Света(Isik) demiş ki:Ha bir sey daha taksiye otururken canlasiyla capaniyerdu frikik vermemek icin....
ayy kıyMAM ben ona yaaaa meleğim benim...bir an önce bulaLAIM ŞU VİDEOYU ....
Света(Isik) demiş ki:Ha bir sey daha taksiye otururken canlasiyla capaniyerdu frikik vermemek icin....
melek hatice demiş ki:H.SaSmAz demiş ki:Melegim cevap vermis, arkadasininin dogumgunune katilmis. Vallah dedikodular umurumda degil, beni en cok sevindiren haberin basliginin ilk kismi:
´Vadiden kacti!´
Artik herkes biliyor, yazik vadiye
eved vadiden kaçtı aşka yakalandı....bide sanki parmağında yüzük var gibi öyle gözüküyo....
gülümsedi mi????Света(Isik) demiş ki:Soru sordular boyle bir sey varmi Filizle ilgili...Oda dediki sacmalamayin....
Sonra magazinciler dediki saclariniz rengi deismirmiz eski imajdan kurtulmus diye...gulumsedi....taksiye bindi
Света(Isik) demiş ki:gercekten o gece cok guzeldi....saclari siyag yarliyerdu resmen....
ya bizden kacmaza bakin orda kesin olur....
neml demiş ki:bende çok merak ettim
yahu nerden bulucaz bu videoyu
yeterki_gül demiş ki:yaa ben zaten ismail filizle olduğuna inanmıyordum...
geçen bu haberi gazetede görmüştüm... hatice abla gerçekten çokk güzel olmuş o akşam...
yaaa takvimin ekindeydi sanırım hatta o kısmı yırttım defterimin arasında duruyor..H.SaSmAz demiş ki:yeterki_gül demiş ki:yaa ben zaten ismail filizle olduğuna inanmıyordum...
geçen bu haberi gazetede görmüştüm... hatice abla gerçekten çokk güzel olmuş o akşam...
Hangi gazete oldugunu soyleyebilirmisin
Iliskileri olmadigini biliyoruz oyle degilmi. ´Sacmalamayin´ diye cevap vermesi en iyi cevap...
Ki ben hala Necati abiyle ayrilmadiklari dusuncesindeyim!
yeterki_gül demiş ki:dün hatice ablayı bizden kaçmazda gördüm..
muhabirler aşk işini soruyorlar oda arkadaşlar biz sadece arkadaşız doğum günü partisine davet edildim oda edilmiş sadece eğlendik hepsi bu kadar iyi akşamlar dedii..
taksiye binerkende eteğini kapattıı kamera bile bile oarayı çekmeye çalıştı ama hatice abla frikik vermedii..
çok çokk güzel olmuştu...
melek abla ne demek istediğini anlayamadım..melek hatice demiş ki:yeterki_gül demiş ki:dün hatice ablayı bizden kaçmazda gördüm..
muhabirler aşk işini soruyorlar oda arkadaşlar biz sadece arkadaşız doğum günü partisine davet edildim oda edilmiş sadece eğlendik hepsi bu kadar iyi akşamlar dedii..
taksiye binerkende eteğini kapattıı kamera bile bile oarayı çekmeye çalıştı ama hatice abla frikik vermedii..
dün akşma bizden kaçmaz hangi programda başlıyo....
melek abla ne demek istediğini anlayamadım..[/quotemelek hatice demiş ki:yeterki_gül demiş ki:dün hatice ablayı bizden kaçmazda gördüm..
dün akşma bizden kaçmaz hangi programda başlıyo....