor olsa yıne bir nebi inanaırım ama dogrudur belkı...
Belkı yalan söylüyor hem sinema televizyon okuyorsa bile bunu nerden bilicek okuyan kişi çalışıyor olsa yıne bir nebi inanaırım ama dogrudur belkı...
doğa_eser- Hatice hayranı
Kullanıcı Puanı : 26
İş/Hobiler : Mühendis
- Post n°62
İnşallah ay yapımla anlaşır.Sağlam iş yapıyorlar.Seyircinin nabzını iyi dinleyip ona göre hareket ediyorlar.Ve bu yüzdende tutmayan dizileri yok.Hemde reytingleride iyi oluyor.Gerçi reytinglerlede oynanıyor ama yinede dizinin devam etmesini etkiliyor işte...
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 568
- Post n°63
Kadir Kavri demiş ki:burcu demiş ki:hatice hanım iki farklı yapım şirketi ile görüşüyormuş,önümüzdeki sezon için görüşmelere başlamışbiri tmc öbürün ismini unuttum şu an ay yapımda bir dizisi için hatice hanımı düşünüyormuş,ama onunla hanüz görüşme olmamış.yani melegimizin elinde birkaç tane farklı senoryo var bakalım hangisini onaylayacak.
bunu facebookta tanıştıgım bir arkadaş söyledi,sinema televizyon okumuş,bu tarz işlerin içinde.
Umarım Doğrudur Bu Haber Sakın Aşiret, V.S Düğünlerinde Oynamasında =)TMC Genellikle Aşk Konulu Diziler Çekiyor...
Ay Yapım İse,Sanırım Yeni Bir Roman Dizisini Uyarlar Diye Düşünüyorum...
Ama Bence Bu Sezon Dinlenmesi Gerektiğini Düşünüyorum...
Roman dızısı olacagını zannetmıyorum
Önumuzdeki Ocak Kıvanç Tatlıtug bır mafya dızısınde oynıcakmış partner olarak Hatıce olsa
Tadından yenmez .d Kesınmıdır bu yazı ?
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°64
burcu demiş ki:hatice hanım iki farklı yapım şirketi ile görüşüyormuş,önümüzdeki sezon için görüşmelere başlamışbiri tmc öbürün ismini unuttum şu an ay yapımda bir dizisi için hatice hanımı düşünüyormuş,ama onunla hanüz görüşme olmamış.yani melegimizin elinde birkaç tane farklı senoryo var bakalım hangisini onaylayacak.
bunu facebookta tanıştıgım bir arkadaş söyledi,sinema televizyon okumuş,bu tarz işlerin içinde.
Haber icin tesekkurler. Ay Yapimda oynarmi bilmem, sonucta kitap uyarlanmalari olur, bu pek hosuma gitmeyen bir durum. Ama Ay yapim busefer donem dizisi yaparsa olur mesela, donem karakterini oynasa TMC guzel bir yapim sitketi, farkli projeler cikartiyor. Hayirlisi diyelim, inshallah Melegimizden getirdigin bu guzel haber cok iyi geldi burcucum, sagol
- Post n°65
haticee_ demiş ki:Milet fecebookta tanıştıgı kişi söylemiş kım oldugu beli degil msl aynısını banada dese sinema televizyon okuyorum onun ne okudugunu nerden bilicem ...Garantisi mi var?
Hatice Kıskanma
Gamzelim- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 658
- Post n°66
ins tmc ile anlasir haticemiz, tmc cok ama cok kaliteli yayinlar yapiyor, senaryo süper oluyor, oyuncular süper oluyor, kendilerine bir yol haritasi ciziyolar ve erken final haricinde senaryo degismiyor, hatta final yine ayni ama hizlandrilmis oluyor, anliycaniz kimse keyfine göre hatcemizin roluyle oynayamaz.. profesyonel insanlar... ay yapimada artik destek veriyorum pana olmasinda, pananin tuttugu elinde kaliyor..
H.SeNDiL- Genel Moderatör
Kullanıcı Puanı : 3338
Lakap : Gamsız
- Post n°67
Gamzelim demiş ki:ins tmc ile anlasir haticemiz, tmc cok ama cok kaliteli yayinlar yapiyor, senaryo süper oluyor, oyuncular süper oluyor, kendilerine bir yol haritasi ciziyolar ve erken final haricinde senaryo degismiyor, hatta final yine ayni ama hizlandrilmis oluyor, anliycaniz kimse keyfine göre hatcemizin roluyle oynayamaz.. profesyonel insanlar... ay yapimada artik destek veriyorum pana olmasinda, pananin tuttugu elinde kaliyor..
Evet mesela Canim Ailem super bir diziydi Hep kaliteli oyuncularla calisiyorlar. TMC super olur, had inshallah
Ay Yapima karsi hep bir onyargi var bende, ama Ezeli izleyince vaybe dedim. Adamlar isi biliyor, is senaryo ve senaristlere kalmis aslinda, buyuzden Ay Yapimlada calissa super olur
Panayirdan bin kat iyidir, oyunculara deger verme nasil olurmus, nasil kalite olurmus herkes gormus olur. Hatice ablanin onunu cok kapattilar sozde super dizileriyle. Bakin bakalim onu acildimi nasil oluyor. Fark burda iste
Haydi hayirlisi...
- Post n°68
Hatice Şendil'i,Terö,Aşk Dizilerinde Görmek İstemiyorum,Komedi İse,Onun Yapabileceği Sanmıyorum,Aksiyon Dizisi Olsun,Ama Sağlam Bir Konusu Olsun...
Hatice'm- Moderatör
- Post n°69
Ben HAticemi yeni sezonda goriyimde dizi nasil olursa olsun (tabiiki super bir sizi olacaktir bundan eminim )
HAyirlisi olsun diyelim
- Post n°70
bence komedi yapar...kendine güvenn insanın yapamayacağı şey yoktur...hatice abla istese kmedide yapar dramda aksiyonda yeterki istesin..bence onA yakışan tek şey aksiyonlu dziler..ben o tür dzilere daha çok yakıştırıyorm..Kadir Kavri demiş ki:Hatice Şendil'i,Terö,Aşk Dizilerinde Görmek İstemiyorum,Komedi İse,Onun Yapabileceği Sanmıyorum,Aksiyon Dizisi Olsun,Ama Sağlam Bir Konusu Olsun...
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
hatice ablaa her şeyi yaparr..ben ay yapımı pek istemiyorum.. tmc olsunn...
- Post n°72
ama ay yapımın yAPTIğı dizilerin hepsi tutuyo....bence ay yapımda oynasınyeterki_gül demiş ki:hatice ablaa her şeyi yaparr..ben ay yapımı pek istemiyorum.. tmc olsunn...
yeterki_gül- Hatice Harbi Fan
Kullanıcı Puanı : 1129
yaa ay yapımın dizileri benceçokk açık saçık.. ben öyle bir yapımla çalışmasını istemem.. bence tmc de tutuyor.. bilmiyorumm..bana göre tmc olsun hem tmc nin yaptıkları aile dizileri..melek hatice demiş ki:ama ay yapımın yAPTIğı dizilerin hepsi tutuyo....bence ay yapımda oynasınyeterki_gül demiş ki:hatice ablaa her şeyi yaparr..ben ay yapımı pek istemiyorum.. tmc olsunn...
Gizli Özne- Hatice Aşıgı
Kullanıcı Puanı : 568
- Post n°74
Tmc bahsedıyoruz dımı Su Kavak Yellerı ve Melekler korusunun yapımı olan
Kızlar Ay yapımdan farkı yok kı Barız sınır oldum geçen M.Korusuna bır vıdeo eklemiş arkads geçen bölümlerde bır yerde Imam Nıkahıyla dalga geçılmış .. Valla HAtıce Abla ıcın hayırlısı ne ıse o olsun .. Kanal D olsun dızısı
Kızlar Ay yapımdan farkı yok kı Barız sınır oldum geçen M.Korusuna bır vıdeo eklemiş arkads geçen bölümlerde bır yerde Imam Nıkahıyla dalga geçılmış .. Valla HAtıce Abla ıcın hayırlısı ne ıse o olsun .. Kanal D olsun dızısı
Hatice'm- Moderatör
- Post n°75
niye asiret dizisi olunca kotumu ? sonuçta bizim ulkemizdeki buyuk bir çogunluk koyden geliyo yani herkes ozune donsun ne o oyle abidik gibidik dizilerKadir Kavri demiş ki:Hatice Ablamız,Proje Seçiminde Başarısız,Aşiret Dizisini Kabul Eder...
Hatice abla kendine en çok yakisan projesi seçer sen meraklanma